2008. február 12. kedd

febr. 12
6:17
Zöld utat kapott McCabe (Blikk)
Az állam után a Fradi is elfogadta a befektető pályázatát
febr. 12
6:19
Retro boksz (Blikk)
Csábi és Kótai is visszatér a ringbe Rácz Félix kérésére?
febr. 12
6:21
Elvágta a korcsolya a hokista nyakát (Blikk)
Patakzott a vér a szlovák válogatott, Zednik nyakából
febr. 12
7:14
1,4 millió szurkolót veszített a Juventus (Behaviour)
1,4 millióval kevesebb szurkolója van a Juventus labdarúgócsapatának a 2006-os németországi világbajnokság előtt kirobbant vesztegetési botrány óta. A Guerin Sportivo című sportmagazin számításai szerint a torinói klub rajongóiank száma 8,42 millióról 7,03 millióra csökkent Olaszországban, ami 17 százalékos visszaesést jelent.
febr. 12
7:25
300 ezer eurót ér az arany a horvátoknak (Behaviour)
Fejenként 300 ezer eurót kapnak a horvát válogatott játékosai, ha megnyerik a június 7-én kezdődő osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságot.
febr. 12
9:11
Egyiptomi fociünnep (Blikk)
Kairó teljesen megbénült az ünneptől
febr. 12
11:59
Kosárlabda, férfi MK: Falco-Pécs a negyeddöntőben (She)
Az MKOSZ hivatalos helyiségében elkészítették a férfi Magyar Kupa-negyeddöntő párosítását. A hivatalos játéknapok: február 27-e és március 5-e.
febr. 12
12:40
Grosics elhagyhatta a kórházat (Behaviour)
Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás labdarúgója kedd délelőtt elhagyhatta a Kútvölgyi Kórházat, ahova január 24-én tüdőproblémákkal került be. A 82 éves kapus a Ferencváros melegítőjében és rajta egy köntösben fogadta az érdeklődőket. Mint mondta, "még nagy dolgokat szeretne megélni".
febr. 12
14:47
Real Madrid: Robinho pihenője, nem játszhat a Roma ellen (She)
Érzékeny veszteséggel kell számolnia a Real Madridnak az elkövetkezendő tíz-tizenöt napban, hiszen sérülés miatt nincs bevethető állapotban az elmúlt hetekben-hónapokban remek formában és gólerősen futballozó Robinho.
febr. 12
16:04
Elismerés: Rejtő Ildikó átvette a Nemzet Sportolója címet (She)
Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter ünnepélyes keretek között átadta a Nemzet Sportolója címet dr. Sági Györgyné Rejtő Ildikó kétszeres olimpiai bajnoknak. A díjat a Magyar Köztársaság kormánya adományozta az 1964-es ötkarikás játékokon egyéniben és csapatban is győztes tőrvívónőnek, elismerve ezzel a magyar sport eredményességéért, sikerességéért és elismertségéért végzett…
febr. 12
16:06
Németország: Von Heesen az 1. FC Nürnberg új edzője (She)
A várakozásoknak megfelelően Thomas von Heesen lett a német labdarúgó Bundesligában kiesés ellen küzdő 1. FC Nürnberg új vezetőedzője.
febr. 12
16:10
Csodát tettek Grosiccsal (Blikk)
Kiengedték a kórházból a legendás labdarúgót
febr. 12
16:48
Rejtő Ildikó lett a Nemzet Sportolója (Metropol)
Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter ünnepélyes keretek között átadta a Nemzet Sportolója címet dr. Sági Györgyné Rejtő Ildikó kétszeres olimpiai bajnoknak.
febr. 12
18:26
Kiesett Szávay (Blikk)
A hatodik helyen kiemelt Szávay Ágnes már az első fordulóban kiesett a 600 ezer dollár összdíjazású antwerpeni női tenisztorán.
febr. 12
18:48
Barcelonába vágyik Didier Drogba? (Infostart)
Yaya Touré szerint Didier Drogba bevallotta neki: a Barcelonába vágyik, még akkor is, ha pontosan tudja, hogy a kiélezett verseny miatt nem játszhatna annyit, mint a Chelsea-ben.
febr. 12
18:58
Sílövő-vb: a német csapat diadalmaskodott a vegyes váltóban (She)
A német válogatott nyerte - története során először - a vegyes váltók versenyét a svédországi Östersundban zajló sílövő-világbajnokságon.
febr. 12
21:06
Letartóztattak két montreali hokist (Metropol)
Rövid időre őrizetbe vették Thomas Kostopoulost és Ryan OÍByrnet, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Montreal Canadiens két játékosát. A gyanú szerint utóbbi ellopta egy nő pénztárcáját egy tampai éjszakai szórakozóhelyen, míg társa nem volt hajlandó magát alávetni a rendőri intézkedésnek.
febr. 12
21:20
Vízilabda Alpok Adria Liga: fölényes UTE-siker a Koper ellen (She)
Kilenc góllal verte szlovén ellenfelét az Újpest az Alpok Adria Liga kedd esti budapesti mérkőzésén.
febr. 12
23:20
Anglia: Halmosi Péter gólpasszt adott, otthon nyert a Plymouth (She)
Halmosi Péter gólpasszal járult hozzá a Plymouth Argyle győzelméhez az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 32. fordulójában.

Keresés