2008. február 24. vasárnap

febr. 24
8:55
Büntetés satufékkel (autozz.blog.hu)
Tegye fel a kezét, akire még sosem fékeztek rá bosszúból, szivatásból! Hááát, nem látok túl sok kezet a levegőben... Rövidnevű levélírónk, B két ilyen esetét is megosztotta velünk, mi meg veletek. Milyen korbácsot is szoktak ilyenkor kiabálni az ilyen tapló parasztokra, mint amilyenek az alábbi történetek alanyai? Elsősorban a főtrözs úrnak szeretnék feltenni egy költői, ám eléggé idevágó…
febr. 24
9:20
Autóból hotspotot (Vezess)
Kicsit körülményes, drága is, de létezik. Már autóba is gyártanak külön WiFi routert, amivel egy mozgó hotspotot varázsolhatunk négykerekűnkből. Ezek után ne csodálkozzunk, ha ránk tapadnak.
febr. 24
10:25
Glock nem tudja, hol áll a Toyota (F1világ)
A Toyota Racing német versenyzője, Timo Glock nem tudja, mit várjon csapatától az idei évben, azonban bízik benne, hogy a japán gárda fel tudja majd venni a harcot a Renault-val és a Williamsszel.
febr. 24
10:48
Újra járható az M1-es Győr felé (HVG)
Kigyulladt a Budapestről Kisbérre közlekedő távolsági busz vasárnap reggel az M1-es autópálya 34-es kilométerénél, Bicske közelében.
febr. 24
11:21
Mellékvágány (autohistory.blog.hu)
Az automobil múltját kutatva a gyönyörű járgányok mellett mindig érdekes emberek történetével találkoztam. A néhány jól ismert legendán kívül azonban ott van azoknak a gyártulajdonosoknak, tervezőknek, vagy versenyzőknek a sora, akiknek nevét nem emlegetjük egyszerre Ferrariéval, Lamborghiniéval, vagy David Brownéval - pedig megérdemelnék! Ezért szenteltem helyet a blogomon Dubonnetnek, Marcel…
febr. 24
11:31
Korrupció: sáros lehet a Volkswagen-vezér? (HVG)
Erősen kétségesnek tartja a korrupciós ügyben pénteken csaknem 3 évi letöltendő börtönbüntetésre ítélt volt Volkswagen vezető, hogy a cég első számú embere állítólag semmit nem tudott a "szociális béke fenntartása érdekében elkövetett" vesztegetésekről a nagyvállalatnál.
febr. 24
11:48
Mély vonzalom egy Mazdában? (Vezess)
Megsokasodtak az utóbbi hetek-hónapok Mazda tesztjei. Megvolt a Mazda2 kétféle benzinmotorral, két hete vezettük az új Mazda5-öt, az új Mazda6-ból a héten ment ki a 2,5 literes benzines tesztje, a mostani cikk a kombi és az új dízel kapcsán született.
febr. 24
13:20
Száz malac halála az országúton (HVG)
Felborult egy malacokat szállító kamion Szeged határában az 5-ös főúton, nem sokkal dél után.
febr. 24
14:32
Kifeszített drótkötél végzett a rendőrrel (HVG)
Kifeszített drótkötélnek ütközött egy motorozó rendőr szombat délután Pécel külterületén, járművével felborult, és a helyszínen életét vesztette - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
febr. 24
16:47
Hamilton csak jelenthet Schumachernek (F1világ)
Minden idők legsikeresebb Forma-1-es újonca, Lewis Hamilton soha nem lesz olyan jó versenyző, mint a sport hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher volt, állítja a német pilóta menedzsere, Willi Weber.
febr. 24
17:40
Hétfőn is príma idő lesz, különösen délen (HVG)
A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn többnyire 13, 18 fok között várható, ennél melegebb a déli határ mentén valószínű. Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti.
febr. 24
19:25
Damon Hill fia is az F1 felé tart (HVG)
Damon Hill volt Forma-1-es világbajnok brit pilóta fia is követi a családi hagyományt, indul egy gyorsasági autós sorozatban.

Keresés