2008. február 15. péntek

febr. 15
3:22
És... a KIA-rejtvény... most! (Totalcar)
Hármat ütött már az óra, térjenek má' nyugovóra, de előtte gyorsan fejtsenek rejtvényt!A hivatalos, kincstári kérdés az Adidas Euro2008-labdákhoz vezető úton a következő:A Kia cee'd milyen karosszériaváltozatai kaphatók a Pappas Autónál?Kemény, kemény, tudjuk, de nem mi találtuk ki, hanem a Pappas Autó ügynöksége, ahol, mint már minden futballrajongó tudja, nemcsak Mercedes, de Kia is kapható.
febr. 15
7:32
Kótai nagyobbat üt (Totalcar)
Nem sportautó, sportos autó. Jobban mondva sportosan kinéző autó; de jó!
febr. 15
8:14
Javuló német, romló japán autók (Vezess)
Érdekes statisztikát közölt a német DEKRA. 15 millió műszaki vizsga alapján meg merik mondani, melyik autóval mennyi gond van az évek során. Az mindenképp meglepetés, hogy a japánokat maga mögé utasítja a Volkswagen-konszern több autója és főleg néhány BMW.
febr. 15
8:16
Hóval tér vissza a tél (Vezess)
Mától kezdve újra téliesre fordul az idő, a hó és a szél az autósokat is érinti.
febr. 15
8:54
Piquet maga sem tudja, hol áll a Renault (F1világ)
Nelsinho Piquet szerint túl korai még előzetes jóslatokba bocsátkozni, ugyanis nagyon nehéz lenne megmondani, miként fog teljesíteni a Renault a március közepén megrendezésre kerülő szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon.
febr. 15
9:16
Rekordra tör a szuper-Nissan (Vezess)
Nem elégszik meg a Nissan új sportkocsija a GT-R tudásával. Már készül a kihegyezett változat, amely erősebb és gyorsabb lesz a jelenleginél.
febr. 15
9:16
A Williams csak nevet a pletykákon (F1világ)
A Williams istálló cáfolta azon híreszteléseket, melyek szerint Spanyolországba költöztetné tesztcsapatát.
febr. 15
9:28
Honlap indult a mozgássérültek parkolóit jogtalanul használókról (HVG)
A mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolókat jogtalanul használók ellen indult egy honlap, melyre bárki felkerülhet, aki elállja a helyet az arra jogosultak elől.
febr. 15
9:57
A romlás virágai (Totalcar)
Az úgy kezdődött, hogy megbetegedtem.
febr. 15
10:01
A teherautókat biztosan kitiltják (Vezess)
Az M0-ás továbbépítésével és a megyeri híd elkészültével a teherautókat nem csak az úgynevezett Zöld zónából fogják kitiltani, de lehetőség lesz az azon kívüli tiltásra is.
febr. 15
10:23
Csodák márpedig vannak! (autozz.blog.hu)
Minekutána ki lettünk kiáltva anyázós blognak eddigi rövidke életünknek már második napján, ritkaságszámba mennek az olyan levelek, amikor valaki nem a sérelmeit, hanem a pozitív élményét írja meg. Nem is érdekel általában annyi embert, nem anyázzák össze-vissza a kommentelők, nem is várható annyi hozzászólás, mint például a múltkori biztonsági öves posztnál. Mi mindenesetre örülünk, hogy Petika…
febr. 15
10:46
Még nem győzhet a Williams (Vezess)
A Williams technikai igazgatója szerint a csapat még nem érte el azt a szintet, amivel elégedettek lehetnének. Sok munka van még a dobogós helyezésekig
febr. 15
10:51
Liuzzi mindenért Bergert hibáztatja (F1világ)
Vitantonio Liuzzi ismét támadást intézett a Toro Rosso résztulajdonosa, Gerhard Berger ellen, mert továbbra is úgy gondolja, hogy miatta veszítette el versenyzői ülését a tavalyi szezon végén.
febr. 15
10:53
Megérkezett az új Ford Fiesta (Totalcar)
Reszkess kiskategória
febr. 15
11:09
Ron Dennis megerősítette, beadta a válópert (F1világ)
A McLaren csapatvezetője, Ron Dennis hivatalosan is megerősítette, hogy több, mint húsz év boldog házasság után elválik feleségétől, Lizától.
febr. 15
11:16
Exige Sport Cup 260: játékszer nyílt napra (Totalcar)
Még egy kívánatos Lotus
febr. 15
11:19
Honlap a jogtalan parkolók ellen (Vezess)
Internetes honlap indult a mozgássérült-parkolóhelyek védelmében. A jogtalanul használók autóiról fényképek kerülnek a weboldalra. A lényeg a közlekedési kultúra javítása.
