2008. január 5. szombat

jan. 5
0:17
Egységes Superman? (SG)
A Warner Bros. érdekes bejelentést tett. A tervezett Superman visszatér folytatásában és a Justice League of America című szuperhősfilmben sem Brandon Routh alakítja a kékruhás hőst.
jan. 5
0:25
A kivárás éve volt 2007 a hazai ERP-piacon (terminal)
A 2007-es év során a magyarországi középvállalatokat különösen érzékenyen érintették a gazdasági megszorítások, ami a beruházási döntések elhalasztását eredményezte, azonban jövőre a gazdaságkutató intézetek előrejelzései szerint visszatérhet a beruházási kedv.
jan. 5
0:29
Panoráma (terminal)
Megrendelhető az Asus Eee Piacra dobta az Asus linuxos mini PC-jét.
jan. 5
0:42
Just Cause 2 Bemutató (Gamekapocs)
A CIA legjobban kiképzett titkos ügynöke, az olasz bőrcipők megszállottja, Rico Rodriguez két éve megmutatta San Esperito korrupt kormányának, hogy nem tanácsos packázni az Egyesült Államokkal. Leszámolt a dél-amerikai szigetcsoport összes bandafőnökével és nagykutyájával, most pedig itt van, hogy ismét jól seggbe rúgjon néhány barna bőrű rosszfiút!
jan. 5
0:58
Friss Halo Wars ingame képek érkeztek (Gamekapocs)
Friss ingame képek érkeztek az Age of Empires sorozatot is jegyző Ensemble Studios legújabb stratégiájából, a Halo Wars-ból. Nem semmi anyag lesz!
jan. 5
6:18
Kitart az Intel a WiMAX mellett (SG)
A világ legnagyobb processzorgyártójaként számon tartott konszern a hamarosan kezdődő Consumer Electronics Show keretében ismerteti stratégiáját.
jan. 5
6:29
S.T.AL.K.E.R: Clear Sky - tényleg időben jön (SG)
Közeleg a leadási határidő a GSC számára. A fejlesztőcsapat a nyakát tette arra, hogy a 2008-as esztendő első negyedévében megérkezik a csernobili történet folytatása.
jan. 5
7:37
Dupla képstabilizálás egy Fuji fényképezőgépben (SG)
A Fuji új nyolc megapixeles Finepix terméke a bemozdulásmentes felvételek érdekében dupla képstabilizálással fog megjelenni, négy különböző színben.
jan. 5
8:22
Samsung telefonok cserélhető billentyűzettel (prim)
A Samsung frissen beadott szabadalmi bejegyzéséből kiderül, merre halad tovább a cég a mobiltelefon-fejlesztésben, igény szerint cserélhető billentyűzet megalkotásán dolgoznak.
jan. 5
8:24
Bill Gates-el nyit a CES 2008 (prim)
Az idei év első fontos technológiai találkozója hétfőtől kezdődik, de már vasárnap este megnyit Bill Gates beszédével, mely várhatóan leginkább a szociális technológiákra összpontosít majd, a vásárra 140 ezer látogatót és több mint 2000 kiállítót várnak.
jan. 5
8:38
Két biztonsági frissítéssel indítja az évet a Microsoft (prim)
A Microsoft jövő kedden mindössze két biztonsági frissítést tervez kiadni szokásos havi csomagjában.
jan. 5
9:14
Nem gyárt több mini-winchestert a Hitachi (prim)
A Hitachi bejelentette, hogy felhagy a hordozható készülékekbe szánt, 1-1,8 méretű merevlemezes meghajtók gyártásával, mivel a flashmemória előretörése gyors ütemben zsugorítja ezek piacát.
jan. 5
9:25
Zöld áramköri kártyák: az ólommentes számítógép (terminal)
A Siemens kitiltja a szennyező anyagokat elektronikus komponenseiből és számítógépeiből.
jan. 5
9:27
Bejelentkezés mutatóujjal (terminal)
Biometriai úton védett adatok.
jan. 5
9:28
Elektronikus cégadatbázis Bulgáriában (SG)
Egy évvel az Európai Unióhoz való csatlakozása után átalakul a bolgár közigazgatás.
jan. 5
10:10
Gondokat okoz a cégeknek az információáradat (SG)
A beérkező elektronikus levelek rossz kezelése és feldolgozása miatt csak az amerikai cégeknél átlagosan évente 28 milliárd munkaóra megy veszendőbe.
jan. 5
10:12
Új év, új német kampány a p2p ellen (SG)
Németországban máris új kampány elindításán gondolkodik két szerzői jogi társaság, a Zukunft Kino Marketing GmbH és a szerzői jogi törvénysértések felderítésére alakult GVU.
