2008. január 20. vasárnap

jan. 20
8:09
Postánkból: Egészség meg az ügy (szon)
Testem tiltakozott a lélek hanyagsága miatt, és az megijedvén, hogy mi lesz véle nélküle a dimenziók szagosságának hiányában, orvoshoz cipelte, amire évek óta nem volt példa...
jan. 20
8:25
Munka-, tűz és környezetvédelmi konferencia (szon)
Nyíregyháza - 2008. január hó 22-én, kedden 9 órától a Nyíregyházi Tűzoltóságon (Nyíregyháza, Erdősor 5.) a 2008. január 1-én hatályba lépett munkavédelmi jogszabályváltozásokról tanácskoznak.
jan. 20
8:27
Közgyűlés a nyírbátori Vasasnál (szon)
Nyírbátor – A nyírbátori „VASAS” Horgászegyesület közgyűlést január hó 20-án (vasárnap) 8.30 órakor tartja a Városháza tanácstermében (Nyírbátor Szabadság tér 7.).
jan. 20
8:32
Kijött a börtönből Tánczos Gábor (boon)
Budapest - Csaknem tíz börtönben töltött év után vasárnap kora reggel szabadult a fővárosi Kozma utcai börtönből - feltételesen - a körmendi gyerekgyilkosság miatt elítélt Tánczos Gábor. A büntető törvénykönyv
jan. 20
8:37
Három autót nyert egyszerre (szon)
A fődíj összértéke 20 millió forint. Fortuna egy 29 éves kemecsei fiatalembernek kedvezett. Ágoston Csaba raktárosként dolgozik és bár tud autót vezetni nem rendelkezik gépjárművel.
jan. 20
9:11
Adományokat várnak a tolcsvai tűz után (boon)
Tolcsva - Vasárnap délután temették el azt az ötéves kislányt, aki még a múlt héten csütörtökön égett halálra egy tolcsvai lakástűzben.
jan. 20
9:17
Biblia éve 2008 (boon)
Közös sajtótájékoztatón hirdették meg hétfőn a történelmi keresztény egyházak a "Biblia éve 2008" programsorozatot.
jan. 20
9:33
Polgármestert és önkormányzati képviselőket választanak vasárnap Törökbálinton (boon)
Törökbálint - Időközi önkormányzati választást tartanak vasárnap a Pest megyei Törökbálinton.
jan. 20
9:59
Kihűlt egy férfi Nyíregyháza-Felsősimán (ma.hu)
Holtan találtak egy férfit Nyíregyháza-Felsősimán szombaton, a halálát az elsődleges orvosi vélemény szerint kihűlés okozta - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.
jan. 20
10:06
Vágónak hisz az ország! (boon)
A népszerű kvízmester, Vágó István a legszavahihetőbb ember Magyarországon - derült ki a Blikk és a TNS Hungary közös felméréséből.
jan. 20
10:15
Van ötös a lottón: három hónapja van jelentkezni (ma.hu)
Egy öttalálatos van a lottón, nyereménye 2 milliárd 356 millió 386 ezer forint - közölte szombaton este Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. marketing igazgatója az MTI-vel a sorsolást követően.
jan. 20
10:15
Intézkedő rendőrt próbált elütni egy sofőr (HVG)
Egy intézkedő rendőrt akart elütni gépkocsijával egy sofőr Nyíregyházán, a 24 éves nagyhalászi férfi ellen hivatalos személlyel szembeni erőszak és ittas vezetés miatt indult eljárás - közölte szombaton este a rendőrség.
jan. 20
10:20
Randalírozó fiatalok miatt vesztegelt a metró (HVG)
Randalírozó fiatalok miatt 13 percig állt egy metrószerelvény az Ecseri úti megállóban szombat este – tájékoztatott a BKV fődiszpécsere.
jan. 20
10:22
Egy ötös van a lottón - minden idők harmadik legnagyobb nyereménye (HVG)
Egy öttalálatos van a lottón, nyereménye 2 milliárd 356 millió 386 ezer forint - közölte szombaton este Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. marketing igazgatója a sorsolást követően.
jan. 20
10:26
"Vannak, akiknek érdekük lehet megakadályozni az igazság kiderítését" (HVG)
Testőrök kísérték haza a börtönből tíz évi fogság után szabadult Tánczos Gábort, akit hozzátartozóin kívül újságírók és televíziós stábok vártak körmendi lakótelepi tömbházuk előtt szombaton reggel.
jan. 20
10:39
A Fenyő-gyilkosság elvarratlan szálai (boon)
Egyebek mellett egy szerbiai jogsegélykérelem miatt hosszabbították meg a nyomozást Fenyő János meggyilkolása ügyében - írja a Vasárnapi Hírek.
jan. 20
10:41
Csökkenhet a benzin ára (boon)
Csökkenhetnek az üzemanyagok árai szerdán, mégpedig akár jeletősen is - a Portfolio.hu szerint.
