2008. február 19. kedd

febr. 19
0:01
Kísért a múlt: Vörösök és az Internazionale (Infostart)
Kedden négy nyolcaddöntővel kezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája 2007-2008-as szezonjának tavaszi idénye. Két slágermérkőzés is szerepel a négyben: az AS Roma a Real Madridot, a Liverpool az Intert fogadja. A játéknap további párosítása: Olympiakosz-Chelsea, Schalke-Porto.
febr. 19
6:19
Szávay 450 milliós tornán játszik (Blikk)
Egy hét után ma ismét meccset játszik Szávay Ágnes
febr. 19
6:21
BL: 10 milliárd a tét (Blikk)
Európa legjobb 16 labdarúgócsapata 68 nap szünet után ismét színre lép
febr. 19
6:23
Toni kivégezte a Hannovert (Blikk)
Mesterhármasával nyertek a Hannover otthonában
febr. 19
6:25
Kammerer viszi a zászlót (Blikk)
Kammerer Zoltán többre tartja a pekingi aranynál
febr. 19
6:27
Kemény visszahívta Fodort (Blikk)
Ismét a férfi vízilabda-válogatottal készülhet Fodor Rajmund
febr. 19
8:09
Vasas: Tóth Balázs és Martin Bielik aláírt Angyalföldön (She)
Hétfőn újabb két labdarúgó csatlakozott már hivatalosan is az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Vasas keretéhez: a Honvédtól távozó Tóth Balázs egyelőre féléves szerződést írt alá, ám ha a nyáron nem sikerül külföldre szerződnie, továbbra is a Vasas játékosa marad.
febr. 19
8:11
Tatabánya: a Szőnyi úton lesz otthon tavasszal a Bányász (She)
Hosszú huzavona után az NB I-ben kiesés ellen küzdő Bányász vezetőinek sikerült megállapodniuk a BVSC csapatával, így a tatabányaiak új otthona a 2007?2008-as tavaszi szezonban a Szőnyi úti stadion lesz.
febr. 19
8:15
Vb 2018: portugál-spanyol közösen pályázna a rendezésre (She)
Portugália vetette fel az ötle tet, de a spanyolok álltak a kezdeményezés élére, hogy a két ország közösen szálljon harcba a 2018-as labdarúgó-világbajnokság megrendezéséért. Gilberto Madaíl, a Portugál Labdarúgó-szövetség elnöke még tavaly novemberben jelezte spanyol kollégájának, Ángel María Villarnak, hogy kész az együttműködésre, most azonban már a FIFA elnökével is ismertették…
febr. 19
8:26
Úszás, Columbia: Kerékjártó Tamás ezüstérme 200 m vegyesen (She)
Kerékjártó Tamás ezüstérmes lett 200 m vegyesen az egyesült államokbeli Columbiában rendezett úszóviadal utolsó napján. A magyar versenyző 2:01.92 perccel csapott a célba.
febr. 19
8:52
Kisteleki 12 csapatos NB I-et akar (Blikk)
Kisteleki szerint a létszámcsökkentést gazdasági és marketingszempontok indokolják
febr. 19
10:10
Sportlövészet: Sidi Péter sikeres túrája Colorado Springsben (She)
Sidi Péter (képünkön) továbbra is sikeresen szerepel az Egyesült Államok sportlövő-válogatottjával közös edzőtáborozásán Colorado Springsben, ahol a ?miniversenyeken? légpuskában győzött, míg összetett kisöbű sportpuskában a harmadik helyen végzett.
febr. 19
10:15
Rögbi, Super 14: győzelemmel kezdett Fokvárosban a címvédő (She)
A Super 14 címvédője, a Bulls győzelemmel kezdett Fokvárosban. Jó védekezésüknek köszönhetően a vendéglátókat a ?céltalanság" állapotában tartották (csak Peter Grant három büntetője hozott pontokat a Stormersnek), de maguk is csak egy célt szereztek.
