2008. február 22. péntek

febr. 22
1:44
Sentul búcsúzni kényszerül a GP2 világától (Formula)
A pálya rossz állapota és a szervezetlenség rányomta bélyegét az Indonéz Nagydíj jövőjére
febr. 22
3:20
Vásárolj a JOY-jal! (Joy)
Április 4-5-én kitör a vásárlási láz! Már most írd be a naptáradba, hogy a JOY segítségével a legnagyobb kedvezményekkel szerezheted be a legújabb tavaszi ruhákat!
febr. 22
5:16
"Mit szeretek Obamában? Azt, ahogy tálalják" (Infostart)
Az egész világon figyelemmel kísérik Hillary Clinton és Barack Obama párharcát a demokrata párt elnökjelöltségéért, de Kenyában, ahonnan az illinoisi szenátor édesapja származik, egy másik Obama is hasznot húz az izgalmas csatából. Ezt az Obamát azonban barna üvegben árulják, a neve pedig Szenátor sör.
febr. 22
5:18
Eltűnt az ügyfelek pénze, mintegy 700 millió forint (Adó1százalék)
Az Il Ferro Kft. volt igazgatóját őrizetbe vette a Vám és Pénzügyőrség Bűnüldözési Parancsnoksága tegnap. Olyan bizonyítékok is napvilágra kerültek, amelyek alapján a nyomozást kiterjesztették a rendőrség hatáskörébe tartozó bűncselekményekre is. Nyomozás korábban már volt a rendőrségnél, ám akkor megszüntették azt.
febr. 22
5:26
Rudi után a gazdasági igazgató lehet az MTV irányítója (Alternatív Energia)
Bírálja a Nap-kelte producere az MTV közéleti igazgatójának döntését, mellyel Dobos Menyhért letiltotta a képernyőről Bánó Andrást. Az MTV etikai bizottságának elnökét is meglepte a döntés, miután ők csak a műsorvezető figyelmeztetését javasolták. Azok a politikusok pedig, akikkel Bánó az indoklás szerint etikátlanul járt el, semmi kivetnivalót nem találtak a viselkedésében.
febr. 22
5:27
Olyan hatásokkal járhat a globális felmelegedés, amelyekre nem is gondoltunk (Infostart)
Már negyven millió év is elmúlt azóta, hogy a cápák a Déli-sarkvidék vizeiben kutattak préda után. A globális felmelegedés következtében azonban melegszik az óceánok vize, így a tenger csúcsragadozói visszatérhetnek a sarkvidékre - derül ki egy új tanulmányból.
febr. 22
5:31
Súlyos jogsértések lehetőségével gyanúsít köztisztviselőket a Fidesz kampányának politikai vezetője (Alternatív Energia)
Választási szakértők és a köztisztviselők szakszervezete is károsnak tartja Tarlós István kijelentését a választói névjegyzék manipulálásáról. Többen arra is felhívták a figyelmet, hogy az új szabályozást konszenzussal, tehát a Fidesz egyetértésével fogadták el. Az állampolgároknak máig kellett értesítést kapniuk a névjegyzékbe vételről, ha mégsem, még van idő a kifogásokra.
febr. 22
5:33
Sótlanul slankulunk (Életforma)
A gyermekek só fogyasztásának csökkentése a megivott cukrozott üdítőitalok mennyiségét is csökkenti. Ezáltal csökken az elhízás, a magas vérnyomás és felnőttkorban kialakuló szívinfarktus és stroke kockázata - derül ki az Amerikai Szívtársaság által kiadott Hypertension folyóirat legfrissebb számából.
febr. 22
5:39
Madonna, Marilyn Monroe és egy meztelen kép - nézze meg! (Infostart)
Ami az utóbbi évek egyik legszenzációsabb felfedezése lehetett volna, az az utóbbi idők egyik legnagyobb bukása lett. A mozibolond amerikai Lawrence Nicastro ugyanis hatalmas hírverés közepette mutatott be egy eddig ismeretlen képet a meztelen Marilyn Monroe-ról, ám gyorsan kiderült, hogy az alkotás valójában Madonnát ábrázolja.
