2008. február 17. vasárnap

febr. 17
0:22
Indonéz Nagydíj: A sprintfutam rajtsorrendje (Formula)
Indonéz Nagydíj - Sprintfutam - 2008.02.17.
febr. 17
0:28
Tenisz, Vina del Mar: Pennetta-Zakopalova a fináléban (She)
A 200 ezer dollár összdíjazású chilei női tenisztorna elődöntőjében az első helyen kiemelt olasz Penetta és a nyolcadik helyen rangsorolt cseh Zakopalova is két-két játszmában verte soros riválisát és készülhet az egymás elleni fináléra.
febr. 17
6:18
Megfejtette a geológus Geller titkát (Blikk)
Uri Gellernek követője akadt, méghozzá Juhász Árpád, a népszerű geológus személyében
febr. 17
6:18
Szó nélkül tüzelt a gyilkos (Blikk)
Sajnálja társát, de örül, hogy életben maradt Párvay Attila, az a rendőr, aki ártalmatlanná tette Borbély Zoltán zászlós gyilkosát
febr. 17
6:20
Egymást vigasztaltuk a szerelembe (Blikk)
Növényi semmit sem képes felületesen csinálni
febr. 17
6:20
Magyarok, akik a világ sebeit gyógyítják (Blikk)
A világ minden pontján találhatunk magyarokat
febr. 17
6:22
Bódi Sylvi: Korai összeköltözni (Blikk)
Az ünnepet szigorúan kettesben töltötték
febr. 17
6:22
Ki hová léphet még a kormány sakktábláján? (Blikk)
A leváltásokról szóló jóslatok beigazolódtak
febr. 17
6:23
Csók volt a belépő Kispesten (Blikk)
Egy csók volt a belépő tegnap a Bozsik stadionban a tavaszi idénynyitóra
febr. 17
6:24
Hajós összeesküvést sejt (Blikk)
BUDAPEST – A Heti hetes sztárjainak fantáziáját megmozgatta a politika, főleg a kormányátalakítás és Orbán Viktor évértékelője.
febr. 17
6:24
Koszovó ma elszakad (Blikk)
A tartomány függetlenségét ma kikiáltják
febr. 17
6:25
Most már biztos, jönnek Messiék (Blikk)
A június 4-i mérkőzést az RTL Klub közvetíti
febr. 17
6:26
Első Emelet: Folytatják! (Blikk)
"Fantasztikus volt a koncert, rajtam nem múlik, hogy folytassuk"
febr. 17
6:26
Hogy került harci gáz a kórházba? (Blikk)
BUDAPEST – Harci gázt találtak a héten az egri Markhot Ferenc Kórházban! Az országos rendőrfőkapitány megerősítette értesülésünket: brómcián volt az épület gyógyszertárában, az ugyanilyen feliratú dobozban. Hogy kerülhetett a kórházba olyan anyag, amelyet a világháborúkban harci gázként használtak?
febr. 17
6:27
Felszállt a zöld-fehér füst (Blikk)
Három szerződést kell aláírni az angolokkal
febr. 17
6:28
Nelly Furtado gyereket vár (Blikk)
febr. 17
6:29
Real Madrid a futball krőzusa (Blikk)
A földkerekség leggazdagabb futballcsapata
febr. 17
6:30
Shakira „kolerázott” (Blikk)
febr. 17
6:31
Új Talmákat nevel (Blikk)
DABAS – Talmácsi István (50), a gyorsaságimotoros-vb 125 köbcentis kategóriájában győztes Gábor (26) édesapja, fiai méltó követőit keresi. Talma papa motorsport-egyesületében fiatal tehetségeknek ad lehetőséget a kitörésre.
febr. 17
6:32
Nagy találkozás lesz (Blikk)
febr. 17
6:33
Henint segíti a hazai pálya (Blikk)
febr. 17
6:34
Férfiak figyelem! Ezzel minden nőt meghódíthattok... (Életforma)
A nemek közötti egyik lényeges különbség az, hogy a férfiak előszeretettel viccelnek tragédiákkal, borzalmakkal és a tulajdon nemi szervükkel. A nők ezektől a témáktól viszolyognak. A tragédiákat átélik, a borzalmakat nem szeretik, a szexuális tartalmú témákat pedig kifecsegik a barátnőjükkel.
febr. 17
6:45
Újabb sarcot javasolnak a dohányosok ellen (Infostart)
Pénzért kiváltandó, évente megújítandó fényképes engedélyhez kötné egy brit kampányszervezet a dohányáruk vásárlását.
febr. 17
7:15
A Toshiba beszüntette a HD DVD eszközök gyártását (PCWorld)
A Toshiba beszüntette HD DVD lejátszóinak és felvevőinek gyártását, jelentette be az NHK japán közszolgálati adó szombat este.
