2008. február 14. csütörtök

febr. 14
0:01
UEFA-kupa_ magabiztosan nyert a Sporting Lisboa a Basel ellen (NSO)
A papírformának megfelelően a Sporting Lisboa magabiztosan, két gólla győzött a Basel ellen a labdarúgó UEFA-kupában, a nyolcaddöntőbe jutásért zajló párharc első mérkőzésén.
febr. 14
0:04
Az érinthetetlenek - az MWC 3. napja (PCWorld)
Kicsit talán enyhült a tömegnyomor a Mobile World Congress mai, utolsó előtti napján, ezért kicsit felszabadultabban lehetett nézelődni, kérdezősködni. Csak éppen megfogni, kézbe venni nem engedték a legjobban várt modelleket.
febr. 14
0:14
Tacumába ideális viszkozitású olaj (Totalcar)
Amit még nem nagyon csipeget
febr. 14
0:14
Gáspár Laci: még magamnak sem akartam bevallani (Velvet)
Gáspár Laci évek óta nem szerelmes a feleségébe, de gondolni sem akart a válásra.
febr. 14
0:14
Auránk és titkos vágyaink (NLCafé)
A testünk által kisugárzott elektromágneses részecskék számos rétege adja a személyes auránkat. Színe, egyenletessége sokat elárul rólunk, testi-lelki bajainkról, sőt mesél titkos vágyainkról is.
febr. 14
0:17
Szmogriadó az anyaméhben? (HáziPatika)
Ausztrál kutatók ultrahangos méréssel megállapították, hogy a légszennyezésnek kitett terhes anyák magzatai kisebb méretűek - jelent meg az Environmental Health Perspectives című nemzetközi folyóiratban.
febr. 14
0:18
MOL Dynamic Prima 5W-40 (Totalcar)
G-Astrámba öntehetem?
febr. 14
0:21
Hósportok izomláz nélkül (HáziPatika)
Akár hiszi, akár nem, nem kell a síelésből izomláztól merev lábakkal hazatérnie. Az előedzés és nyújtás a kulcsszavak.
febr. 14
0:22
1,4-es Polo Classic váltóolaja (Totalcar)
98-as, kézi
febr. 14
0:22
Olvasnivaló: Így csillapítsuk a terhességi hányingert (Mindmegette)
A terhesség ideje alatt nagyon fontos a rendszeres, tápanyagban gazdag, egészséges táplálkozás, ami kedvez mamának és babának egyaránt.
febr. 14
0:25
(Hírek) Shadowgrounds Survivor demó (PC Guru)
Nem minden történet ér véget szépen, s némelyik véget sem ér igazán. A Shadowgrounds túlélői valójában még nem is élték túl az egészet: a harc folytatódik.
febr. 14
0:26
Puntómba 15W-40-es olajat öntöttem (Totalcar)
2000 km után 10W-40-esre cseréltem
febr. 14
0:30
87-es 2106-os Lada olajcseréje (Totalcar)
32 ezret futott
febr. 14
0:38
Minden várakozást felülmúlt a Synergon-negyedév (terminal)
A bravúros utolsó negyedévnek köszönhetően a 2006-os 780 milliós forintos veszteség után 490 millió forintos nyereségről számolhatott be a Synergon. Valamennyi tagvállalat teljesítménye pozitív volt.
febr. 14
0:52
Rosszul bánok a gyerekemmel! (NLCafé)
Egy 4 éves kislány és egy 7 hónapos kisfiú anyukája vagyok. A lányom nem fogad szót, hisztizik, sokszor étvágya sincs. Egy darabig megértő vagyok, aztán robbanok: tárgyakkal dobálom, és borzasztó dolgokat ordítok.
febr. 14
0:54
Turok nyereményjáték (Gamer365)
Új hét, új nyereményjáték, ezúttal a nemrégiben megjelent Turok-ra koncentrálunk vele. Az ügymenet a szokásos: a játék három héten keresztül fut, lesz sok kérdésünk, tessék ügyesen válaszolni, a sok jó válasz az esélyeket növeli a végső nagy sorsolásánál.
febr. 14
1:09
Lemondott a Cégbíróság vezetője (HVG)
Mandátuma lejárta előtt két és fél évvel lemondott megbízatásáról a Fővárosi Cégbíróság vezetője, Könnyűné Mondok Edit.
febr. 14
1:10
Instant makeup - szemfestés 3 mp alatt (Pazar Cuccok)
A hagyományos szemfestés meglehetős gyakorlatot és időt igényel, amire nem minden buli előtt van idő, sőt kell hozzá egy halom drága kellék is. Az egymáshoz passzoló színeket sem egyszerű ...
