2008. február 24. vasárnap

febr. 24
9:42
Sajtó: Vettel is rajta volt a McLaren listáján (Formula)
Mateschitz nem engedett
febr. 24
10:25
Glock nem tudja, hol áll a Toyota (F1világ)
A Toyota Racing német versenyzője, Timo Glock nem tudja, mit várjon csapatától az idei évben, azonban bízik benne, hogy a japán gárda fel tudja majd venni a harcot a Renault-val és a Williamsszel.
febr. 24
10:48
Újra járható az M1-es Győr felé (hvg.hu)
Kigyulladt a Budapestről Kisbérre közlekedő távolsági busz vasárnap reggel az M1-es autópálya 34-es kilométerénél, Bicske közelében.
febr. 24
11:31
Korrupció: sáros lehet a Volkswagen-vezér? (hvg.hu)
Erősen kétségesnek tartja a korrupciós ügyben pénteken csaknem 3 évi letöltendő börtönbüntetésre ítélt volt Volkswagen vezető, hogy a cég első számú embere állítólag semmit nem tudott a "szociális béke fenntartása érdekében elkövetett" vesztegetésekről a nagyvállalatnál.
febr. 24
13:20
Száz malac halála az országúton (hvg.hu)
Felborult egy malacokat szállító kamion Szeged határában az 5-ös főúton, nem sokkal dél után.
febr. 24
14:32
Kifeszített drótkötél végzett a rendőrrel (hvg.hu)
Kifeszített drótkötélnek ütközött egy motorozó rendőr szombat délután Pécel külterületén, járművével felborult, és a helyszínen életét vesztette - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
febr. 24
15:44
Ötpozíciós büntetéssel jár a váltócsere (Formula)
Szigorít az FIA
febr. 24
16:47
Hamilton csak jelenthet Schumachernek (F1világ)
Minden idők legsikeresebb Forma-1-es újonca, Lewis Hamilton soha nem lesz olyan jó versenyző, mint a sport hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher volt, állítja a német pilóta menedzsere, Willi Weber.
febr. 24
17:40
Hétfőn is príma idő lesz, különösen délen (hvg.hu)
A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn többnyire 13, 18 fok között várható, ennél melegebb a déli határ mentén valószínű. Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti.
febr. 24
19:25
Damon Hill fia is az F1 felé tart (hvg.hu)
Damon Hill volt Forma-1-es világbajnok brit pilóta fia is követi a családi hagyományt, indul egy gyorsasági autós sorozatban.

Keresés