2008. február 9. szombat

febr. 9
0:17
Légy profi a szexben - légy gyengéd a férfihoz! (HáziPatika)
Vannak nők, akik azt hiszik, ha hetente fodrászhoz mennek, súlyos ezreseket költenek kozmetikusra, és szép ruhába bújnak, akkor - ahogy mondani szokás - csípőből vonzókká és hódítókká válnak. A kép viszont sokkal árnyaltabb. A...
febr. 9
0:17
Árulkodó anyajegyek (NLCafé)
Ahogy a tenyér vonalaiból a szakértő szem számára feltárulnak a legféltettebb titkaid, úgy a testünk jelei is árulkodnak személyiségünkről, sorsunkról, egészségi állapotunkról.
febr. 9
0:33
Hamarosan jön az Indy-trailer (SG)
Jövő héten, a Spiderwick Chronicles premierje előtt debütál az Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull első trailere. A Paramount már most megkér mindenkit, hogy ne a Youtube.com-ról szedje le a trailert, mivel a hivatalos honlapon is rögtön fent lesz.
febr. 9
0:33
Budapestről támogatják a Vodafone Portugáliát (terminal)
A tervek szerint halad a Vodafone budapesti pénzügyi központjának előkészítése, sőt a Vodafone Portugáliát már Budapestről támogatják - mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.
febr. 9
0:37
Idővel hódítani fog az elegáns, nőies, élénk színű laptoptáska (terminal)
Néhány éve a laptoptáska még az ormótlan, fekete téglát jelentette mindannyiunk számára, ma már azonban egyre nagyobb az igény arra, hogy a funkció mellett az esztétikum is megjelenjen ezekben a kiegészítőkben. Persze itt is érvényesül az a tendencia, hogy ami szép, ahol szempont az esztétikus megjelenés, az nem elsősorban a pc-, hanem az Apple-termékekre jellemző.
febr. 9
1:24
Ötletpályázat népegészségügyi akció, kommunikáció témakörben (Pályázatfigyelő)
Pályázat célja az, hogy szemléletváltást érjünk el az egészségről, a gyógyulásról, az egészségügyi ellátásról való gondolkodásban. A folyamat azonban nem lehet teljes akkor, ha a szemléletváltás megáll a gyógyítás, vagyis a betegségek kezelése területén, és nem hatja át a hétköznapokat, az egészségben eltöltött időt is.
febr. 9
1:27
Halálos baleset a fővárosban! A nő kireült a kocsiból! (Népszava)
Halálos baleset történt szombatra virradóra a Budapest III., Bécsi úton - tudatta Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője.
febr. 9
1:28
Integrátori tevékenység támogatására, és a hátrányos helyzetű térségekben élő munkanélküliek megélhetési, jövedelemszerzési, foglalkoztatási helyzetének… (Pályázatfigyelő)
A hátrányos helyzetű térségekben élő munkanélküliek megélhetési, jövedelemszerzési, foglalkoztatási helyzetének javítása integrátori tevékenységgel, a megvalósítás tapasztalatainak összegzésével olyan javaslatok kidolgozása, amelyekkel - e területeken - eredményesen csökkenthető a munkanélküliek és növelhető a gazdaságilag aktívak, foglalkoztatottak száma.
febr. 9
1:32
Értékteremtő ifjúsági programok, rendezvények támogatása / IFJ-GY-ND-07-D (Pályázatfigyelő)
A pályázat célja: Olyan, 2008. február 7. és 2008. május 31. között megvalósuló ifjúsági programok, rendezvények támogatása melyek a Nyugat-dunántúli régióban az ifjúsági korosztály (12-30 év) számára értékteremtő céllal kerülnek megszervezésre
febr. 9
1:36
Az Európai Közösség kutatási, technológiafejlesztési és demonstrációs tevékenységekre vonatkozó hetedik keretprogramjához és az Euratom nukleáris kutatási és… (Pályázatfigyelő)
Ezúton értesíti az érdeklődőket az Európai Közösség a kutatási, technológiafejlesztési és demonstrációs tevékenységekre vonatkozó hetedik keretprogramjának (2007-2013), illetőleg az Európai Atomenergia-közösség (Euratom) nukleáris kutatási és képzési tevékenységekre vonatkozó hetedik keretprogramjának (2007-2011) 2008. évi munkaprogramjai alapján közzétett pályázati felhívásokról.
