2008. február 6. szerda

febr. 6
0:15
Mennyire veszélyes a síelés és a snowboard? (HáziPatika)
A statisztikák szerint eléggé veszélyesek, de kevés sporttevékenység mozgat meg ilyen jól, ráadásul tiszta levegőn, gyönyörű tájakon. Lebeszélés helyett - hiszen nagyon egészséges - inkább rábeszélés a baleset-megelőzésre.
febr. 6
0:16
Mama, nem dark! (NLC)
Három- és hatéves korom között hetente kétszer átmenekültem valamelyik felnőtt felmenőm ágyába. Ez volt az egyetlen esély a túlélésre. Rémálmaim voltak, és rettenetesen éreztem magam… Mostanában Lola is hasonló gondokkal küzd.
febr. 6
0:48
Itt van a fánk, tele a szánk! - Tamással, sülve-főve (NLC)
Séfünk, Tamás ezúttal három egészen elképesztően finom fánk-recepttel ajándékoz meg minket, melyek egymástól sokban különböznek, valami nagyon lényegesben hasonlítanak: isteniek!
febr. 6
1:26
Írországban sincs kolbászból a kerítés - Megéri külföldön dolgozni? (NLC)
„Elmegyek Nyugatra” – valami különös romantika veszi körül ezt a mondatot. A kaland, a jólét ígérete, a kitörés lehetősége. Mi van a romantika mögött? Írországban jártunk, és kinti magyarokkal beszélgettünk. Azokkal, akik kimentek, és kint is maradtak
febr. 6
1:26
Az MTV megszerezte a MotoGP közvetítési jogát (F1világ)
Továbbra is a Magyar Televízió közvetíti a gyorsasági motoros világbajnokságot. A MotoGP valamennyi futamát élő adásban követhetik az MTV nézői. Talmácsi Gábor idény-nyitó futamát március 9-én este, Katarból közvetíti az m1.
febr. 6
1:59
Rajzold oda apát is! - Mentsük meg a férfiakat! (NLC)
A férjem nemrég egy baráti vacsorán büszkén mondta: másfél évembe került, míg visszakerültem a lányom rajzára… és tényleg visszakerült. Ahogy családba is. Így mentette meg az édesapját – a lányom.
febr. 6
2:32
Kell-e választani karrier és anyaság között? (NLC)
Régen azt mondták, hogy a gyereknek – hároméves koráig – az anyja mellett a helye. Ma egyre többször hallani, hogy a „minőség” nem a mennyiség számít... Vajon hol az „igazság”? Létezik esetleg arany középút?
febr. 6
3:04
Marsi Anikó: Rohanós az élet, de boldog vagyok - Az e heti Nők Lapja címloldalán (NLC)
Nemrég egy anyuka így panaszkodott: könnyű a sztároknak összeegyeztetni a karriert és a kismamaságot, neki bezzeg választania kellett. Úgy gondoltuk, alaposabban körbejárjuk a témát
febr. 6
3:17
Napi TV műsorajánló: Bűvölet (Joy)
Akiket érdekel, mire jók a mágikus erők, az nézze meg a filmet!
febr. 6
3:21
Programajánló-Színház (Joy)
Az eladott menyasszony című darab egy falusi szerelmi történetet dolgoz fel.
febr. 6
4:30
Meglepő meleg jön, eső és szél! (Életforma)
Mire várhatunk a következő napokban? Lesz-e eső, szél, mint a múlt héten, vagy csak enyhe, szép, kora tavaszi időben lesz részünk?
febr. 6
5:15
Náci tudós nevét kapta a német iskola (Infostart)
Komoly felháborodást keltett, hogy egy német kisváros egy olyan náci tudósról nevezte el iskoláját, aki segített kifejleszteni a V2 ballisztikus rakétát.
febr. 6
5:26
Nem tartják tovább a gyertyát a kínaiaknak (Infostart)
Kikelt magából az Európai Gyertyaöntők Szövetsége: a főként német és holland gyertyagyártókat tömörítő szervezet azt kérte Brüsszeltől, indítson eljárást a dömpingáron Európába özönlő kínai gyertya ellen.
febr. 6
5:45
Lassan lesz egy találmányból termék (Infostart)
AZ ELTE kutatóinak még mindig nehezen megy a kutatási eredmények átfordítása hasznosítható termékké, tehát a szabadalmaztatás és a licenc megfogalmazása - mondta az InfoRádióban az Eötvös Lóránd Tudományegyetem rektora.
