2008. február 5. kedd

febr. 5
6:19
Kokó ütni tanítja Bárdosit (Blikk)
Bárdosi pillanatok alatt földre vitte Kokót
febr. 5
6:21
A magyar hokibajnok utolsó lett Ausztriában (Blikk)
Az Alba költségvetését 80 millió forinttal meg kellett emelni
febr. 5
7:20
Smigun kisbabát vár (Behaviour)
Kisbabát vár Kristina Smigun, az észtek kétszeres olimpiai bajnok sífutója. A hamarosan 31 éves klasszis júniusra várja gyermekét, a szülés után azonban mihamarabb szeretné újrakezdeni az edzéseket és az a célja, hogy - éremesélyesként - rajthoz állhasson a 2010-es vancouveri ötkarikás játékokon is. Smigun 2006-ban, Torinóban szerezte két olimpiai címét: a 10 km-es klasszikus stílusú és a 15 km-es…
febr. 5
7:48
Peking 2008: Gebrselassie két hónapon belül dönt a maratonról (Behaviour)
A világcsúcstartó Haile Gebrselassie két hónapon belül dönt arról, hogy rajthoz áll-e a maratoni távon az augusztusi pekingi olimpián. A 34 éves etióp klasszis még januárban azt mondta: a kínai főváros rossz levegője miatt erősen gondolkodik azon, hogy elinduljon-e a 42,195 km-es versenyen vagy inkább a 10 ezer métert válassza.
febr. 5
7:59
Palik: "Ez valódi kárpótlás lehet" (Infostart)
Április 20-án Budapestről rajtol majd a tereprali Dakar-sorozat első versenye, a Közép-Európa-rali. Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium sportügyekért is felelős államtitkára az InfoRádiónak elmondta: a 3000 kilométeres össztávú verseny gyorsasági szakaszait zárt katonai lőtereken rendezik meg. A futamot szervező cég képviselője, Szalay Balázs arról számolt be, hogy…
febr. 5
8:32
Olaszország: Del Piero üzent a keretből őt kihagyó Donadoninak (She)
Kimaradt a Portugália ellen készülő válogatott 20 fős keretéből Alessandro Del Piero. Ezzel úgy tetszik, a 33 éves támadó nem lesz ott az idei Európa-bajnokságon sem.
febr. 5
9:02
Lewis Hamilton a rasszista botrányról: "Nagyon szomorú vagyok" (Infostart)
A leginkább érintett, Lewis Hamilton is megszólalt a hétvégi, barcelonai rasszista botrányt követően. Spanyol szurkolók ugyanis bekiabálásokkal sértegették a McLaren-Mercedes brit pilótáját a Forma-1-es csapatok tesztelésén. A versenysorozat vezetői az eset kapcsán közölték: még egy hasonló eset és elveszik Spanyolországtól a versenyt.
febr. 5
9:19
Nem ment el a gálára Drogba, ezért nem ő kapta a díjat (Blikk)
Azért nem Didier Drogba kapta az elmúlt év legjobb afrikai labdarúgójának járó díjat, mert nem ment el a múlt pénteki gálára, legalábbis ezt állítják az elefántcsontparti válogatott illetékesei.
febr. 5
10:43
Sania Mirza nem lép pályára Indiában (Behaviour)
Az őt ért kritikák miatt nem vesz részt a március elején sorra kerülő bangalore-i női tenisztornán az indiai Sania Mirza. A világranglistán jelenleg 29. játékos ugyan nagy népszerűségnek örvend hazájában, ultranacionalisták azonban nehezen viselik el - teniszpályákon egyébként megszokott - "lenge" öltözékét, rövid szoknyáját és ujjatlan pólóját, s legutóbb az sem tetszett nekik, hogy Mirza az…
febr. 5
10:57
A Super Bowl minden idők második legnézettebb műsora lett Amerikában (Metropol)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezett nagydöntője, a 42. Super Bowl minden idők második legnézettebb televíziós műsora lett az Egyesült Államokban.
febr. 5
11:21
Úszás: Cseh László a 400 vegyest is megnyerte Pekingben (She)
A 200 m után a 400 méteres vegyesúszást is megnyerte Cseh László a pekingi olimpiai uszoda avatóversenyén.
