2008. január 28. hétfő

jan. 28
0:12
Testedzés látástól gyógyulásig (HáziPatika)
Közismert a testmozgás pozitív hatása a napi hangulatra, a stresszérzékenységre és a depresszióra. Nem kell azonban dagadó izomzat és szálkás test ahhoz, hogy kigyógyítsuk magunkat a depresszióból, csupán rendszeres fizikai...
jan. 28
0:12
Olvassatok bele a holnapután megjelenő Nők Lapjába! (NLC)
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő négyes számába! Kovács Ági; Divat – különleges viseletek februárban; Bababeszéd; Kreatív fegyencek; Egy iráni írónő az Oscar-díj küszöbén
jan. 28
0:45
Oláh Ibolya: Aida, Casting és a fehérvári húsleves - Szülinapos sztár-Vízöntő (NLC)
Oláh Ibolyáról már annyi mindent leírtak a lapok, mégis, szinte semmit sem tudunk róla. Az egykori megasztáros csalogány újabban színésznőként is aktív.
jan. 28
2:15
Bónusz (Bamako - Mitax)
Hát kérem ez Afrika. Az, hogy van net, az nem jelenti azt, hogy van is. Most lett megint újra, így ezt kihasználva írok pár sort, illetve megpróbálok felrakni pár videót. (Megj. a telefonommal sináltam őket, sorry a képért és hangért) Ma meglátogattuk a falunkat, végül nem az eredetit, mert Miki törött ...
jan. 28
5:01
Moszkvát akarta lejáratni a csalással a brit kormányfő (Infostart)
Az 1980-as években és az 1990-es évtized elején is többször előfordult, hogy az akkori brit kormányfő, Margaret Thatcher utasítására megtévesztő hadműveleteket végzett a haditengerészet Svédország partjainál - derült ki egy most megjelent könyvből.
jan. 28
5:24
Megrendelésre lopták a Picasso-képet (Infostart)
Szaúd-Arábiai gyűjtőnek fájt a foga a Sao Pauló-i Szépművészeti Múzeumban őrzött Picasso- és Portinari-festményre, amelyeket tavaly decemberben loptak el, de január elején már meg is találtak.
jan. 28
5:40
"A locsolás tönkreteszi a nemi életünket!" (Infostart)
"A locsolás tönkreteszi a nemi életünket!" - hangoztatják parasztok dühödten Malawiban, miután megtapasztalták a kézipumpás öntözőberendezéseket, amelyeket segélyként kaptak az államtól.
jan. 28
6:02
A legfelső bíróságot nem érdekli a törvény (Infostart)
Kaliforniában ki lehet rúgnia az alkalmazottakat, ha gyógyászati célból használnak marihuánát - akkor is, ha ezt legálisan teszik, a szert pedig patikában váltják ki.
jan. 28
6:13
Ilyen karcsú lesz Győzike (Blikk)
Gyomorgyűrűvel akar fogyni Gáspár Győző
jan. 28
6:13
Szépségtrükkök a szemráncok ellen (Blikk)
Hogyan tüntethetők el a szem alatti karikák, táskák és ráncok?
jan. 28
6:14
Gera: Nekünk Várhidi kell! (Blikk)
Gera jó döntésnek tartja, hogy Várhidi maradt a kapitány
jan. 28
6:14
Műhold csapódik a Földbe! (Blikk)
Elszabadult egy amerikai kémműhold, és Föld felé tart
jan. 28
6:15
Edzeni kezdett Farkasházy (Blikk)
Sztárok, akik szembesültek edzőjük véleményével: túl puhányak
jan. 28
6:15
Így éljük túl a hét kezdetét (Blikk)
A tudomány igazolja, miért érezzük magunkat a hétfőn rosszabbul
jan. 28
6:16
Dzsudzsák fantasztikus (Blikk)
Fantasztikusan megy a játék Dzsudzsáknak az Eindhovenben
jan. 28
6:16
Védettséget kért Judit két tanúja (Blikk)
Ráismert volt szeretője az AIDS-el fertőző férfira
jan. 28
6:17
Egy év után szakított Daniel Radcliffe (Blikk)
Daniel Radcliffe szíve ismét szabad!
jan. 28
6:18
Talmácsi: Nyerő az új motorom (Blikk)
Talmácsi Gábor elégedett az új versenygépével
jan. 28
6:18
Hagyta magát megverni (Blikk)
Brutálisan elverték osztálytársai a bokszbajnokot
jan. 28
6:19
Kényszerítettek, hogy Hitlert éltessem (Blikk)
Az életét féltette Pákó, amikor a rasszista kijelentéseket tette
jan. 28
6:20
Balzsay a sopronkőhidai börtönben (Blikk)
Balzsay Károly kipróbálta a börtöncellát
jan. 28
6:20
Ma is számla nélkül veszik fel a pénzt a képviselők (Blikk)
Számla nélkül veszik fel havonta a súlyos százezreket a politikusok
jan. 28
6:21
Barátok közt: Én leszek Noémi! (Blikk)
Noémi szerepe volt a tét a Barátok közt stúdió castingján
jan. 28
6:24
Ikrekkel gyarapodik a sztárcsalád (Infostart)
Ikreket vár Angelina Jolie - állítja az X17 online. A Tomb Raider sztárja el van ragadtatva, hogy így egyszerre két babával bővül majd a népes család.
