2008. február 20. szerda

febr. 20
6:23
Két korosztály csatázik a foci-BL-ben (Blikk)
A fiatalság vagy a tapasztalat győzedelmeskedik?
febr. 20
6:25
Rijkaard állása a tét a Celtic ellen (Blikk)
Amióta a Barcánál van, ilyet még nem csinált Frank Rijkaard
febr. 20
6:27
Focidivat magyar módra (Blikk)
A foci ugyan örök, ám a futballdivat változó
febr. 20
6:29
Nyert a Vasas a főpróbán (Blikk)
Jó játékkal hangoltak a Tatabánya elleni bajnoki rajtra az angyalföldiek
febr. 20
6:31
Indulunk Pekingbe! (Blikk)
Harmadik olimpiai bajnoki címükért szenvednek a vízilabda-válogatott tagjai
febr. 20
7:03
Ancelottit nem zavarná a vereség (Infostart)
Az Arsenal-Milan mérkőzés kiemelkedik a Bajnokok Ligája szerdai programjából. Persze, a másik három találkozót is érdemes lesz követni: a Manchester United Lyonban, a Sevilla a Fenerbahce ellen Isztambulban, míg a Barcelona a Celtic vendégeként Glasgow-ban játszik.
febr. 20
8:36
Kézilabda: a szlovák válogatott erősödött a Debrecen (She)
A hét végén a Brassó elleni KEK-nyolcaddöntő visszavágóján újabb játékosát vesztette el sérülés miatt a DVSC-Aquaticum női csapata. A súlyosnak tűnő vállsérülést szenvedő Sütő Enikő már a hatodik kézilabdázó az elmúlt hónapokban, akire nem számíthat Skaliczki László szakmai igazgató. Ezért aztán nem csoda, ha a klub vezetősége ezekben a nehéz napokban megpróbál erősíteni.
febr. 20
8:41
Jégkorong: felnőttbajnokságban is indulna a Budapest Stars (She)
A jelenlegi hét élvonalbeli jégkorongcsapat mellé a tervek szerint beszállna a Budapest Stars, amely úgy döntött: megvalósítva az eredeti elképzelést, felnőttcsapatot is kreál az utánpótlásgyár mellé - fölé -, hogy a kiöregedő ifjak ne kallódjanak el, ha elérik a korhatárt.
febr. 20
8:43
Atlétika: Sebrle nincs formában, motivációs gondokkal küzd (She)
Szűk fél évvel a pekingi ötkarikás játékok kezdete előtt formahanyatlással és motivációs gondokkal küzd Roman Sebrle, a tízpróba olimpiai és világbajnoka, világcsúcstartója.
febr. 20
8:52
Jégkorong, AHL: hazai pályán kapott ki Vas János csapata (She)
Az AHL, a második számú észak-amerikai jégkorong-bajnokság alapszakaszában hazai pályán szenvedett kétgólos vereséget az Iowa Stars, Vas János együttese.
febr. 20
8:53
A Sheffield United elnöke, Terry Robinson ülhet az FTC Zrt. elnöki székébe (Behaviour)
A pepsifoci.hu megbízható angliai forrásokból úgy értesült, hogy Kevin McCabe hatalomátvétele után maga a Sheffield United elnöke, Terry Robinson ülhet az FTC Zrt., azaz a labdarúgócsapatot működtető részvénytársaság elnöki székébe. Rieb György, a zöld-fehér klub jelenlegi első embere elismerte, ennek nagy a valószínűsége.
febr. 20
8:54
Műugrás: Mátyás Melinda 35. helyen végzett toronyugrásban (She)
A női toronyugrók selejtezőjével elkezdődött a műugrók olimpiai kvalifikációs pekingi Világkupa-versenye. Mátyás Melinda a 47 tagú mezőnyben a 35. helyen végzett, így nem jutott be a középdöntőbe.