febr. 15
11:30
Dögös az új Fiesta! (Vezess)
A Ford a Genfi Autószalonon bemutatja a már tavaly óta nagy várakozásokkal övezett új Fiestát. A korábbi tanulmányhoz képest nem sok változott, az autó robusztus, dögös maradt.
febr. 15
11:34
"Állítsd le a kamerát, vagy szét... a fejedet!" - a teljes videó (HVG)
Megtámadta az MTV forgató stábját Kiss Bálint, a MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) elnöke. Az operatőr megsérült, a támadó fenyegetett, a tévé elhallgatott. Miután Kiss Bálint korábbi ígérete ellenére nem kért bocsánatot, az MTV Híradója péntek este leadta az incidensről készült felvételeket. (79 hozzászólás)
febr. 15
11:53
Stepney tisztára szeretné mosni nevét (F1világ)
A Ferrari egykori mérnöke, Nigel Stepney már alig várja, hogy elmondhassa saját verzióját a tavalyi évet beárnyékoló kémügyről, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség beidézte egy meghallgatásra, melyre hamarosan sort is kerítenek.
febr. 15
12:15
Stepney tisztára szeretné mosni a nevét (F1világ)
A Ferrari egykori mérnöke, Nigel Stepney már alig várja, hogy elmondhassa saját verzióját a tavalyi évet beárnyékoló kémügyről, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség beidézte egy meghallgatásra, melyre hamarosan sort is kerítenek.
febr. 15
12:19
Káosszal indít az új futam (Vezess)
A Szingapúri Nagydíj szervezői alábecsülték a Forma-1 első éjszakai versenyére irányuló óriási érdeklődést: a jegyek tegnap kezdődött árusítását végző rendszerek összeomlottak a vásárlók rohama alatt.
febr. 15
12:43
Ördögi Corvette (Totalcar)
Ahány lóerő, annyi darab
febr. 15
13:02
Mától gyökér leszek! (autozz.blog.hu)
Zsolt mögött brummognak a gyökér motorosok folyton, ezért úgy döntött, hogy a gyökérkezelésnek azt a módját választja, hogy ő is gyökér lesz a gyökér motorosokkal szemben. Tudom. Szóismétlés. Ma a napsütéses reggel nem csak az én kedvemet viditotta fel, hanem előcsalogatta a hardcore motorosokat is, igy sokan ktolták a gépet az utakra. Ebben persze semmi meglepő nincsen, motorozni jó dolog. Tudjuk…
febr. 15
13:19
Megjött a Ford szabadidő-autója (Vezess)
Az új Fiesta mellett a Ford a Genfi Autószalonon a márka első igazi európai jellegű szabadidő-autójáról, a Kugáról is lerántja a leplet.
febr. 15
13:25
Button szerint a Honda ledolgozza hátrányát (F1világ)
A Honda brit versenyzője, Jenson Button úgy gondolja, sokat javult az RA108 teljesítménye az elmúlt időben, amit az is bizonyít, hogy véleménye szerint az idei év eddigi legjobb tesztprogramját teljesítették a héten Jerezben.
febr. 15
13:47
A McLaren-főnök szerződést bont (Vezess)
Ron Dennis 22 évi elkötelezettség után kilép, felesége és ő külön utakon folytatják.
febr. 15
13:48
Dízel Nitro tuninggal (Totalcar)
A sufnituning jövője
febr. 15
13:50
Mercedes-Benz Hungária Kft.-re változtatja nevét a DaimlerChrysler Automotive Hungária (Autó-Motor)
A DaimlerChrysler AG, miután a Chrysler többségi részesedését eladta a Cerberus Investment Groupnak, 2007. október 4.-én Daimler AG-re változtatta nevét. Ennek folyományaképp 2008 februárjától megváltozik a Daimler AG magyarországi szervezetének neve is.
febr. 15
13:52
120 éves a Dunlop (Autó-Motor)
Egyszerű ötletek változtatják meg a világot. 1888-ban mindössze kisfia triciklijét szerette volna kényelmesebbé tenni az az állatorvos, akinek nevét ma is viseli a világ egyik vezető gumiabroncsgyártója.
febr. 15
13:54
Dízel Ignis váltóolaja (Totalcar)
Csereintervallum, viszkozitás
febr. 15
13:54
Három SEAT-tal gazdagodtak a győri kosaras lányok (Autó-Motor)
A SEAT két évvel ezelőtt fűzte szorosra a kapcsolatát a hazai bajnokságban SEAT Foton néven induló győri női kosárlabdázókkal. Talán azért is, mert a Soproni Postás utódjaként harcba szálló gárda merész terveket szövögetett, ehhez azonban támogatókra volt szüksége.
febr. 15
13:56
98-as G-Astrába Magnatec 10W-40 (Totalcar)
Használhatom?
