2008. január 5. szombat

jan. 5
10:14
Hatalmas károkat okoz a tél Amerikában (Infostart)
Egymillió ember maradt áram nélkül hóviharok miatt Kaliforniában, szakemberek szerint napokba telhet, míg sikerül helyreállítani az áramszolgáltatást.
jan. 5
11:35
Hótakaró alatt Bukarest (Metropol)
Bukarestben ezekben a napokban a hó nehezíti a lakosság életét, keresik a felelősöket, az illetékesek pedig egymásra mutogatnak.
jan. 5
12:01
Megfejtették a Véres Omaha titkát (Infostart)
Egy amatőr brit történész szerint az általa felfedezett normandiai bunkerból zúdítottak a németek gyilkos tüzet 1944. június 6-án az Omaha partszakaszon partra szálló amerikai katonákra.
jan. 5
13:01
Golden Globe színészek nélkül - elmarad? (Kitekintő)
A Screen Actors' Guild, vagyis a hollywoodi színészeket egyesítő társulat nyilatkozata szerint a Golden Globe díjátadást a színészek kollektíven bojkott alá vonhatják.
jan. 5
13:49
Netezni fog az autó is (Napi)
jan. 5
14:16
Egységkormány alakulhat Kenyában (Infostart)
Kész nemzeti egységkormányt alakítani a kenyai államfő, hogy megoldja az ellenzék által vitatott választások után kialakult helyzetet. Mwai Kibaki ezt az afrikai ügyekért felelős amerikai külügyiminiszter-helyettessel közölte.
jan. 5
15:48
A Scotland Yard nyomoz Bhutto gyilkosai után (Infostart)
Pakisztánban a kormány kérésére a Scotland Yard munkatársai is nyomoznak Benazír Bhutto ellenzéki vezető meggyilkolásának színhelyén.
jan. 5
16:43
Tőkés egyenesen Basescut kérte fel közvetítésre (Kitekintő)
Tőkés László EP-képviselő Traian Basescu államfőt kérte fel, hogy vállaljon közvetítő szerepet a közte és a demokrata képviselők közti konfliktusban.
jan. 5
18:54
Kuba kiutasított egy szlovák állampolgárt (Kitekintő)
A kubai Castro-rezsim rövid idő alatt a második szlovákot utasította ki Kubából, ezúttal egy emberjogi aktivistát, Ivana Kullovát küldték haza.

Keresés