febr. 20
8:58
Evezés: Pető Tibor nem lesz többé Haller Ákos párja (She)
Nem ül többé hajóba a kétszeres világbajnok Pető Tibor ? nemzetközi versenyeken egészen biztosan nem. Pető ezzel több éve zajló küzdelem végére tett pontot, hiszen társával, Haller Ákossal, a két világbajnoki cím (2001, Luzern és 2002, Sevilla) után már nem értek el kimagasló eredményeket kétpárban.
febr. 20
9:14
Jégkorong, EBEL: söpréssel elődöntős a Vienna és a Ljubljana (She)
Az Erste Bank liga, az osztrák élvonalbeli jégkorong-bajnokság három győzelemig tartó negyeddöntős párharcát söpréssel nyerte a Vienna Capitals és az Olimpija Ljubljana.
febr. 20
11:51
Soproni Liga: Huszák Tamást leigazolta a Debrecen együttese (She)
A Debrecen labdarúgócsapata leigazolta a 19 éves Huszák Tamást - adta hírül a bajnoki címvédő együttes hivatalos honlapja.
febr. 20
12:13
NBA: szabadtéren csap össze a Denver és a Phoenix (She)
Az Egyesült Államokban először szabadtéri mérkőzésre kerül sor ősszel az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). Az előszezonban a Denver Nuggets-Phoenix Suns találkozót rendezik meg a kaliforniai Indian Wells 16 ezer férőhelyes teniszközpontjában, október 11-én.
febr. 20
12:56
Vívás, női kard Vk: 22 ország 122 vívója Budapesten (She)
A nevezések alapján 22 ország 122 vívója lép pástra szombaton és vasárnap a budapesti női kard Világkupa-versenyen.
febr. 20
12:58
Kézilabda, elnökségi ülés: nem került szóba Skaliczki László sorsa (She)
Nem került szóba a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnökségi ülésén, hogy Skaliczki László (képünkön), a férfiválogatott szövetségi kapitánya maradjon-e vagy távozzon azok után, hogy a csapat nem jutott ki a pekingi olimpiára.
febr. 20
13:29
Sándor átvette a díját (Blikk)
DEBRECEN – Már debreceni otthonában nézegetheti legújabb elismerését, a Blikk közönségdíját Sándor Tamás (34), a bajnoki címvédő DVSC futballistája. A szurkolók őt választották 2007 legjobb magyar középpályásának, ám a fővárosi ünnepségen nem tudott részt venni, így most kapta meg a trófeát.
febr. 20
14:13
Bob, dopping: a kanadai Serge Despres 20 hónapos eltiltása (She)
febr. 20
15:58
Úszás: orosz Európa-csúcs 100 méteres női hátúszásban (She)
Európa-rekordot úszott Anasztaszija Zujeva 100 m háton 59.64 másodperces idővel a szentpétervári orosz országos bajnokságon.
febr. 20
16:19
Jégkorong ob I: az Alba az Újpesttel játszik a negyeddöntőben (She)
A címvédő Alba Volán és az Újpest párharca ígérkezik a legélesebb csatának a jégkorong ob I negyeddöntőjében. A szerdai "párválasztó" értekezleten az osztrák bajnokságban is megfordult, éppen ezért a magyar pontvadászat alapszakaszában a gyengébb keretével indult székesfehérváriak jutottak a sok légióssal felálló Megyeri útiaknak.
febr. 20
17:02
Halálos fenyegetést kapott a Chelsea menedzsere (Infostart)
Halálosan megfenyegették Avram Grantet, a Chelsea labdarúgócsapatának izraeli menedzserét, valamint feleségét.
febr. 20
17:18
Nigéria: Berti Vogts otthagyta a szövetségi kapitányi posztot (She)
Távozott a nigériai labdarúgó-válogatott kispadjáról a német szövetségi kapitány, Berti Vogts.
febr. 20
17:47
Lengyelország: Leo Beenhakker szövetségi kapitány kitüntetése (She)
Lech Kaczynski lengyel köztársasági elnök állami kitüntetésben részesítette Leo Beenhakkert, a labdarúgó-válogatott holland szövetségi kapitányát, amiért kivezette a csapatot a nyári Európa-bajnokságra.