jan. 20
10:42
Tánczos Gábor elhagyta a börtönt (ma.hu)
A körmendi gyermekgyilkosságért elítélt Táncos Gábor vasárnap reggel negyed öt tájban elhagyta a budapesti Kozma utcai börtönt - értesült az MTI. A férfi kezében holmijával lépett ki a börtön épületéből testőrök és újságírók gyűrűjében, majd egy BMW típusú gépkocsival távozott.
jan. 20
10:42
Kiszabadult Tánczos: testőrök és luxusautók - képriport (Infostart)
Testőrök kísérték haza a börtönből a tíz évi fogság után szabadult Tánczos Gábort, akit hozzátartozóin kívül újságírók és televíziós stábok vártak körmendi lakótelepi tömbházuk előtt.
jan. 20
10:55
Törvényt sért, aki lebont egy hódvárat (boon)
Megsérti a természetvédelmi törvényt és komoly büntetést kaphat, aki szétrombolja a hódvárakat.
jan. 20
10:57
Szén-monoxid mérgezés Nyírtelken (boon)
Nyírtelek - Szén-monoxid mérgezés gyanújával került kórházba egy háromtagú család Nyírteleken még szombat délután.
jan. 20
11:00
Bankkonszolidáció titkok nélkül (boon)
Pontosan lehet tudni, hogy mi lett a bankkonszolidációra fordított állami pénzzel - mondta a Vasárnapi Híreknek Kemény Emil, az Állami Számvevőszék főigazgató-helyettese.
jan. 20
11:03
Szén-monoxid mérgezés Nyírtelken (szon)
Nyírtelek - Szén-monoxid mérgezés gyanújával került kórházba egy háromtagú család Nyírteleken még szombat délután.
jan. 20
11:11
Holtan találtak egy 63 éves férfit! (boon)
Nyíregyháza-Felsősima – Szombaton reggel Nyíregyháza-Felsősimán lakása közelében holtan találtak egy 63 éves férfit. Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel.
jan. 20
11:14
Holtan találtak egy 63 éves férfit! (szon)
Nyíregyháza-Felsősima – Szombaton reggel Nyíregyháza-Felsősimán lakása közelében holtan találtak egy 63 éves férfit. Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel.
jan. 20
11:20
Elképesztő pénzt nyert a szerencsés lottózó (Infostart)
Minden idők harmadik legnagyobb lottónyereménye talált gazdára szombaton - közölte az InfoRádióval a Szerencsejáték Zrt. marketingigazgatója.
jan. 20
11:24
Megpróbálta elütni az intézkedő rendőrt (szon)
Nyíregyháza - Péntekre virradó hajnalban kapott bejelentést a nyíregyházi rendőrség, hogy három személy egy Nyíregyházán parkoló autóból benzint szív le.
jan. 20
11:30
Körözött személyeket fogott el a rendőrség (szon)
Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság pénteken őrizetbe vett egy 30 éves homrogdi férfit, aki ellen hat hatóság bocsátott ki elfogatóparancsot.
jan. 20
11:32
Pénzváltós átverés Nyíregyházán (szon)
Nyíregyháza - Csaknem 250.000 forinttal károsítottak meg egy fiatal nőt és édesanyját, akik pénteken délelőtt Nyíregyháza belvárosában akartak 1000 eurót beváltani.
jan. 20
11:34
Ajtófúrókat vett őrizetbe a rendőrség (szon)
Január 18-án a bejárati ajtót megfúrva törtek be egy leveleki házba.
jan. 20
11:36
Egyre nő a betegek száma: tilalom országszerte (Infostart)
Újabb kórházakban rendelt el látogatási tilalmat az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat az influenzajárvány terjedése miatt. Közép- és Dél-Dunántúl több kórháza mellett tilos a látogatás Békéscsabán, Kiskunhalason és Hódmezővásárhelyen is.
jan. 20
11:38
A Fidesz a posta kerékpárjain lovagol (Népszava)
A Fidesz felszólítja a Magyar Postát, hogy hétfőn adjon tájékoztatást arról, megkötötték-e a kerékpárbeszerzésre kiírt közbeszerzési pályázat szlovén nyertesével a szerződést - mondta a párt országgyűlési képviselője vasárnap, Budapesten. Balsai István sajtótájékoztatón azt mondta: ha még nem kötötték meg a szerződést, akkor szeretnék tudni, hogy a posta vezetése figyelembe veszi-e a beszerzéssel…
jan. 20
11:44
Negyed órára állt a metró a balhés utasok miatt (boon)
Budapest - Negyed órára leállt szombat este a 3-as metró forgalma Budapesten, miután néhány utas bemászott a szerelvény végén lévő vezetőfülkébe az Ecseri úti megállónál.
jan. 20
11:46
Sokan akartak vért adni a Téten meglőtt rendőrnek (boon)
Rengeteg véradó jelentkezett, hogy segítene a pénteken a Győr-Moson-Sopron megyei Téten meglőtt rendőrnek.
jan. 20
11:47
A Dunába esett egy férfi Budapesten, horgászok mentették ki (HVG)
A Dunába esett egy férfi vasárnap délelőtt a főváros IX. kerületében, a Kvassay-hídnál, a férfit kimentették - mondta az Országos Mentőszolgálat ügyeletese.
