2008. február 2. szombat

febr. 2
0:16
Az önkielégítés tudománya - a férfi oldal (HáziPatika)
Szerencsére manapság sokkal több szó esik az önkielégítés hasznáról, mint elítéléséről. A saját örömök felfedezését akár kamatoztathatjuk a nemi élet más területein is.
febr. 2
0:36
Jól kezdett a McLaren Barcelonában (Formula)
Hamilton az élen, Paffett a pálya szélén
febr. 2
1:50
Eredményes tesztnap a Toro Rossonál (Formula)
Barcelona -1. tesztnap – Toro Rosso
febr. 2
2:55
Bourdais örül a kipörgésgátló betiltásának (Formula)
'Semmi szükség rá'
febr. 2
3:15
Programajánló: Kiállítás (Joy)
Horváth Dávid, Mágikus szemek kiállítását február 10-ig tudod megnézni a Nemzeti Táncszínházban! Érdekes és érdemes elmenni! Ne hagyjátok ki!
febr. 2
3:19
Napi filmajánló: Golyóálló szerzetes (Joy)
Egy névtelen tibeti szerzetes évtizedek óta járja a világot a legnagyobb titokban. Feladata, hogy akár élete árán is megvédjen egy ősi tekercset. Ám most meg kell találnia az utódját.
febr. 2
3:22
Szolid kezdés a Hondánál (Formula)
Barrichello és Wurz az utolsó
febr. 2
4:56
Piros zászlók hátráltatták a BMW-t (Formula)
Barcelona – 1. tesztnap – BMW-Sauber
febr. 2
4:57
Mészáros Tamás: "ez a bírói gondolkodásmód farizeus" (Grill Receptek)
Abban a bírósági eljárásban, amelynek vádlottját az ügyészség az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának kísérlete miatt fogta perbe, ezen a héten úgy született első fokon felmentő határozat, hogy ugyanakkor a bírói indoklás elismerte: a vádlott írásaiban eljutott az erőszak lehetőségének felvetéséig. Ámde közvetlenül és konkrétan nem hívott fel az alkotmányos rend erőszakos…
febr. 2
5:08
Akár már ma folytatódhat a rángatósztrájk (Alternatív Energia)
Megbénította az ország közlekedését a péntek hajnalban kezdődött újabb vasutassztrájk. A nyomásgyakorló akciót ugyan kilenc órával a kezdete után lefújta a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ), ám Gaskó István elnök szerint akár ma folytatódhat a munkabeszüntetés. Ez attól függ, sikerül-e megegyeznie a szakszervezetnek követelései teljesítéséről a MÁV-val. Erre egyelőre nincs sok esély.
febr. 2
5:19
Hétfőtől indulhat a roham az olcsó gázért (Üzlet és Utazás)
Már tegnap tapasztalható volt az ügyfelek rohama az interneten olcsó földgázt kínáló EMFESZ portáján. Holott pénteken még csak regisztrációra nyílt lehetőség, a szerződéskötés csak hétfőtől in­dul el. Bár a szolgáltatóváltásra elv­ben már megvannak a szabá­lyok, a gázágazat szereplői ér­dek­lődve figyelik, hogy milyen folyamatokat indít be a "fapados" gázcég piaci megjelenése.
febr. 2
5:35
Gaskó már sínen van... (Grill Receptek)
Jó lenne megérteni Gaskó Istvánt. Csakhogy ő maga az, aki a legkevésbé hagyja ezt. Szándékosan vagy véletlenül - ez is kérdés.
febr. 2
5:50
Rövid tesztnap a Williamsnél (Formula)
Nakajima balesete után a csapat változatott a terveken
febr. 2
5:51
Bevált Orbán egykori számítása (Alternatív Energia)
Nemhogy ítélet, még meghallgatás sem volt a bíróságon azóta, hogy éppen egy éve, tavaly, február 2-án fideszes képviselők elbontották a Kossuth téri kordont. Az akciót akkor sokan sokféleképpen magyarázták, Sólyom László államfő például jogellenes fellépésről beszélt. A lapunknak nyilatkozó politológus viszont arra hívta fel a figyelmet, hogy Orbán sokat nyert a kordonüggyel, hiszen konszolidálta…
febr. 2
6:01
A Force India sikeres folytatásban bízik (Formula)
Remek kezdés Barcelonában
febr. 2
6:07
Ha hiszik, ha nem, bevallották... (Alternatív Energia)
Egyik parlamenti párt elnökének vagyona sem csökkent jelentősen 2007-ben. Van viszont, aki többet tudhat magáénak, mint egy évvel korábban. Mindez a csütörtök éjfélig kötelezően leadott képviselői vagyonnyilatkozatokból derül ki. Gyurcsány Ferenc kormányfő, MSZP-elnök jövedelme több mint 96 millió forint volt, Orbán Viktor, a Fidesz vezetője 12 millió forintot kapott könyvkiadásból.
