2008. január 20. vasárnap

jan. 20
9:13
Az év autója metróval jár - videó (Vezess)
A Fiat 500 bemutatkozása óta sikert sikerre halmoz: az eladások minden várakozást felülmúlnak, és a díjeső sem kerülte el a kisautót. Most azonban az 500-as eddig nem látott módon is közlekedeik, legalábbis Berlinben.
jan. 20
10:51
Mától színes szonda esetén a helyszínen elveszik a jogosítványt (HVG)
Mától lépett hatályba az az igazságügyi miniszteri rendelet, amelynek értelmében az alkoholszonda elszíneződésekor a jogosítványt a helyszínen be kell vonni az ittas vezetőtől.
jan. 20
12:37
Na most akkor ki a bunkó? (autozz.blog.hu)
Bevallom őszintén és töredelmesen, az alábbi levelet el kellett olvasnom háromszor, mire az egyébként igen gazdag fantáziavilágomban fel tudtam vázolni a lenti szituációt. Ráadásul közben az is az eszembe ötlött, hogy amikor leírom, hogy a poszt beküldője "Névtelen Bunkósofőr" néven írta alá a levelét, a cím némileg költői kérdéssé változik. De azt azért megvitathatjuk itt, hogy mások…
jan. 20
15:16
Öt liter lett, maradhat? (Totalcar)
A sokkoló alsó-közepes szedánok után visszatérünk a normális ügymenethez, ,,lepattant benzintemetők a sarkon"-sorozatunk folytatódik.
jan. 20
16:02
A McLaren már most érzi Alonso hiányát (F1világ)
A McLaren Mercedes spanyol tesztpilótája, Pedro de la Rosa elmondta, csapata komoly veszteségként könyvelte el honfitársa, a kétszeres világelső Fernando Alonso idő előtti távozását.
jan. 20
17:05
B2B napi krónika - csalás gyanúja árnyékolta be a versenyt, elveszett a 7-es busz (4x4 online)
Laayoune városát elérve megdöbbentő esett történt, a 7-es busz kapitánya tisztázatlan körülmények között elvesztette a buszát!
jan. 20
17:37
Toyota: Nincs veszélyben a Forma-1 jövője (F1világ)
A Toyota elnöke, John Howett egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy a Forma-1 szabályrendszerét is magában foglaló új Concorde Egyezményt még nem írták alá a csapatok, pedig két hónap múlva elrajtol a mezőny Melbourne-ben.
jan. 20
20:06
Iveco LMV - páncélozott "Terepszín Párduc" (4x4 online)
Az olasz hadseregnél "Lince", az angoloknál "Panther"-nek nevezett páncélos, Terepszín Párduc akár -32 és +49 C° között is képes ugrani.

Keresés