2008. február 23. szombat

febr. 23
6:20
Így szurkol a kenu négyes (Blikk)
Rómában tekintették meg a Real BL-meccsét
febr. 23
6:22
Hurrá! Nem drágult a magyar foci (Blikk)
Ugyanannyiért mehetünk a meccsekre, mint tavaly
febr. 23
6:24
Felturbózzuk a Ferencvárost! (Blikk)
A Fradi név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez
febr. 23
6:26
Nagy-nap Szegeden (Blikk)
Most ellenfél lesz a kézis az alföldi városban
febr. 23
6:52
NHL: jókívánságok Zedniknek (Behaviour)
Még a szlovák köztársasági elnök, Ivan Gasparovic is jobbulást kívánt Richard Zednik jégkorongozónak, aki február 10-én súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett egy mérkőzésen. Az észak-amerikai profiligában (NHL) érdekelt Florida Panthers csatárának nyakát klubtársa, Olli Jokinen felcsapódó korcsolyája vágta el.
febr. 23
7:51
Meghívták a német körversenyre a "kegyvesztett" Astanát (Behaviour)
A német kerékpáros körverseny rendezői meghívták az idei viadalra a tavalyi doppingbotrányok miatt több viadalról kizárt Astanát. Kai Rapp főszervező a radsport-aktiv.de internetes szaklapnak elmondta: a csapat teljes vezetősége kicserélődött, és most már rengeteget tesznek a doppingellenes küzdelemben.
febr. 23
8:05
NHL: hosszabbításban győzött az Anaheim Ducks (She)
Samuel Pahlsson hosszabbításban szerzett gólja döntött a St. Louis Blues anaheimi vendégszereplése alkalmával. A hazaiak harminc éves balszélsője a hosszabbításban vette be az egyébként fantasztikusan védő Manny Legace kapuját. Szétlövésben nyert a Colorado Avalanche.
febr. 23
10:35
Morelia-Linares: Lékó döntetlenje (Metropol)
Lékó Péter döntetlent játszott az örmény Levon Aronjan ellen a 6. fordulóban a 25. linaresi sakk szupertornán, melynek első szakasza idén is a mexikói Moreliában zajlik.
febr. 23
11:16
Úszás: két rövidpályás világcsúcs született Tokióban (She)
Két világcsúcs is született a tokiói rövidpályás japán úszóbajnokságon: Nakanisi Juko női 200 méter pillangón, Nakamura Rejko pedig női 200 háton ért el új rekordot.
febr. 23
11:25
Öttusa-vk: középmezőnyben a magyarok (Metropol)
A középmezőnyben végzett a döntőben a négy magyar induló a kairói öttusa Világkupa női versenyében.
febr. 23
12:06
Ghána: Le Roy marad a nemzeti tizenegy szövetségi kapitánya (She)
A Ghánai Labdarúgó Szövetség két évvel meghosszabbította a szövetségi kapitány, Claude Le Roy szerződését. A francia szakember új megbízása 2010-ig szól és azt várják tőle, hogy kivezeti a csapatot a dél-afrikai világbajnokságra, illetve az angolai Afrika-kupára.
febr. 23
12:08
Peking 2008: Hajnal újravizsgázik az olimpiai műugró-selejtezőn (She)
Hajnal András toronyugrásban a 31. lett a 47 indulót felvonultató pekingi olimpiai selejtezőn, így nem jutott be a közvetlenül ötkarikás kvótát adó középdöntőbe. A szolnoki versenyző azonban még javíthat: hétfőn rendezik meg a ?pótvizsgákat? az egyéni számokban még fennmaradó olimpiai helyekért.
febr. 23
12:40
Dzsudzsákék a Graafschap fogadják (Behaviour)
A Sparta Rotterdam egy góllal legyőzte a vendég Utrecht csapatát a holland labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. Eredmény:Sparta Rotterdam-Utrecht 2-1
febr. 23
12:46
Formula-1: Schumacher is teszteli az új Ferrarit Barcelonában (She)
A jövő héten a világbajnoki címvédő finn Kimi Räikkönen mellett Michael Schumacher, a Ferrari Forma-1-es istálló 2006-ban visszavonult klasszisa is teszteli a csapat autóit.
