2008. február 3. vasárnap

febr. 3
0:06
La Liga: tizenegyest hibázott, de így is nyert a Deportivo (She)
Idegenben gyűjtötte be a három pontot a Deportivo La Coruna együttese, miután 1-0-ra megverte a Betis gárdáját.
febr. 3
7:14
Folytassátok, fiúk! (Blikk)
Továbbra is a fiatalokon a sor, hogy megmutassák, van jövője a magyar futballnak
febr. 3
7:16
350 perc után talált a kapuba a Vasas (Blikk)
Megtörte a gólcsendet a Vasas
febr. 3
7:18
Győzelemmel zárt Szávay (Blikk)
Győzelemmel zárt a magyar válogatott
febr. 3
7:20
Huszti Szabolcs góllal kezdte a tavaszt (Blikk)
Huszti szenzációs formában futballozott
febr. 3
7:22
Buzsáky hetedik gólja (Blikk)
LONDON – Buzsáky Ákos (25) hetedszer! A Queens Park Rangers (QPR) középpályása megszerezte hetedik bajnoki gólját a másodosztályú londoni csapatban. A válogatott labdarúgó csak október vége óta tagja a két Forma–1-ben érdekelt üzletember, Flavio Briatore és Bernie Ecclestone csapatánál, de ontja a gólokat.
febr. 3
7:51
Trezeguet: "túl öreg vagyok a B-csapathoz" (Behaviour)
David Trezeguet nem hisz abban, hogy lehetőséget kap a francia válogatottban a június 7-én kezdődő, osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.
febr. 3
8:15
Super Bowl: óriási show a világ legnézettebb sporteseménye - videókkal (Infostart)
Magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezik a világ legnézettebb sporteseményét, a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság döntőjét, a 42. Super Bowlt a Vince Lombardi trófeáért. A New England Patriots a negyedik, a New York Giants a hetedik bajnoki címére készül.
febr. 3
9:35
Elmarad a döntő: nyert Gonzalez (Behaviour)
Nem rendezik meg a 462 ezer dollár összdíjazású chilei férfi tenisztorna egyes döntőjét, mert az egyik résztvevő, a harmadik helyen kiemelt argentin Juan Monaco bokasérülést szenvedett a páros fináléban.
febr. 3
9:52
Tenisz, Vina del Mar: Gonzalez játék nélkül nyert (She)
Nem rendezik meg a 462 ezer dollár összdíjazású chilei férfi tenisztorna egyes döntőjét, mert a harmadik helyen kiemelt argentin Juan Monaco bokasérülést szenvedett a páros fináléban.
febr. 3
11:02
Rasszista inzultus érte Hamiltont (Behaviour)
Spanyol szurkolók rasszista bekiabálásokkal sértegették Lewis Hamiltont, a McLaren-Mercedes brit pilótáját a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztelésén. A Marca című lap szerint jól hallható volt a "k... fekete" és a "fekete sz.." gyalázkodás, amikor a színes bőrű versenyző sétált a boxban.
febr. 3
15:09
Síugró Vk, Szapporo: Thomas Morgenstern legyőzhetetlen (She)
Az összetett pontversenyben fölényesen vezető osztrák Thomas Morgenstern a síugró Világkupa-sorozat második, vasárnapi szapporói viadalán is diadalmaskodott.
febr. 3
15:33
Tiger Woods újabb sikere (Behaviour)
Sorozatban ötödik tornagyőzelmét aratta Tiger Woods. Az amerikai sztár ezúttal Dubajban diadalmaskodott, pályafutása során másodszor.
febr. 3
15:37
Golf: Tiger Woods Dubajban is az első helyen végzett (She)
Sorozatban ötödik tornagyőzelmét aratta Tiger Woods. Az amerikai golfos ezúttal Dubajban diadalmaskodott, pályafutása során másodszor.
febr. 3
16:20
Asztalitenisz: Li Jiao és Schlager a nyerte a Európa TOP 12-t (She)
A nőknél a címvédő holland Li Jiao, a férfiaknál pedig a döntőben a tavalyi győztes fehérorosz Vlagyimir Szamszonovot felülmúló osztrák Werner Schlager nyerte az asztaliteniszezők Frankfurtban rendezett Európa TOP 12-bajnokságát.
febr. 3
16:26
Fallabda: Krajcsák Márk zsinórban ötödször országos bajnok (She)
Sorozatban ötödször győzött a fallabdázók országos bajnokságán Krajcsák Márk. A nemzetközi profi szövetség (PSA, Professional Squash Association) világranglistájának 50. helyezettje a döntőben - akárcsak 2006-ban - Török Andrást verte négy szettben. Utóbbi tavaly sérülés miatt nem indult.