febr. 20
18:04
Berti Vogts leköszönt (Behaviour)
Lemondott posztjáról Berti Vogts, a nigériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. "Képtelenség volt együttműködni a szövetséggel" - nyilatkozott a német szakember. A helyi média a csapat "szégyenteljes" szereplése miatt már két hete biztosra vette, hogy felbontják a 61 éves Vogts szerződését: Nigéria az Afrika Kupa negyeddöntőjében 2-1-es vereséget szenvedett a házigazda Ghánától, ezzel…
febr. 20
18:15
Kitüntették Leo Beenhakkert (Behaviour)
Lech Kaczynski lengyel köztársasági elnök állami kitüntetésben részesítette Leo Beenhakkert, a labdarúgó-válogatott holland szövetségi kapitányát, amiért kivezette a csapatot a nyári Európa-bajnokságra. A 65 éves szakember a "Lengyelország újjászületésének keresztje" elnevezésű elismerést kapta. "Nagyszerű és megtisztelő érzés, hogy megkaptam ezt a kitüntetést" - mondta Beenhakker, aki a lengyel…
febr. 20
19:30
Négy magyar a női döntőben (Metropol)
Mind a négy magyar induló bejutott a döntőbe a kairói öttusa Világkupa női versenyében. A csapattól származó információ szerint az A csoportban Cseh Krisztina harmadik, Máthé Vivien ötödik, a B-ben Tóth Adrienn 11., Kovács Sarolta pedig 17. lett.
febr. 20
20:18
Férfi röplabda NB I-es ligabajnokság: sima Dunaferr-siker (She)
A Dunaferr hazai környezetben simán nyert a Kazincbarcika ellen a férfi röplabda NB I-es ligabajnokságban.
febr. 20
20:29
Női kézilabda NB I: simán nyert a Győr, Konkoly a válogatottnál (She)
A papírformának megfelelően a ppontveszteség nélkül listavezető Győri Audi ETO simán legyőzte a bennmaradásért küzdő Vasast a női kézilabda NB I 15. fordulójában.
febr. 20
20:35
Férfi kézilabda NB I: szoros csatában nyert a címvédő Szeged (She)
A címvédő Pick Szeged a vártnál nagyobb csatában, két gólos különbséggel nyert a Békési FKC ellen a férfi kézilabda NB I felsőházi rájátszásának 5. fordulójában.
febr. 20
21:40
Női kosárlabda Magyar Kupa: a Sopron már a négyes döntőben (She)
A Sopron bejutott a női kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjébe, miután idegenbeli sikerét követően hazai pályán is magabiztosan nyert a BSE ellen.
febr. 20
22:52
Talmácsi kilencedik az esőben (Behaviour)
A 125 kcm-es kategóriában világbajnok Talmácsi Gábor a kilencedik időt érte el a gyorsasági motorosok jerezi tesztelésének második napján. Az Apriliával szereplő magyar versenyző csapatától származó információk szerint a szerdai eredményeket nagyban befolyásolta az időjárás, hiszen - akárcsak kedden - ezúttal is nedves aszfalton kellett körözniük a versenyzőknek.
febr. 20
23:02
Messi mentette meg a Barcelonát (Infostart)
Szinte mind a négy szerdai párharcban nyílt a továbbjutás kérdése a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzése után. A Barcelona 3-2-re nyert a Celtic vendégeként, míg az Arsenal és a címvédő Milan összecsapásán nem született gól.
febr. 20
23:08
Messi mentette meg a Barcelonát (Infostart)
A négyből három szerdai párharcban nyílt a továbbjutás kérdése a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzése után. A Barcelona 3-2-re nyert a Celtic vendégeként, míg az Arsenal és a címvédő Milan összecsapásán nem született gól. A Manchester United nagy nehezen döntetlenre mentette a Lyon elleni találkozót (1-1), míg a Fenerbahce, folytatva remek hazai szereplését, 3-2-re győzött a…

Keresés