febr. 23
13:41
Le Roy marad a ghánai szövetségi kapitány (Behaviour)
A Ghánai Labdarúgó Szövetség két évvel meghosszabbította a szövetségi kapitány, Claude Le Roy szerződését A francia szakember új megbízása 2010-ig szól és azt várják tőle, hogy kivezeti a csapatot a dél-afrikai világbajnokságra, illetve az angolai Afrika Kupára.
febr. 23
13:52
Magyarország: elhunyt Szőke Miklós MK-győztes szakvezető (She)
Szombat éjszaka, életének 75. évében elhunyt Szőke Miklós Magyar Kupa-győztes labdarúgó szakedző. A kiváló szakember 1984-ben a Siófok együttesét vezette győzelemre a kupában, s ezzel a mai napig egyedülálló tettet hajtott végre, hiszen az a csapat a sorozat 1909 óta íródó történetének egyetlen másodosztályú nyertese.
febr. 23
14:36
Ferrari: Schumacher is tesztel Barcelonában (Behaviour)
A jövő héten a világbajnoki címvédő finn Kimi Ra:ikkönen mellett Michael Schumacher, a Ferrari Forma-1-es istálló 2006-ban visszavonult klasszisa is teszteli a csapat autóit. A hétszeres világbajnok német sztár a brazil Felipe Massa helyét veszi át a barcelonai hivatalos gyakorlások elején. "Egy kis pihenőt akarunk adni Felipének, Michael pedig szívesen vállalta a feladatot" - mondta a Ferrari…
febr. 23
14:46
Peking 2008: Barta Nóra 10. az olimpiai selejtező döntőjében (She)
Akárcsak a középdöntőben, a fináléban is a 10. lett Barta Nóra 3 méteren, a műugrók pekingi olimpiai selejtezőjén. Amint azt Gémesi László főtitkár az MTI-vel a helyszínről tudatta, a Világkupa-sorozatba tartozó verseny szombati, 12-es döntőjében a magyar lány 306.00 pontot kapott öt ugrására, nála előrébb Európából csak ketten végeztek.
febr. 23
15:25
Eltört a lába az Arsenal csatárának - Ismét tarolt a Manchester United (Infostart)
Kolo Touré szerdai kidőlése után újabb súlyos sérülés hátráltatja az Arsenal labdarúgócsapatát: az angol Premier League 27. fordulójában egy brutális szabálytalanság következtében eltört a lába Eduardónak, a londoniak horvát csatárának.
febr. 23
15:48
Ferrari: Michael Schumacher is tesztel Barcelonában (She)
A jövő héten a világbajnoki címvédő finn Kimi Ra:ikkönen mellett Michael Schumacher, a Ferrari Forma-1-es istálló 2006-ban visszavonult klasszisa is teszteli a csapat autóit.
febr. 23
16:28
Elhunyt Szőke Miklós (Behaviour)
Szombat éjszaka, életének 75. évében elhunyt Szőke Miklós Magyar Kupa-győztes labdarúgó szakedző. A kiváló szakember 1984-ben a Siófok együttesét vezette győzelemre a kupában, s ezzel a mai napig egyedülálló tettet hajtott végre, hiszen az a csapat a sorozat 1909 óta íródó történetének egyetlen másodosztályú nyertese.
febr. 23
16:56
Evezős ergométeres ob: Hajdú legyőzte Alliquandert (She)
Többnyire az esélyesek győztek az evezősök szolnoki ergométeres országos bajnokságán, egyedül a nők könnyűsúlyú kategóriájában született váratlan eredmény: Hajdú Zsuzsanna jobbnak bizonyult az előzetesen favoritnak tartott Alliquander Annánál.
febr. 23
16:58
Röplabda: kínai napok lesznek Magyarországon (She)
Keddtől vasárnapig Magyarországon túrázik a kínai Tiencsin Kuang Hsziang (Tianjin Guang Xiang Volleyball Club) női röplabdacsapat, amely ez idő alatt a Vasas, a Nyíregyháza, a Miskolc, a BSE és a Gödöllő együttesével is megmérkőzik.
