2008. február 16. szombat

febr. 16
10:08
Népszavazás: lila, zöld és fehér lapokon voksolhatunk (Infostart)
Több új eljárási szabályt kell alkalmazni a március 9-ei népszavazáson, a legfontosabb változás az igazolással szavazókat érinti.
febr. 16
10:14
Adatvisszatartással befolyásolják a népszavazást? (Infostart)
Elképzelhető, hogy az Oktatási Minisztérium szándékosan nem hozza nyilvánosságra a népszavazás előtt az idén felsőoktatásba jelentkezők számát - írja a Magyar Nemzet. Lapszemle.
febr. 16
10:22
Új eljárási szabályok a népszavazáson (Metropol)
A március 9-ei népszavazáson több új eljárási szabályt is alkalmazni kell; a legfontosabb változás az igazolással szavazókat érinti.
febr. 16
10:57
"Azt szeretnénk, ha a beteget követné a pénz" (Infostart)
Az új egészségbiztosítási törvény bevezetése után a pénztárak több pénzt kapnak majd az államtól a nagyobb kockázatú betegek, mint a fiatal, egészséges biztosítottak után - közölte az Országgyűlés Egészségügyi Bizottságának MSZP-s elnöke.
febr. 16
11:58
A Fidesz az Alkotmánybíróságnál tesz panaszt (Infostart)
Alkotmánybírósághoz fordul a Fidesz, hogy a kormány ne avatkozhasson be az alaptörvénnyel ellentétes módon a népszavazási kampányba - mondta a párt frakcióigazgatója.
febr. 16
12:55
MSZP: A Fidesz hatalmáról szól a népszavazás (Infostart)
Az MSZP továbbra is úgy véli, hogy a március 9-i népszavazás a Fidesz hatalmi ambícióról és nem a konkrét kérdésekről szól. Erről Juhász Ferenc, a nagyobbik kormánypárt elnökhelyettese az MSZP Baloldali Tömörülés Platformjának országos értekezletén beszélt.
febr. 16
13:20
Lezárták rövid időre az M1-es és M7-es közös kivezető szakaszát (Metropol)
Lezárták az M1-es és M7-es közös fővárosi kivezető szakaszát mindkét irányban negyed órára szombaton kora délután, mert le kellett szedni egy a sztráda melletti nagyméretű reklámtáblát, amely az erős szélben meglazult és veszélyessé vált a forgalomra - közölte a BRFK sajtóügyletese az MTI-vel.
febr. 16
14:06
Kóka: Erős a gyanú (Infostart)
A Szabad Demokraták Szövetségében erős a gyanú, hogy a tavalyi elnökválasztáson és tisztújításon szabálytalanságok történtek - közölte a párt elnöke.
febr. 16
20:45
Kóka kész ismét megmérettetni magát - a nap hírei (Infostart)
Megerősítette Koszovó függetlenségének vasárnapra tervezett kikiáltását a dél-szerbiai tartomány miniszterelnöke. Alkotmánybírósághoz fordul a Fidesz, mert álláspontja szerint a kormány az alaptörvénnyel ellentétes módon beavatkozik a népszavazási kampányba. A Gázai övezet több hónapja tartó izraeli zárlatának feloldását követelte a térségben tartózkodó francia külügyminiszter. A nap hírei 2008.…

Keresés