2008. január 12. szombat

jan. 12
9:43
Szocialista hatalmi harc a fővárosban (Infostart)
A Magyar Nemzet cikke szerint hatalmi harc kezdődött a fővárosi MSZP-n belül, ezért lépett ki a párt kerületi frakciójából kilenc óbudai képviselő. Lapszemle.
jan. 12
10:10
A magyar hadtörténet legnagyobb tragédiája (Infostart)
Hatvanöt éve, 1943. január 12-én indult meg a Vörös Hadsereg támadása a Don-kanyarban, amelynek nyomán szinte teljesen megsemmisült a 2. magyar hadsereg. A csatában több mint százezer magyar halt meg.
jan. 12
11:31
Mozgósítanak a kisgazdák (Infostart)
A kisgazdák a falvakban élő másfélmillió embert akarják meggyőzni arról, hogy menjenek el szavazni és voksoljanak igennel - mondta az InfoRádiónak a Kisgazda Polgári Szövetségpárt és a Kisgazda Polgári Egyesület elnöke.
jan. 12
12:32
Fidesz: Csőd fenyegeti a kórházakat (Infostart)
A Fidesz szerint a forráskivonás miatt csőd közeli helyzetbe kerültek a kórházak.
jan. 12
12:43
Rengeteg gyerek betegedett meg a fővárosban (Infostart)
Több mint négyszáz gyerek betegedett meg Budapest VI., VII. és XV. kerületében, a szakemberek étel okozta fertőzésre gyanakodnak - közölte az illetékes mezőgazdasági szakigazgatási hivatal igazgatóhelyettese.
jan. 12
14:46
Hamarosan jaj lesz az ittas vezetőknek (Infostart)
Vasárnap jelenik meg a Magyar Közlönyben, és január 20-án lép hatályba az ittas vezetést szigorúbban szankcionáló rendelet.
jan. 12
16:18
Az MDF-nek elege van (Infostart)
A kormányzati negyed megépítéséről szóló rendelet hatályon kívül helyezését kezdeményezi a Magyar Demokrata Fórum.
jan. 12
17:35
Hagyó is kapott fehér port tartalmazó borítékot (Infostart)
Hagyó Miklós szocialista főpolgármester-helyettes, országgyűlési képviselő is kapott fehér port tartalmazó borítékot szülei jászberényi otthonában.
jan. 12
18:46
Tóth József visszautasítja a vádakat és perel (Infostart)
Tóth József, Hajdú-Bihar megyei szocialista politikus, Polgár város polgármestere visszautasítja a személyével kapcsolatban megjelent vádakat és beperli azokat, akik megsértették jó hírnevét és becsületét. A politikus erről szombaton nyilatkozott.
jan. 12
19:25
Juhász Ferenc koordinálja az MSZP népszavazási kampányát (Infostart)
Az MSZP elnöksége a várakozásoknak megfelelően Juhász Ferenc elnökhelyettest nevezte ki a népszavazási kampány politikai koordinátorának a szombati egri tanácskozáson.
jan. 12
20:03
Több mint ötszáz gyerek betegedett meg három fővárosi kerületben - a nap hírei (Infostart)
Ittas vezetés esetén a helyszínen bevonhatják a jogosítványt a Magyar Közlönyben vasárnap megjelenő új jogszabály alapján. Budapesten az eddigi adatok szerint ételfertőzés okozta több mint 500 gyermek megbetegedését. Az Irakban állomásozó amerikai csapatok hosszútávú jelenlétéről beszélt Kuvaitban az amerikai elnök. A nap hírei 2008. január 12-én, szombaton.

Keresés