2008. február 28. csütörtök

febr. 28
5:07
Egy sztártragédia története 1.: "Borzalmas örökséget cipel" (Infostart)
Alighanem minden idők legnyilvánosabb és legdrámaibb összeomlása Britney Spears nevéhez fűződik. Az egykori pophercegnőből mára az elvonókúrák rendszeres látogatója, a gyermekei láthatási jogát elvesztő édesanya lett. De miként jutott veszített el mindent az egykori tinibálvány? Íme, egy bukás természetrajza.
febr. 28
9:41
A legnagyobb ajándék: 725 darabos műgyűjteményt kaptak a galériák (Infostart)
Felajánlotta 725 darabból álló, 125 millió fontot (43,75 milliárd forintot) érő művészeti gyűjteményét egy brit műkedvelő, hogy a képeket mindenki megcsodálhassa.
febr. 28
11:31
Elképesztő nemzetközi eredményt ért el a Szépművészeti (Infostart)
A nemzetközi statisztikák alapján 2007-re a világ legvonzóbb múzeumai közé került a Szépművészeti Múzeum. A világ vezető művészeti szaklapja, a The Art Newspaper által összeállított statisztikák alapján a Szépművészetiben 2007-ben látható Van Gogh kiállítás kategóriájában a világ negyedik leglátogatottabb tárlata volt. Erről a múzeum tájékoztatta az InfoRádiót.
febr. 28
11:59
Különleges tárlatok a reneszánsz évre (Infostart)
Egyedülálló kiállítás-sorozat nyílik a következő hónapban négy intézményben a Reneszánsz Év - 2008 program keretében.
febr. 28
12:15
Az első gengszterhős és az Oscar-díjas olajmágnás a mozikban - videók (Infostart)
Ang Lee új filmje, Daniel Day-Lewis Oscar-díjas alakítása, és Brad Pitt mint Jesse James is szerepel a heti mozipremierek között.
febr. 28
18:23
Listázzák a magyar szellemi örökséget (Infostart)
Nemzeti lista készül Magyarország szellemi kulturális örökségéről. Az elemeket a helyi közösségek által leadott ajánlásokból választják majd ki.

Keresés