febr. 9
1:40
Az emberi méltóság tisztelete - gyermekrajz-pályázat (Pályázatfigyelő)
A pályázat során a pályázók egyedi rajzaikkal mutathatják be az országgyűlési biztos által 2008-ban kiemelten kezelt 1. gyermeki jogokkal, 2. gyülekezési joggal, 3. és a hajléktalanok helyzetével kapcsolatos problémákat.
febr. 9
1:44
A Nyugat-dunántúli régióban ifjúsági célú, forrásteremtést segítő képzések megvalósításának támogatása / IFJ-GY-ND-07-F (Pályázatfigyelő)
A Nyugat-dunántúli székhelyű ifjúsági és ifjúságot segítő szervezetek, ifjúsági szerveződések, önkormányzatok, kistérségi együttműködések, ifjúsági célú forrásteremtését segítő képzések megvalósításának támogatása
febr. 9
1:48
A 7. Kutatási és Technológiai Kereteprogram EMBEREK program (Marie Curie akciók) hat felhívása / FP7-PEOPLE-IAPP-2008, FP7-PEOPLE-IRG-2008, FP7-PEOPLE-… (Pályázatfigyelő)
Az európai kutatás és technológia területén a megfelelő képzettségű humánerőforrás biztosítása, a kutatói életpálya-választás ösztönzésével és elősegítésével, az európai kutatók Európában maradásának támogatásával és a kutatók Európába vonzásával. A Marie Curie akciók célja továbbá, hogy a tehetséges kutatók továbbképzésén keresztül népszerűsítse a kutatói életpályát, és ösztönözze mind a fiatal,…
febr. 9
4:10
Heroin-túladagolás miatt halt meg Renfro (est.hu)
Közel egy hónap kellett hozzá, de elkészült a január 15-én elhunyt Brad Renfro halottkémi jelentése is: a mindössze 25 éves színész heroin- és morfium-túladagolás miatt halt meg.
febr. 9
4:20
Premier előtt a mozikban a Vérző olaj (est.hu)
Paul Thomas Anderson (Boogie Nights, Magnólia, Kótyagos szerelem) összesen nyolc Oscarra jelölt alkotását február 9-től premier előtt játsszák a mozik. A művet hivatalosan országszerte február 28-án mutatják be.
febr. 9
4:44
Harry Potter - Nem várt siker vidéken (Népszava)
Kígyózó sor fogadta a Harry Potter-rajongókat Székesfehérváron éjfélkor az Alexandra könyvesboltban. Szemben az angol kiadás megjelenésével, a vidéki városban ezúttal csaknem félszázan várták, hogy kezükbe vehessék a magyarra fordított Harry Potter sorozat utolsó kötetét. Mától már kapható a boltokban a "varázslatos" regényfolyam befejező része, a Harry Potter és a Halál Ereklyéi magyarul.
febr. 9
5:21
Határtalan ízléstelenség az RTL Klubon (Népszava)
Az úgynevezett showman Fábry Sándor újra rátett egy lapáttal a csütörtök esti műsorában. Nem akarta, hogy elüljenek a Lendvai Ildikónak, az MSZP frakció-vezetőjének címzett, bulvárlapokban megjelent ízléstelen viccével kapcsolatos vádaskodások, úgyhogy eddiginél is trágárabban ismételte két héttel ezelőtti mondatait. Az RTL Klub a vállát vonogatja, bár nem ért egyet. Egy kalmártévében mindent…
febr. 9
5:40
A népszavazás után is helyükön maradnak a liberális miniszterek (Népszava)
Határozott, de megfontolt adócsökkentést javasol jövőre a kormányfő, aki szerint mintegy 200 milliárd forintos mozgástér lesz erre a célra - Gyurcsány Ferenc erről az SZDSZ frakcióülésének vendégeként beszélt. A miniszterelnök szerint a lehető legnagyobb adócsökkentést kell végrehajtani úgy, hogy ennek ne legyen elfogadhatatlan ára az állam működésére és a szociális biztonságra nézve. Kóka János…
febr. 9
5:42
Lendvai: a támadások megerősítették a frakciót abban, hogy igennel kell szavazniuk (Népszava)
Öt szocialista politikus házára dobtak Molotov-koktélokat ismeretlenek egyetlen éjszaka leforgása alatt. Az esetek hátterében egyértelműen a hétfői egészségügyi szavazás áll. Lendvai Ildikó frakcióvezető tájékoztatásából kiderült, számtalan esetben fenyegetnek szocialista politikusokat levelekkel és telefonhívásokkal is.
