2008. február 14. csütörtök

febr. 14
0:01
UEFA-kupa_ magabiztosan nyert a Sporting Lisboa a Basel ellen (She)
A papírformának megfelelően a Sporting Lisboa magabiztosan, két gólla győzött a Basel ellen a labdarúgó UEFA-kupában, a nyolcaddöntőbe jutásért zajló párharc első mérkőzésén.
febr. 14
6:21
Megmenekült a Fradi (Blikk)
Fellélegezhetettek a fradisták, eredményes volt a tegnapi pályázat
febr. 14
6:23
20 milliót ér a pekingi arany? (Blikk)
Az athéni pénz dupláját kaphatják az idei bajnokok
febr. 14
6:25
Víz alatt bokszolnak Klicskóék (Blikk)
Őrült módszer, de lehet, hogy tud valamit az ukrán világbajnok
febr. 14
7:49
Rieb: "Jövőre már biztos, hogy nem az Üllői úton játszik a Fradi" (Infostart)
A Kevin McCabe által vezetett brit konzorcium nyerte a Ferencváros értékesítésére kiírt pályázatot - jelentette be a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Rt. A döntéssel a Ferencváros minden gondja megoldódhat - mondta az InfoRádiónak az FTC elnöke. Rieb György beszélt arról is, hogy az új stadion építése már jövőre elkezdődhet, és 100 százalékig biztos abban, hogy a csapat visszajut az NB I-be.
febr. 14
7:49
NBA: Jason Kidd már nem játszott, simán kikapott a Nets (She)
Nem nagyon erőltette meg magát az immár Jason Kidd nélkül felálló New Jersey Nets, és sima vereséget szenvedett a Toronto Raptorstól. Manu Ginobili a kezdőben kapott helyett a San Antonio Spurs csapatában, ezt 46 ponttal és nyolc gólpasszal hálálta meg. Igaz, LeBron James is kitett magáért, 39 ponttal zárt, de végül a Spurs nyerte az összecsapást. Sorozatban ötödször nyert a Boston Celtics,…
febr. 14
8:43
Vége a zokogó Ronaldo pályafutásának az újabb súlyos sérülés után? - videó (Infostart)
Ismét megsérült Ronaldo, a világ legeredményesebb aktív futballistája. Az újabb sérülés miatt legalább kilenc hónapot kell kihagynia a Milan brazil csatárának, és kérdésessé vált, hogy egyáltalán visszatérhet-e még valamikor a pályára.
febr. 14
8:54
Kirúgják Ronaldinhót (Blikk)
Ha idén sem nyer semmit a gárda, a játékoskeret is átalakul
febr. 14
9:09
„Romokban” a női mezőny az XTERRA afrikai bajnokságon (Metropol)
Az XTERRA extrém tereptriatlon afrikai bajnoki futamán a női verseny nagy esélyesei mind balesetet szenvedtek – köztük Erdélyi Eszter, hazánk Európa-bajnoka is. Az összes esélyes kiesett, teljesen nyilttá téve a végső győzelem kérdését. A férfiak szerencsésebbek voltak, náluk nem történtek komolyabb balesetek.
febr. 14
9:37
Áprilisban fizet a fradi? (Behaviour)
Rieb György, az FTC elnöke szerint a klub hamarosan rendezi adósságait, április közepéig mindenki megkapja a pénzét.
febr. 14
9:44
Pingpongozó havi 5,2 millióért (Blikk)
Ötszörös világbajnok asztaliteniszezőt akar a BVSC
febr. 14
9:44
Kosárlabda, Női Euroliga: a Valenciával teljes a negyeddöntő (She)
Utolsóként a spanyol Valencia biztosította helyét a női kosárlabda Euroliga legjobb nyolc csapata között, miután a nyolcaddöntő mindent eldöntő harmadik mérkőzésén, hazai pályán biztosan legyőzte a francia Valenciennes-t.
febr. 14
10:26
Ronaldót ma műtik (Behaviour)
Párizsban csütörtök délután műtik meg Ronaldót, a Milan brazil támadóját, aki szerda este szenvedett súlyos sérülést csapata Livorno elleni, hazai bajnoki mérkőzésén.
febr. 14
11:23
Új Fradi-cél: három éven belül irány a Bajnokok Ligája főtáblája! (Infostart)
Két-három éven belül a Bajnokok Ligája főtáblájára kell jutnia a Ferencváros labdarúgócsapatának - hangzott el azon a tájékoztatón, melyen a klub vezetése és az értékesítésre kiírt pályázaton győztes brit konzorcium képviselői vettek részt. Első körben napokon belül 2-3 angol labdarúgó érkezik az együtteshez, amely szakmai segítséget is kap.
febr. 14
15:39
Olaszország: a hosszabbításról tárgyalnak Roberto Donadonival (She)
Giancarlo Abete, az Olasz Labdarúgó Szövetség elnöke tárgyalásokat kezdett Roberto Donadonival, a válogatott szövetségi kapitányával szerződésének meghosszabbításáról.
febr. 14
16:24
Raúl és Casillas "örökre" a Real Madridé (Infostart)
Raúl és Iker Casillas megállapodott a Real Madrid labdarúgócsapatával szerződésük meghosszabbításáról, amely tulajdonképpen mindkettőjüknek garantálja, hogy a királyi gárdától vonuljanak vissza.
febr. 14
17:21
Röplabda: kínai csapat érkezik Magyarországra (She)
A Tianjin Guang Xiang Volleyball Club együttese február 25-én érkezik Budapestre, s március 3-án utazik el. Közben megmérkőzik a Vasas, a Nyíregyháza, a Miskolc, a BSE és a Gödöllő együtteseivel.
febr. 14
18:05
Evezés: gyökeres változást ígérnek az oroszok, a FISA kivár (She)
Hamarosan új vezetőséget választ az Orosz Evezős Szövetség, miután a sportág nemzetközi szövetsége (FISA) a múlt héten kilátásba helyezte: ha nem váltják le az irányítókat, az ország minden evezőse négyéves eltiltásra számíthat.
febr. 14
21:49
A nagyhatalmú médiamogul embere áll a sok vitát kiváltó terv mögött (Infostart)
Az angol labdarúgó-bajnokság televíziós közvetítési jogait birtokló cég egyik vezetőjétől származik az az elképzelés, hogy a Premier League-ben szereplő klubok évente plusz egy mérkőzést játsszanak külföldön. Sir Rod Eddington meg van arról győződve, hogy ötlete helyes, de nem lepődne meg, ha a terv kútba esne.
febr. 14
22:11
Jégkorong, EBEL: büntetőkkel nyert a Salzburg a Villach ellen (She)
Az Erste Bank liga, az osztrák élvonalbeli jégkorong-bajnokság rájátszásában, a negyeddöntő első mérkőzésen a Salzburg hazai pályán büntetőkkel verte a Villach gárdáját.
febr. 14
22:38
Tenisz, Antwerpen: Klejbanova újabb sikere, Csakvetadze kiesett (She)
Az Antwerpenben zajló, 600 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna egyesének küzdelmében a nyolcaddöntős akadályt is sikerrel vette az első fordulóban Szávay Ágnest búcsúztató orosz Alisza Klejbanova.

Keresés