febr. 19
10:21
Teremgyeplabda, BEK: harmadik lett a Rosco Challenge I-ben (She)
Bronzérmet szerzett a Rosco HC gyeplabda csapata a Vrsacban rendezett Terem Bajnokcsapatok Európa Kupája Challenge I csoportjában. A magyar együttes két-két alkalommal nyert, játszott döntetlen és szenvedett vereséget. A tornát a svéd Partille SC nyerte a fehérorosz SC Stroitel Brest előtt.
febr. 19
10:21
Sidi Péter sikeres amerikai túrája (Metropol)
Sidi Péter továbbra is sikeresen szerepel az Egyesült Államok sportlövő-válogatottjával közös edzőtáborozásán Colorado Springsben, ahol a „miniversenyeken” légpuskában győzött, míg összetett kisöbű sportpuskában a harmadik helyen végzett.
febr. 19
10:31
Paks: Márkus Tibor már a szerdai Ligakupa-meccsen játszana (She)
Márkus Tibort 2007. december 4-én műtötték a térdén, majd három hétig pihennie kellett, és utána kezdhette meg a futóedzéseket, illetve járt gyógytornára. A múlt héten azonban már teljes értékű edzésmunkát végzett a nagy csapattal, és a hétvégén az NB III-s együttesben szerepelt.
febr. 19
11:54
Jégkorong, EBEL: elődöntős lehet a Vienna, a Ljubljana és a Salzburg (She)
Az Erste Bank liga, az osztrák élvonalbeli jégkorong-bajnokságban kedden este a negyeddöntők harmadik mérkőzéseire kerül sor. A párharcok három győzelemig tartanak, tehát akár ?söpréssel? elődöntős lehet a harmadik mérkőzésen hazai pályán pályára lépő Vienna, Salzburg kettős, illetve az idegenben játszó Ljubljana.
febr. 19
11:59
Kézilabda, nemzetközi kupák: a Kolding ellen játszik a Veszprém (She)
Bécsben kisorsoltak a nemzetközi kézilabda kupák következői fordulóinak a párosítását. A férfi KEK-ben a negyeddöntőben az MKB Veszprém idegenben kezd a dán Kolding ellen.
febr. 19
13:01
Peking 2008: a szervezők szerint nem volt erőszakos kitelepítés (She)
Nem egészen 15 ezer embernek kellett új helyre költöznie Pekingben és környékén azért, hogy a 2008-as nyári olimpiai játékok helyszínei kivétel nélkül megépülhessenek azon a helyen, ahová tervezték őket ? közölték a szervezők.
febr. 19
13:44
Kanadában meghalt egy fiatal hokis (Infostart)
Otthonában összeesett, majd kórházba szállítása után elhunyt Mickey Renaud kanadai hokis.
febr. 19
13:45
Fiatal kanadai hokis halála (Behaviour)
Otthonában összeesett és a kórházba szállítás után elhunyt Mickey Renaud kanadai hokis.
febr. 19
14:55
Tenisz, Davis Kupa: Nadal vállalja a játékot a negyeddöntőben (She)
Rafael Nadal vállalja a játékot a spanyol teniszválogatottban a németek elleni Davis Kupa-negyeddöntőben.
febr. 19
15:56
Ligakupa: három góllal verte a Vasas a Diósgyőr csapatát (She)
A Vasas együttese három góllal verte meg a Diósgyőrt az angyalföldiek ideiglenes otthonául szolgáló Haraszti úton.
febr. 19
16:09
Újra kitört a Fradi-láz (Blikk)
Megtelhetnek a pálya lelátói a csapat hazai találkozóin
febr. 19
16:18
UEFA-kupa: Szabó Zsolt vezeti Dzsudzsákék svédországi meccsét (She)
Szabó Zsolt személyében magyar játékvezetője lesz a Helsingborg - PSV Eindhoven UEFA-kupa-mérkőzésnek, amelynek tétje a legjobb 16 közé kerülés.
febr. 19
17:21
Doha: Szávay kiesett az első fordulóban (Behaviour)
Szávay Ágnes 1 óra 26 perc alatt, két játszmában kikapott a japán Szugijama Aitól a 2,5 millió dollár összdíjazású dohai keménypályás női tenisztorna első fordulójában.
