2008. január 27. vasárnap

jan. 27
10:12
Késnek a vonatok a Budapest-Pécs vonalon (Metropol)
A felsővezeték-hálózat megrongálódása miatt 30-40 percet késnek a vonatok a Budapest-Pécs vonalon mindkét irányban a délelőtti órákban. Szintén késés várható a Kiskunmajsa és Harkánykötöny közötti szakaszon.
jan. 27
10:23
Hetven-nyolcvan riasztást kaptak a tűzoltók a vihar miatt (Infostart)
Hetven-nyolcvan riasztást kaptak a tűzoltók vasárnapra virradóan országszerte a szélvihar miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Ez a szám a mindenkori átlagnak körülbelül másfélszerese.
jan. 27
11:49
A Fidesz szerint Gyurcsány átállt az ellenfélhez (Infostart)
Gyurcsány Ferenc az ellenfél oldalára állt az uniós agrártámogatásokkal kapcsolatban, a kérdésben nemcsak a magyar gazdákkal, de a kormány álláspontjával is szembe megy - mondta Szájer József fideszes EP-képviselő vasárnap Budapesten.
jan. 27
12:40
Vörös riasztás - viharos szél fenyegeti Nyugat-Magyarországot (Infostart)
Az ország nagy részén viharos északnyugati szélre kell számítani a hétfő reggeli órákig, az Országos Meteorológiai Szolgálat vörös riasztást adott ki Magyarország északnyugati részére.
jan. 27
15:57
Késés nélkül járnak a vonatok Budapest és Pécs között (Infostart)
Újra és nagyobb késés nélkül járnak a vonatok Budapest és Pécs, valamint Kiskunmajsa és Harkakötöny között, ahol korábban a viharos szél megrongálta a felsővezeték-hálózatot - közölte délután a MÁV sajtóügyeletese.
jan. 27
16:06
Másfél milliárdos áfacsalás gépkocsi-kereskedelemből (Metropol)
Másfél milliárd forintos áfacsalást lepleztek le a VPOP munkatársai a napokban, amikor autókereskedőknél húsz telephelyet ellenőriztek - mondta el a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP) szóvivője szombaton az MTI-nek.
jan. 27
16:08
Megjavították a hibákat a két érintett vasútvonalon (Metropol)
Újra és nagyobb késés nélkül járnak a vonatok Budapest és Pécs, valamint Kiskunmajsa és Harkakötöny között, ahol korábban a viharos szél megrongálta a felsővezeték-hálózatot - közölte a MÁV sajtóügyeletese az MTI-vel.
jan. 27
16:57
Orbán hétfőn nyilvános helyzetértékelő beszédet mond (Infostart)
A Fidesz hétfői frakcióülésén Orbán Viktor pártelnök nyilvános beszédet mond - közölte Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője.
jan. 27
17:40
Kisebb károkat okozott az erős szél (Infostart)
Csak kisebb károkat és fennakadásokat okozott a vasárnapi erős szél. A tűzoltókat a délutáni órákig összesen kétszáz alkalommal riasztották káresetekhez, személyi sérülés sehol nem történt a szombat éjfél óta tomboló szélviharban, amely várhatóan este nyolc órára csillapodik - mondta Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.
jan. 27
18:31
Kisebb károk és fennakadások országszerte a szélvihar miatt (Metropol)
Csak kisebb károkat és fennakadásokat okozott a vasárnapi erős szél. A tűzoltókat a délutáni órákig összesen kétszáz alkalommal riasztották káresetekhez. Személyi sérülés sehol nem történt a szombat éjfél óta tomboló szélviharban, amely várhatóan este nyolc órára csillapodik.
jan. 27
19:20
Késések a Budapest - Komárom - Győr vonalon (Metropol)
Jelentős, 30-60 perces késésekre kell számítani a Budapest-Komárom-Győr vasútvonalon, mivel a Biatorbágy és Herceghalom közötti szakaszon, valószínűleg az erős szél miatt, nincs áram a felsővezetékben - közölte Kavalecz Imre, a MÁV sajtóügyeletese az MTI-vel vasárnap.
jan. 27
19:39
Tovább erősödik a szél a főváros térségében (Infostart)
A fővárosban és Pest megyében is egyre több erős, viharos széllökést mérnek a meteorológusok, a szél az elkövetkező órákban elérheti az óránkénti 110 kilométert is, ám várhatóan vasárnap este tíz órától már enyhül a vihar - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelző meteorológusa.
jan. 27
19:45
A Fidesz-KDNP jelöltje kapta a legtöbb voksot Újbudán (Infostart)
Rétvári Bence, a Fidesz-KDNP jelöltje több mint három és félszer több szavazatot kapott az újbudai időközi országgyűlési választáson, mint a koalíciós jelölt, a nem hivatalos, csaknem teljes feldolgozottságú adatok szerint.
jan. 27
20:25
Fennakadások és késések több vasútvonalon (Metropol)
A Budapest - Pusztaszabolcs és a Budapest - Székesfehérvár vonalakon is fennakadásokat okoz az erős szél, így az érintett vonalakon 15-20 perces késésre kell számítani - közölte Kavalecz Imre, a MÁV sajtóügyeletese az MTI-vel vasárnap este.
jan. 27
23:41
Két és fél órát késett egy InterCity (Infostart)
Két és fél órát késett vasárnap este a Budapestről Szombathelyre, illetve Sopronba közlekedő Halászbástya-Lővér InterCity. Az IC-pótjegyek árát, 520 forintot, a MÁV visszatéríti az utasoknak - közölte Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnöke.

Keresés