febr. 3
17:14
Emberhátrányban is nyert az Inter, nagy verést kapott a Roma (Infostart)
A listavezető Inter nyolc pontra növelte előnyét az olasz labdarúgó-bajnokságban, mivel hazai pályán legyőzte az Empolit, míg a Roma kikapott Sienában a 21. fordulóban.
febr. 3
17:41
Vívás, férfi párbajtőr: ezüstérmes a magyar csapat Legnanóban (She)
Sorozatban harmadszor jutott be a döntőbe a magyar férfi párbajtőr-válogatott Világkupa-versenyen: ezúttal az olaszországi Legnanóban küzdött a győzelemért, de kikapott a francia együttestől.
febr. 3
17:46
Vívás, női párbajtőr Vk: Szász és Nagy a 16 között Luxemburgban (She)
Magyar szempontból nem sikerült kifejezetten jól a női párbajtőrözők luxembourgi Világkupa-versenye: a legtovább Szász Emese (képünkön) és Nagy Tímea jutott, előbbi tizedik, utóbbi 12. lett.
febr. 3
17:48
Kikapott a Roma Sienában (Behaviour)
A második helyen álló AS Roma meglepetésre háromgólos vereséget szenvedett a kiesés ellen küzdő Siena otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. Az éllovas Internazionale viszont - dacára annak, hogy a második félidőt emberhátrányban kellett lejátszania - nyert a vendég Empoli ellen, így nyolcpontosra növelte előnyét a fővárosiakkal szemben.
febr. 3
17:57
A görögökkel is játszik a Várhidi-csapat tavasszal (Infostart)
Május 24-én az Európa-bajnok görög csapattal játszik barátságos mérkőzést a magyar labdarúgó-válogatott - jelentették be a szerdai, Szlovákia elleni felkészülési találkozót megelőző vasárnapi sajtótájékoztatón.
febr. 3
18:10
A görögök ellen is pályára lép a magyar labdarúgó-válogatott (Behaviour)
Május 24-én az Európa-bajnok görög csapattal játszik barátságos mérkőzést a magyar labdarúgó-válogatott - jelentették be a szerdai, Szlovákia elleni felkészülési találkozót megelőző vasárnapi sajtótájékoztatón.
febr. 3
18:25
Férfi párbajtőr Vk: kilencedik a magyar csapat Legnanóban (Metropol)
A kilencedik helyen végzett a magyar férfi párbajtőr-válogatott az olaszországi Legnanóban rendezett Világkupa-versenyen.
febr. 3
18:30
Rögbi, Hat Nemzet: kiütéses francia siker Skóciában (She)
A Hat Nemzet rögbisorozat 2008-s kiírásának első fordulójában Franciaország kiütéses, 21 pontos győzelmet aratott Skóciában. A címvédő így ott folytatta a sorozatot, ahol tavaly abbahagyta, de ugyanez igaz a vereséget szenvedő, előző kiírásban utolsó helyen végző skótokra is.
febr. 3
18:47
Férfi párbajtőr: kilencedik a magyar csapat Legnanóban (She)
A kilencedik helyen végzett a magyar férfi párbajtőr-válogatott az olaszországi Legnanóban rendezett Világkupa-versenyen.
febr. 3
18:52
Gigaszerződés Ronaldónak: hat év alatt 15,4 milliárd (Infostart)
Cristiano Ronaldo lehet hamarosan a világ második legjobban kereső futballistája, ugyanis a portugál klasszisnak heti 140 ezer fontos (49 millió forint) szerződést kínál a Manchester United, ha a következő hat évben a Vörös ördögöknél marad.
febr. 3
19:39
Van Nistelrooy nem játszhat Horvátország ellen (Behaviour)
Ruud van Nistelrooy bokasérülése miatt nem léphet pályára a holland labdarúgó-válogatottban a Horvátország elleni szerdai barátságos mérkőzésen Splitben. A támadó csapata, a Real Madrid szombati, Alméria ellen 2-0-ra elveszített bajnokiján sérült meg.
febr. 3
19:58
Premier League: a Fulham meglepetésre megverte a Villát (She)
Hazai győzelmet hozott a Fulham-Aston Villa találkozó a Premier League 25. fordulójában, ám a londoniak ezzel sem kerültek el a kiesőzónából.
