2008. február 2. szombat

febr. 2
0:09
(Hírek) Men of War készül (PC Guru)
Újabb fejlesztőcsapat hív minket hadba, bár egyelőre nem nyújt semmi olyat, amitől hajba kapnánk érte. Nem baj, hiszen idejük mint a tenger.
febr. 2
0:15
(Hírek) Codename Panzers: Cold War látnivaló (PC Guru)
Megkaptuk már tőlük több ízben is a második világháború poklát, de most a hidegháborúba szeretnének belerángatni minket. Mi pedig örömmel ugrunk bele a kútba...
febr. 2
0:16
Az önkielégítés tudománya - a férfi oldal (HáziPatika)
Szerencsére manapság sokkal több szó esik az önkielégítés hasznáról, mint elítéléséről. A saját örömök felfedezését akár kamatoztathatjuk a nemi élet más területein is.
febr. 2
0:22
OnlineMarketingWelt (onlinemedia.blog.hu)
Régen ajánlottam blogot, de most beleakadtam egy nagyon hasznosba, így gyorsan meg is osztom. Értelemszerűen az angolszász, angol nyelvű blogok fogyasztása megy egyszerűen, hiszen ezen nyelv ismerete azért többé-kevésbé adott mindenkinek. Így aztán amennyire sok infónk van arról, hogyan is mennek a dolgok az USA-ban (ami valjuk be, se kulturális, se gazdasági értelemben nem hasonlít hozzánk),…
febr. 2
0:36
Nagy teljesítményű adatátviteli kapcsolatot hoztak létre (terminal)
Technológiai partneri megállapodást kötött a T-Systems és a BMW Sauber Formula-1-csapata
febr. 2
0:36
Snipes: három év börtön adóvétség miatt (est.hu)
Pénteken Floridában az esküdtszék bűnösnek találta Wesley Snipes hollywoodi színészt. Az adócsalás vádja alól ugyan felmentették, de 3 évi börtönbüntetésre ítélték, amiért nem vallotta be az adóját több millió dolláros bevételei után.
febr. 2
0:40
Esetenként emelkedett az sms díja (terminal)
A legtöbb szolgáltató - így a három magyarországi is - már előbb életbe léptette az új európai roamingtarifákat, így azok részben már beépültek a harmadik negyedévi adatokba, de az igazi „áttörés" a negyedik negyedévi számokban várható. Az adatforgalmi és az sms-díjaknál szintén jelentős árcsökkenés volt, eközben több európai szolgáltatónál is emelkedtek az sms-tarifák a vizsgált időszakban.
febr. 2
0:47
Eva Mendes is elvonón? (est.hu)
Eva Mendes, A randiguru és A szellemlovas sztárja bejelentkezett abba a utahi rehabilitációs intézetbe, ahol a múlt nyáron Lindsay Lohan is időzött egy darabig.
febr. 2
1:27
Független színházak működésének támogatása (Pályázatfigyelő)
Pályázati felhívás a független színházak működésének, elsősorban a színházterem használatával kapcsolatos kiadások, közüzemi, kommunikációs, adminisztrációs, karbantartási stb. díjak, valamint a rendszeresen foglalkoztatott munkatársak bére és közterhei költségének támogatására. A támogatás esetenként felhasználható produkciós költségekre is.
febr. 2
1:31
Felsőoktatási Minőségi Díj (Pályázatfigyelő)
A pályázat célja - a Kormány 221/2006.(XI.15.) rendelete alapján - a minőségfejlesztés módszereinek alkalmazásában kiemelkedő teljesítményt nyújtó és folyamatos fejlődést mutató felsőoktatási intézmények és szervezeti egységeik elismerése.
