2008. január 6. vasárnap

jan. 6
10:31
Az ónos eső miatt nagyüzem van a mentőknél - képekkel (Infostart)
Már csak az ország középső és keleti részén van harmadfokú, piros meteorológiai riasztás, a tűzoltók is kevesebb segélykérő telefonhívást kapnak - közölte Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője vasárnap kora délután.
jan. 6
10:48
Interneten beszerezhető anyaggal kábítják el a lányokat a bulikon (Infostart)
Rendszeresen előfordul, hogy fiatal lányok keresik fel a toxikológiát, mert valamilyen kábítószert kevertek az italukba, és nem emlékeznek az előző éjszaka történtekre. Zacher Gábor toxikológus elmondta: szilveszter óta hárman keresték fel a Péterfy Sándor Utcai Kórházat ilyen problémával.
jan. 6
10:55
Ónos eső esik az országban, aki teheti, maradjon otthon (Metropol)
Harmadfokú, piros riasztást adott ki vasárnap éjfélig az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) az ország nagy részére. Budapesten lassú a közlekedés. Pest megyében még nem kellett egy utat sem, de a jegessé vált utakon nem javasolt a közlekedés. Több vonat késve közlekedik, néhány útvonalon nem járnak a Volán buszok.
jan. 6
11:11
"Gyurcsány Ferenc trónfosztása még jóval arrébb van" (Infostart)
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök jelenleg elmozdíthatatlan, még ha gyengült is a pozíciója. Ezt Gazsó L. Ferenc, a Magyar Hírlap főszerkesztője és Tamás Ervin, a Népszabadság főszerkesztő-helyettese mondta az InfoRádió Aréna című műsorában.
jan. 6
12:44
Ónos eső: lelassult a közlekedés Budapesten, késnek a vonatok - képekkel (Infostart)
Az ónos eső miatt lelassult a közlekedés Budapesten, kisebb fennakadások is előfordulhatnak. Vidéken több helyen nem járnak a helyközi és távolsági buszjáratok, és a Keleti pályaudvaron a váltók jegesedése miatt 30-40 percet késtek a vonatok, a gondok csak délutánra szűntek meg.
jan. 6
15:29
Javult az időjárási helyzet az országban (Metropol)
Már csak az ország középső és keleti részén van harmadfokú, piros meteorológiai riasztás, a tűzoltók is kevesebb segélykérő telefonhívást kapnak. Ettől függetlenül fokozott óvatossággal ajánlatos közlekedni az utakon, különösen az esti, éjszakai lehűlésre, jegesedésre való tekintettel.
jan. 6
17:48
Nem lélegezhetünk fel, hétfőn is várható ónos eső (Infostart)
A Kárpát-medence fölött egy hidegfront vonul át, a front előtt még többfelé várható ónos eső, eső, majd éjszakára az ország nagy részén megszűnik a csapadék.
jan. 6
17:54
Újabb MSZP-s politikus kapott borítékban fehér port (Infostart)
Újabb szocialista politikus kapott fehér port tartalmazó borítékot - közölte Horváczy Emese, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szóvivője.
jan. 6
18:42
Kormányzati negyed - lesz, vagy mégsem? (Infostart)
A Népszabadság szerint a kormányzati negyed megépítésére és üzemeltetésére kiírt pályázat eredménytelenül zárul a január 16-i határidőre, a kabinet ugyanis 2010-re akarja halasztani a projektet. A kormányszóvivő szerint viszont minden a terv szerint halad, a kabinet a jövő héten megvizsgálja az egyetlen érvényben lévő pályázatot.
jan. 6
21:20
A korábbinál veszélyesebb az idei influenzavírus (Infostart)
Az idei influenzavírus nemcsak a gyermekekre és az idősekre veszélyes, hanem minden korosztályra. Járvány egyelőre nem alakult ki - mondta az InfoRádióban az Országos Tisztiorvosi Hivatal járványügyi főosztályvezető-helyettese.

Keresés