febr. 14
1:26
Országos Kertvetélkedő IV. (Pályázatfigyelő)
A vetélkedő célja a minőségi termelésre való ösztönzés, az Európai Unió minőségi követelményeinek való megfelelés, a piacra jutás segítése, a példamutató kertészek felkutatása, tevékenységük bemutatása
febr. 14
1:26
Heti Kultplay: Geotermikus gombák San Francisco felett (Pazar Cuccok)
Ilyen a világ egyik legizgalmasabb városának jövőképe (ilyen, amikor egy városnak van jövőképe): több ezer kilométeres, hidrogéncső-hálózat a föld alatt a járművek tankolásához, organikus ...
febr. 14
1:30
Országos Fazekas Pályázat XVII (Pályázatfigyelő)
A pályázat célja: a népi fazekasság hagyományainak ápolása, a nagy múltú fazekas-központok tárgyi művészetének megőrzése, továbbfejlesztése.
febr. 14
1:34
KutDiák Esszépályázat VI (Pályázatfigyelő)
Esszépályázat diákoknak
febr. 14
1:38
A sürgősségi ellátás - SO1 és SO2 (és ezeken belül gyermek sürgősségi ellátás) fejlesztésének támogatása / TIOP-2.2.2/08/2F (Pályázatfigyelő)
Jelen pályázati felhívás a sürgősségi ellátórendszer kórházi szintjének infrastukturális fejlesztését célozza új sürgősségi osztályok kialakításával, meglévő sürgősségi osztályok korszerűsítésével vagy magasabb szintre történő fejlesztésével.
febr. 14
1:48
Elektronikus családorvosi vizit (SG)
Egyes amerikai egészségbiztosítók már ugyanúgy kifizetik a családorvosi vizitet, ha a beteg és a doktor csak elektronikus úton találkozik, mintha az orvosi rendelőben ténylegesen megtörtént volna a vizsgálat.
febr. 14
1:52
"Putyin" love story Valentin-napra (SG)
Valentin-napkor, azaz csütörtökön kezdik Oroszországban árusítani a Csók a nyilvánosság kizárásával című DVD-t, amelynek főszereplői kísértetiesen hasonlítanak Vlagyimir Putyin orosz államfőre, s hitvesére, Ljudmilára.
febr. 14
1:53
Soha nem derül ki, hogy csaltak-e az SZDSZ-ben? (Hetek)
Nem rázta meg az SZDSZ-t, hogy egyik tagjuk, aki ráadásul indult az országgyűlési választáson, azt állítja, hogy csalással lett Kóka János a párt elnöke. Még az elnök riválisa, Fodor Gábor sem akar vizsgálatot. Nem csoda, mivel úgy tudni: örül annak, hogy nem neki kell vezetnie a pártot.
febr. 14
1:58
Megmenekült a Fradi! (Hetek)
Érvényes és eredményes – erre a két szóra vártak a ferencvárosi szurkolók ezrei országszerte. A ferencvárosi ingatlanra kiírt tender hatodszorra sikerrel zárult, így többmilliárdos beruházás veszi kezdetét. Ha minden a tervek szerint alakul, a Ferencváros lehet Magyarország legirigyeltebb klubja.
febr. 14
1:59
Honlapkészítésben is jók az „állati nyomozók” (prohardver)
Eredményhirdetéssel tegnap zárult a diákok számára meghirdetett „Ne vedd, védd!” környezetvédelmi pályázat.
febr. 14
2:04
Meghalt a Beatles-guru (Hetek)
91 éves korában elhunyt Maharisi Mahes jógi, aki hatvanas években széles körben megismertette a hinduizmust a nyugati társadalmakkal. Maharisinek olyan vonzereje volt, hogy miután a sikerei tetőpontján lévő Beatles tagjai részt vettek egy szemináriumán, lemondták koncertkörútjukat, és családjukkal együtt követték őt Indiába.
febr. 14
2:06
Vidék - Feketeszárú cseresznye (szinhaz.hu)
A szolnoki Szigligeti Színház igazgatójának, Balázs Péternek a rendezésében mutatják be 2008. február 15-én, pénteken este a Feketeszárú cseresznye című darabot, melyben a tragikusan elhunyt Selmeczi Roland szerepére Kautzky Armandot kérte fel a vezetőség.
febr. 14
2:09
Iszlám jog vagy európai értékek? (Hetek)
Rowan Williams, a canterburyi érsek kijelentette: meg kell adni a lehetőséget a muszlimoknak, hogy családi és pénzügyeikben választhassanak az iszlám és a brit jog között. A Királyi Legfelsőbb Bíróságon tartott előadása szerint a pénzügyekben (az iszlám tiltja a kamat kikötését) és a családi állapottal kapcsolatos perekben akár a sariabíróságok is ítélkezhetnének.