febr. 3
20:20
Kézilabda, női NB I: az Óbuda ellen győzött a Hódmezővásárhely (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság tizenharmadik fordulójában a Hódmezővásárhely négygólos győzelmet aratott Óbudán. A vásárhelyiek hatodik sikerüket könyvelhették el - de csak a másodikat idegenben -, az óbudaiak nyolcadszor szenvedtek vereséget, negyedszer hazai pályán.
febr. 3
20:26
Műugrás: Barta Nóra nyert három méteren Stockholmban (She)
Barta Nóra (képünkön) nyerte a Bajnokok Kupája elnevezésű nemzetközi műugró viadal három méteres versenyét a svéd fővárosban.
febr. 3
20:31
Hitzfeld a nyártól kapitány lesz (Infostart)
Gyakorlatilag eldőlt, hogy Ottmar Hitzfeld lesz a svájci labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a nyári Európa-bajnokság után.
febr. 3
20:31
Hollandia: Ruud van Nistelrooy nem játszhat Horvátország ellen (She)
Ruud van Nistelrooy bokasérülése miatt nem léphet pályára a holland labdarúgó-válogatottban a Horvátország elleni szerdai barátságos mérkőzésen Splitben.
febr. 3
20:37
Röplabda, férfi NB I: a Kecskemét és a Dunaferr és győzni tudott (She)
febr. 3
20:42
Vívás, női kard Vk: nem volt magyar a nyolcaddöntőben (She)
Nem került az élmezőnybe egyik magyar vívó sem a női kardozók londoni Világkupa-viadalán. A legtovább Sznopek Gabriella, Pető Réka és Benkó Réka volt versenyben, mindhárman a 16 közé jutásért rendezett asszójukban szenvedtek vereséget. Sznopek 24., Pető 26., Benkó 30. lett.
febr. 3
20:48
Kézilabda, Budapest Bank férfiliga: 18 góllal nyert a Balatonfüred (She)
A Budapest Bank élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság alsóházi rájátszásának második fordulójában a Balatonfüred hazai pályán 18 góllal verte a Nyíregyházát.
febr. 3
20:54
Olaszország: Buffon és Gattuso sem játszik a portugálok ellen (She)
Gianluigi Buffon és Gennaro Gattuso kihagyja a világbajnok olasz labdarúgó-válogatott Portugália elleni szerdai barátságos mérkőzését.
febr. 3
20:55
Kisteleki és Várhidi Grosics Gyulánál (Behaviour)
Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke és Várhidi Péter, a válogatott szövetségi kapitánya a Kútvölgyi Kórházban meglátogatta és felköszöntötte a 82. születésnapját hétfőn ünneplő Grosics Gyulát, az Aranycsapat legendás kapusát.
febr. 3
21:20
Csak szenvedve nyert a Barcelona (Infostart)
A tabella második helyén álló Barcelona 1-0-ra nyert a vendég Osasuna ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
febr. 3
21:21
Jégkorong, férfi ob I: sima újpesti siker a DAB ellen (She)
Az Újpest a Dunaújváros otthonában nyert a jégkorong ob I vasárnapi játéknapján.
febr. 3
21:45
Két perccel a vége előtt lőtt gólt a Barcelona (Behaviour)
A Barcelona Xavi 88. percben lőtt góljával nyert az Osasuna ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. Eredmény:FC Barcelona-Osasuna 1-0
febr. 3
22:27
Tenisz, Fed-kupa: végül szépen búcsúztak az olaszok (She)
febr. 3
22:29
Magyar orgonakoncert a párizsi Madeleine templomban (Behaviour)
Nagy sikerű koncertet adott vasárnap Liszt Ferenc, valamint XIX. és XX. századi francia szerzők műveiből Kováts Péter orgonaművész a párizsi Madeleine templomban. A francia főváros leghíresebb székesegyházai, így a Notre Dame és a Saint-Sulpice mellett a Madeleine-ben is több évtizedes hagyomány, hogy vasárnap délutánonként ingyenes orgonakoncertet hallgathatnak a templomba betérők. A Concorde tér…
febr. 3
22:42
Pato góljával nyerte meg a Milan a rangadót (Infostart)
Nagy lépést tett a Milan a Bajnokok Ligája-szereplést érő helyek valamelyikének megszerzésére: 1-0-ra győzött a Fiorentina otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában.
febr. 3
23:21
Spanyolország: a Getafe otthonában nyert az Espanyol (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 22. fordulójában az Espanyol egygólos győzelmet aratott a Getafe vendégeként. A mindent eldöntő találatot Soriano szerezte a találkozó 17. percében.

Keresés