febr. 23
17:12
Tenisz: Michael Llodra már döntőbe jutott Rotterdamban (She)
Bejutott a döntőbe a francia Michael Llodra (képünkön) az 1,2 millió dollár összdíjazású rotterdami férfi tenisztornán, miután az elődöntőben 7:5, 7:6 (7-4)-re legyőzte a hotv át Ivo Karlovicot.
febr. 23
17:18
Doha: Vera Zvonarjova jutott be a torna fináléjába (She)
Elsőként az orosz Vera Zvonarjova jutott be a döntőbe a 2,5 millió dollár összdíjazású dohai keménypályás női tenisztornán, miután három játszmában nyert a kínai Li Na (Li Na) ellen.
febr. 23
17:39
Pálinger: "Elég rosszul érintettek a vádak" (Infostart)
Nagyon sajnálom, hogy a mai napig nem tudtuk tisztázni a történteket Németh Andrással - mondta az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában Pálinger Katalin, a magyar női kézilabda-válogatott kapusa. A Győr világklasszisát többen is azzal vádolták, hogy főszerepet játszott a szakvezető lemondásában, Pálinger Katalin ugyanakkor cáfolta ezt. A Győrhöz nyáron visszatért kapus klubjával ebben a…
febr. 23
17:45
Női kézilabda NB I: a Fehérvár nyert az FTC ellen (She)
A Fehérép Alcoa remek hajrával négy góllal nyert az FTC ellen a női kézilabda NB I szombati első mérkőzésén.
febr. 23
17:50
Martin Taylor nagyon durva belépője (Behaviour)
Egy súlyos szabálytalanság következtében eltört a lába Eduardónak, a listavezető Arsenal horvát csatárának az angol labdarúgó Premier League 27. fordulójának 13:45-kor kezdődött nyitómérkőzésén. A brazil születésű támadóba a harmadik percben szállt bele a hazai pályán játszó Birmingham City védője, Martin Taylor, akit a játékvezető azonnal kiállított.
febr. 23
17:58
Női kézilabda NB I: a Fehérvár nyert az FTC ellen (Metropol)
A Fehérép Alcoa remek hajrával négy góllal nyert az FTC ellen a női kézilabda NB I szombati első mérkőzésén.
febr. 23
19:02
Női kard Vk, Budapest: öt magyar a hatvannégyes táblán (She)
Öt magyar vívó került fel a 64-es táblára az Unicredit Bank Kupáért zajló budapesti női kard Világkupa-versenyen.
febr. 23
19:08
Öttusa Vk, Kairó: Balogh az ötödik, Németh a hetedik helyen végzett (She)
Balogh Gábor az ötödik, Németh Róbert pedig a hetedik helyen végzett a kairói öttusa Világkupa férfi versenyében. Marosi Ádám 34. lett. Győzött a litván Andrejus Zadnieprovskis. A csapattól származó helyszíni információ szerint Balogh jól lőtt, közepesen vívott, aztán a további három számban kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott.
febr. 23
19:10
Sírepülő-vb: Gregor Schlierenzauer sikere egyéniben (She)
A pénteki nap után második osztrák Gregor Schlierenzauer nyerte a németországi Oberstdorfban zajló sírepülő-világbajnokság egyéni versenyét.
febr. 23
19:35
Fedettpályás atlétikai ob: Listár legyőzte Petráhnt (She)
A Listár Nikolett győzelmével zárult női 400 m hozta a legszínvonalasabb és egyben talán legizgalmasabb versenyt az idén először pénzdíjas fedettpályás atlétikai országos bajnokság első napján.
febr. 23
19:41
Megduplázta helyezését a Honvéd (Infostart)
A Honvéd 1-1-es döntetlent játszott a vendég Rákospalotával a labdarúgó NB I 16. fordulójában. A kispesti együttes mostani posztvesztése miatt a másodikról a negyedik helyre csúszott vissza a tabellán.
febr. 23
19:52
Vízilabda, férfibajnokság: Szentesen ikszelt az OSC (She)
febr. 23
20:10
Magabiztos újpesti siker (Behaviour)
A téli átigazolási időszakban alaposan megerősödött Újpest magabiztosan nyert a vendég Siófok ellen a labdarúgó
febr. 23
20:36
Serie A: gólzáporos döntetlent játszott a Parma Torinóban (She)
Gólzáporos mérkőzésen játszott egymással döntetlent a Torino és a Parma az olasz labdarúgó-bajnokság első osztályában (Serie A). A 24. forduló szombati mérkőzésén a végeredmény 4-4 lett.