febr. 2
6:12
Ma éjjel hajléktalan-népszámlálás lesz (Alternatív Energia)
A közterületeken és a hajléktalanmenhelyeken is összeszámolják a fedél nélkülieket, 2005 óta először. Az országos „akcióra” önkéntesek segítségét is várja a számlálást koordináló Menhely Alapítvány. Országosan 25-30 ezerre becsülik a hajléktalanok számát. Végleges megoldás nincs, vélik a szakemberek, de javítani lehet a helyzeten.
febr. 2
6:16
Mónikának még fárasztó a munka (Blikk)
Mónika magával vitte gyermekét a forgatásra is
febr. 2
6:16
Ez igen! Megtette első lépéseit Nina (Blikk)
Megtette első önálló lépéseit a mi babánk
febr. 2
6:17
Kikapott a Honvéd a Sturm Graztól (Blikk)
BELEK – Törökországban készül a tavaszi szezonra a Bp. Honvéd labdarúgócsapata. Supka Attila igencsak megterheli a bajnoki címre, de legalábbis a nemzetközi kupaszereplésre pályázó játékosait, de tegnap már meccset játszhattak a piros-feketék.
febr. 2
6:17
Megtalálta a kutya Paula (2) zokniját (Blikk)
Megvan az első nyom az emődi kislány, Paula ügyében
febr. 2
6:18
Koponya, vissza az eredeti tulajdonosnak (Spa Trend Online)
Az Oxfordi Egyetem Természettudományi Múzeuma a 19. században birtokába került maori bennszülött embermaradványokat juttat vissza Új-Zélandra. Két maori, valamint egy - az Új-Zéland keleti partjához közeli Chatham-szigetekről származó - moriori koponya és egy medencecsontdarab: ezt a négy leletet adja vissza az oxfordi múzeum első menetben az új-zélandi nemzeti múzeumnak, a Te Papának.
febr. 2
6:18
Timberlake félrelépett (Blikk)
Justin Timberlake nem nyugszik.
febr. 2
6:19
Ezzel a luxusbusszal jár a Fradi (Blikk)
A bajnoki győzelem már nem múlhat a kényelmetlen utazásokon
febr. 2
6:19
Gyerekeknek küldték el a Pool mezeit (Blikk)
Gulácsi Péter, Németh Krisztián és Simon András dedikált mezeket kért a Liverpool sztárjaitól
febr. 2
6:20
Jön az Iron Maiden! (Blikk)
Szenzációs hír az idei Sziget Fesztiválról
febr. 2
6:21
Dzsudzsák játékra jelentkezett (Blikk)
EINDHOVEN – Fellégeztek a Hollandiában villámkarriert befutó Dzsudzsák Balázs (21) rajongói, nem komoly a PSV Eindhoven futballistájának sérülése. A Debrecenből igazolt válogatott középpályás már szerda este, az Ajax elleni bajnoki után jelezte, hogy fáj a bokája, s a csütörtöki edzésen nem is gyakorolt.
febr. 2
6:21
Gazdagabbak, mint egy éve (Blikk)
BUDAPEST – A kormányfő közel négyszer annyit keresett 2007-ben, mint a Fidesz elnöke. Friss vagyonbevallásuk szerint Gyurcsány Ferenc 96,4 milliós, Orbán Viktor 25,5 milliós bevételt könyvelhetett el. Kiderült az is, hogy mindketten bőkezűen adományoztak
febr. 2
6:22
Britney őrjöng (Blikk)
Beszámíthatatlanná nyilvánították a klinikán
febr. 2
6:23
Kisebb problémák a Renault tesztnapján (Formula)
Nem sikerült teljesíteni a tervezett programot
febr. 2
6:23
Esküvői fotósnak állt Janics (Blikk)
Natasának van egy másik élete is, amely eddig rejtve maradt a szurkolók előtt?
febr. 2
6:23
Folytatódik a Gripen-botrány (Blikk)
BUDAPEST – Takács Albert, mint megírtuk, novemberben a budapesti amerikai nagykövet asszony segítségét kérte: milyen információkkal rendelkezik a CIA (Központi Hírszerző Ügynökség) a Gripenbeszerzésekkel kapcsolatban.
febr. 2
6:24
Lakatos Róbert: "Operatőrként senkinek sem kellettem" (Spa Trend Online)
Az Ördögtérgye című kisfilmjével a szemlén kategória-fődíjat nyert négy éve, Moszny című dokufilmjével ugyancsak szemledíjas lett két éve, Csendországát a filmkritikusok értékelték a legmagasabbra, és folyamatosan nemzetközi fesztiváldíjakat nyer munkáival. Most első játékfilmjével jelentkezik Lakatos Róbert, erről beszélgetünk.
febr. 2
6:25
Matthäus újra szingli (Blikk)
MÜNCHEN – Lothar Matthäus (46) szakított a nála 26 évvel fiatalabb fotómodell barátnőjével, és mint mondta, most már csak a tanulmányaira koncentrál. Nyilván így tesz Liliana (20) is, aki most készül az érettségire.