febr. 2
1:35
Felhívás hivatásos szabadtéri színházak számára (Pályázatfigyelő)
Pályázat helyi önkormányzatok által fenntartott hivatásos szabadtéri színházak számára 2008. évi színházi programjuk, elsősorban új produkcióik támogatására
febr. 2
3:15
Programajánló: Kiállítás (Joy)
Horváth Dávid, Mágikus szemek kiállítását február 10-ig tudod megnézni a Nemzeti Táncszínházban! Érdekes és érdemes elmenni! Ne hagyjátok ki!
febr. 2
3:19
Napi filmajánló: Golyóálló szerzetes (Joy)
Egy névtelen tibeti szerzetes évtizedek óta járja a világot a legnagyobb titokban. Feladata, hogy akár élete árán is megvédjen egy ősi tekercset. Ám most meg kell találnia az utódját.
febr. 2
4:50
Két kerék jó, négy kerék rossz (Totalcar)
Persze számíthattam volna, hogy Baowah nem nézi csak úgy tétlenül, hogy legóautók, legóautók, de hol egy legómotor? Például itt: Forrás: Hell For Leather
febr. 2
4:57
Mészáros Tamás: "ez a bírói gondolkodásmód farizeus" (Népszava)
Abban a bírósági eljárásban, amelynek vádlottját az ügyészség az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának kísérlete miatt fogta perbe, ezen a héten úgy született első fokon felmentő határozat, hogy ugyanakkor a bírói indoklás elismerte: a vádlott írásaiban eljutott az erőszak lehetőségének felvetéséig. Ámde közvetlenül és konkrétan nem hívott fel az alkotmányos rend erőszakos…
febr. 2
5:08
Akár már ma folytatódhat a rángatósztrájk (Népszava)
Megbénította az ország közlekedését a péntek hajnalban kezdődött újabb vasutassztrájk. A nyomásgyakorló akciót ugyan kilenc órával a kezdete után lefújta a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ), ám Gaskó István elnök szerint akár ma folytatódhat a munkabeszüntetés. Ez attól függ, sikerül-e megegyeznie a szakszervezetnek követelései teljesítéséről a MÁV-val. Erre egyelőre nincs sok esély.
febr. 2
5:19
Hétfőtől indulhat a roham az olcsó gázért (Népszava)
Már tegnap tapasztalható volt az ügyfelek rohama az interneten olcsó földgázt kínáló EMFESZ portáján. Holott pénteken még csak regisztrációra nyílt lehetőség, a szerződéskötés csak hétfőtől in­dul el. Bár a szolgáltatóváltásra elv­ben már megvannak a szabá­lyok, a gázágazat szereplői ér­dek­lődve figyelik, hogy milyen folyamatokat indít be a "fapados" gázcég piaci megjelenése.
febr. 2
5:35
Gaskó már sínen van... (Népszava)
Jó lenne megérteni Gaskó Istvánt. Csakhogy ő maga az, aki a legkevésbé hagyja ezt. Szándékosan vagy véletlenül - ez is kérdés.
febr. 2
5:51
Bevált Orbán egykori számítása (Népszava)
Nemhogy ítélet, még meghallgatás sem volt a bíróságon azóta, hogy éppen egy éve, tavaly, február 2-án fideszes képviselők elbontották a Kossuth téri kordont. Az akciót akkor sokan sokféleképpen magyarázták, Sólyom László államfő például jogellenes fellépésről beszélt. A lapunknak nyilatkozó politológus viszont arra hívta fel a figyelmet, hogy Orbán sokat nyert a kordonüggyel, hiszen konszolidálta…
febr. 2
6:07
Ha hiszik, ha nem, bevallották... (Népszava)
Egyik parlamenti párt elnökének vagyona sem csökkent jelentősen 2007-ben. Van viszont, aki többet tudhat magáénak, mint egy évvel korábban. Mindez a csütörtök éjfélig kötelezően leadott képviselői vagyonnyilatkozatokból derül ki. Gyurcsány Ferenc kormányfő, MSZP-elnök jövedelme több mint 96 millió forint volt, Orbán Viktor, a Fidesz vezetője 12 millió forintot kapott könyvkiadásból.