febr. 5
12:21
Beckhamet nem bántja, hogy kimaradt az angol keretből (Behaviour)
David Beckhamet nem bántja, hogy Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya nem hívta be első keretébe. "Mindig elégedetlen vagyok, ha nem vagyok tagja a nemzeti együttesnek, de december óta egyetlen mérkőzést sem játszottam, így valószínűleg igazságtalan lett volna a beválogatásom" - mondta a jelenleg az Arsenallal tréningező középpályás a Sky Sportsnak. "Ezt vártam,…
febr. 5
12:23
Válogatott elegancia (Blikk)
Vadonatúj öltönyben érkeztek a játékosok Ciprusra
febr. 5
13:14
Úszás: az ausztrálok nem akarják az új rajtkövet Pekingben (She)
Az ausztrál úszósport vezetői ?megfúrnák? a 2008-as pekingi olimpia rendezői által bemutatott újítás, az új rajtkő tervét. A Watercube névre keresztelt ötkarikás uszodában a rajtkövek hátsó részén van egy ék alakú elem, ami így az atlétikában használt rajtgéphez hasonlóvá teszi a szerkezetet.
febr. 5
13:30
MotoGP: az MTV 2008-ban az összes futamot közvetíti majd (She)
A Magyar Televízió a 2008-as esztendőben a gyorsasági motorkerékpáros világbajnoki sorozat valamennyi futamát élőben közvetíti, beleértve nem csupán a 125 kcm, hanem a negyedliteres és a MotoGP kategória versenyeit is.
febr. 5
13:46
MLSZ: a versenybizottság jóváhagyta az MTE pontlevonását (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség Versenybizottsága a Fegyelmi Bizottság II-128/2007-08. számú, jogerős határozata alapján végrehajtotta az elrendelt két büntetőpont levonását az NB II Nyugati csoportjában szereplő Mosonmagyaróvári TE 1904 sportszervezet csapatával szemben. Adta hírül a honi szövetség hivatalos internetes oldala, az mlsz.hu.
febr. 5
13:48
MLSZ: megtartotta idei első ülését az edzőbizottság (She)
Az MLSZ edzőbizottsága február 4-én tartotta első idei tanácskozását. A tagok közül egyedül Sisa Tibor maradt távol - igazoltan, hiszen a szövetségi edző az U19-es válogatott szakvezetőjeként Spanyolországban vesz részt nemzetközi tornán. Adta hírül a honi szövetség hivatalos internetes oldala, az mlsz.hu.
febr. 5
13:52
Atlétika, fedettpályás vb: Dwain Chambers válogatózhat 60-on (She)
Korábbi álláspontjával ellentétben a Brit Atlétikai Szövetség engedélyezi Dwain Chambers (képünkön) indulását az idei fedettpályás világbajnokság nemzeti válogatóversenyén. A sportág brit vezetői azzal az indokkal tagadták meg korábban a szereplés lehetőségét a THG nevű doppingszerrel 2003-ban lebukott sprintertől, hogy az elmúlt egy évben egyetlen ellenőrzésen sem esett át. A nemzetközi szövetség…
febr. 5
14:25
Úszás: Kiss László szerint is korai az új rajtkő bevezetése Pekingben (She)
Kiss László, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya egyetért ausztrál kollégájával, Alan Thompsonnal abban, hogy az új rajtkövet, amelyet a pekingi olimpiai uszoda 9-es pályáján teszteltek a kedden véget ért nemzetközi versenyen, nem szabadna bevezetni a 2008-as olimpián. A viadalon három magyar versenyző, Szepesi Nikolett, Cseh László és Gyurta Dániel vett részt.
febr. 5
14:47
Anglia: Brad Friedel 2010-ig a Blackburn Roversnél marad (She)
Új szerződést írt alá az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Blackburn Rovers csapatához Brad Friedel (képünkön). Az amerikai kapus a megállapodás értelmében 2010-ig marad a klubnál.
febr. 5
14:58
Olaszország: Marco Materazzi nem játszhat a portugálok ellen (She)
Sérülés miatt nem játszhat a Portugália elleni felkészülési mérkőzésen Marco Materazzi, az olasz válogatott középső védője.
febr. 5
15:09
86. születésnapját ünnepli Szepesi György, a legendás riporter (She)
Nyolcvanhat esztendővel ezelőtt, 1922. február 5-én született Szepesi György, újságíró, sportriporter, a Magyar Labdarúgó Szövetség volt elnöke, a FIFA Végrehajtó Bizottságának egykori tagja, a világ sportsajtójának kiemelkedő egyénisége.
febr. 5
15:11
86. születésnapját ünnepli Szepesi György, a legendás riporter (She)
Nyolcvanhat esztendővel ezelőtt, 1922. február 5-én született Szepesi György, újságíró, sportriporter, a Magyar Labdarúgó Szövetség volt elnöke, a FIFA Végrehajtó Bizottságának egykori tagja, a világ sportsajtójának kiemelkedő egyénisége.
febr. 5
15:41
Felkészülési mérkőzés: kétgólos FTC-győzelem az FC Nitra ellen (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata két góllal verte Budafokon az FC Nitra együttesét felkészülési mérkőzésen.
