2008. február 23. szombat

febr. 23
9:22
Neonomádok uralkodnak a kávéhivatalban (168 Óra Online)
Megszűnhet az irodai röghözkötött- ség, a kilenctől hatig tartó munkaidő: az internet rugalmasabbá teszi a jövő munkahelyét. [Dátum: 2008. 02. 23. 22:07]
febr. 23
10:35
Lezuhant egy férfi a dunaszekcsői löszfalról (Metropol)
Lezuhant egy férfi a dunaszekcsői löszfalról szombat hajnalban, a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
febr. 23
11:33
Elmaradhat a gázáremelés a népszavazás miatt (Infostart)
Elképzelhető, hogy nem drágul a gáz áprilistól, mert akkor már a március 9-i népszavazás előtt be kellene jelenteni az áremelést - írja a Népszabadság. Lapszemle.
febr. 23
12:12
Lányi: A népszavazás egy nagyobb folyamat része (Infostart)
Náray-Szabó Gábor, a Professzorok Batthyányi Körének elnöke szerint a jelenlegi gazdasági viszonyok között nem lehet olyan extra költségeket bevezetni, mint a vizitdíj, a tandíj és a kórházi napidíj.
febr. 23
12:34
Gyurcsány: "Ebben a kampányban hazudnak" (Infostart)
Országos véleménynyilvánító pártszavazást rendelt el az MSZP országos választmánya március 15. és 25. között a baloldali polgárosodással kapcsolatos négy kérdésben - közölte a testület elnöke.
febr. 23
13:29
A kormány javaslatát hiányolja a Fidesz (Infostart)
A Fidesz szerint 2013 és 2020 között több mint 300 ezer idős ember kerülhet olyan helyzetbe, hogy nem lesz, vagy nagyon kevés lesz a nyugdíja - közölte az ellenzéki párt szakpolitikusa.
febr. 23
13:31
Tényleg nem lesz gázáremelés (Infostart)
Nem változik április elsejétől a lakossági gáz ára - közölte a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium szóvivője.
febr. 23
14:18
Szájer: Nincs visszaút (Infostart)
Az Európai Parlament magyar néppárti delegációjának vezetője szerint Magyarország kevesebb forráshoz jutna, ha az unió költségvetésében csökkentenék a mezőgazdasági támogatásokat a kutatás-fejlesztés javára.
febr. 23
14:40
Mikola: A kormánynak pótolnia kell a kieső bevételeket (Infostart)
Az Országgyűlés Egészségügyi Bizottságának fideszes alelnöke szerint a több-pénztáras rendszer bevezetése után várhatóan egyre többet kell fizetni az ellátásért.
febr. 23
15:14
Nem zavarja Gyurcsányt a szocialisták tömeges távozása (Infostart)
Elképzelhető, hogy a 2010-es országgyűlési választásokon közös MSZP-MSZDP lista lesz - nyilatkozta az InfoRádiónak a Magyarországi Szociáldemokrata Párt elnöke, szocialista parlamenti képviselő.
febr. 23
16:15
Egyelőre nem folytatják a vasutassztrájkot (Infostart)
Egyelőre nem folytatja a sztrájkot a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete - tájékoztatta az InfoRádiót az érdekképviselet elnöke. Gaskó István elmondta: a szakszervezet hajlott volna a kompromisszumra, de a MÁV nem engedett.
febr. 23
16:24
Nem tudni, mikor lesz az újabb sztrájk (Metropol)
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) szombati sztrájkbizottsági ülésén sem született döntés a felfüggesztett vasutassztrájk folytatásának időpontjáról.
febr. 23
17:00
Orbán: "A Fidesz és az MSZP is letette a nagyesküt" (Infostart)
A Fidesz elnöke szerint az MSZP a tandíj, a vizitdíj és a kórházi napidíj bevezetésével felrúgta a nagy pártok között korábban létező hallgatólagos megállapodást.
febr. 23
17:12
Hányszor alapít új pártot Torgyán József? (Infostart)
Új pártot alapít a Független Kisgazdapárt korábbi elnöke. Torgyán József egy szegedi lakossági fórumon számolt be a szervezet létrehozásáról, amelynek megalakítását már 2006 szeptemberében is bejelentette.
febr. 23
19:58
Áprilistól sem változik a lakossági gáz ára - a nap hírei (Infostart)
Egyelőre nem folytatja a sztrájkot a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete. Nem változik április elsejétől a lakossági gáz ára. Elhunyt Janez Drnovsek egykori szlovén államfő. A nap hírei 2008. február 23-án, szombaton.

Keresés