2008. február 26. kedd

febr. 26
6:24
Újra a régi a Barca (Blikk)
Eto’o triplázott, Messi parádézott
febr. 26
6:26
Schumi legyőzte Kimit (Blikk)
Megmutatta, hogyan vezet egy nyugdíjas
febr. 26
6:28
NB I: Három stadion betiltva (Blikk)
Győrben nem kell villany az NB I-hez
febr. 26
6:30
Megállíthatja Szávay az orosz bombázót? (Blikk)
A világelső Sarapovával teniszezik
febr. 26
6:32
100 milliót hozna a Fradi (Blikk)
Több szurkoló, értékesebb reklámjogok, nagyobb tévés nézettség
febr. 26
6:34
Lisztes a Honvédnál edz (Blikk)
A volt fradista a Honvédnál kért lehetőséget
febr. 26
7:29
Kézilabda: hazatért Dániából a francia Valérie Nicolas (She)
Öt év dániai légióskodás után a nyáron hazatér Valérie Nicolas, a francia női kézilabda-válogatott elsőszámú kapusa. A 33 éves klasszis jelenleg az Ikast Bordingot erősíti.
febr. 26
7:31
NHL, Dallas: Szergej Zubov egy hónap múlva térhet vissza (She)
Egy hónap múlva térhet vissza Szergej Zubov, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Dallas Stars klasszisa.
febr. 26
7:35
Bp. Honvéd: Lisztes Krisztián Kispesten edz (She)
A súlyos sérülését követően visszatérésre készülő, de csapatot még nem találó Lisztes Krisztián a Bp. Honvéd edzéseit látogatja. Igaz, a középpályás nem a Supka Attila által vezényelt foglalkozásokon vesz részt, hanem a B-csapattal készül.
febr. 26
8:44
Tenisz, Dubai: mégsem Marija Sarapovával kezd Szávay Ágnes (She)
Mégsem Marija Sarapova (képünkön) ellen lép pályára kedden Szávay Ágnes az 1,5 millió dollár összdíjazású dubai női tenisztorna első fordulójában.
febr. 26
9:07
Sarapova lemondta a részvételt (Behaviour)
Mégsem Marija Sarapova ellen lép pályára kedden Szávay Ágnes az 1,5 millió dollár összdíjazású dubaji női tenisztorna első fordulójában.
febr. 26
9:46
Tenisz, Memphis: Czink Melinda párosban is továbbjutott (She)
A Memphisben zajló, 175 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna párosainak küzdelmében Czink Melinda (képünkön) a svéd Sofia Arvidsson oldalán bejutott a második fordulóba, miután két játszmában legyőzték a német Sandra Klösel és az ukrán Tetyjana Luzsanszka alkotta kettőst.
febr. 26
9:53
Peking 2008: Spielberg-dominó? (Behaviour)
Steven Spielberg lemondása után a 2008-as pekingi olimpiával kapcsolatban felkért más filmesek is kényelmetlen helyzetben találták magukat.
febr. 26
9:57
Tenisz, Acapulco: Arn Gréta kikapott az első fordulóban (She)
Az Acapulcóban zajló, 180 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna egyeseinek küzdelmében Arn Gréta az első fordulóban kétjátszmás mérkőzésen szenvedett vereséget a német Julia Schrufftól.
febr. 26
10:22
Gyorsasági motor: Dani Pedrosa Nicky Haydent kóstolgatja (She)
Áll a bál a Honda első számú Moto GP-csapatánál: Dani Pedrosa (képünkön balra) Nicky Haydent (jobbra), míg a fejlesztési igazgató Pedrosát szidja. A balhét a tavalyi pontverseny második helyén végző spanyol kezdte, amikor kéztöréssel végződő balesetét követően kijelentette, a csapat nélküle egy helyben toporog, mert Hayden képtelen segíteni a mérnököknek, és a Repsol Honda akkor jár a legjobban,…
febr. 26
10:39
Birkózás, Tvel-kupa, csapat-vb: a magyar együttes győzni szeretne (She)
Bár a 84 kg-ban olimpiai kvótát szerző Fodor Zoltán nem léphet szőnyegre, a magyar kötöttfogású válogatott változatlanul a nagy bravúrra készül, szeretné megnyerni a csapat-világbajnokságot. Ezt Struhács György szakágvezető mondta a szombathelyi Hotel Pelikánban, a hétvégi birkózó-csúcstalálkozó sajtótájékoztatóján.
febr. 26
10:50
Sportakrobatika: öt ország 120 versenyzőjét várják Nagykanizsára (She)
Hazánkban a sportakrobatika (vagy akrobatikus torna) már évtizedekkel korábban megjelent és nagy népszerűségnek örvendett. A magyar válogatott tagjai bejárták a világot: érmekkel tértek haza Európa- és világbajnokságokról.
febr. 26
10:57
Sarapova helyett Morigami (Behaviour)
A japán Morigami Akiko ellen lép pályára kedden Szávay Ágnes az 1,5 millió dollár összdíjazású dubaji női tenisztorna első fordulójában.
febr. 26
11:02
További változásokra vár Besenyei (Metropol)
Április 10-én Abu-Dzabiban startol a Red Bull Air Race 2008-as szezonja: a versenysorozattal kapcsolatos változásokról, illetve magával szembeni elvárásairól Besenyei Péter, az Air Race egyetlen magyar versenyzője nyilatkozott a Metrónak.