febr. 17
7:18
Bonyodalmakat okoz az új miniszterelnök nagy orra (Infostart)
Sérelmezte a vezető thaiföldi kormánypárt több tagja, hogy a jeltolmácsok orruk megérintésével jelölik a február 6-án beiktatott új kormányfőt, Szamak Szundaravedzset.
febr. 17
7:46
Ingyenes városnézés (Adó1százalék)
Az idegenvezetői világnap alkalmából február 24-én 9-16 óra között a budapesti idegenvezetők óránként induló ingyenes gyalogos és autóbuszos vezetéssel mutatják be Budapest nevezetességeit és történelmi értékeit - közölte a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK).
febr. 17
7:48
Új állam Európában (Kripto Akadémia)
Vasárnap várhatólag függetlenné nyilvánítja magát a mostanáig névleg Szerbiához tartozó, túlnyomórészt albánok lakta tartomány, Koszovó. Előreláthatólag a pristinai parlament délutánra összehívott rendkívüli ülésén jelentik be, hogy a terület elszakad Szerbiától.
febr. 17
7:50
Megölte színészeit a Latinovits-szerep (BorsOnline)
Sötét titok köti össze három színész sorsát. Bubik István autóbalesetben vesztette életét, Bertók Lajos a Dunába veszett, Selmeczi Roland halálos karambol áldozata lett. Életükben volt egy közös pont: haláluk előtt lehetőséget kaptak arra, hogy eljátszhassák Latinovits Zoltán szerepét.
febr. 17
7:50
Húszmillióért lakoltattak ki négy gőtét (Infostart)
A szabályozás megváltoztatását tervezik Angliában, miután 60 ezer fontért (mintegy 20 millió forint) költöztettek el egy építési területről négy védett tarajos gőtét.
febr. 17
7:52
Sose volt élet a Marson? (Adó1százalék)
Nem alakulhatott ki élet a Marson egy amerikai tudós megállapítása szerint, mégpedig azért, mert túlságosan nagy volt ehhez az ásványi anyagok koncentrációja a vörös bolygó vízkészletében. Andrew Knoll biológus a hét végén fejtette ki álláspontját egy bostoni konferencián. Megállapításait a Spirit és az Opportunity Mars-kutató ikerrobotok megfigyeléseire alapozza.
febr. 17
7:53
Új vezetőt választanak Gecsén (Alternatív Energia)
Időközi polgármester-választást tartanak ma a Veszprém megyei Gecse községben. A választásra azért van szükség, mert a település korábbi polgármestere 2007. október 30-án családi okok miatt lemondott tisztségéről.
febr. 17
7:57
Tizennégymillió dollárért kelt el egy rendszám (Adó1százalék)
Tizennégymillió dollárért kelt el egy rendszám egy árverésen szombaton az Egyesült Arab Emírségekben. A világon soha nem adtak még ennyi pénzt - 52,2 millió dirhamot, átszámítva 14,2 millió dollárt - egy rendszámért.
febr. 17
7:59
Tévések szállják meg Nyíregyházát (Adó1százalék)
Április 24-27 között rendezik meg a televíziós riporterek világversenyét Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn, ahová huszonöt ország fiatal tehetségeit várják a szervezők - közölte a rendező fehérgyarmati Régiókért Alapítvány elnöke.
febr. 17
8:03
Legalább az uszodában nem bosszantja a tömeg... (Adó1százalék)
Egy dédmama az egyetlen lakója egy brit luxus lakóparknak: a többi 29 lakás tulajdonosai csak hétvégente vagy még ritkábban járnak második lakhelyükre.
febr. 17
8:14
Megkapta a kilövési engedélyt a kimcsit (Adó1százalék)
Kedvenc nemzeti eledelét, a kimcsit küldi Dél-Korea áprilisban az űrbe az ország első űrexpedícióján. A kifejezetten az űrutazás kedvéért módosított recepttel készülő savanyított káposzta több más koreai eledellel együtt kapta meg a kilövési engedélyt.
febr. 17
8:15
Gyorsan lezavarják majd a népszavazást (Alternatív Energia)
Várhatóan a korábbinál egyenletesebben érkeznek majd a népszavazás napján az eredmények, köszönhetően annak, hogy minden, a közigazgatási hálózatba bekapcsolt településről közvetlenül küldhetnek majd elektronikus úton adatokat az Országos Választási Irodának.
febr. 17
8:19
Tragédiába torkollott egy illegális utcai autóverseny (Adó1százalék)
Tragédiába torkollott egy illegális utcai autóverseny helyi idő szerint szombat hajnalban az Egyesült Államokban: a nézők közé rohant egy autó; nyolcan életüket vesztették, öten súlyosan megsérültek. A szerencsétlenség Maryland államban, Washingtontól 30 kilométerre délre történt.