febr. 22
5:39
A bíróság megfelezte a terrorcselekményért járó 10 éves büntetést a ügyében (Adó1százalék)
Jogerősen öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélték a 2006-os zuglói túszejtés elkövetőjét. A bíróság több enyhítő körülményt is figyelembe vett az ítélet meghozatalakor, ugyanakkor példáut is akart statuálni. Radványi István akár már 2009. őszén szabadulhat. "A lelkiismeretnél nincs nagyobb büntetés" - mondta az elítélt.
febr. 22
5:47
Juhász Gábor lett a tüzijátékfelelős (Alternatív Energia)
Juhász Gábort, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium szocialista államtitkárát jelölte ki Gyurcsány Ferenc kormányfő az idei március 15-i illetve az ezt követő állami ünnepek lebonyolításának biztonságáért felelős operatív irányítónak - értesült lapunk.
febr. 22
5:49
A só miatt hízunk el? (Infostart)
A sós rágcsálnivalókat és sós ételeket kedvelő gyerekek gyakran nyúlnak a kalóriadús cukros üdítők után, ezért esetükben a sófogyasztás visszaszorításával sikeresen lehet küzdeni a fölösleges kilók ellen - állapította meg egy brit tanulmány.
febr. 22
5:53
Kósa Lajos Fidesz-alelnök nem ránt kardot a minszterelenökségért (Alternatív Energia)
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Orbán Viktor Fidesz-elnök is a vidéket járja: az ellenzéki pártvezető a népszavazás miatt utazza körbe az országot, az MSZP elnöke pedig azért indult roadshow-ra, hogy a megismertesse a választókkal a polgárosodó Magyarországról szóló programot. Gyurcsány tegnap Kaposvárott járt, Orbán pedig Debrecenben. A Fidesz első emberét Kósa Lajos Fidesz-alelnök, a város…
febr. 22
5:58
Százmillós sikkasztás miatt évek óta büntetőper folyik Simicska egykori tanácsadója ellen (Alternatív Energia)
A Bankcenter építésével kapcsolatban próbálták megzsarolni Csányi Sándor OTP-vezért. A letartóztatott gyanúsítottak egyike - Simicska Lajos tanácsadója - ellen százmilliós sikkasztás miatt már büntetőeljárás folyik. Állítólag nem csupán adatlopás, hanem a "megfigyeltek" elektronikus levelezésének feltörése is a számlájukra írható. Lapunk úgy tudja, csütörtökön újabb őrizetbevétel várható.
febr. 22
6:01
14 dolog, ami jobbá tenné az életet (Infostart)
A legtöbb embernek egyszerű kívánságai vannak: egy új autó, vagy nyaralás a tengerparton. A kutatók azonban összeállították azoknak a kívánságoknak a listáját, amelyek mindenkinek az életét jobbá tennék.
febr. 22
6:03
Az APEH válaszol: bevallás, osztalék, adójóváírás (Adózóna)
Nyugdíjasként több évig kiadtam lakásomat, mely után 20 százalék adót fizettem, de 2007-től nincs lakáskiadásból származó jövedelmem. Kell-e nullás adóbevallást készítenem, vagy nem is kell beküldenem APEH felé semmit? Kell-e személyi jövedelembevallást beadnom, ha nyugdíjasként a tőzsdei részvényeim után 2007 évben osztalékot kaptam, melyből a 10 százalék forrásadót a kifizető levonta? Ha a…
febr. 22
6:06
Megérkezett a gyilkos (Infostart)
Már Skóciában is felfedezték a "halálos" katicabogarat, amely súlyos veszélyt jelent a helyi rovarvilágra. Az eredetileg Kelet-Ázsiában honos Harlequin katicát valószínűleg véletlenül hurcolták be a turisták Angliából.