jan. 5
10:15
Az Overture 2008-as ajánlata (SG)
Bár az Overture kínálata elég kevés alkotásból áll, ezek azonban szinte mind sikerre számíthatnak az igényes filmeket kedvelők körében. Kiemelik Al Pacino és Robert De Niro közös thrillerét, melyben 50 Cent és Donnie Wahlberg is szerepet kaptak.
jan. 5
10:40
"Zöld" áramköri kártyák, avagy ólommentesít a Siemens (prim)
A Siemens bejelentette, hogy kitiltja a szennyező anyagokat elektronikus komponenseiből és számítógépeiből. 2006-ban az EU direktívát adott ki, amely sok elektronikus készülékre megtiltja az ólom használatát.
jan. 5
10:56
'Reggelt! (GameStar)
Kellemes napot mindenkinek! Kissé fagyos az időjárás kint, de reméljük, hogy a játékvilág ma is tartogat pár meglepetést.
jan. 5
10:56
Z100fd: Szupervékony 8 megapixeles Fuji fényképező (prim)
A Fujifilm frissítette Z sorozatát: az új modell, a Z100fd jellegzetessége, azon kívül, hogy mindössze 19,8 mm vastag, hogy az objektívet is védő fém előlap átlós irányban csúsztatható el, támogatja a wireless adatátvitelt és a Dual Image Stabilization technológiának köszönhetően könnyen kezelhető.
jan. 5
11:07
Rockstar-Valve egyezség (GameStar)
A Steamet üzemeltető Valve hosszas tárgyalások után megegyezett a Rockstarral, így újabb játékokkal bővül a rendszer.
jan. 5
11:18
US TOP 10 (GameStar)
Pontosan két napja közültük a december 15-vel záródó listát, ma pedig befutott az egy héttel későbbi eredmény.
jan. 5
12:00
Eric Bana diadala (domainabc.hu)
Egy nemrég nyilvánosságra hozott döntés szerint az ausztrál filmszínész megszerezte a nevének megfelelő tartománynevet a legismertebb és így legértékesebb névtérben, a .com alatt.
jan. 5
12:16
PSP és Skype (psp) (Gamer365)
Hamarosan bővül a Playstation Portable segítségével elérhető szolgáltatások köre: a népszerű Skype-on keresztül ingyen cseveghetnek egymással a PSP tulajok.
jan. 5
12:48
2007: a legnépszerűbb Xbox Live játékok (xbox,x360) (Gamer365)
Szépen sorjában jönnek a különféle összegzések a 2007-es évre vonatkozóan: a következő listákon a legnépszerűbb Xbox Live, illetve Xbox Live Arcade játékokat ismerhetjük meg.
jan. 5
13:09
A Warner átmegy Blu-ray exkluzívba (Gamer365)
Ritkán foglalkozunk filmipari hírekkel, de a PS3 érintettsége okán most mégis megyünk egy kört a témában: a Warner Bros Pictures átment Blu-ray exkluzívba, a stúdió filmjei június elejétől kizárólag BR és DVD formában jelennek meg. Itt a formátumháború vége?
jan. 5
13:10
Uwe Bollt nem érdekli a forgatókönyv (GameStar)
Gondolkodtatok már azon, hogy Uwe Boll hogy képes ilyen sebesen készíteni borzalmas filmjeit? Itt a válasz.
jan. 5
13:30
(Hírek) A rocksztárok is begőzöltek (PC Guru)
A kissé homályos cím elég egyszerű dolgot takar: a Valve újabb, mindkét fél számára előnyös szerződést kötött, így mostantól Max Payne és társai is beszerezhetők a Steamről.
jan. 5
14:23
Nyugodjon környezetbarát békében (SG)
Cynthia Beal halála után cseresznyefa szeretne lenni. Ehhez minden készen áll, egy porhüvely, egy sírhely és egy biológiailag lebomló koporsó.
jan. 5
14:26
Netezni fog az autó is (terminal)
A Delphi is beszáll az autókban használatos internet-eszközök fejlesztésébe - jelentette a Bloomberg.
jan. 5
14:34
Az MSI is olcsó PC-vel újít (SG)
Kedvet kaptak a PC-gyártók és a kiegészítőket készítő cégek az olcsó készülékek piacra dobásához. Az Asus után az MSI próbálkozik egy hasonló konfigurációval, olcsó Intel chipre és chipkészletre alapozva.
jan. 5
14:36
Átállt a Warner - máris nyert a Blu-ray? (SG)
A Warner Brothers feladta a HD DVD-vel kapcsolatos terveit és átállt a Sony táborába. A Blu-ray ezzel már a piac 70 százalékát kaparintotta meg és szakértők szerint végéhez közeledik a formátumháború.
jan. 5
15:03
Mercenaries 2 - Humor "hivatalos" stílusban (GameStar)
A Pandemic meglehetősen szokatlan és zseniális módját választotta a Mercenaries 2 reklámozásának az alábbi videókkal.