febr. 9
5:51
Kormányt buktatna Orbán, új stílust hozna Gyurcsány (Népszava)
Kormánybuktatás kontra új baloldali politika. Várhatóan e két szlogen csap össze Orbán Viktor Fidesz-elnök, illetve Gyurcsány Ferenc kormányfő rövidesen elmondandó beszédeiben. Orbán hagyományosan kerüli a parlamentet, idén is egy sportcsarnokban beszél, jelezve, hogy ő a nép előtt gondolkodik. Gyurcsány pedig a baloldali kormányfők hagyományához híven az Országgyűlésben értékel, hiszen ott dőlnek…
febr. 9
6:02
Horváth Ágnes szerint szükség lehet a kórházak számának csökkentésére (Interjú!) (Népszava)
A korábbi átalakítás nem volt tökéletes, s még ma is szükség lehet a kórházak számának csökkentésére - egyebek mellett erről beszélt lapunknak Horváth Ágnes. A liberális egészségügyi miniszter szerint a vizitdíjról és a napidíjról szóló népszavazás tétje, hogy az emberek el szeretnék-e venni háziorvosuk bevételének negyedét, s hogy meg akarják-e tartani a szocializmus utolsó bástyáját az…
febr. 9
6:17
Szmogtól félnek Pekingben (Blikk)
7 milliárd dollárt költöttek környezetvédelemre, de több verseny veszélyben vani
febr. 9
6:19
Mindenki Talmát akarja legyőzni (Blikk)
Világbajnoki címvédőként még nehezebb lesz a motoros dolga
febr. 9
6:19
Torkos csütörtök után mozgós péntek (Blikk)
Jáksónak mozognia kellett
febr. 9
6:19
Hangtompítót a kakasokra! (Infostart)
Jelentősen szigorítja a kakasok tartásának feltételeit egy kaliforniai város, miután egy helyi férfinak elege lett a szomszédból áthallatszó kukorékolásból.
febr. 9
6:19
Tönkreteszik a barlangot (Blikk)
Engedély nélkül építkeznek a természetvédelmi területen
febr. 9
6:21
Értékesebbek lettek a magyar focisták (Blikk)
A legjobbak már több mint egymillárdot érnek
febr. 9
6:21
Antal Imre nem mehet többet haza (Blikk)
Az orvosok sem tudnak csodát tenni
febr. 9
6:21
Nyomoznak János (†44) halála miatt (Blikk)
A gyomorvérzésben elhunyt férfi három kórházat is megjárt
febr. 9
6:23
Vége a szexi ruhában járó nővérek korszakának (Népszava)
A szerb kórházak betegei nem látnak többé neccharisnyás, ingerlően feszülő miniszoknyás, netán mélyen kigombolt rövid köpenyt viselő nővért, ha életbe lép az egészségügyi minisztérium munkahelyi viselkedésről szóló kódexe, amelynek tervezetét a napokban küldték ki az egészségügyi intézményeknek.
febr. 9
6:23
Kinek kell a Fradi? (Blikk)
Eljött a cselekvés ideje, már nem elég ígérgetni
febr. 9
6:23
Profi fosztotta ki Gundel műsorát (Blikk)
Nézett már farkasszemet Rózsa Györggyel, Vágóval és Vitrayval is
febr. 9
6:23
Ismét Putyinnak játszik a Deep Purple (Blikk)
Exkluzív koncert a Kremlben, a Gazprom születésnapi buliján
febr. 9
6:25
Elfeledték Zavadszkyt (Blikk)
Már csak a limasszoli menedzser emlékezik rá
febr. 9
6:25
Teljes harci díszben Jolie (Blikk)
Felszólította Bush elnököt arra, hogy valóban adjon utasítást a lebombázott Irak újraépítésére
febr. 9
6:25
Bűvész fosztogatja a bankokat (Blikk)
Úgy pörögtek a csaló ujjai, hogy a biztonsági felvételeken is csak lassítva látni
febr. 9
6:26
(Játéktesztek) Enemy Territory: Quake Wars (PC Guru)
A Quake olyan játék, aminek régebbi részeiről az ember még évekkel később is mesél, olyanoknak is, akik csak néznek rá hülyén, ha azt ecseteli nekik, hogy mekkora poén is volt középiskolában egymást irtani az osztálytársakkal egy-egy délutáni balta-buli keretein belül. Nos, balta már nincs, de ettől függetlenül megint remek móka ez a netes lövöldözősdi.