febr. 17
8:23
Véletlenül lett világsztár Brad Pitt és Julia Roberts (BorsOnline)
Az ember nem mindig azt kapja, amit vár, de ebből hatalmas szerencse is kisülhet. Egy Amerikában megjelent könyvben Janet Hirshenson, casting-vezető és asszisztense, Jane Jenkins árulja el hollywoodi szereplőválogatások féltve őrzött titkait. A szerzők arról is lerántják a leplet, hogy Julia Roberts, Brad Pitt, Whoopi Goldberg és Meg Ryan egy egyszerű véletlen folytán váltak világsztárrá. Ezek a…
febr. 17
8:29
Divatmárka lett a filmsiker kitalált szereplőjéből (Infostart)
Arra már számos példa akadt, hogy egy világhírű sztár nevével fémjelzett parfümöt bocsátottak ki, vagy egy ruhakollekcióhoz adta a nevét egy filmszínész. De arra nem, hogy egy sikeres film hősnőjének nevét kölcsönözte volna öltözékeihez egy divattervező.
febr. 17
8:33
Már csak döcög a NOX szekere? (BorsOnline)
Aggasztó hírek keltek szárnyra 2005, 2006 és 2007 sikerbandájáról, a NOX-ról. Idén mindössze két fellépésük lesz, a tavaly bejelentett külföldi turné is elmarad, az énekesnő, Péter Szabó Szilvia pedig újonnan nyitott éttermében serénykedik. Szilvia csak reménykedik abban, amit tavaly biztosra vettek: külföldön is sztárok lesznek.
febr. 17
8:34
Így varázsolhatsz magadnak gyönyörű hajat! (Életforma)
Mikor a napfény megcsillant a haján, oly gyönyörű volt - e költeményekbe és szerelmes dalokba illő mondat több dologra is felhívja a figyelmünket. Itt a tavasz, ékünk a hajunk, mely akkor a legszebb, ha ápolt, ha csillog, vagyis lássuk, mit kell tennünk, hogy elérjük a kívánt hatást, a csodaszép hajkoronát.
febr. 17
8:35
Megállíthatatlan az öngyilkossági sorozat (Adó1százalék)
Újabb két bridgendi fiatal akasztotta fel magát, sokkolva egész Nagy-Britanniát - adta hírül a Daily Mail című brit napilapra hivatkozva az Inforádió. A dél-walesi kisvárosban immár tizenhatra emelkedett az egy éven belül öngyilkosságot elkövetett fiatalok száma. Mindannyian 15 és 26 év közöttiek voltak.
febr. 17
8:36
Kettős fronthatás! Hogyan hat ez ránk? (Életforma)
Hogyan hat az időváltozás szervezetetünkre?
febr. 17
8:37
Orbán: mi nem ellenzék vagyunk, mi vagyunk az új irány (Alternatív Energia)
Orbán Viktor szerint a Fidesz feladata ma már nem a klasszikus ellenzéki feladat, hanem munkájukat a leendő nagy kormánypárti szerep felé való elmozdulás jellemzi. Erről a pártelnök a Magyar Rádió Vasárnapi Újság című, felvételről sugárzott, műsorában beszélt vasárnap reggel.
febr. 17
8:47
Múlt heti fonákság - a Fidesznek elszámoló polgármesterrel (Piac és Profit)
Karsai képviselő körzetében bizonyára nem lesz privatizált egészségügy. Már csak azért sem, mert a helyiek, akik Isten, ember és az sztk előtt egyenlők gazdagságukban, imádnak pénzt adni a dokiknak.
febr. 17
8:48
'Reggelt! (GameStar)
Tél tábornoknak még esze ágában sincs átadni helyét Tavasz anyónak, szóval öltözzön mindenki melegen.
febr. 17
9:00
Szteroiddal tömték Ronaldót a PSV-nél (BorsOnline)
Döbbenetes vádakat fogalmazott meg Ronaldó sérülésével kapcsolatosan Bernardo Santi, a brazil labdarúgó-válogatott orvosa. A doki szerint a brazil világsztár azért szenved annyi sérülést, s szenvedett néhány napja súlyos térdszalag sérülést, mert fiatal játékos korában anabolikus szteroiddal tömték tele.
febr. 17
9:01
Hárman pályáznak a tragikusan elhunyt sztárszínész helyére (Infostart)
A hírek szerint nem egy, hanem három színész esélyes a közelmúltban tragikus módon elhunyt Heath Ledger helyére Terry Gilliam The Imaginarium of Dr. Parnassus című filmjében.
febr. 17
9:19
Gárdabakancsok a jog ösvényein (168 Óra Online)
Csak áprilisban kezdi tárgyalni a Fővárosi Bíróság a Magyar Gárda ügyét, hónapokkal azután, hogy a Fővárosi Főügyészség az egyesület feloszlatását kezdeményezte. [Dátum: 2008. 02. 17. 09:00]
febr. 17
9:22
Előnyt kovácsolnak Száron a szarból is (BorsOnline)
Beszédes nevű internetes oldalt indít Szár község önkormányzata: a falu nem kis meglepetésére Garán Éva polgármester beadta a kérelmet a szarbanvagyunk.hu domain regisztrációjára.

Keresés