2008. február 24. vasárnap

febr. 24
0:01
Portugália: simán győzött a Porto a vendég Pacos Ferreira ellen (NSO)
Három mérkőzést rendeztek szombaton a portugál első osztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. Az éllovas FC Porto magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a vendég Pacos Ferreira ellen, ez volt a címvédő tizenhatodik győzelme ebben az idényben.
febr. 24
0:20
Cékla: a zöldségek vörös démonja (HáziPatika)
A monda szerint Nagy Károly annyira bízott a cékla gyógyító erejében, hogy rendeletben tette közzé kötelező termesztését. E rendelet már rég hatályát vesztette, de nem lenne ildomos megfeledkezni a gyógynövénynek is méltán...
febr. 24
0:40
Netscape: the end (terminal)
Az AOL tizennégy év után befejezte a Netscape Navigator/Communicator fejlesztését.
febr. 24
0:44
Új szoftververziók fejlesztőknek (terminal)
A Perl fejlesztői az 5.
febr. 24
1:18
Lépniük kell a szolgáltatóknak a fájlcserélők ellen (SG)
A brit illetékesek közölték, hogy az internetszolgáltatók áprilisig kaptak haladékot az együttműködés megkezdésére - a fájlcserélők ellen készülő szabályozásban mindenképpen számítanak rájuk.
febr. 24
1:22
nVidia - összeállt a 9. generáció (SG)
A GeForce 9600 GT megjelenését követően a grafikus kártya gyártók kiszivárogtatták, hogy pontosan hogyan is áll majd össze a 9000-es sorozat. Erős változatokból többet, belépő szintűből egyet sem várhatunk.
febr. 24
1:26
A TV2 leveszi műsoráról a Csillagkaput (SG)
A scifi-rajongók eddig minden bizonnyal a TV2-t választották, hiszen a csatorna hétvégenként elkényeztette a tudományos fantasztikum kedvelőit, elég csak a Csillagkapura, a Csillagközi rombolóra vagy a Smallville-re gondolni.
febr. 24
2:55
Thomas Ulrich vs Yuri Barashian (profiboksz.hu)
Remek mérkőzést vívott egymással a ma esti hallei Universum gála fő attrakciójának beharangozott félnehézsúlyú Európa-bajnoki összecsapáson Thomas Ulrich és Yuri Barashian. Az új edzővel (Ralf Rocchigiani, ex-cirkálósúlyú világbajnok) készülő címvédő Ulrich és a kötelező kihívói pozíciót elfoglaló u
febr. 24
3:25
Alekszejev újabb kiütéses győzelme (Monokli)
Az Universum Box-Promotion hallei profiboksz gáláján a vállalkozás egyik legígéretesebb tehetsége, a cirkálósúlyban versenyző orosz Alekszander Alekszejev (14 győzelem 0 vereség) második alkalommal tette kockára Budapesten megszerzett WBO interkontinentális övét. Kihívója az amerikai Talmadge Griffis (24 győzelem 8 vereség 3 döntetlen) volt. A mérkőzésen a címvédő egy pillanatig sem engedte…
febr. 24
3:56
Thomas Ulrich elbukta az Európa bajnoki címet (Monokli)
A WBO bajnok Erdei Zsolt korábbi kihívója, az universumos csapattárs Thomas Ulrich (31 győzelem 4 vereség) a szombat esti hallei profiboksz gálán, a hivatalos kihívó Yuri Barashian (25 győzelem 2 vereség) ellen elbukta az Európa bajnoki címét. A magas ütésszámú, és kemény mérkőzésen a kihívó szépen lassan bontogatta a németet, majd először az 5. menetben ért a győzelem kapujába, ám akkor a három…
febr. 24
4:26
Klicsko-Ibragimov mérlegelés (video) (Monokli)
Mérlegeltek a szombat éjjeli nehézsúlyú IBF/WBO címegyesítő világbajnoki mérkőzés szereplői: Vlagyimir Klicsko (49 győzelem 3 vereség) súlya 107,97 kg volt, miközben Szultan Ibragimov 99,34 kg-mal állt fel a mérlegre. Videó.
febr. 24
4:53
Dallas Pashamende (est.hu)
Azaz Dallas mellettünk, köztünk, a közelünkben – Pejó Róbert 2004-es művének címe egy erdélyi cigány közösségre utal, melynek tagjai a szemétből, egy szeméttelepen élnek, ahova több évtizedes távollét után apja halála miatt tér vissza a főhős.
