2008. január 12. szombat

jan. 12
0:20
Raikkönen elismerően beszélt Stonerről (F1világ)
A Forma-1 jelenlegi világbajnoka, Kimi Raikkönen a héten válthatott néhány szót a MotoGP elsőszámú versenyzőjével, Casey Stonerrel a Ferrari és a Ducati által közösen szervezett Wroom Press Ski Meeting elnevezésű rendezvényen.
jan. 12
0:36
Stepney könyve a kémbotrányról júliustól kapható (F1világ)
Tavaly még némi probléma akadt a kiadás körül, miután az eredeti kiadó visszalépett, de Nigel Stepney, a Ferrari ex-főmechanikusa végül mégiscsak piacra tudja dobni a könyvét a kémbotrányról, idén.
jan. 12
9:06
Még dögösebb az AMG SLK (Vezess)
A Mercedes SLK második generációjának felfrissítését a csúcsmodell, az AMG sem kerülte el. A gyártó az eddigi legférfiasabb verziónak nevezi a 2008-as AMG-t.
jan. 12
10:44
Elrajtolt a Budapest-Bamako rali (HVG)
Elindult a 3. Budapest-Bamako rali szombat reggel a Kossuth térről. A versenyzők 16 nap múlva érkeznek meg Mali fővárosába, Bamakóba.
jan. 12
11:17
Zuglói elektroszmog (Totalcar)
Rég bosszankodtam annyit, mint mostanában a gyerekjátékok miatt.
jan. 12
12:11
Dakar helyett (Vezess)
Nemrég elstartolt az idei Budapest Bamako mezőnye. A futamon résztvevők nem ijedtek meg a Dakar-ralit megfenyegető terroristáktól, bátran nekivágtak a fekete kontinensnek.
jan. 12
12:38
Tinédzser novellisták indigópapírral (Totalcar)
Éljen a blogoszféra: valaki vette a fáradságot, hogy azonos szögből készült fotókat felhasználva egymás mellé tegyen néhány kínai autót, és az őket inspiráló európai vagy japán modelleket.
jan. 12
14:14
Már a helyszínen elveszik az ittas sofőr jogosítványát (HVG)
Vasárnaptól olvasható a Magyar Közlönyben, jövő hét vasárnaptól pedig hatályba lép az az igazságügyi miniszteri rendelet, amelynek értelmében a szonda elszíneződésekor a jogosítványt a helyszínen be kell vonni - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő.
jan. 12
15:57
Felhőtlen nyári lambózás (Totalcar)
The summer's really here and it's time to come out Time to discover what fun is about - The Undertones: Here Comes The Summer Arra gondoltam, amikor egy névtelenségbe burkolózó olvasónk átküldte ezeket a vidám augusztusi képeket egy fekete Murciélago LP640-ről, hogy kizárólag valami undorító, latyakos, nyirkos napon fogom őket posztolni, hogy a maguk nyári feketeségében vigyenek boldogságot…
jan. 12
16:22
Ugrik az ittasan vezetők jogsija? (autozz.blog.hu)
Vannak szabályozások, amikkel nem különösebben szoktam egyetérteni, vagy egyáltalán érteni, hogy miért pont úgy, ahogy. Divat lett a nulltolerancia, valaki rájött, hogy ettől a nyugdíjasok tömege ettől valamiért jobban szereti azt a politikust, aki gyakran használja ezt a kifejezést. Van azonban olyan is, ahol tényleg csak ez a megoldás. De nem az első vérig bírságolás, mert van akin az nem fog.…
jan. 12
17:34
Coulthard: Nincs jelentősége a kipörgésgátló betiltásának (F1világ)
A Red Bull Racing skót versenyzője, David Coulthard úgy gondolja, hogy a motorfék, nem pedig a kipörgésgátló hiánya lesz a legnagyobb kihatással a versenyekre az idei évben a Forma-1-ben.
jan. 12
18:30
Button szerint a Honda bajnok lehet 2009-ben (F1világ)
Jenson Button úgy gondolja, hogy a Honda már a jövő évben harcba szállhat a bajnoki címért a Forma-1-ben.
jan. 12
19:52
B2B - elrajtolt a futam (4x4 online)
Jó hírrel indult a reggel a Kossuth téren.
jan. 12
19:53
Rossi: A Michelin gyorsabb az első körökben (F1világ)
A MotoGP többszörös világbajnoka, Valentino Rossi szerint van még mit dolgoznia a Bridgestone-nak, ugyanis a rivális Michelin abroncsai egyelőre jobban teljesítenek az első körökben.
jan. 12
20:10
Kis újpesti belterj (Totalcar)
Korrupciós randim volt egy jelentős céggel, akik reklámarcnak kívánnak szerződtetni.
jan. 12
21:04
A Dunlop egy időre kiszáll a MotoGP-ből (F1világ)
A Dunlop Motorsport menedzsere, Jeremy Ferguson csalódottan vette tudomásul, hogy a brit cégóriásnak el kell búcsúznia a MotoGP-től, ugyanis egyik csapattal sem sikerült szerződést kötnie a 2008-as idényre.

Keresés