2008. február 16. szombat

febr. 16
8:18
De legalább BMW (Vezess)
Miért választana valaki egy alapmotorral szerelt hármas BMW-t, ha ennyi pénzért már egy jóval erősebb és takarékosabb dízelmotorral is talál más márkákból? Pont azért, mert BMW.
febr. 16
8:54
A világ legdrágább autója.Meg sok másik (Totalcar)
Nincs olyan erős lélek, amelyben meg ne pendítene néhány húrt a bécsi Chromjuwelen kiállítás. Alapvetően egy rakás öreg vas, de amin ezek átmentek...
febr. 16
10:58
A csapatok is harcba szállnak a rasszizmus ellen (F1világ)
A Forma-1-es csapatok kivétel nélkül a Nemzetközi Automobil Szövetség mögé álltak, és már most kijelentették, mindenben támogatják az irányító testületet a néhány hónap múlva induló rasszizmus elleni kampányában.
febr. 16
11:12
Homályos képpel izgat a Saab (Totalcar)
Kisautó érkezik
febr. 16
11:31
Visszatért az ellensúlyos lengéscsillapító az F1-be? (F1világ)
Legutóbb a Renault-t vádolták meg azzal, hogy az ellensúlyos lengéscsillapító használatával komoly előnybe került ellenfeleivel szembe, ami miatt az FIA 2006 második felében be is tiltotta az eszköz használatát a Forma-1-ben.
febr. 16
15:07
Hózápor és viharos szél várható (HVG)
Szombaton az időnként erősen megnövekvő felhőzetből szórványosan várható hózápor - jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.
febr. 16
15:26
Nem pink bömösök (Totalcar)
Szerdán elvittem egy X5-öst kötelező szervizre, róla később bővebben, mert zsíros egy autó, és ez volt életem első béemvéje, másrészt mert az este, béemvé-szűzességemmel együtt káresemény-szűzességemet is elveszítve, meghúztam az oldalát.
febr. 16
15:58
Rendőrautó is van a mozgássérültek helyén parkolók fotói között (HVG)
Jelenleg 24 kép található azon a honlapon, ahová a mozgássérültek helyére beálló autók fotóit tölthetik fel a netezők. (6 hozzászólás)
febr. 16
17:03
Ismét nyomozhatnak az Il Ferrónál (HVG)
A Fővárosi Főügyészség napokon belül elrendelheti a nyomozást az Il Ferro Kft. ügyében - írja a Népszabadság.
febr. 16
17:51
GAZ 59037A - 8x8-as orosz családi autó (4x4 online)
A családi kirándulóautó - ahogy felénk mondanák - SUV - híre most járta be a világsajtót.
febr. 16
19:01
Trabant kaland (autozz.blog.hu)
Doky egy valóságos novellával, már-már kisregénnyel örvendeztetett meg minket. Mivel hétköznap a látogatóink többsége a munkaidejét tölti azzal, hogy nálunk olvasgat és kommentál, ezért ezt a mait inkább hétvégére időzítettem, különben az olvasóink igen nagy százalékát kirúgnák a munkahelyéről és összeomlana az ország gazdaságának még megmaradt része. Az itt leírt történet nem egy torz elme…
febr. 16
19:14
Hayden állt az élre a nyitónapon Jerezben (F1világ)
Nicky Hayden bebizonyította, hogy a Repsol Honda és a Michelin komoly előrelépést ért el az elmúlt időben, ugyanis az élen végzett az e heti tesztek első napján a spanyolországi Jerezben, ahol a csapatok tovább folytatták a felkészülést a 2008-as idényre.

Keresés