2008. február 14. csütörtök

febr. 14
6:21
Megmenekült a Fradi (Blikk)
Fellélegezhetettek a fradisták, eredményes volt a tegnapi pályázat
febr. 14
6:23
20 milliót ér a pekingi arany? (Blikk)
Az athéni pénz dupláját kaphatják az idei bajnokok
febr. 14
6:25
Víz alatt bokszolnak Klicskóék (Blikk)
Őrült módszer, de lehet, hogy tud valamit az ukrán világbajnok
febr. 14
7:49
Rieb: "Jövőre már biztos, hogy nem az Üllői úton játszik a Fradi" (Infostart)
A Kevin McCabe által vezetett brit konzorcium nyerte a Ferencváros értékesítésére kiírt pályázatot - jelentette be a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Rt. A döntéssel a Ferencváros minden gondja megoldódhat - mondta az InfoRádiónak az FTC elnöke. Rieb György beszélt arról is, hogy az új stadion építése már jövőre elkezdődhet, és 100 százalékig biztos abban, hogy a csapat visszajut az NB I-be.
febr. 14
8:43
Vége a zokogó Ronaldo pályafutásának az újabb súlyos sérülés után? - videó (Infostart)
Ismét megsérült Ronaldo, a világ legeredményesebb aktív futballistája. Az újabb sérülés miatt legalább kilenc hónapot kell kihagynia a Milan brazil csatárának, és kérdésessé vált, hogy egyáltalán visszatérhet-e még valamikor a pályára.
febr. 14
8:54
Kirúgják Ronaldinhót (Blikk)
Ha idén sem nyer semmit a gárda, a játékoskeret is átalakul
febr. 14
9:09
„Romokban” a női mezőny az XTERRA afrikai bajnokságon (Metropol)
Az XTERRA extrém tereptriatlon afrikai bajnoki futamán a női verseny nagy esélyesei mind balesetet szenvedtek – köztük Erdélyi Eszter, hazánk Európa-bajnoka is. Az összes esélyes kiesett, teljesen nyilttá téve a végső győzelem kérdését. A férfiak szerencsésebbek voltak, náluk nem történtek komolyabb balesetek.
febr. 14
9:44
Pingpongozó havi 5,2 millióért (Blikk)
Ötszörös világbajnok asztaliteniszezőt akar a BVSC
febr. 14
11:23
Új Fradi-cél: három éven belül irány a Bajnokok Ligája főtáblája! (Infostart)
Két-három éven belül a Bajnokok Ligája főtáblájára kell jutnia a Ferencváros labdarúgócsapatának - hangzott el azon a tájékoztatón, melyen a klub vezetése és az értékesítésre kiírt pályázaton győztes brit konzorcium képviselői vettek részt. Első körben napokon belül 2-3 angol labdarúgó érkezik az együtteshez, amely szakmai segítséget is kap.
febr. 14
16:24
Raúl és Casillas "örökre" a Real Madridé (Infostart)
Raúl és Iker Casillas megállapodott a Real Madrid labdarúgócsapatával szerződésük meghosszabbításáról, amely tulajdonképpen mindkettőjüknek garantálja, hogy a királyi gárdától vonuljanak vissza.
febr. 14
21:49
A nagyhatalmú médiamogul embere áll a sok vitát kiváltó terv mögött (Infostart)
Az angol labdarúgó-bajnokság televíziós közvetítési jogait birtokló cég egyik vezetőjétől származik az az elképzelés, hogy a Premier League-ben szereplő klubok évente plusz egy mérkőzést játsszanak külföldön. Sir Rod Eddington meg van arról győződve, hogy ötlete helyes, de nem lepődne meg, ha a terv kútba esne.

Keresés