2008. február 9. szombat

febr. 9
8:50
Dolce vita csehszlovák módra (Totalcar)
A 60-as évek vége felé már eljárt az idő az utolsó, cseppforma karosszériás 603-2 fölött. Így a Tatra új modell fejlesztésébe fogott.
febr. 9
9:13
Vonatra cseréli autóit a SEAT (Vezess)
Miközben egyre többen szállítanak közúton, a SEAT spanyol gyárából a jövőben 70 százalékban vasúton távoznak az autók.
febr. 9
10:32
Az élet 180 km/h-nál kezdődik! (autozz.blog.hu)
Rocko jó eséllyel antifiatista lehet, mert lopott nekünk a langlovagok.hu -ról két olyan képet, amik önmagukban is ironikusak, így együtt pedig négyzetre emelkedik a hatás, az igen tömör levél ellenére. Ezek a fiatosok nagyon hülyék: [...] Bővebben!
febr. 9
13:30
Videoriport: Megnyílt a 2008-as Chicago Auto Show (4x4 online)
Kis magyaros tökölés volt ugyan a szalag átvágásánál, de a tutira mentek: az ollókkal egyszerre heten támadtak.
febr. 9
13:35
BOBO (Budapest-Bamako)
Mar nagyon vartuk Bobot. Burkina Faso gyerekkorom belyeggyujtesenek hon ahitott ritkasagainak szulohazaja. Egy orszag, amirol sokaig azt se tudtam, hogy hol is van. Bobo Dioulasso egy nagyvaros, ahol mindenki mopeddel jar. Olyan markak, amirol meg eletunkben nem hallottunk (Keweseki, Tonda, Yomaha...) Nyuzsgo, porgo nagyvaros kedves emberekkel. Par turistaerdekesseg a varosbol: Az 1880-ban…
febr. 9
14:22
Meghatódunk… (Bamako PinkPepper)
febr. 9
14:29
Bamakoi életkép! (Bamako PinkPepper)
febr. 9
14:55
Ferrari: Az F2008 jól idomul az új szabályokhoz (F1világ)
A Ferrari csapatmenedzsere, Luca Baldisserri úgy gondolja, hogy az F2008-as modell kitűnően idomul az új szabályokhoz, és elmondta, teljes mértékben meg van elégedve az új versenygép eddigi teszteken mutatott teljesítményével.
febr. 9
16:31
Alton F650 XUV - egy amerikai SUV, XL méretben (4x4 online)
Behemót aszfaltjáró, XL méretű csomagtartóval: ez a XUV.
febr. 9
18:10
Raikkönen semmit nem vesztett sebességéből Bahreinben (F1világ)
Kimi Raikkönen továbbra sem talált legyőzőre Bahreinben, ahol a Ferrari és a Toyota két nappal azután, hogy befejezte első háromnapos tesztprogramját, tovább folytatta a felkészülést a 2008-as bajnokságra.
febr. 9
20:17
Räikkönen újra az élen (Vezess)
A Toyota és a Ferrari ma újra munkához látott Bahreinben, és ahogy eddig mindig, ma is Kimi Räikkönen bizonyult a leggyorsabbnak a sivatagi pályán.
febr. 9
22:37
Mokak unalomuzonek (adab.hu)
Az embernek mindig kell, hogy legyen elfoglaltsaga, ha nem csinal semmit, akkor azaz elfoglaltsaga ugyibar. Ahogy jottunk mentunk mi is talaltunk ujabnal ujabb vakmero, elszant, fondorlatos, vicces es szorakoztato elfoglaltsagot, jatekot. Egy par mazsola: Kicsit hosszan tarto, de annal elvezetesebb lehet, bujocskazni a sivatagban. Illusztracioval:   Szemelyes kedvencem, a Nouacksoti menok…
febr. 9
22:39
Gerilla Grill percek 3. (adab.hu)
Ezek a percek szinte a legkorrektebb receptek kozott szerepelnek. Igazan finom volt. A sracok akik csinaltak, az elso barataink Marokkoban, miutan megerkeztunk komppal Tangerbe. peace Monuir es Hicham A sors ironiaja, hogy megint Tajinozni hivnak bennunket, csak vegyuk meg a pulcsijukat, amit helyben keszitenek:D Vagoprogi nelkul igy kovetheto a keszites: ( lehet hogy ki maradt egy ketto sorry:D…

Keresés