2008. február 2. szombat

febr. 2
7:45
Zene, tánc és kiállítás a XII. Csángó Bálon (Infostart)
Szombaton tizenkettedik alkalommal rendezik meg a Csángó Bált a Petőfi Csarnokban. A rendezvény célja a moldvai és a gyimesi csángó magyarok népművészetének és hagyományainak bemutatása.
febr. 2
10:04
Az adóelkerülés trükkjeinek kék könyve (Infostart)
A ma reggeli újságok egyebek mellett az adóelkerülés magasiskolájáról, azaz az alkalmi munkavállalásról, valamint a kormányzathoz közel álló társadalom-, és gazdaságkutatók állami támogatásairól írnak. Lapszemle.
febr. 2
10:48
"Pontosan ismerik a Gyurcsány Ferencben rejlő kockázatot" (Infostart)
A Fidesz a kormánypárti frakciók elutasítása ellenére fenntartja az egészségbiztosítási törvény megerősítő népszavazására vonatkozó javaslatát - jelentette ki a párt alelnöke az InfoRádió Aréna című műsorában.
febr. 2
11:31
Átalakítaná a civil szervezetek rendszerét az MDF (Metropol)
Újra az Országgyűlés elé viszi az MDF a civil szervezetek szabályozásának kérdését, a párt egyebek mellett civil adatbázist hozna létre az átláthatóság érdekében.
febr. 2
11:37
A választási bizottságnál tiltakozik a Fidesz (Infostart)
A Fidesz az Országos Választási Bizottsághoz fordul, mert alkotmánysértőnek tartja a kormány közpénzből folytatott népszavazási kampányát - közölte a Fidesz frakcióigazgatója.
febr. 2
12:20
A Fidesz az OVB-hez fordul a kormány kampánya miatt (Metropol)
A Fidesz az Országos Választási Bizottsághoz (OVB) fordul, mert alkotmánysértőnek tartja a kormány közpénzből folytatott népszavazási kampányát.
febr. 2
12:31
Kiszűrné a "Zuschlag-szervezeteket" az MDF (Infostart)
Újabb javaslatot terjeszt az Országgyűlés elé a Magyar Demokrata Fórum a civil szervezetek működését szabályozó törvény módosítására.
febr. 2
12:58
Ismét menetrend szerint közlekednek a vonatok (Infostart)
Reggel óta valamennyi vonat menetrend szerint közlekedik - mondta az InfoRádióban a MÁV sajtófőnöke.
febr. 2
13:26
Horn: Vissza kell szerezni a miniszterelnök elveszett hitelét (Infostart)
A reformok folytatása és az átalakítások melletti határozottabb kiállás fontosságát hangsúlyozták az MSZP Társulás a Szociáldemokrata Értékekért Platformja budapesti tanácskozásán.
febr. 2
14:36
Csak egy ajánlatot kapott a BKV (Infostart)
Egy ajánlat érkezett a január 31-i határidőig a BKV használt autóbusz beszerzésére kiírt pályázatára. A közlekedési társaság az ajánlat értékelés után közöl részleteket.
febr. 2
17:20
Kóka: Az SZDSZ háromszor mond nemet (Infostart)
Az SZDSZ március 9-én háromszor fog nemet mondani a reformok leállítására, az ingyenesség hamis illúziójára és a szocializmusra - mondta Kóka János, a párt elnöke, amikor szombaton megnyitotta a szabad demokraták népszavazási kampányát az egyik fővárosi kiállítóteremben.
febr. 2
17:28
Három nem az SZDSZ-től (Napi)
febr. 2
17:40
Érdemes hozzákötni az MSZP sorsát Gyurcsányéhoz? (Napi)
febr. 2
17:40
Megkezdődött az SZDSZ népszavazási kampánya (Metropol)
Kóka János, az SZDSZ elnöke nyitotta meg szombaton délután a fővárosi WAM Design Centerben a párt népszavazási kampányát.
febr. 2
18:32
Gaskó: Ha nem lesz megállapodás, hétfőn 0 órától folytatódik a sztrájk (Infostart)
Nem születetett megállapodás a szombat délutáni egyeztetésen a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV Zrt. között a szakszervezeti követelésekről.
febr. 2
18:41
Nincs megállapodás - a tárgyalások folytatódnak (Metropol)
Nem születetett megállapodás a szombat délutáni egyeztetésen a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV Zrt. között a szakszervezeti követelésekről.
febr. 2
19:36
Nem közeledtek az álláspontok a felfüggesztett vasutassztrájk után - a nap hírei (Infostart)
Hétfőn folytatja a sztrájkot a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete, ha holnap sem lesz megegyezés a bértárgyalásokon. Egy ajánlat érkezett a BKV használt autóbusz beszerzésére kiírt pályázatára. Kivonja munkatársait az ENSZ Csádból, miután a lázadók elfoglalták az ország fővárosát. A nap hírei 2008. február 2-án, szombaton.
febr. 2
19:59
ATTAC az Operabál ellen (168 Óra Online)
A szegénység, és a kiszolgálta- tottság ellen tüntetett szombaton száz fő, az ATTAC és a Dolgozói Akció Centrum demonstrációján. [Dátum: 2008. 02. 02. 18:42]

Keresés