febr. 24
4:57
John Duddy óriási csatában győzött (Monokli)
Az ír John Duddy (24 győzelem 0 vereség), aki a legesélyesebb arra, hogy június 7-én, New Yorkban kihívja a középsúly vitathatatlan világbajnokát, Kelly Pavlikot, szombat éjjel brutális küzdelemben őrizte meg makulátlan rekordját. Duddy a Klicsko-Ibragimov gálán a tuniéziai-kanadai Walid Smichet (17 győzelem 4 vereség 3 döntetlen) ellen bokszolt egy tíz menetes küzdelemben, és bizony ha nincs…
febr. 24
5:37
Hétfőn kamatdöntő ülést tart a monetáris tanács (Klubrádió)
Elemzők szerint a szinte azonos esély van a 7,5 százalékos alapkamat megtartására és annak 0,25 százalékpontos emelésére is.
febr. 24
5:49
Bolondot csináltak magukból a neonácik Budakeszin (KÉPEKKEL!) (Népszava)
A kitörés napjának megünneplésére gyűlt össze maroknyi neonáci a Budakeszi Országzászló tövében szombaton kora délután. A Keresztény Nemzeti Szövetség, a különböző gárdák, a Horthy Miklós társaság, és más szervezetek nevében alig néhány tucatnyian ünnepeltek Ekrem Kemál György vezetésével.
febr. 24
5:57
Klitschko az egyesített bajnok. (profiboksz.hu)
Egy Klitschko-meccsekhez szokott szemnek is unalmas, eseménytelen meccsen Wladimir Klitschko egyhangú pontozással legyőzte a WBO-bajnok Sultan Ibragimovot, ezzel a már meglévő IBF világbajnoki címe mellé begyűjtötte régi övét is. Ibragimov testre próbálkozott a korai menetekben, Klitschko pedig a sz
febr. 24
6:14
A CIA rendezte a követség ostromát? (Népszava)
Egy szerb internetes portál szerint az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) rendezte meg a belgrádi amerikai nagykövetség csütörtök esti ostromát, hogy a szerbeket a nyugati médiában vandálokként jeleníthesse meg.
febr. 24
6:20
Az Újpest bejelentkezett az aranyért (Blikk)
A lila-fehérek az első tavaszi fordulóban nyomatékosították, hogy el akarják érni céljukat
febr. 24
6:20
Mi vagyunk az Oscar! (Blikk)
Ma éjjel kiderül, kik kapják idén a filmvilág legrangosabb elismerését, az Oscart
febr. 24
6:22
Erős volt a Barca a Picknek (Blikk)
Hiába vezetett már négy góllal a Szeged
febr. 24
6:22
Aranka a rablók réme (Blikk)
A nőt már háromszor próbálták kirabolni
febr. 24
6:23
Félek, de kipróbálom a hazugságvizsgálót! (Blikk)
Hihetetlen drámák játszódnak le a TV2 stúdiójában!
febr. 24
6:24
BL-győzelemre tör a Győr (Blikk)
Legnehezebb meccsét játssza ma a Győr
febr. 24
6:24
Sátáni Sztálin a templomban (Blikk)
Az életével játszott Básthy Zoltán festő
febr. 24
6:25
Fenyő Iván: Sohasem hazudnék egy nőnek! (Blikk)
Közel 20 ezren látták a 9 és 1/2 randi című vígjátékot
febr. 24
6:26
FTC: idény előtti forma (Blikk)
Az FTC játékosai fáradtan futballoztak
febr. 24
6:26
Éva a pilóták védőangyala (Blikk)
Éva életében valóra vált a "Kék álom”
febr. 24
6:27
Oszvald Marika elbűvölte a Barátok közt csapatát (Blikk)
Nehéz szívvel válik meg a Mátyás király téri csapattól
febr. 24
6:28
Talma, a díjhalmozó (Blikk)
Az év sportolója-választásán különdíjat kapott
febr. 24
6:28
Ötezer kutya legszebbje lett Hecc (Blikk)
MOSONMAGYARÓVÁR – Amilyen apró, olyan sikeres: Hecc, a mosonmagyaróvári tacskó a világ egyik legrangosabb kiállításán elnyerte a legszebb kutyának járó díjat. Hecc egy úgynevezett kaninchen – más néven nyulász – tacskó, a standard méretnél kisebb, ám arányaiban ugyanolyan, mint nagyobb testvérei.
febr. 24
6:29
Ördögi páros a színpadon (Blikk)
Kacéran gombolyítja fonalát Ördög Nóri
febr. 24
6:30
Halmosi két gólt szerzett (Blikk)
febr. 24
6:30
Hillary Clinton hazugsággal vádolta Obamát (Népszava)
Az amerikai demokrata elnökjelöltségért küzdő Hillary Clinton hazugsággal vádolta vetélytársát, Barack Obamát egy szombati ohiói választási rendezvényen.