febr. 14
2:10
Gyüdi Sándort javasolják (szinhaz.hu)
Gyüdi Sándor, a Szegedi Szimfonikus Zenekar karnagya kapta a legtöbb támogató szavazatot a Szegedi Nemzeti Színház igazgatói posztjára pályázók közül az önkormányzat kulturális bizottságának ülésén – tájékoztatta Kormos Tibor elnök az MTI-t szerdán. Gyüdi Sándor kinevezését hatan támogatták, két tartózkodás mellett – mondta az elnök a bizottság zárt ülését követően. /MNO/
febr. 14
2:10
Online tíz­paran­csola­tot akarnak a német fogyasztóvédők (SG)
A Német Fogyasztóvédelmi Központok Szövetsége jelentős mértékben, külön szabályozással korlátozná a vállalatok adatéhségét. Az adatvédelmi biztos a gazdaság mellett az államot is kritizálta.
febr. 14
2:14
(Letöltések) Jack Keane demonstráció (PC Guru)
Angliában vagyunk, a gyarmatosítás korában. Jack Keane, a mindig csóró szerencsevadász bevállal egy egyszerűnek tűnő melót: feladata egy korabeli James Bond ismeretlen szigetre való eljuttatása. Ám, ahogyan azt már megszokhattuk, valami balul sül el, Keane kapitány pedig ott találja m (...)
febr. 14
2:14
Apasági kereset internetes szexárverés után (SG)
Kötelezte egy német bíróság azt az internetes oldalt, amelyen egy nő szexaukción árulta a bájait, hogy adja meg az árverésen nyertes hat férfi nevét, miután a nő egyiküktől teherbe esett, és meg akarja tudni, melyikük a gyermek apja.
febr. 14
2:15
Mit barkácsolnak a kormányban? (Hetek)
Draskovics Tibor felfelé buktatásával Gyurcsány Ferenc gyakorlatilag elismerte, hogy az általa 2006-ban megálmodott államreform megdőlt, és kénytelen kiegyezni a párt meghatározó politikusaival.
febr. 14
2:26
Vadászidény (Hetek)
Autóba rejtett bomba végzett Emád Mugnijéval, a Hezbollah terrorszervezet második emberével (képünkön) kedd éjszaka Damaszkusz egyik lakókörzetében. A Hezbollah Izraelt teszi felelőssé a robbantásért, míg a zsidó állam tagadja, hogy ő állna a terrorista likvidálása mögött.
febr. 14
2:49
Webkamerákkal figyelik a sztrádákat (SG)
Több mint ötven webkamera vizsgálja majd az autópálya-szakaszok forgalmát egy uniós, baleset-megelőzést célzó program keretében. A kamerák közül 22 már működik, a továbbiak beszerzésére pályázatot írt ki az ÁAK.
febr. 14
2:59
Samsung SGH-U900 - arcfelismerő funkcióval (SG)
Az Ultra Edition sorozatba tartozó újabb készüléket mutatott be a Mobil Világkongresszuson a dél-koreai elektronikai konszern.
febr. 14
3:03
Az EA folytatja (SG)
Nem meglepő módon az egyik legnagyobb szofverkiadó, az Electronic Arts tovább folytatja idei sikerjátékait.
febr. 14
3:10
Siker a Devil May Cry 4 (SG)
Nem meglepő a ma érkezett hír, miszerint a Capcom legújabb játéka, a next-gen konzolokra már megjelent Devil May Cry 4 komoly siker már most, premierje után egy héttel.
febr. 14
3:14
Elérhető a Firefox harmadik bétaverziója (SG)
Ugyan már letölthető a böngésző új bétaváltozata, azonban a szoftver a sok hibajavítás ellenére még közel sem tökéletes. A fejlesztők szerint stabilabb, gyorsabb, pontosabb és a felhasználóbarátabb lett.
febr. 14
3:15
Világszám ez a pasi! (Joy)
Kásás Tamás
febr. 14
3:18
Ujjlenyomatokat vennének az EU-ba érkezőktől (SG)
Újabb, ezúttal a határőrizeti rendszerrel kapcsolatos javaslatokkal állt elő Brüsszelben Franco Frattini, az Európai Unió igazságügyi biztosa, melyek elsősorban a bevándorlás kontrollját fokozzák.
febr. 14
3:19
SZTÁRLAT: Cameron Diaz (Joy)
"Hiszek a szerelemben!"
febr. 14
3:23
Matthew Fox - Igazi cowboy (Joy)
A nők bálványa, Matthew Fox (41) a Lost negyedik évadjában is nagyot alakít. Ráadásul nem csak a képernyőn. Állítja: szeret meztelenül fürdeni a tengerben. Szívesen napoznánk mellette a beachen.
febr. 14
3:27
Kerekedik (Joy)
Jessica Alba pocija már gömbölyödik.
febr. 14
3:31
Lelki rokonság (Joy)
Nicole Kidman imádott együtt dolgozni Hugh Jackman-el. Talán mág keresztapa is lesz.
febr. 14
3:35
Olasz módszer (Joy)
Mire jó a hónalj? Most megtudod!
febr. 14
3:39
Ezt a csatát mi nyertük! (Joy)
Március 8-án ünnepeljük a nőnapot. Nekünk pedig 22 indokunk van arra, miért is olyan jó nőnek lenni.

Keresés