jan. 28
6:40
Milyen járműveket szerezhetünk az Apehtől? (Piac és Profit)
Beindulni látszik az Apeh e-árverése: január 28. és február 12. között 17 járműre licitálhatunk az Apeh e-árverési oldalán. Sokat használt haszongépjárműktől kezdve tűrhető állapotú kis- és középkategóriás autókon át egy nagymotorig számos választásunk van.
jan. 28
6:41
Vadítóan szexi kis jelmezek, nem csak farsangra! (Életforma)
Haldoklik a párkapcsolatod? Szívesen feldobnád az unalmas hétköznapokat? Itt az ideje, hogy felújítsd a ruhatáradat, és színt vigyél a mindennapi robotba! Íme egy nehéz nap szexi öltözéke...
jan. 28
6:48
Vagyonosodási vizsgálat: utána sem fújhatunk? (Privátbankár)
2007-ben igen széles skálán mozogtak a vagyonosodási vizsgálatok során feltárt adóhiány összegei - idén 10 ezer új revízió indulhat
jan. 28
6:52
A Kelet diadalmaskodott az All Star-gálán (Infostart)
A Kelet csapata izgalmas mérkőzésen 8-7-re legyőzte Nyugatot az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hagyományos All Star-gáláján, Atlantában. A mérkőzés legjobbjának (MVP) a kétgólos Eric Staalt választották.
jan. 28
7:00
Harmincezer ember tűnt el Magyarországon (Infostart)
A statisztikák szerint két év alatt 90 ezer embert bocsátottak el a közszférából. Az elküldöttek egyharmada "eltűnt", szakértők szerint aki csak tehette, előre hozott nyugdíjba menekült.
jan. 28
7:02
Végigszáguldott Magyarországon a vihar - képgaléria (Infostart)
Hétfő hajnalig összesen 700 alkalommal riasztották a tűzoltókat az erős szél okozta károk elhárításához - mondta el az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az InfoRádióban. Közben néhány kivételtől eltekintve ismét menetrend szerint indulnak a vonatok.
jan. 28
7:06
Orbán Viktor értékel (Infostart)
A vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról döntő népszavazásról beszél hétfőn a Fidesz elnöke a párt frakcióülése előtt. Orbán Viktor most először értékeli nyilvánosan a helyzetet azóta, hogy az államfő bejelentette a népszavazás dátumát.
jan. 28
7:09
Támogatásért iskolabezárás (HírTV)
Levélben fordult Hiller István oktatási miniszterhez a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete a Dél-Dunántúl régió regionális operatív programja részeként kiírt oktatási pályázatok miatt, mert az az iskolák összevonását állítja feltételként az önkormányzatok elé.
jan. 28
7:15
Fél évszázada nem tapasztalt havazás Kínában (HírTV)
Kínában már legkevesebb 13 halálos áldozata van a rendkívüli havazásoknak és az ebből fakadó áramkimaradásoknak. Ven Csia-pao kormányfő az áremellátási zavarok és a közlekedési nehézségek azonnali felszámolására szólított fel mindenkit.
jan. 28
7:20
Vihar: helyreállt a forgalom a vasútnál (HírTV)
Szinte megállás nélkül dolgoztak a tűzoltók az elmúlt 24 órában. Összesen 700 helyszínre kellett kivonulniuk, az esetek többségében az országon végigsöprő szélvihar miatt - mondta hétfőn kora reggel Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.
jan. 28
7:26
Hétszázszor riasztották a tűzoltókat a vihar miatt (Blikk)
jan. 28
7:26
Állástalan brókerek: krach az ingatlanpiacon? (Privátbankár)
Londoni előrejelzések szerint több tízezer befektetési bankár veszítheti el állását az idén és jövőre a londoni Cityben a globális bankközi likviditási válság miatt.
jan. 28
7:28
Egymillióba fájhat a boldogító igen (Privátbankár)
Míg a fiatal párok többsége egyre árérzékenyebbé válik a nagy nap költségeit illetően, ötből egy házasság esetén nem igen számítanak a költségek
jan. 28
7:30
"Meghívunk egy őrült farsangra - arc nélkül és csupaszon!" (Életforma)
Bizarr lenne, de izgalmas és őszinte...Levetni magunkról mindent, megszabadulni napi kis "ál"arcainktól és csupaszon, felszabadultan és maszk nélkül szórakozni...Van még meghívóm!
