2008. január 5. szombat

jan. 5
7:19
A rendőrök megirigyelték a kifutók modelljeit (Infostart)
Európai színvonalú arculatváltásra készül a rendőrség. Az új, divatos egyenruhák 2009-re vagy 2010-re készülhetnek el, és elképzelhető, hogy ekkortól a rendőrség egy új szlogent használ majd, a "Szolgálunk és védünk" helyett.
jan. 5
10:08
Kormányzati negyed - ennyi volt? (Infostart)
A Népszabadság értesülése szerint eredménytelenné nyilvánítják a kormánynegyed felépítésére kiírt közbeszerzési pályázatot, a kabinet csak 2010-ben folytatná a programot. Lapszemle.
jan. 5
10:10
Harminc éve itthon a Szent Korona (Infostart)
Ünnepi nagymisén emlékeznek meg vasárnap a Szent Korona hazatérésének harmincadik évfordulójáról a Mátyás-templomban.
jan. 5
10:14
Tokaji törkölypálinka, barnacukorral (Metropol)
Egy igazi hungarikumot, a tokajit választotta kozmetikai kezelésének alapjául az egyik külföldi tulajdonban lévő budapesti luxusszálloda.
jan. 5
10:40
Szigor, vér és verejték az M0-áson (Infostart)
Várhatóan csak 2009-től vezetik be a használatarányos útdíjat a magyarországi autópályákon - közölte az Állami Autópálya kezelő Zrt. vezérigazgatója. Az M0-ás új szakaszának átadása után megkezdődik a már meglévő részek felújítása.
jan. 5
12:50
A Fidesz szerint még mindig káosz van a betegszállításban (Infostart)
A mentés és a betegszállítás január elsejétől érvényes rendjének újragondolását javasolja a Fidesz, mert az ellenzéki párt szerint továbbra is káosz van ezen a területen.
jan. 5
12:55
Visszajelzésre kéri az APEH-et a KDNP (Infostart)
A KDNP azt szeretné, ha a jövőben az APEH visszajelzést küldene az adózóknak egyszázalékos felajánlásukról.
jan. 5
15:04
Elszámolást követel a Fidesz a kormánytól (Infostart)
A Fidesz szóvivője felszólította a kormányt, hogy számoljon el a kormányzati negyed előkészítésére fordított összegekkel.
jan. 5
16:10
Vasárnap ónos esőre, havazásra számíthatunk (Metropol)
Harmadfokú, piros riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) Dél-Dunántúlra a szombaton várható erős jegesedés, illetve a többfelé valószínű tartós, intenzív ónos eső miatt; a riasztás szombaton éjfélig van érvényben.
jan. 5
16:26
Jövő héten is kerülje el a Váci utat! (Infostart)
Várhatóan kedd este 6 óráig lesz lezárva a Váci út a Zsilip,- és a Garam utca közötti szakaszon - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese.
jan. 5
17:31
Várhatóan jövő hét keddig lesz lezárva a Váci út egy szakasza (Metropol)
Várhatóan kedden este 6 óráig lesz lezárva a Váci út a Zsilip és a Garam utca közötti szakaszon, legalábbis a volt bőrgyárat bontó cég ekkorra ígérte, hogy befejezi az omlásveszély-elhárítási munkálatokat.
jan. 5
19:40
Csökkent Hillary Clinton előnye (Napi)
jan. 5
19:40
A kormányszóvivő szerint 2009-re elkészül a kormányzati negyed - a nap hírei (Infostart)
A kormányszóvivő szerint nem jelent többletterhet az adófizetőknek a kormányzati negyed előkészületeire fordított összeg. Változást sürget a mentés és a betegszállítás januártól érvényes rendjében a Fidesz. A tervek szerint jövő hét elején hazatér a Kenyában tartózkodó mintegy 200 magyar turista. A nap hírei 2008. január 5-én, szombaton.

Keresés