febr. 23
20:38
Kézilabda, női NB I: biztos vásárhelyi győzelem a Halas ellen (She)
A Hódmezővásárhely hat gól különbséggel, 29-23-ra legyőzte a vendég Kiskunhalas együttesét a női kézilabda NB I 15. fordulójának szombati mérkőzésén. Korábban a Székesfehérvár 30-26-ra nyert a címvédő Budapest Bank-FTC ellen.
febr. 23
20:40
Férfi kézilabda: kilencgólos Dunaferr-győzelem (She)
A Budapest Bank-Liga 19. fordulójában a Dunaferr csapata Százhalombattára látogatott, és a piros-fehérek 19-12-es félidő után magabiztosan nyertek 30-21-re.
febr. 23
20:49
Bundesliga: Hajnal gólja ellenére kikapott a Karlsruhe (Behaviour)
Hajnal Tamás gólja ellenére a Karlsruhe kikapott a címvédő VfB Stuttgart otthonában a német labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában.
febr. 23
21:11
Mincza-Nébald értékes győzelmet szerzett (Metropol)
Rendkívül értékes győzelmet aratott Mincza-Nébald Ildikó a franciaországi Saint-Maurban rendezett női párbajtőr Grand Prix-viadalon, ezzel jelentősen javított a helyzetén az olimpiai kvalifikációs versenyfutásban.
febr. 23
21:14
Ligue 1: a Saint-Etienne egy félidő alatt végzett a Caennel (She)
A két középcsapat összecsapásán már az első félidőben eldöntötték a vendégek a három pont sorsát, ugyanis a szünetre már háromgólos előnnyel vonulhattak a zöld-fehérek.
febr. 23
21:16
Tenisz, Rotterdam: Söderling döntőzik Llodra ellen (She)
A svéd Robin Söderling két játszmában legyőzte a francia Gilles Simont a rotterdami 824 ezer összdíjazású ATP-torna elődöntéjében.
febr. 23
21:20
Kosárlabda, férfi NB I: mindenhol hazai győzelem született (She)
A férfi kosárlabda NB I 20. fordulójában a Körmend fölényes győzelmet aratott a MAFC fölött, míg az Albacomp megszenvedett a vendég Kecskemét ellen, végül azonban 12 pontos különbséggel nyerni tudott. A Zalaegerszeg a Kaposvárt verte 86-78-ra.
febr. 23
21:22
A REAC egy ponttal távozott Kispestről (Behaviour)
A REAC meglepetésre döntetlent ért el a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójában, így a hazaiak - a Debrecen és az Újpest sikerét követően - másodikról a negyedik helyre csúsztak vissza a tabellán.
febr. 23
21:27
Öttusa Vk, Kairó: Balogh ötödik, Németh hetedik (Metropol)
Balogh Gábor az ötödik, Németh Róbert pedig a hetedik helyen végzett a kairói öttusa Világkupa férfi versenyében.
febr. 23
21:50
Gólzáporos döntetlen Torinóban (Behaviour)
A Torino hazai pályán döntetlent játszott a kiesés ellen küzdő Parma csapatával az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának szombati első mérkőzésén. Az összecsapáson nyolc gól esett. Torino-Parma 4-4
febr. 23
22:26
Spanyolország: hazai pályán játszott döntetlent a Valencia (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság, a Primera División 25. fordulójának nyitómérkőzésén döntetlent játszott egymással a Valencia és Recreativo Huelva együttese. A találkozón az első gólt Mata szerezte a 38. percben, amit Martins egyenlített ki az 52. minutumban. A mérkőzést követően a Valencia kilencedik, míg a Huelva a 14. a spanyol bajnokságban.
febr. 23
22:31
Kézilabda, női BL: Nürnbergben győzött a Toljatti (She)
febr. 23
22:37
Futsal: Belgium ismét legyőzte a magyar válogatottat (She)
A csütörtökön kezdődő gyöngyösi világbajnoki selejtezőtornára készülő magyar futsalválogatott barátságos mérkőzésen 7-2-re kikapott Belgiumtól Győrszentivánon.

Keresés