febr. 26
11:25
FTC pártolók pere az MLSZ ellen (Behaviour)
A Ferencvárosi Torna Club Pártolói Egyesülete keresetet nyújtott be a Fővárosi Bírósághoz azért, hogy megtudhassa, kik alkották azt a testületet, amely 2006 nyarán kizárta az FTC-t a labdarúgó NB I-ből.
febr. 26
12:21
Hitlernek öltözött egy bálra a német futballista Ausztráliában (She)
Nem kis feltűnést és felháborodást keltett jelmezével a szezonzáró bálon Andre Gumprecht, az ausztrál Central Coast Mariners német labdarúgója.
febr. 26
12:23
Ökölvívó olimpiai kvalifikációs verseny: Oltványi kiesett (She)
Az 54 kg-ban szereplő Oltványi Dávid pontozásos vereséget szenvedett, s ezzel kiesett a Roseto degli Ambruzziban zajló első európai olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán.
febr. 26
12:41
2500 házat kell lerombolni a szocsi olimpia miatt? (Behaviour)
Viccnek nevezte a 2014-es szocsi téli olimpiát Garri Kaszparov volt sakkvilágbajnok, jelenlegi orosz ellenzéki politikus.
febr. 26
14:24
Május 21: Ferencváros-Magyarország labdarúgó-mérkőzés (Behaviour)
Május 21-én a Ferencváros csapatával mérkőzik meg a magyar labdarúgó-válogatott az Üllői úton.
febr. 26
15:06
Ismét japán teniszező okozta Szávay vesztét (Infostart)
Szávay Ágnes már az első fordulóban búcsúzott az 1,5 millió dollár összdíjazású dubaji női tenisztornán, mivel kikapott a japán Morigami Akikótól.
febr. 26
15:23
Lisztes Krisztián visszatért a Ferencvároshoz (Infostart)
Lisztes Krisztián megállapodott a Ferencváros vezetőivel arról, hogy az együtteshez szerződik.
febr. 26
15:51
Ökölvívó olimpiai kvalifikációs verseny: Varga is nyolc között (She)
Bedák Pál sikere után Varga Miklós is biztosította helyét a legjobb nyolc között a Roseto degli Ambruzziban zajló első európai olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán.
febr. 26
16:43
Ökölvívás: Erdei Zsolt május 31-én védheti meg világbajnoki címét (She)
Az eredetileg tervezett április 26-i időpont helyett május 31-én, azaz 34. születésnapján, Oberhausenben védheti meg legközelebb címét Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka.
febr. 26
18:29
Ökölvívó olimpiai kvalifikációs verseny: Kurtucz is kiesett (She)
Kurtucz Csaba is kiesett az olaszországi Roseto degli Ambruzziban zajló olimpiai kvalifikációs ökölvívóverseny nyolcaddöntőjében.
febr. 26
18:31
MLSZ-fegyelmi: 750 ezres büntetést kaphat az FC Sopron (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága 750 ezer forintos büntetést helyezett kilátásba a Soproni Ligából kizárt FC Sopron számára, amennyiben a klub nem rendezi tartozását.
febr. 26
19:08
Tenisz, Zágráb: kiesett a hazaiak kedvence, Ivo Karlovic (She)
A hazai kedvenc Ivo Karlovic már az első fordulóban kiesett a 370 ezer euró összdíjazású zágrábi férfi tenisztornán: a 209 cm magas óriást az ukrán Szerhij Sztahovski búcsúztatta három szettben.
febr. 26
19:14
Anglia: elhalasztották a Premier League-FIFA egyeztetést (She)
A Premier League vezetői elhalasztották azt a csütörtökre tervezett megbeszélést, amelyen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) irányítóival egyeztettek volna a külföldre kihelyezett PL-forduló ötletéről. Az illetékesek közleményükben azzal indokolták a döntést, hogy további elemzésekre van még szükség a témával kapcsolatban.
febr. 26
19:32
Irán: Materazzi édesapja lehet a nemzeti tizenegy kapitánya (She)
A világbajnok olasz védő, Marco Materazzi édesapja lehet az iráni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Giuseppe Materazzi, aki decemberben mondott le a másodosztályú Bari vezetőedzői posztjáról, arról számolt be, hogy kapcsolatba lépett vele az ázsiai ország futballszövetsége.
febr. 26
19:59
Ökölvívó olimpiai kvalifikációs verseny: Kalucza továbbjutott (She)
Kalucza Norbert remek teljesítményt nyújtott és továbbjutott az olaszországi Roseto degli Ambruzziban zajló olimpiai kvalifikációs ökölvívóverseny nyolcaddöntőjéből.
febr. 26
20:56
A Vasas női röplabdacsapata legyőzte kínai riválisát (Metropol)
A Vasas női röplabdacsapata nemzetközi felkészülési mérkőzésen három sima játszmában legyőzte a kínai Tiencsin Kuang Hsziang együttesét.
febr. 26
21:18
Férfi kézilabda MK: bejutott a legjobb négy közé a Dunaferr (She)
Bejutott a legjobb négy közé a Dunaferr a férfi kézilabda Magyar Kupa küzdelmeiben.
febr. 26
22:14
Légfegyveres Eb, Svájc: Sike József ötödik helyen végzett (She)
Sike József az ötödik helyen végzett a férfi futócéllövők 40 vegyes számában a svájci Winterthurban zajló légfegyveres Európa-bajnokság nyitónapján.

Keresés