febr. 2
6:25
Kényszerítették a szexre Ágit (Blikk)
Rossz házassága miatt kihasználhatta őt mindenféle suhanc
febr. 2
6:27
Elszabták Talma ruháját (Blikk)
Nem véletlenül a világ legjobbja Talmácsi Gábor
febr. 2
6:27
Vége a télnek a néphit szerint (Blikk)
A télikabátok lassan visszakerülhetnek a szekrényekbe
febr. 2
6:27
Egy apa megerőszakolta a 13 éves lányát (Életforma)
Saját kiskorú lányát erőszakolta meg, az erről készült videofelvételt pedig feltette a világhálóra az Egyesült Államok egyik legkeresettebb szexuális bűnelkövetője, akit Hongkongban fogtak el.
febr. 2
6:28
Két olasz kézilabdázó kábítószerezett (Behaviour)
Két olasz kézilabdázó is fennakadt a doppingvizsgálaton. Salvatore Ioppoli és Walter Giacalone szervezetében egyformán kannabisz nyomaira bukkantak. Az olasz szövetség (IHF) első fokon három hónapra tiltotta el a két játékost, aki ez idő alatt sem hazai, sem nemzetközi mérkőzésen nem szerepelhet.
febr. 2
6:29
Mecénásokat keres a párizsi Louvre (Spa Trend Online)
A párizsi Louvre múzeum újból meg akarja nyitni több olyan termét, amelyet három éve lezártak: XVIII. századi bútorokból és kézműipari műtárgyakból álló gyűjteményét kívánja bemutatni bennük.
febr. 2
6:29
Tánczos: Tudom, ki a gyilkos (Blikk)
"Apjának vonalán” kell keresgélni
febr. 2
6:31
Üdüljön meztelenül! (Blikk)
Egy utazási irodá a világ talán egyik legkülönlegesebb útjait kínálja
febr. 2
6:34
Pokolgép robbant egy autóbuszon Srí Lankán (Kripto Akadémia)
Pokolgép robbant egy autóbuszon a Srí Lanka középső-északi részén fekvő Dambulla városban szombaton. Legalább húsz ember vesztette életét, mintegy ötvenen pedig megsebesültek - közölte a hadsereg.
febr. 2
6:38
Interjú Lucas di Grassival (Formula)
A brazil versenyző a Renault tartalékversenyzője lesz idén.
febr. 2
6:50
Forsberg NHL-szerződésre vár (Behaviour)
Nem fogadta el a svéd MoDo csapatának ajánlatát, mivel NHL-es szerződésre vágyik Peter Forsberg, a svédek világklasszis jégkorongozója. Az elmúlt években sérülés miatt rengeteget kihagyó, 34 esztendős csatár már jól érzi magát, képes a játékra, és változatlanul a MoDo csapatával tréningezik, de nem hajlandó e klubhoz aláírni.
febr. 2
6:51
Az üres flakonok már nem Kínába kerülnek (Adó1százalék)
A szelektíven gyűjtött magyarországi műanyag-hulladékok zömét már nem Kínában hasznosítják újra, hanem Európában, s a közeljövőben ez a tevékenység egyre inkább belföldre tevődik át - mondta Balatoni Henrik, a Hulladékhasznosítók Országos Egyesületének soros elnöke, a hulladékgazdálkodási piac meghatározó szereplőjének számító Fe-Group Invest Zrt. elnök-vezérigazgatója az MTI-nek.
febr. 2
6:56
Vak golfos telitalálata (Adó1százalék)
Egyetlen ütéssel beletalált a 100 méterre lévő lyukba egy vak golfozó az Egyesült Államokban. Az illetőnek ez az első "telitalálata", pedig ideje lett volna rá bőven már eddig is, mivel 92 esztendős. A bácsi 60 évvel ezelőtt kezdett golfozni.
febr. 2
7:01
Nem örülnek a doppingbotrányban érintett versenyzők érkezésének (Behaviour)
A Portugál Kerékpáros Szövetség elnöke, Artur Lopes szerint káros, hogy a doppingbotrányban érintett spanyol versenyzők portugál csapatokhoz tartanak. "Nem szeretném, ha az érkezők kárt okoznának a portugál kerékpársportnak. Ha tisztán versenyeznek, akkor nincs baj" - jegyezte meg.
febr. 2
7:02
Víz alatti olimpia (Adó1százalék)
Víz alatti olimpiát szervez egy kínai akváriumpark, de nem minden "szárazföldi" olimpiai számban. Lesz vívás, lövészet, kerékpározás, torna, de nem lesz úszás, rúdugrás, sí, asztali tenisz, lovaglás (még vízilovon sem) és sok egyéb sem.
febr. 2
7:28
Lerövidítették a Spice Girls világturnéját (Adó1százalék)
Lerövidítették a Spice Girls világturnéját. A kilencvenes évek egyik legsikeresebb brit együttese utoljára február 26-án Torontóban lép fel, így elmarad az ausztráliai, a kínai, a dél-afrikai és az argentin koncert.

Keresés