febr. 6
5:53
Ötszáz éves gyilkosságra derült fény (Infostart)
Megmérgezték Polizianót és Pico della Mirandolát, az 1494-ben rejtélyes körülmények között elhunyt két reneszánsz filozófust - erre a következtetésre jutott a hét hónappal ezelőtt exhumált holttesteket vizsgáló kutatócsoport.
febr. 6
6:07
Félti az életét a lehallgatási botrány "hőse" (Infostart)
Kényszerítették saját bevallása szerint a Munkáspárt muszlim képviselőjének lehallgatására a rendőrség terrorellenes ügyosztályájának tisztjét, aki attól fél: nem fogja élve megúszni ezt az ügyet.
febr. 6
6:14
Nyolc Volán-társaság elfogadja a vasúti bérleteket (Privátbankár)
Újabb Volán társaságok állapodtak meg a MÁV-val arról, hogy járataikon elfogadják a vasúti bérleteket. A MÁV-Start Zrt. közleményben tájékoztatta az MTI-t arról, hogy a vasúti sztrájk ideje alatt t...
febr. 6
6:15
Kifakadt a kebelcsoda: "Utálom a testemet!" - képekkel (Infostart)
Nincs megelégedve a legújabb plasztikai műtétek eredményével a csak Jordanként ismert brit kebelcsoda, Katie Price. A modell ezért már most újabb szépészeti operációkat tervez: tovább akarja kisebbíttetni a melleit.
febr. 6
6:16
Csak óvatosan a barangolással! (Privátbankár)
Legrosszabb esetben a külföldi internetezés több tízezer forintba is kerülhet percenként
febr. 6
6:18
Vasszigor vár az angol válogatottra (Blikk)
Capellónál vége lesz az angol játékosok aranyéletének
febr. 6
6:19
Betörtek Erdélyi Lászlóhoz (Blikk)
Elijesztették a bűnözőket
febr. 6
6:19
Elfogták a két sírrongálót (Blikk)
KAPOSVÁR – Otthonaikban az esti sírrongálásról szóló híreket nézték a televízióban hétfő este szüleikkel a fiatalok, amikor lecsapott rájuk a rendőrségi kommandó Kaposváron.
febr. 6
6:20
Cseh: Jöhet az olimpia! (Blikk)
Két aranyérmet nyert a világbajnok úszó a pekingi előversenyen
febr. 6
6:21
Figyelik Kaszala Claudiát (Blikk)
A kutyáját is megmérgezték a műsorvezetőnek
febr. 6
6:21
Rémálmok gyötörnek (Blikk)
Megszólalt a bélmegyeri halálbusz sofőrje
febr. 6
6:22
Csúcsra törnek a németek (Blikk)
Hegymászóként pózoltak az EB-re válogatott tagjai
febr. 6
6:23
Film készül Fenyő Miklós életéből (Blikk)
A történetet pedig a Made in Hungária című, nagy sikerű színdarab alapján álmodták meg
febr. 6
6:23
Gyanúsított lesz Kiss Ernő? (Blikk)
Gyanúsítottként idézték be a dandártábornokot
febr. 6
6:24
Clinton vezeti a demokrata mezőnyt (Infostart)
Hillary Clinton vezeti a demokrata elnökjelöltek versenyét, míg a republikánusoknál John McCain áll az élen.
febr. 6
6:24
FTC: Első osztályú foci (Blikk)
Zöld-fehér siker a szlovák élvonal negyedik helyezettje ellen
febr. 6
6:25
Nem lett milliomos, könyvet ír (Blikk)
Saját tapasztalatai alapján ír a családon belüli erőszakról
febr. 6
6:25
Nem marad hal a Rábában (Blikk)
Alig maradt néhány halfaj a folyóban
febr. 6
6:25
Aki magassarkút hord, jobban élvezi a szexet? (Privátbankár)
A legalább ötcentis magassarkú cipő viselése erősíti a gátizomzatot, s ezáltal a szeretkezés is jobb lehet tőle - olvasható a BBC News honlapján.
febr. 6
6:26
Beckhamék is Afrikából fogadnának örökbe (Infostart)
Egy kislányt szeretne örökbe fogadni a Beckham házaspár. A világhírű focista az UNICEF jószolgálati nagyköveteként négy napot töltött Sierra Leonéban - ekkor érett meg benne az elhatározás, hogy Afrikából fogadna örökbe egy kisgyereket.