febr. 15
13:56
Havazás és balesetek Kelet-Magyarországon (HVG)
Ma reggel fél nyolc és kilenc óra között tíz, anyagi kárral járó baleset történt Debrecen illetékességi területén - tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese, Rácz Sándor alezredes.
febr. 15
13:56
A Daimler Buses nyolc százalékkal múlta felül 2007-ben az előző év kiváló értékesítését (Autó-Motor)
A Daimler Buses 2007 folyamán világszerte 39.000 darabot értékesített a Mercedes-Benz, Setra és Orion márkájú autóbuszaiból, nyolc százalékkal felülmúlva az előző év magas szintjét.
febr. 15
13:58
Létezik 15W-50-es olaj? (Totalcar)
Úgy hittem, nem
febr. 15
14:00
95-ös Audi A6 olajcseréje (Totalcar)
300 ezer fölött futott
febr. 15
14:02
Golf V olajcsere-periódusa (Totalcar)
Reális a 30 ezer kilométer?
febr. 15
14:04
Különbség Shell és Shell között (Totalcar)
Helix ultra vs. Helix ultra extra
febr. 15
14:06
Közép-európai Dakar-futam: akár 379 milliós plusz adóbevétel (HVG)
A Közép-Európai Rali – amely az idei Dakar-verseny elmaradása miatt egy évvel előrehozott tereprali-széria nyitóversenye lesz – a becslések szerint 250-379 millió többlet-adóbevételt hozhat Magyarországnak – mondta Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium (ÖTM) államtitkára egy turisztikai konferencián pénteken Budapesten.
febr. 15
14:19
Rákkeltő lakókocsik (Vezess)
Szegény embert az ág is húzza. Anno több mint 145 ezren kaptak lakókocsit a Katrina hurrikán károsultjai az amerikai katasztrófavédelmi hivataltól. Most kiderült, hogy rákkeltőek.
febr. 15
14:51
Subaru Legacy és Outback Boxer Diesel (Autó-Motor)
Ledőlt az utolsó benzines bástyák egyike: a dízelmotor rohammal elfoglalta a Subaru erődjét. Az új konstrukció természetesen boxer elrendezésű, mint ahogy a márka szokott receptjét követi a hajtáslánc is. Nagyon jó kocsi lett az eredmény, amely komoly fejfájást okozhat a vetélytársaknak.
febr. 15
14:53
Fisichella a Ferrarira fogadna (F1világ)
A Force India olasz versenyzője, Giancarlo Fisichella biztos benne, hogy ismét a Ferrari pályázhat a legnagyobb eséllyel a világbajnoki cím megszerzésére a 2008-as idényben.
febr. 15
15:22
Rozsdamenet a Mariahilferre (Totalcar)
Egy szép napon - nagyjából másfél hete lehetett - előtúrtam öreg Bazeget a garázsból, már november eleje óta nem ment egy métert se.
febr. 15
15:31
James Bond új autója - videó (Vezess)
A tökéletes Bond-autó: nem csak egy sportos kabrió, amelyből a Riviérán lehet kacsintgatni a lányokra, de akár az Atlantiszon bujkáló főgonoszt is meg lehet vele látogatni. Ilyen a Rinspeed búvárautója.
febr. 15
15:58
Olcsó és kedvelt kombi (Vezess)
Az egy dolog, hogy a családunkban van egy Fabia kombi, meg hogy vezettem az új 5 ajtós 1,4-es Fabiát is. De csak ezért rám verni a kombit is, amikor a Fiat 500 is nálunk van?! Szemetek!
febr. 15
16:15
Stepney alig várja a tárgyalást (Vezess)
A Ferrari árulója, Nigel Stepney állítása szerint mit sem szeretne jobban, mint tisztázni magát az FIA előtt a kémüggyel kapcsolatban.
febr. 15
17:16
Lopnak, és büszkék rá (Vezess)
A kínai Smart-koppintás gyártója, a Shuanghuan kihívja maga ellen a sorsot: nem elég, hogy a Daimler tiltakozása ellenére nemrég Európában is forgalomba hozták az autót, de még a vörös posztót is rázogatják előttük a másolat mottójával.
febr. 15
17:18
A McLaren vezetői megússzák a kihallgatást? (F1világ)
A McLaren vezetőinek mégsem kell megjelenniük az olasz ügyészségen, hogy választ adjanak néhány eddig még tisztázatlan kérdésre a kémügyben, pedig korábban úgy volt, hogy hétfőn kerül sor a megbeszélésre.
febr. 15
17:53
Mennyit fizetett az Audi? (Totalcar)
Tényleg jön a világvége, mindjárt én is beruházok egy Tesla Roadsterbe, vagy egy Aixam 50-esbe.

Keresés