febr. 2
6:12
Ma éjjel hajléktalan-népszámlálás lesz (Népszava)
A közterületeken és a hajléktalanmenhelyeken is összeszámolják a fedél nélkülieket, 2005 óta először. Az országos „akcióra” önkéntesek segítségét is várja a számlálást koordináló Menhely Alapítvány. Országosan 25-30 ezerre becsülik a hajléktalanok számát. Végleges megoldás nincs, vélik a szakemberek, de javítani lehet a helyzeten.
febr. 2
6:16
Mónikának még fárasztó a munka (Blikk)
Mónika magával vitte gyermekét a forgatásra is
febr. 2
6:16
Ez igen! Megtette első lépéseit Nina (Blikk)
Megtette első önálló lépéseit a mi babánk
febr. 2
6:17
Kikapott a Honvéd a Sturm Graztól (Blikk)
BELEK – Törökországban készül a tavaszi szezonra a Bp. Honvéd labdarúgócsapata. Supka Attila igencsak megterheli a bajnoki címre, de legalábbis a nemzetközi kupaszereplésre pályázó játékosait, de tegnap már meccset játszhattak a piros-feketék.
febr. 2
6:17
Megtalálta a kutya Paula (2) zokniját (Blikk)
Megvan az első nyom az emődi kislány, Paula ügyében
febr. 2
6:18
Koponya, vissza az eredeti tulajdonosnak (Népszava)
Az Oxfordi Egyetem Természettudományi Múzeuma a 19. században birtokába került maori bennszülött embermaradványokat juttat vissza Új-Zélandra. Két maori, valamint egy - az Új-Zéland keleti partjához közeli Chatham-szigetekről származó - moriori koponya és egy medencecsontdarab: ezt a négy leletet adja vissza az oxfordi múzeum első menetben az új-zélandi nemzeti múzeumnak, a Te Papának.
febr. 2
6:18
Timberlake félrelépett (Blikk)
Justin Timberlake nem nyugszik.
febr. 2
6:19
Ezzel a luxusbusszal jár a Fradi (Blikk)
A bajnoki győzelem már nem múlhat a kényelmetlen utazásokon
febr. 2
6:19
Gyerekeknek küldték el a Pool mezeit (Blikk)
Gulácsi Péter, Németh Krisztián és Simon András dedikált mezeket kért a Liverpool sztárjaitól
febr. 2
6:20
Jön az Iron Maiden! (Blikk)
Szenzációs hír az idei Sziget Fesztiválról
febr. 2
6:21
Dzsudzsák játékra jelentkezett (Blikk)
EINDHOVEN – Fellégeztek a Hollandiában villámkarriert befutó Dzsudzsák Balázs (21) rajongói, nem komoly a PSV Eindhoven futballistájának sérülése. A Debrecenből igazolt válogatott középpályás már szerda este, az Ajax elleni bajnoki után jelezte, hogy fáj a bokája, s a csütörtöki edzésen nem is gyakorolt.
febr. 2
6:21
Gazdagabbak, mint egy éve (Blikk)
BUDAPEST – A kormányfő közel négyszer annyit keresett 2007-ben, mint a Fidesz elnöke. Friss vagyonbevallásuk szerint Gyurcsány Ferenc 96,4 milliós, Orbán Viktor 25,5 milliós bevételt könyvelhetett el. Kiderült az is, hogy mindketten bőkezűen adományoztak
febr. 2
6:22
Britney őrjöng (Blikk)
Beszámíthatatlanná nyilvánították a klinikán
febr. 2
6:23
Esküvői fotósnak állt Janics (Blikk)
Natasának van egy másik élete is, amely eddig rejtve maradt a szurkolók előtt?