febr. 6
6:27
Metzker Viki a világhírnév útján (Blikk)
Metzker Viki már csak egy lépésre van attól, hogy Dundika nyomába érjen
febr. 6
6:27
Hamis vád miatt felelhet Zsanett (Blikk)
Három rendőr vallott a lányra
febr. 6
6:30
A világ öt legfurcsább szexuális szokása! (Életforma)
Egyre gyakrabban hallunk olyan házaspárokról, akik a nyelvi, kulturális és szokásbeli különbségek ellenére egymást választották életük társául. A távolság azonban gyorsan kiütközik egy kapcsolatban, és nem csak a kommunikációban, az étkezésben, hanem olyan helyen is, amelyre nem is gondolnánk: az ágyban. A világ legfurcsább szexuális szokásaiból válogattunk.
febr. 6
6:36
Hányatott sorsúak a budapesti csarnokok (Napi)
febr. 6
6:36
Ártatlanok százait keverték drogügybe (Privátbankár)
Óriási botrány rendítette meg az amúgy sem éppen feddhetelenségéről híres thaiföldi rendőrséget: bizonyítékhamisítással ért el látványos eredményeket a drogellenes csoport. Nat Csonitthivanit határ...
febr. 6
6:37
Genetikai vizsgálattal azonosították az 54 éves tetemet (Infostart)
Genetikai vizsgálat révén azonosították annak a francia hegymászónak a holttestét, aki 54 évvel ezelőtt tűnt el a Mont Blanc környékén.
febr. 6
6:38
Több mint ezer étterem fél áron etet-itat (Napi)
febr. 6
6:40
Csúszhat a földgáz-liberalizáció (Napi)
febr. 6
6:42
Drágul a temetés, kelendő a papírkoporsó (Infostart)
Most már meghalni is drága - mondják a csehek azt követően, hogy a Mirek Topolánek vezette jobbközép kormány pénzügyi reformja keretében a kormány január elsejével megszüntette a temetések eddigi 5000 koronás, azaz mintegy 50 ezer forintos, állami támogatását.
febr. 6
6:46
Jó hang és mégis szép (Piac és Profit)
Munkában meghajszolt, stressz nyomta menedzsernek mi a választása, ha a munkát abbahagyja? (Tudvalévő, a munkát befejezni senki nem képes, csak arra, hogy felálljon az asztaltól lazítani.) Vagy testmozgás, hogy a szellemi kimerültség után a fizikai fáradtság kényszerítse pihenésre, vagy a testmozgás nélküli pihenés. Szépérzékünket és hallásunkat ilyenkor sem veszítjük el, így a kikapcsolódás egyik…
febr. 6
6:47
Kell félnünk? Egyre ütőképesebb az al-Kaida (Privátbankár)
Az Egyesült Államok elleni terrortámadás veszélyére figyelmeztetnek az amerikai hírszerző szolgálatok éves jelentésükben, mert értesüléseik szerint az al-Kaida terrorhálózat - amely az országot érő le...
febr. 6
6:53
Hatvanötmilliárd forint hever az utcán (Infostart)
A britek évente és személyenként 3,80 fontot (1319 forintot) szedegetnek össze a járdán heverő apróból, ami azt jelenti, hogy őfelsége II. Erzsébet alattvalói 186 millió fontot, azaz csaknem 65 milliárd forintot szórnak szét az utcán - derül ki egy brit internetes közvélemény-kutató legújabb felméréséből.
febr. 6
7:06
Megint egy titkos hangfelvétel miatt félhetnek a politikusok (Infostart)
A Nemzeti Nyomozóiroda birtokában van egy hangfelvétel, amelyen a terézvárosi vagyonkezelő igazgatója 18 millió forint kenőpénz kifizetését ajánlja egy vállalkozónak egy kerületi üzlethelyiség bérleti jogáért.
febr. 6
7:08
Többe kerülhet majd a munkahelyi étkezés (HírTV)
Hamarosan drágulhat a munkahelyi közétkeztetés, mert az új áfatörvény rendelkezései miatt e területen 20-30 milliárd forintos többletkiadás hárul az önkormányzatokra. Az áremelkedést csak a kormány akadályozhatja meg, ha ígérete szerint kezdeményezi a vitatott paragrafusok módosítását.
febr. 6
7:09
Drágább lesz a kedvenc számunk (Privátbankár)
A Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége (MAHASZ) idén is közzétette a hangfelvételek másolataiért fizetendő jogdíjak jegyzékét a Magyar Közlönyben. Évi 48 ezer egy zenegép-CD átalánydíja, a DJ-k évi 80 ezerért másolhatnak
febr. 6
7:09
"Feltűnő és élvhajhász" - sokkolta a hercegnő a bulvársajtót (Infostart)
Felháborítja "feltűnősködő és élvhajhász" viselkedésével a japán bulvársajtót Maszakó hercegnő. A trónörökös felségének nagy a "bűne": az utóbbi időben többször is étteremben vacsorázott a barátaival.

Keresés