2008. február 17. vasárnap

febr. 17
8:19
Mokány olasz (Vezess)
Szokatlan rokonszenvvel közeledtem az autó felé. Felrémlett bennem az első saját turbómotoros kisautó emléke. Történetesen az is Fiat volt. Aztán beugrott a kipufogóból csordogáló motorolaj képe, és már nem örültem annyira.
febr. 17
9:31
Gazdira lelt a tartós Dacia (Totalcar)
Hát elvitték.
febr. 17
11:10
Az ausztrál Lotus: Bolwell (autohistory.blog.hu)
Az ausztrál sportkocsikról általában kevés dolog jut az ember eszébe. Mad Max brutál Ford Falconja, vagy a Holden Monaro mind nagy autógyárak tömegmodelljeinek spéci változatai voltak. Kisszériás sportautókról azonban csak ritkán jön híradás a kontinensnyi országból; legendás járgányok pedig nem is születtek a kenguruk földjén - gondolhatnánk. Pedig ez tévedés! Az 1950-es és hatvanas évek…
febr. 17
11:52
A Back II Black tag vezetés közben telefonál (autozz.blog.hu)
Egyszer már belefutott a lent emlegetett kereskedelmi tv csatorna egy hasonló balhéba, akkor Győzikét mutogatták fedélzeti kamerával vezetés közben úgy, hogy nem volt becsatolva a biztonsági öve. Yeahhh most egy másféle szabálysértésre figyelt fel. A kapcsolódó videót itt tudjátok megnézni. A "békecsatornákon" (Animal Planet, NGC, EuroSport, stb) kívül ugye, nem ajánlatos az egyszemű…
febr. 17
11:59
Elfekvő audionaplók (adab.hu)
Történt, hogy szombaton a metro ücsörögve zenéket hallgattam, mikor a lejátszó az utolsó szám után valami beszédre ugrott. előszőr nem tudtam, hogy mi a fene lehet a hanganyag, aztán megnéztem a kütyü menüjében és kiderült, hogy a diktafonnal felvett beszélgetések következtek a zene után. elfelejtettem felrakni ezeket. Még az odafele vezető úton Casablanca felé vettük fel [...]
febr. 17
15:20
Kovalainen az adó miatt költözik (Vezess)
A mclarenes Heikki Kovalainen csapattársához hasonlóan a kedvező adózás miatt Svájcba költözik. Jó társaságba kerül.
febr. 17
16:50
Ecclestone nem aggódik a rasszizmus megjelenése miatt (F1világ)
A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone biztos benne, hogy a két héttel ezelőtt megrendezett barcelonai tesztet beárnyékoló rasszista támadások nem ismétlődnek meg a jövőben.
febr. 17
18:06
Kéken lángoló, 6 ajtós Ford F650-es pickup - oroszlán az aszfalton és a folyóban is (4x4 online)
A pickupok királya 2008-ban is hozza a formáját.
febr. 17
19:06
Ford Kuga - sorozatgyártásra készen (4x4 online)
Az új kompakt-crossover európai értékesítése nyáron kezdődik.
febr. 17
20:51
Kemény szezonra számít a Michelin (F1világ)
A Michelin motorsport igazgatója, Frederic-Henri Biabaud szerint kemény szezon előtt áll a francia nagyvállalat a MotoGP-ben.
febr. 17
21:08
Stoner végzett az élen a délelőtti tréningen (F1világ)
A MotoGP világbajnoka, Casey Stoner az utolsó pillanatokban megfutott gyorskörével állt az élre a reggeli edzésen a spanyolországi Jerezben, ahol nyirkos idő fogadta a versenyzőket.
febr. 17
21:29
Stoner nyerte az időmérőt Jerezben (F1világ)
A világbajnoki címvédő, Casey Stoner dominált a délutáni időmérő edzésen a spanyolországi Jerezben, ahol egy utcai BMW-ért folyt a küzdelem. A Ducati ausztrál versenyzője több mint egy teljes másodpercet vert a mezőnyre.
febr. 17
21:46
Rossi nem aggódik túlságosan Stoner miatt (F1világ)
Valentino Rossi elárulta, egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy a MotoGP jelenlegi világbajnoka, Casey Stoner főlényes győzelmével zárult a vasárnap megrendezett különleges időmérő edzés a spanyolországi Jerezben.
febr. 17
22:02
Idő előtt véget ért a tesztelés Jerezben (F1világ)
A MotoGP szervezőinek idő előtt le kellett fújniuk a mai harmadik tréninget Jerezben, ugyanis az egyre nagyobb széllökések miatt veszélyessé vált a körözés a spanyol ringen.

Keresés