febr. 24
6:31
Íme a legvonzóbb sztárarc! (Blikk)
febr. 24
6:33
Győzi 20 milliós show-ja (Blikk)
Újra vállalja, hogy bekamerázzák az otthonát
febr. 24
6:35
Jáksó, hol a kezed? (Blikk)
febr. 24
6:37
P. Diddy díszletben élt (Blikk)
febr. 24
6:42
Clinton: Obama hazudik! (Klubrádió)
Az amerikai demokrata elnökjelöltségért küzdő Hillary Clinton hazugsággal vádolta vetélytársát, Barack Obamát.
febr. 24
6:44
Az ombudsmanjelöltekről szavaz hétfőn az Országgyűlés. (Klubrádió)
A köztársasági elnök január közepén Zombor Ferenc ügyvédet adatvédelmi biztosnak, Fülöp Sándor jogászt a jövő nemzedékek ombudsmanjának jelölte.
febr. 24
6:52
10 ezer forint adójóváírás a véradás után (Népszava)
A lengyel adóhivatal felkínálta a adófizetőknek, hogy adójuk egy részét természetben - véradással - fizessék.
febr. 24
7:03
Josh Hill az apja nyomdokaiba lép (Népszava)
Damon Hill volt Forma-1-es világbajnok brit pilóta fia is követi a családi hagyományt, indul egy gyorsasági autós sorozatban.
febr. 24
7:14
Jelentsd fel a cigarettázó rokonaid! (Népszava)
A közép-kínai Csungking (Chonqing) város egészségügyi hatóságai felszólították a lakosságot, hogy tegyenek jelentést a dohányzási tilalmat megsértő családtagjaikról.
febr. 24
7:18
Börtönbe vonult a Darth Vader bőrébe vágyó polgármester (Infostart)
Börtönbe vonult az észak-ausztráliai Darwin volt polgármestere. Peter Adamsonnak azért kell rács mögött töltenie hét hónapot, mert megfújt egy hűtőszekrényt, néhány női alsóneműt, meg egy olyan hangtorzító berendezést, amellyel a Csillagok Háborújának gonosz nagyura, Darth Vader hangját lehet utánozni.
febr. 24
7:29
Az újdonság erejével (divecenter.hu)
Következzék egy beszámoló egy alig ismert, de sokat ígérő helyről: irány Hurghada.
febr. 24
7:30
Elkobozzák a síbérletét, ha nem viselkedik (Népszava)
Szigorú büntetések kiszabását vezették be a sípályákon randalírozókkal szemben a Dolomitokban lévő Belluno tartomány hatóságai.
febr. 24
7:41
Ki akarta verni Maradona fogait a teniszező (Népszava)
Teljesen kiborult gyermekkori kedvencétől, Diego Maradonától Potito Starace, az olaszok teniszjátékosa, aki szerint az egykori futballsztár inzultálta őt negyeddöntős mérkőzésén a Buenos Aires-i tornán.
febr. 24
7:47
A magyarok többsége szerint nem érdemes bízni senkiben (Infostart)
A magyar társadalom 70 százaléka úgy gondolja, hogy nem érdemes bízni senkiben és a jövőt sem érdemes tervezni - erre a következtetésre jutott a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének Kutatócsoportja mintegy 4.500 ember megkérdezése után. Kopp Mária professzor, a kutatócsoport vezetője hozzátette: az úgynevezett társadalmi tőke romlása, illetve hiánya nagymértékben hozzájárul a…
febr. 24
8:00
Klicsko győzelem, unalmas küzdelem (Monokli)
Csalódniuk kellett azoknak, akik kilenc esztendeje nehézsúlyú címegyesítő küzdelemre vártak, tudniillik az orosz Szultan Ibragimov (WBO) és az ukrán Vlagyimir Klitschko (IBF) emészthetetlenül unalmas mérkőzésen döntötték el, hogy ki a súlycsoport elsőszámú alakja, vagyis, hogy ki nevezheti magát igazi világbajnoknak.
febr. 24
8:03
18 halott a folyóba zuhant buszban (Népszava)
Lefordult az útról és folyóba zuhant vasárnap egy busz Északkelet-Indiában, a balesetben legkevesebb 18 ember meghalt, egy utas megsérült.
febr. 24
8:15
Elnökválasztás, második forduló Cipruson (Népszava)
Megkezdődött vasárnap reggel helyi idő szerint 7 órakor Cipruson az elnökválasztás második fordulója, melyen a kommunista Démétrisz Krisztofiasz, parlamenti elnök és a konzervatív Joannisz Kaszulidisz, volt külügyminiszter mérkőzik meg egymással a megosztott szigetország nemzetközileg elismert görög fele államfői tisztségének elnyeréséért.

Keresés