2008. január 20. vasárnap

jan. 20
10:42
Kiszabadult Tánczos: testőrök és luxusautók - képriport (Infostart)
Testőrök kísérték haza a börtönből a tíz évi fogság után szabadult Tánczos Gábort, akit hozzátartozóin kívül újságírók és televíziós stábok vártak körmendi lakótelepi tömbházuk előtt.
jan. 20
11:20
Elképesztő pénzt nyert a szerencsés lottózó (Infostart)
Minden idők harmadik legnagyobb lottónyereménye talált gazdára szombaton - közölte az InfoRádióval a Szerencsejáték Zrt. marketingigazgatója.
jan. 20
11:36
Egyre nő a betegek száma: tilalom országszerte (Infostart)
Újabb kórházakban rendelt el látogatási tilalmat az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat az influenzajárvány terjedése miatt. Közép- és Dél-Dunántúl több kórháza mellett tilos a látogatás Békéscsabán, Kiskunhalason és Hódmezővásárhelyen is.
jan. 20
11:53
A Nagy Biciklipályázat: a Fidesz egy napot adott a Postának (Infostart)
Felszólította a Fidesz a Magyar Postát, hogy hétfőn adjon tájékoztatást, megkötötte-e a kerékpárbeszerzésre kiírt közbeszerzési pályázat szlovén nyertesével a szerződést. A posta szóvivője szerint a cég honlapján minden megtalálható.
jan. 20
12:10
Mától él a nulla tolerancia (Metropol)
Mától a helyszínen elveszik a jogosítványát annak, akinél ellenőrzéskor az alkoholszonda elszíneződik.
jan. 20
12:25
Torzít a média: nem nő a brutalitás (Infostart)
Érdemes megvizsgálni, hogy minden esetben helyes-e csak a 14 év fölöttieket büntetni - mondta Gyurkó Szilvia kriminológus, az Országos Kriminológiai Intézet munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában. A szakértő hozzátette, kérdés, hogy a magyar bírók fel vannak-e készülve a beszámíthatóság vizsgálatára gyerekek esetében.
jan. 20
13:29
Mától drákói szigor az utakon (Infostart)
A helyszínen elveszik az ittas vezetők jogosítványát a mától érvényes új szabályozás értelmében.
jan. 20
21:33
A jobboldali polgármester-jelölt nyert Törökbálinton - a nap hírei (Infostart)
Ausztriában súlyosan megsérült 4 magyar állampolgár, amikor autójuk felborult a semmeringi autóúton. Újabb dunántúli kórházban rendeltek el látogatási tilalmat az influenzajárvány miatt. Csehországban szívműködési zavarok miatt kórházba vitték Václav Havel volt államfőt. A nap hírei 2008. január 20-án, vasárnap.

Keresés