febr. 22
6:07
London sem tudott a titkos CIA-járatokról, pedig érintettek benne (Kripto Akadémia)
Érzékelhető feszültség okozott a két legszorosabb NATO-szövetséges, Nagy-Britannia és az Egyesült Államok között, hogy - amint azt London igen kínos magyarázkodások közepette elismerte - a korábbi hivatalos brit cáfolatok ellenére mégis érintettek brit felségterületet terrorgyanúsítottakat szállító titkos amerikai repülőjáratok. Az ügyet a brit kormányfő "szerencsétlennek" nevezte.
febr. 22
6:13
Komp és gőzös ütközött az Amazonason (Adó1százalék)
Tíz ember életét vesztette, ugyanennyien eltűntek, miután balesetet szenvedett, és elsüllyedt egy utasszállító gőzös az Amazonason Brazília északi részén - közölték csütörtökön hivatalos forrásból.
febr. 22
6:17
Csótány a híradóban - harminc embert rúgtak ki (Infostart)
Harminc ember állása bánja egy csótánynak a vakmerő bátorságát a türkmén állami televízióban. Az állat az esti híradó idején a műsorvezetőnő asztalán mászkált.
febr. 22
6:19
Draskovics Tibor bekeményít (Blikk)
Sürgeti a bíróságot a Magyar Gárda halasztódó betiltása miatt
febr. 22
6:20
Halálos áldozata is van a belgrádi pokolnak? (hirado.hu)
Állítólag egy elégett holttestet találtak az amerikai követségen
febr. 22
6:21
594 milliós csalással gyanúsítják Cage-et (Blikk)
Ekkora összeget írt le jogtalanul tavalyi adóbevallásakor
febr. 22
6:21
Orbán Viktor kontra Kósa Lajos (Blikk)
Elvállalná a kormányfői posztot Kósa Lajos 2010-ben
febr. 22
6:22
Őrizetbe vették a pénzügyőrök az Il Ferro Kft. volt tulajdonosát (hirado.hu)
A rendelkezésre álló adatok szerint a kft. vezetői tevékenységük során az ügyfeleik által befizetett összegek egy jelentős részét különböző módszerekkel kivonták a gazdasági társaság vagyonából
febr. 22
6:22
Messi megmentette Rijkaardot (Blikk)
Frank Rijkaard (45) hálát rebeghet Lionel Messinek
febr. 22
6:23
Nem vigyáztak Ljubára! (Blikk)
Nem érti Nyertes Zsuzsa, hogy miért nem vigyáztak jobban kedvenc masszőrére
febr. 22
6:23
72 éve házasodtak! (Blikk)
Mi a titkuk? Türelem, szeretet, megbecsülés
febr. 22
6:24
Az új 308 SW fedélzetén (hirado.hu)
Alkalmi ülések a harmadik sorban...
febr. 22
6:24
Kemény dilemmák (Blikk)
Megnyerte idei első meccsét a férfi vízilabda-válogatott
febr. 22
6:25
Veszprémben készül Utasi Árpi (Blikk)
A kis mesemondó azonban kitartó, hiszen a színpadon is sztár akar lenni
febr. 22
6:25
Adományok a lelőtt rendőr családjának (Blikk)
Katonai tiszteletadás mellett ma temetik el Borbély Zoltánt
febr. 22
6:26
Andjelkovics a Pick sztárja (Blikk)
Hamarosan beköltözik az otthonainkba Daniel Andjelkovics
febr. 22
6:27
Árulják a halott filmsztár relikviáit (Blikk)
Heath Ledger még csak alig pár hete hunyt el
febr. 22
6:27
Tízéves papírokkal zsarolták Csányit (Blikk)
A hosszú byte-ok éjszakájáig vezetnek a szálak?
febr. 22
6:28
Örültek neki, hogy kivetette magát a biztonságot adó otthonból (Infostart)
Egyre többet látni abból a kis kenguruból, amely tavaly tavasszal született a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A kölyök ugyanis már el-elhagyja anyja erszényét. A kenguruknál az újszülött kölyök akár 8-9 hónapot is eltölt anyja erszényében, mielőtt egyáltalán kinézne.