jan. 28
7:31
Késhet a Gripenek felajánlása (HírTV)
A tervezettnél csak két évvel később, 2012-ben tudja Magyarország nemzetközi missziókhoz felajánlani Gripen vadászgépeit. A 2010-es időpontot még a Medgyessy-kormány tűzte ki célul, és a bérleti szerződést is azért módosították 2003-ban, hogy a gépeket távol Magyarországtól, expedíciós hadviselésre is lehessen alkalmazni.
jan. 28
7:35
Olcsóbb lehet az üzemanyag a válság miatt (Infostart)
Az amerikai pénzügyi válság kedvezőtlenül hat az Európai Unió gazdaságára a Cashline Értékpapír Zrt. vezető elemzője szerint. Sarkadi-Szabó Kornél az InfoRádió Aréna című műsorában kiemelte: emiatt 1-2 éven belül Magyarországon is csökkenhetnek a beruházások, a munkapiaci kereslet, és a bérnövekedés is elmaradhat a lehetőségekhez mérten. Hozzátette ugyanakkor azt is, ha a világgazdaság lassul,…
jan. 28
7:37
Fideszes nyerte az eredménytelen választást Újbudán (Blikk)
jan. 28
7:37
Megdolgozta az országot a vihat (Privátbankár)
Az utóbbi huszonnégy órában hétszázszor hívták segítségül a tűzoltókat, főként a szélvihar okozta károk elhárítására - közölte Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője hétf...
jan. 28
7:39
Egy ország aggódik: stabil Grosics Gyula állapota (Infostart)
Stabil Grosics Gyula állapota, miután szombaton életmentő műtétet hajtottak végre rajta - közölte az Aranycsapat legendás kapusának kezelőorvosa. Pénzes István professzor szerint a 82 éves egykori labdarúgó valószínűleg az eredeti terveknek megfelelően hamarosan haza is térhet.
jan. 28
7:40
Nem használni "pénzügyi" öngyilkosság (Piac és Profit)
Van olyan ország, ahol a béren kívüli juttatások akár azt is lehetővé teszik, hogy adott számú extra szabadnapot "vásárolhassanak" a dolgozók - derül ki a PricewaterhouseCoopers legfrissebb felméréséből. Nálunk erre ugyan még nincs mód, de azért óriási és sok cég által még ki nem aknázott lehetőségeket rejt a béren kívüli juttatások hazai rendszere is.
jan. 28
7:42
Fehér foltok az adóügyekben (HírTV)
Alkotmánybírósághoz (AB) fordul a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete (MKOE), mert álláspontja szerint a január elsejétől hatályos áfatörvény több rendelkezése is ellentétes az alkotmánnyal – mondta Ruszin Zsolt. A szervezet budapesti elnöke közölte: a beadványt már elkészítették, de a végső döntést az egyesület csütörtöki ülésén hozzák majd meg.
jan. 28
7:43
Obama a zsáner (Privátbankár)
Ted Kennedy szenátor, az amerikai Demokrata Párt egyik legbefolyásosabb személyisége, a liberális erők jelképe is Barack Obama elnökjelöltségét támogatja Hillary Clintonnal szemben. A massachuset...
jan. 28
7:53
Eltemették Suharto, volt indonéz elnököt (HírTV)
A Jáva szigetén fekvő Szolo városában állami szertartáson búcsúztak a 86 éves korában elhunyt politikustól. Az ázsiai szigetországot több mint 3 évtizedig kemény kézzel irányította, egészségi állapota azonban 1998-ban történt megbuktatása óta fokozatosan romlott. Az utóbbi hetekben súlyos betegséggel kórházban kezelték.
jan. 28
7:55
Lövöldözés egy bejruti tüntetésen (HírTV)
Legalább 8 ember halt meg Bejrútban, amikor lövöldözés tört ki egy tüntetésen. A libanoni főváros síiták lakta negyedében a sorozatos áramszünet miatt tiltakoztak.
jan. 28
7:59
Felzúdultak a könyvelők: slendrián a törvény? (Privátbankár)
Alkotmánybírósághoz (AB) fordul a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete, mert szerintük a január elsejétől hatályos áfatörvény több pontja az alkotmányellenes- írja a Magyar Nemzet
jan. 28
7:59
Erőszakossá fajultak az utcai tüntetések a libanoni fővárosban (Metropol)
Erőszakossá fajultak a sorozatos áramkimaradások és áremelések miatt kirobbant utcai tüntetések vasárnap a libanoni fővárosban. A demonstrálók és a rendőrök összecsapásaiban nyolc ember életét vesztette, tucatnyi pedig megsebesült.

Keresés