2008. február 23. szombat

febr. 23
6:28
Szöveges ékszerek és más munkák az Iparművészeti Múzeumban (Spa Trend Online)
Szöveges ékszerek is láthatók magyar versek részleteivel az Iparművészeti Múzeum március 1-jén megnyíló kiállításán, amely együtt mutatja be a 2007. évi Moholy-Nagy László formatervezési és a Kozma Lajos kézműves iparművész ösztöndíjasok munkáit - közölte az intézmény az MTI-vel.
febr. 23
9:06
Kechiche és a Piaf az idei francia César-díj két nagy győztese (Spa Trend Online)
A francia Oscar-díjnak számító César-díj idei két nagy győztese Abdellatif Kechiche rendező négy szobrocskát elnyerő La Graine et le mulet (A kuszkusz titka) című filmje és a Piaf című francia-angol-cseh produkció, amely 11 jelölés után öt kategóriában bizonyult a legjobbnak.
febr. 23
9:33
"Pesti Eladhatatlan" (Spa Trend Online)
"Pesti Eladhatatlan" címmel nyílik kiállítás El-Hassan Róza képzőművész és Don Péter művészetíró, gyűjtő ötlete alapján február 26-án, kedden Budapesten, az Olof Palme Házban. A szervezők abból a feltevésből indultak ki, hogy a tárlaton szereplő tárgyak zöme eladhatatlan.
febr. 23
10:58
Schwarzkopf hagyatéka árverésen (Spa Trend Online)
Az operarajongóknak március 13-án lehetőségük nyílik arra, hogy egy színpadi kedvencnek ne csak személyes tárgyait szerezhessék meg, hanem azzal jótékonysági célokat is támogathassanak.
febr. 23
18:42
Film készül Rudi Dutschkéról (Spa Trend Online)
Dokumentum-játékfilm készül Rudi Dutschkéról, az 1968-as nyugat-berlini és NSZK-beli baloldali diákmozgalom leghíresebb vezetőjéről.
febr. 23
19:48
Oscar-éjszaka a gála napján Szegeden (Spa Trend Online)
Nyolc Oscar-díjas és Oscarra jelölt filmet láthat a közönség vasárnap éjszaka a szegedi Belvárosi Moziban - tájékoztatta szombaton az MTI-t a program szervezője. Vörösné Séllei Emma elmondta: a második alkalommal megrendezett eseményre este 9 órától várják a vendégeket. A program a Szegedi Színitanoda növendékeinek előadásával kezdődik. A nézők tőlük háromszor láthatnak az éjszaka folyamán Hacsek…

Keresés