2008. február 17. vasárnap

febr. 17
9:19
Gárdabakancsok a jog ösvényein (168 Óra Online)
Csak áprilisban kezdi tárgyalni a Fővárosi Bíróság a Magyar Gárda ügyét, hónapokkal azután, hogy a Fővárosi Főügyészség az egyesület feloszlatását kezdeményezte. [Dátum: 2008. 02. 17. 09:00]
febr. 17
10:35
Závecz: a kormány kampánya kezdi meggyőzni a szocialista szavazókat (Infostart)
A Fidesz szavazóinak több mint 90 százaléka a vizitdíj, a kórházi napidíj, valamint a tandíj eltörlését támogatná a március 9-ei népszavazáson. Závecz Tibor, a Szonda Ipsos véleménykutatási igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: a szocialista szavazóbázis megosztottabb a kérdéseket illetően. Az MSZP szimpatizánsainak többsége nemmel szavazna a tandíjjal összefüggő kérdésre.
febr. 17
11:13
Sík Endre: a vizitdíj nem csökkentette a hálapénzt (Infostart)
A TÁRKI kutatása szerint a vizitdíj egy évvel ezelőtti bevezetése ellenére fent maradt a paraszolvencia. Sík Endre, az intézet vezető kutatója az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: hálapénzt leginkább a nők és az idősek adnak az orvosoknak.
febr. 17
14:53
"A kormány nem biztat nemre a népszavazás előtt" (Infostart)
A Fidesz állításával ellentétben a kormány nem foglalkozik népszavazási kérdésekkel, vagyis nem biztat nemre, hanem tájékoztató kampányt folytat az átfogó reformpolitikáról és annak hatásairól - ezt Nyakó István, az MSZP szóvivője közölte vasárnapi sajtótájékoztatóján.
febr. 17
16:29
Valóban brómciánt találtak az egri kórházban (Infostart)
Valóban súlyosan mérgező brómciánt tartalmazott az a "Brómcián" feliratú doboz, amelyet február 14-én találtak az egri kórházban.
febr. 17
16:35
SZDSZ. ha bebizonyosodik a csalás, új küldöttgyűlést hívnak össze (Infostart)
Ha bebizonyosodik, hogy szervezett választási csalás történt a Szabad Demokraták Szövetségének tavalyi elnökválasztásán, új tisztújító küldöttgyűlést fognak összehívni - jelentette ki Gusztos Péter ügyvivő vasárnap Szegeden.
febr. 17
17:07
Fidesz: a kormányfő vonja vissza Draskovics Tibor jelölését (Infostart)
A Fidesz határozottan felszólítja Gyurcsány Ferencet, vonja vissza Draskovics Tibor jelölését az igazságügyi miniszteri posztra - mondta Varga Mihály, a Fidesz alelnöke vasárnap Budapesten.

Keresés