jan. 5
16:25
Stargate Worlds - premier trailer! (Gamekapocs)
A magyar Csillagkapu.hu oldalról értesültünk, hogy megannyi várakozás után tegnap hajnalban végre netre került a Stargate Worlds premier előzetese.
jan. 5
16:29
Élet a Dakar után (terminal)
Megkérdeztük a Vodafone-t, hogy most hogyan tovább Dakar Rally ügyben.
jan. 5
16:30
A Warner fivérek a Blu-rayt választották (Gamekapocs)
A világ egyik legnagyobb filmkiadója, a Warner Bros letette a voksát a Sony Blu-ray formátuma mellett, mely pozítív hatással lehet a PS3 eladásaira.
jan. 5
16:35
Négy új Guitar Hero játék még idén? (Gamekapocs)
Az Electronic Gaming Monthly magazinban érdekes pletyka jelent meg a Guitar Hero jövőjét illetően. A patinás lap szerint idén négy új résszel bővül a sorozat.
jan. 5
16:57
A carryboy.hu domain vitája lezárva (domainabc.hu)
A carryboy.hu domain bejegyzésével kapcsolatosan foglalt állást az ISZT TT.
jan. 5
16:57
A Rockstar folytatja a Red Dead Revolver-t? (Gamekapocs)
A hihetetlen, de sűrűn beigazolódott insider pletykáival hírnevet szerzett Surfer Girl blog szerint a Rockstar folytatja a Red Dead Revolver című western játékát.
jan. 5
17:14
Crash Time bejelentés és screenshotok (Gamekapocs)
A Cobra 11 ismét akcióba lendül! A Crash Time-ban kedvenc autópálya rendőrségünk újabb feladatoknak néz elébe - és balesetben sem lesz hiány!
jan. 5
17:27
(Letöltések) Stargate Worlds - TV reklám (PC Guru)
Mivel fantasy MMORPG-ből már tele van a padlás, azt hiszem sokak számára felüdülést fog jelenteni a Stargate Worlds című online játszható szerepjáték. A Stargate című sorozat rajongói biztos örülni fognak, hogy végre személyesen is bebarangolhatják a filmben látható helyszíneket, még (...)
jan. 5
17:40
Biometriai úton védik a betegek adatait (prim)
Ausztriában, a grazi Irgalmas fivérek kórház személyzete a jövőben jelszó beadása helyett a mutatóujj szenzorra helyezésével fog bejelentkezni PC-jéről a kórházi információs rendszerbe. Ez nem csak biztonságosabb, de kényelmesebb is.
jan. 5
17:44
(Letöltések) Spaceforce: Captains videó #2 [HD] (PC Guru)
Az "űr-Heroes", avagy becsületes nevén a Spaceforce: Captains fejlesztői újabb videóval demonstrálják hogyan is néz ki ez a játék. Nem véletlenül aggattam rá az űr-Heroes elnevezést, hiszen amint láthatjátok, grafikája stílus és színvilág tekintetében hasonlít a legendás fantasy strat (...)
jan. 5
17:57
Per az online játékok miatt (GameStar)
Számos vállalatot perelt be egy Sheldon F. Goldber nevű úriember, mivel azok állítólag megsértették egy régi szabadalmát
jan. 5
18:30
A világ legkisebb projektora a Microvision-től (prim)
Az amerikai Microvision a világ legkisebb projektorát tervezi bemutatni a hétfőn kezdődő Las Vegas-i CES szórakoztató elektronikai kiállításon.
jan. 5
18:46
Csökkenti a méretet a Dell (prim)
A Dell bevezette a 15,4 hüvelykes Inspiron noteszgépek felfrissített változatát. Az új modell négy különböző színű házban kapható. Érdekessége, hogy mérete kb. 35%-kal kisebb, súlya 190 grammal alacsonyabb, mint az elődjéé.
jan. 5
19:13
IDC: lassuló IT kiadás-növekedés 2008-ban (prim)
Az IDC legújabb piaci előrejelzése szerint 2007-hez képest idén a globális piacon lassul az IT-re fordított költések növekedésének a mértéke. Amíg ez az érték 2007 évre vonatkoztatva 6,9% volt, addig 2008-ra az IDC kisebb, 5,5-6%-os kiadás-növekedést prognosztizál.
jan. 5
19:46
A Rockstar összes eddigi PC-s játéka a Steam-en (Gamekapocs)
A Rockstar elérhetővé teszi a Valve által üzemeltett Steamen is az eddigi összes PC-s játékát - január 11-éig kedvezményes minden vásárlás!
jan. 5
19:51
A Rockstar összes eddigi PC-s játéka a Steamen (Gamekapocs)
A Rockstar elérhetővé teszi a Valve által üzemeltett Steamen is az eddigi összes PC-s játékát - január 11-éig kedvezményes minden vásárlás!

Keresés