jan. 20
11:49
Elveszik az ittasan vezetők jogosítványát (boon)
Egy pohárka italon is elúszhat a jogosítvány vasárnaptól. Miniszteri rendelet:
jan. 20
11:53
A Nagy Biciklipályázat: a Fidesz egy napot adott a Postának (Infostart)
Felszólította a Fidesz a Magyar Postát, hogy hétfőn adjon tájékoztatást, megkötötte-e a kerékpárbeszerzésre kiírt közbeszerzési pályázat szlovén nyertesével a szerződést. A posta szóvivője szerint a cég honlapján minden megtalálható.
jan. 20
12:08
A hatodikat is letartóztatták (szon)
A hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűntette és más bűncselekmény miatt B. Attila és társai gyanúsítottak ellen indított büntetőügyben január 17. napján a Nyíregyházi Városi Bíróság nyomozási bírája elrendelte . Csaba gyanúsított előzetes letartóztatását.
jan. 20
12:15
MDF: magyar nyelvű kiszolgálást a határon túli Mol benzinkutaknál (Népszava)
Az MDF arra kéri Hernádi Zsoltot, a Mol Rt. vezérigazgatóját, hogy a határon túli Mol benzinkutaknál biztosítsa a magyar nyelvű kiszolgálás lehetőségét mind a tankolásnál, mind az autómosásnál, és tegye lehetővé a magyar nyelvű, illetve magyarországi friss sajtótermékek megvásárlását. Erről Petkó András és Csapody Miklós, a demokrata fórum két országgyűlési képviselője számolt be vasárnap…
jan. 20
12:25
Torzít a média: nem nő a brutalitás (Infostart)
Érdemes megvizsgálni, hogy minden esetben helyes-e csak a 14 év fölöttieket büntetni - mondta Gyurkó Szilvia kriminológus, az Országos Kriminológiai Intézet munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában. A szakértő hozzátette, kérdés, hogy a magyar bírók fel vannak-e készülve a beszámíthatóság vizsgálatára gyerekek esetében.
jan. 20
12:25
Felmentették Lutter Sándort (szon)
Mint arról annak idején beszámoltunk 2004. nyarán a Központi Nyomozó Ügyészség által indított büntetőügyben egyik gyanúsított Lutter Sándor r. alezredes, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vezető helyettese volt.
jan. 20
12:27
Jókívánságok SMS-ben (szon)
KELET Jókívánságait születésnap, névnap, évforduló alkalmából sms-ben a 90/612-222-es, emeltdíjas (162 Ft+áfa) telefonszámra küldheti.
jan. 20
12:33
Háznak rohant egy autó Egerben (boon)
Eger - Ütközött, majd egy lakóháznak rohant egy autó vasárnap hajnalban Egerben.
jan. 20
12:35
Vágó, Uri Geller, istenhit, szavahihetőség (boon)
Szavahihetőség, őszinteség, közéleti kérdések (hiánya), ezotéria, istenhit, Uri Geller, Favágók. Beszélgetőpartnerünk a legszavahihetőbb hofitársunk, az év műsorvezetője (utóbbi Balázzsal közösen): Vágó István. Vágó István a wikipédián [.pdf - 49KB]
jan. 20
12:44
Fidesz: hozza nyilvánosságra a Posta a kerékpár-szerződést! (boon)
A Fidesz arra kéri a Magyar Postát, hogy hétfőn hozza nyilvánosságra a postásbicikli-pályázat részleteit, valamint ismét felszólítják a gazdasági minisztert, hogy rendeljen el vizsgálatot a tender ügyében.
jan. 20
12:53
Kerítést tört egy autó Nyíregyházán (szon)
Nyíregyháza - Senki nem sérült meg abban a balesetben, ami vasárnap reggel történt Nyíregyházán, az Orosi úton.
jan. 20
12:57
Elveszik a gépkocsivezetők jogosítványát a szonda elszíneződésére (ma.hu)
Mától lépett hatályba az az igazságügyi miniszteri rendelet, amelynek értelmében az alkoholszonda elszíneződésekor a jogosítványt a helyszínen be kell vonni az ittas vezetőtől. A szigorú szabálytól azt remélik, hogy sikerül jelentősen csökkenteni az ittas vezetők által okozott balesetek számát.
jan. 20
12:59
Randalírozó fiatalok miatt leállítottak egy metrószerelvényt az Ecseri útnál (ma.hu)
Randalírozó fiatalok miatt 13 percig állt egy metrószerelvény az Ecseri úti megállóban szombat este - tájékoztatta az MTI-t a BKV fődiszpécsere.
jan. 20
13:04
Szalagkorlátnak ütközött egy külföldi autós (szon)
Napkor - A 41-es főúton Napkor közelében a körforgalomban szalagkorlátnak ütközött egy autó.
jan. 20
13:15
Kamion borult le az autópályáról (szon)
Rozsrétszőlős - Több órás műszaki mentést és útlezárást okozott egy külföldi kamion balesete vasárnap délelőtt az M3-as Rozsrétszőlősi szakaszán.

Keresés