febr. 19
17:46
Sílövő-vb: gyanús tasakokat és csöveket találtak a parkolóban (She)
Két nappal a sílövő-világbajnokság után doppinghasználatra utaló eszközöket találtak a viadalnak otthont adó svédországi Östersund közelében.
febr. 19
17:52
Soproni Liga: nincs döntés az MTK fellebbezését követően (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség további dokumentumok átvizsgálását tartja szükségesnek, ezért elhalasztotta döntését az MTK fellebbezésével kapcsolatban -adta hírül a szövetség hivatalos honlapja, az mlsz.hu.
febr. 19
18:30
Premier League: vezetők is a tengerentúli forduló mellett (She)
Az angol labdarúgó Premier League vezetői nem adják fel a küzdelmet, és továbbra is azért harcolnak, hogy hamarosan egy extra fordulót rendezzenek a tengerentúlon.
febr. 19
18:32
Futballcsillagok a teniszpályán, Buzánszkyé a kezdő ütés (She)
Volt magyar futballcsillagok részvételével péntektől vasárnapig rendezik meg a labdarúgók I. fedettpályás teniszbajnokságát, amelyen a kezdő ütést Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás játékosa hajtja végre.
febr. 19
19:40
Futballcsillagok a teniszpályán (Behaviour)
Volt magyar futballcsillagok részvételével péntektől vasárnapig rendezik meg a labdarúgók I. fedettpályás teniszbajnokságát, amelyen a kezdő ütést Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás játékosa hajtja végre. A budapesti Grand Slam Parkban, az Ivanics Volvo Kupáért zajló eseményen a nézők olyan korábbi magyar csillagokat láthatnak teniszezni, mint Martos Győző, Nagy Antal, Szeiler József, Sallai…
febr. 19
21:04
Hitzfeld aláírta svájci szerződését (Behaviour)
Ottmar Hitzfeld kedden aláírta szerződését a Svájci Labdarúgó Szövetséggel. A Bayern München vezetőedzője július 1-től veszi át a svájci nemzeti együttes szakmai munkájának irányítását, szövetségi kapitányi megbízatása a 2010-es dél-afrikai világbajnokság végéig szól.
febr. 19
21:50
Bajnokok Ligája: megkéseltek egy Real Madrid-drukkert Rómában (She)
febr. 19
21:55
Tenisz: Markosz Bagdatisz máris búcsúzott Rotterdamban (She)
Az első fordulóban vereséget szenvedett, így nem jutott be a legjobb 16 közé a nyolcadik helyen kiemelt Markosz Bagdatisz a 824 ezer euró összdíjazású rotterdami férfi tenisztornán. A ciprusi játékos három szettben maradt alul a svéd Robin Söderlinggel szemben.
febr. 19
22:39
MotoGP, 250 kcm: Tóth Imre remekül dolgozott Jerezben (She)
Nagyszerű teljesítményt nyújtott a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-es géposztályában szereplő Tóth Imre a délnyugat-spanyolországi Jerez de la Fronterában rendezett keddi teszten. Az Apriliával versenyző magyar pilóta délután 15 óráig a lista élén állt, később, amikor az addig félig nedves pálya felszáradt, visszacsúszott a hatodik helyre.
febr. 19
22:56
Hiába vezetett, kikapott a Real (Infostart)
A Real Madrid 2-1-re kikapott a Roma pályáján a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a nyolcaddöntő első meccsén. A vendégek Raúl találatával vezettek, de a Roma fordítani tudott. A Liverpool, nagy meglepetésre, legyőzte az Anfield Roadon az Intert.
febr. 19
23:45
Anglia: Halmosi Péter góllal járult hozzá a Plymouth győzelméhez (She)
A Plymouth Argyle együttese kétgólos győzelmet aratott a Southampton otthonában az angol labdarúgó-másodosztály 33. fordulójában.

Keresés