febr. 22
6:28
Hóhér hoppon maradt (Blikk)
BUDAPEST – Lemaradt élete egyik nagy lehetőségéről Nagy József (32). A Profibox Promotion színeiben szereplő, Hóhér becenevű egykori nagyközépsúlyú IBF interkontinentális bajnok március 11én Halléban bokszolt volna a brit Herbie Hide-dal (36) a WBC cirkálósúlyú nemzetközi bajnoki címéért.
febr. 22
6:29
Húscafatok voltak a néni ruháján (Blikk)
Bepillantottunk kutyatámadási ügyének jegyzőkönyvébe
febr. 22
6:29
Kólával ünnepel ha kiszabadul (Blikk)
Börtönre ítélték a pancser túszejtőt
febr. 22
6:30
Csüngő hasú festőművész (Adó1százalék)
Művészi vénával áldott meg a sors egy amerikai csüngő hasú disznót, amely képek százait festette már meg.
febr. 22
6:31
Jön az utolsó Szeszélyes (Blikk)
Egy emberként drukkolnak Antal Imre (72) gyógyulásáért
febr. 22
6:31
Meghalt a beteg a penicillintől, az orvost vádolják (Blikk)
BÉKÉSCSABA – Vádat emelt az ügyészség dr. O. I. békéscsabai orvos ellen, aki tavaly penicillininjekciót adott be egyik erre érzékeny betegének. Az asszony percekkel később az orvosok kezei között meghalt, a vizsgálat szerint pedig közölte, hogy penicillinérzékeny.
febr. 22
6:31
Márciustól 100 ezer forint feletti kifizetés csak nullás adóigazolással (Adózóna)
A fekete gazdaság visszaszorítása céljából 2008. március 1-jétől új felelősségi szabályok lépnek érvénybe a közpénzek védelme érdekében az Adózás rendjéről szóló törvényben (Art.). A KPMG hírlevele szerint az új intézkedés a közbeszerzési eljárásokban részt vevő vállalatokat és azok alvállalkozóit érinti.
febr. 22
6:33
Ekkora nagy balfácánt! (Blikk)
Földre ejtette a tárat, lefejelte a pultot a pisztollyal hadonászó rabló
febr. 22
6:33
"Lefeküdtem vele, aztán otthagyott" (Életforma)
Az elmúlt két napban már hat férfiról esett szó, melyeket nem szeretnénk az ágyunkban látni. Most azonban két olyan férfitípusra szeretném felhívni a figyelmet, akiket ugyan szívesen látnánk meztelenül, mégis jobban tennénk, ha jó messziről elkerülnénk őket...
febr. 22
6:33
Clinton a tévévitában sem tudta lehengerelni Omabát (Infostart)
A demokrata párti amerikai elnökjelöltségért küzdő Hillary Clinton nem tudta padlóra küldeni, lehengerelni érveivel vetélytársát, Barack Obamát kettejük csütörtök esti vitájában. A volt first lady és a legutóbbi tíz előválasztási fordulóban győztes afro-amerikai szenátor az austini Texasi Egyetemen vitázott egymással. Másfél órás civilizált, kiegyenlített vitát láthattak a CNN hírtelevízió által…
febr. 22
6:35
Rakétával lőtték szét a kémműholdat (Blikk)
A kémműhold két hét múlva becsapódott volna a Földbe
febr. 22
6:37
Kétmillióan lennének részvénytulajdonosok (hirado.hu)
A megkérdezettek harmada részt venne a kormányfő meghirdette Új tulajdonosi programban, azaz vásárolna állami részvényt
febr. 22
6:39
Az ENSZ BT elítélte a belgrádi nagykövetségek elleni támadásokat (Infostart)
Az ENSZ BT egyhangúlag elfogadott állásfoglalásában emlékeztetett rá, hogy az államok közötti kapcsolatokban alapelv a diplomáciai képviseletek sérthetetlensége, egyúttal felhívta a figyelmet arra, hogy a fogadó ország kötelessége megvédeni a külföldi missziókat.
febr. 22
6:39
Elégedett a csütörtöki tesztnappal a Renault (Formula)
Immáron száraz pályán körözhettek a versenyzők.

Keresés