febr. 9
6:27
Bódi Sylvi tanácsai Valentin- napra (Blikk)
"Nemcsak a külsőségek számítanak, hanem a viselkedésünk is"
febr. 9
6:27
Apját választotta Karcsika (Blikk)
Nagyon hiányzik neki Isztambul
febr. 9
6:33
Lóhalálában a temetőbe (Népszava)
Felborult egy halottaskocsi London déli részén, mert a lovak megbokrosodtak, majd a kocsit az oldalán húzva vágtattak a temetőbe a gyászolók legnagyobb megdöbbenésére.
febr. 9
6:40
Svájcban délben kezdődik a jegyárusítás (Népszava)
Szombaton délben kezdi el árusítani a jegyeket a június 7-én kezdődő, Ausztriával közösen rendezendő labdarúgó Európa-bajnokságra a svájci szövetség.
febr. 9
6:48
(Játéktesztek) Race 07: The Official WTCC Game (PC Guru)
A Simbin neve nem csenghet ismeretlenként az autósportok szerelmeseinek a videójátékok körében. A lelkes modder-csapatból fejlesztővé, majd kiadóvá cseperedő svéd gárda a névtelenségből a motorsport-szimulátor szcéna legjobbjává lépett elő első saját programjával, a GTR-el. A játékot kitörő lelkesedéssel fogadta mind a szakma, mind a játékos közönség, s ezzel útjára indult a Svéd srácok…
febr. 9
6:49
Halálos baleset a Bécsi úton (Népszava)
Halálos baleset történt szombatra virradóra a Budapest III., Bécsi úton - tájékoztatta az MTI-t Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője. Röviddel pénteken éjfél után a Bécsi út 314. számú ház előtt egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, és a keresztirányú, majd hosszanti tengelye körül megfordulva az árokba borult. A gépkocsiból egy fiatal nő kirepült és életét vesztette. A…
febr. 9
6:51
A hálapénz mellett a miniszoknyát is betiltják (Infostart)
Egyebek mellett az ajándékok elfogadását és a miniszoknya viselését is betiltotta a kórházakban a szerb egészségügyi minisztérium.
febr. 9
7:02
Beckham blogjában is kiállt Capello mellett (Népszava)
David Beckham, az angol labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya internetes naplójában is méltatta az új szövetségi kapitányt, Fabio Capellót, aki kihagyta őt a svájciak elleni szerdai barátságos mérkőzésen szerepelt csapatából.
febr. 9
7:29
Férfi kosárlabda-vb: Franciaország is pályázik 2014-re (Népszava)
Franciaország pályázik a 2014-es férfi kosárlabda-világbajnokság megrendezésére. Erről a sportág nemzetközi szövetsége (FIBA) számolt be. A franciák már a 2010-es tornának is szerettek volna otthont adni, de két év múlva Törökországban lesz a vb. A 2014-es sportági csúcseseménynek Spanyolország is házigazdája lenne. A további érdeklődőknek április végéig kell jelentkezniük, a FIBA 2009 áprilisában…
febr. 9
7:44
Jégbomba (Népszava)
Jégbombatalálatot kapott egy ágy Kanadában: az égi "áldás" átszakította egy lakóház tetejét és egy hálószobába zuhant, pár lépéssel kerülve csak el egy nőt.
febr. 9
7:45
Nagy József: mert hülye azért nem vagyok (Monokli)
Nem kis meglepetést keltett a bokszrajongók körében a monokli.com-on megjelent hír, miszerint a korábban közép- és nagyközpsúlyban nemzetközi bajnoki címeket szerző hajdúhadházi Nagy Hóhér József március 11-én, Hamburgban, cirkálósúlyban a volt nehézsúlyú WBO-világbajnok Herbie Hide ellen lép szorítóba.
febr. 9
7:51
"Lenéztem, és a vértócsában lábakat láttam" (Infostart)
Vallomást tett a szomszéd a Sally Anne Bowman 2005-ös meggyilkolását vizsgáló esküdtszék előtt. A bűncselekménnyel továbbra is egy szakácsot gyanúsítanak.
febr. 9
7:51
Halálos baleset történt éjjel Óbudán (Klubrádió)
Nem sokkal éjfél után a Bécsi út 314-es számú ház előtt egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, többször megpördült és az árokba borult.

Keresés