febr. 2
6:23
Folytatódik a Gripen-botrány (Blikk)
BUDAPEST – Takács Albert, mint megírtuk, novemberben a budapesti amerikai nagykövet asszony segítségét kérte: milyen információkkal rendelkezik a CIA (Központi Hírszerző Ügynökség) a Gripenbeszerzésekkel kapcsolatban.
febr. 2
6:24
Lakatos Róbert: "Operatőrként senkinek sem kellettem" (Népszava)
Az Ördögtérgye című kisfilmjével a szemlén kategória-fődíjat nyert négy éve, Moszny című dokufilmjével ugyancsak szemledíjas lett két éve, Csendországát a filmkritikusok értékelték a legmagasabbra, és folyamatosan nemzetközi fesztiváldíjakat nyer munkáival. Most első játékfilmjével jelentkezik Lakatos Róbert, erről beszélgetünk.
febr. 2
6:25
Matthäus újra szingli (Blikk)
MÜNCHEN – Lothar Matthäus (46) szakított a nála 26 évvel fiatalabb fotómodell barátnőjével, és mint mondta, most már csak a tanulmányaira koncentrál. Nyilván így tesz Liliana (20) is, aki most készül az érettségire.
febr. 2
6:25
Kényszerítették a szexre Ágit (Blikk)
Rossz házassága miatt kihasználhatta őt mindenféle suhanc
febr. 2
6:27
Elszabták Talma ruháját (Blikk)
Nem véletlenül a világ legjobbja Talmácsi Gábor
febr. 2
6:27
Vége a télnek a néphit szerint (Blikk)
A télikabátok lassan visszakerülhetnek a szekrényekbe
febr. 2
6:28
Két olasz kézilabdázó kábítószerezett (Népszava)
Két olasz kézilabdázó is fennakadt a doppingvizsgálaton. Salvatore Ioppoli és Walter Giacalone szervezetében egyformán kannabisz nyomaira bukkantak. Az olasz szövetség (IHF) első fokon három hónapra tiltotta el a két játékost, aki ez idő alatt sem hazai, sem nemzetközi mérkőzésen nem szerepelhet.
febr. 2
6:29
Mecénásokat keres a párizsi Louvre (Népszava)
A párizsi Louvre múzeum újból meg akarja nyitni több olyan termét, amelyet három éve lezártak: XVIII. századi bútorokból és kézműipari műtárgyakból álló gyűjteményét kívánja bemutatni bennük.
febr. 2
6:29
Tánczos: Tudom, ki a gyilkos (Blikk)
"Apjának vonalán” kell keresgélni
febr. 2
6:31
Üdüljön meztelenül! (Blikk)
Egy utazási irodá a világ talán egyik legkülönlegesebb útjait kínálja
febr. 2
6:34
Pokolgép robbant egy autóbuszon Srí Lankán (Népszava)
Pokolgép robbant egy autóbuszon a Srí Lanka középső-északi részén fekvő Dambulla városban szombaton. Legalább húsz ember vesztette életét, mintegy ötvenen pedig megsebesültek - közölte a hadsereg.
febr. 2
6:34
Izmosabban zárta a hetet a BUX (Híradó)
Az index 1,58 százalékos emelkedéssel, 23 846,94 ponton zárt
febr. 2
6:36
Ezen a napon született (1. rész) (Híradó)
febr. 2
6:38
Nincs felelőse a csúszásoknak Lengyelországban (Híradó)
Lengyelország Ukrajnával közösen tavaly áprilisban kapta meg a rendezési jogot, megelőzve Olaszországot és a Horvátországgal közösen jelentkező Magyarországot
febr. 2
6:40
Jogosítványhonosítás kenőpénzért (Híradó)
Félszáz hamis külföldi jogosítványt honosított kisebb ajándékokért egy okmányirodai dolgozó Budapesten - írja a Népszabadság
febr. 2
6:44
Meghalt Frantisek Capek (Híradó)
Kilencvenhárom éves korában elhunyt Frantisek Capek, a csehek olimpiai és világbajnok kenusa

Keresés