febr. 5
16:29
Szávay könnyed sikere (Behaviour)
Szávay Ágnes könnyed győzelemmel kezdte szereplését a 600 ezer dollár összdíjazású párizsi női tenisztornán. A világranglistán 20. magyar játékos az első fordulóban a fehérorosz Olga Govorcovát (45.) győzte le két sima szettben. Eredmények, 1. forduló (a 16 közé jutásért):Szávay Ágnes (7.)-Govorcova (fehérorosz) 6:1, 6:1
febr. 5
16:36
Soproni Liga: másfél évig nem lesz élvonalbeli meccs Rákospalotán (She)
A világítás hiánya miatt sem a tavaszi idényben, sem a 2008/2009-es szezonban nem lehet élvonalbeli bajnoki labdarúgó-mérkőzést rendezni a REAC rákospalotai stadionjában.
febr. 5
16:47
Szerbia: sikkasztás miatt letartóztatták Dragan Dzsajicsot (She)
A szerb rendőrség őrizetbe vett több egykori Crvena zvezda-klubvezetőt, köztük Dragan Dzsajicsot, a volt válogatott szélsőt.
febr. 5
17:19
Az MLSZ nem engedett a REAC-nak, így Sopronba költözik a csapat (Infostart)
A világítás hiánya miatt sem a tavaszi idényben, sem a következő szezonban nem lehet élvonalbeli bajnoki labdarúgó-mérkőzést rendezni a REAC rákospalotai stadionjában.
febr. 5
17:41
Dzsudzsák vagy Huszti? (Blikk)
Kellemes gondjai akadtak a kapitánynak
febr. 5
18:03
Middlesbrough: Afonso Alves megkapta a munkavállalásit (She)
Megkapta a szükséges munkavállalási papírokat, így a hétvégén már pályára léphet az angol Premier League-ben Afonso Alves, a Middlesbrough brazil labdarúgója.
febr. 5
18:25
Nem ment el a díjátadóra, így nem Drogba lett Afrika legjobbja (Infostart)
Nem Didier Drogba kapta az elmúlt év legjobb afrikai labdarúgójának járó díját, mert nem tudott megjelenni a pénteki díjátadó gálán. A Chelsea sztárjának állításait cáfolta az afrika szövetség illetékese.
febr. 5
19:20
Az MLSZ kizárta a Sopront a NB I-ből (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) első fokon kizárta az FC Sopront az első osztályú bajnokságból. A döntés nem jogerős, a soproniak az írásos határozat kézhezvétele után 15 napon belül nyújthatnak be fellebbezést.
febr. 5
19:31
U19-es válogatott: 2-1-es vereség Lengyelország legjobbjaitól (She)
Az Eb-selejtezőkre készülő U19-es válogatottunk második mérkőzését is lejátszotta Spanyolországban. Sisa Tibor együttese a vasárnapi, Norvégia elleni 2-0-ás vereség után kedden Lengyelországgal mérkőzött meg, s bár nem futballozott rosszul, 2-1-re alulmaradt - adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja, az mlsz.hu.
febr. 5
19:58
Női kosárlabda Euroliga: négy ponttal kapott ki Brnóban a Pécs (She)
Négypontos vereséget szenvedett a MiZo Pécs együttese a cseh Gambrinus Brnótól a női kosárlabda Euroliga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 5
20:09
Kézilabda: Hornyák Ágnes két évvel hosszabbított Győrben (She)
Hornyák Ágnes meghosszabbította szerződését Győri Audi ETO-va. A zöld-fehér klub hivatalos honlapján, a gyorietokc.hu-n megjelent információk szerint az átlövő 2010-ig kötelezte el magát a legutóbbi bajnokság ezüstérmeséhez.
febr. 5
20:31
Kaká akár az egész hátralévő szezont kihagyhatja (Infostart)
Kaká, a Bajnokok Ligája-címvédő AC Milan brazil klasszisa akár az egész hátralévő szezont kihagyhatja, ha megműtik az eddig is rakoncátlankodó térdét.
febr. 5
20:31
Labdarúgás: Görögország egy góllal verte meg a cseheket (She)
A görög labdarúgó-válogatott 1-0-ra verte Csehország együttesét a ciprusi négyes tornán.
febr. 5
21:04
Tenisz, Thaiföld: Czink Melinda kiesett az első fordulóban (She)
Czink Melinda már a nyitókörben kiesett a 170 ezer dollár összdíjazású pattayai női tenisztornán.
febr. 5
22:52
Asztalitenisz: kikapott a Celldömölk, visszalépett a Postás (She)
A Celldömölk hazai környezetben vereséget szenvedett a cseh Zlin együttesétől a férfi asztalitenisz Klubcsapatok Szuperligája elődöntőjének első felvonásában.
febr. 5
23:25
Üllői út: papírforma (She)

Keresés