2008. február 20. szerda

febr. 20
5:32
A kaszkadőrök a misztikum és a valóság határán állnak (Spa Trend Online)
A napokban volt az ötvenötödik születésnapja Piroch Gábornak, a világszerte ismert "arctalan helyzetszínésznek", aki ugyan száznál is több nagy játékfilmben hívta ki maga ellen a sorsot, mégsem nyugszik. Szívesen alakítaná Bond szerepét, vagy lenne egy jelentős amerikai western film vezető kaszkadőre, vagy kaszkadőr szakértője. Most egyébként életrajzinak, bizonyos áttételekkel "pikareszknek"…
febr. 20
11:34
Elhunyt Fasang Árpád (Spa Trend Online)
Életének 66. évében, hosszú betegség után kedden elhunyt Fasang Árpád zongoraművész, kulturális diplomata, Magyarország volt UNESCO-nagykövete Budapesten .
febr. 20
11:39
Elhunyt Fasang Árpád (Infostart)
Életének 66. évében, hosszú betegség után elhunyt Fasang Árpád zongoraművész, kulturális diplomata, Magyarország volt UNESCO-nagykövete - tudatta a család.
febr. 20
19:15
Tizenöt film versenyez a nemzetiségi filmszemlén (Spa Trend Online)
Ötödik alkalommal rendezik meg a Magyarországi Nemzetiségi Filmszemlét, amelynek március 28-án a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínház ad otthont; az idén a bolgár kisebbség a vendéglátó - tájékoztatta az eseményt szervező Magyar Televízió (MTV) az MTI-t szerdán.
febr. 20
19:53
Balkezesek egy jobbkezes világban (Spa Trend Online)
A balkezesek világába nyerhetnek bepillantást és számos, tipikusan csak jobb vagy bal kézzel használható tárggyal ismerkedhetnek meg a csongrádi Tari László László Múzeumban csütörtökön nyíló kiállítás látogatói - tájékoztatta az MTI-t Medgyesi Konstantin, az intézmény sajtóreferense.
febr. 20
22:24
Elég egy-két jó hívószó az RTL klub Fókuszának (Spa Trend Online)
Csatornalakók, koboldok, vakondemberek, jó hívószavak egy bulvár televíziós magazinban. Ám miközben a Fókusz riportere fizikailag bizony eléggé mélyre leereszkedett egy bukaresti csatornába, ahol hányatott sorsú emberek kallódnak, szellemi értelemben ezt a mélységet, alaposságot sajnos az összeállításból nem érzékelhettük. Egyébként azt nem merném írni, hogy ezek az emberek, a riport hősei a…

Keresés