2008. február 17. vasárnap

febr. 17
0:19
Avokádó: gyümölcs, zöldség és gyógynövény (HáziPatika)
Az avokádó egy olyan univerzális növény, amely gyümölcs, zöldség és gyógynövény is egyben. Jó hatással van a szív- és érrendszeri problémákra, és vitamintartalmának köszönhetően pedig kitűnő antioxidáns.
febr. 17
0:22
Indonéz Nagydíj: A sprintfutam rajtsorrendje (Formula)
Indonéz Nagydíj - Sprintfutam - 2008.02.17.
febr. 17
6:18
Megfejtette a geológus Geller titkát (Blikk)
Uri Gellernek követője akadt, méghozzá Juhász Árpád, a népszerű geológus személyében
febr. 17
6:18
Szó nélkül tüzelt a gyilkos (Blikk)
Sajnálja társát, de örül, hogy életben maradt Párvay Attila, az a rendőr, aki ártalmatlanná tette Borbély Zoltán zászlós gyilkosát
febr. 17
6:20
Egymást vigasztaltuk a szerelembe (Blikk)
Növényi semmit sem képes felületesen csinálni
febr. 17
6:20
Magyarok, akik a világ sebeit gyógyítják (Blikk)
A világ minden pontján találhatunk magyarokat
febr. 17
6:22
Bódi Sylvi: Korai összeköltözni (Blikk)
Az ünnepet szigorúan kettesben töltötték
febr. 17
6:22
Ki hová léphet még a kormány sakktábláján? (Blikk)
A leváltásokról szóló jóslatok beigazolódtak
febr. 17
6:23
Csók volt a belépő Kispesten (Blikk)
Egy csók volt a belépő tegnap a Bozsik stadionban a tavaszi idénynyitóra
febr. 17
6:24
Hajós összeesküvést sejt (Blikk)
BUDAPEST – A Heti hetes sztárjainak fantáziáját megmozgatta a politika, főleg a kormányátalakítás és Orbán Viktor évértékelője.
febr. 17
6:24
Koszovó ma elszakad (Blikk)
A tartomány függetlenségét ma kikiáltják
febr. 17
6:25
Most már biztos, jönnek Messiék (Blikk)
A június 4-i mérkőzést az RTL Klub közvetíti
febr. 17
6:26
Első Emelet: Folytatják! (Blikk)
"Fantasztikus volt a koncert, rajtam nem múlik, hogy folytassuk"
febr. 17
6:26
Hogy került harci gáz a kórházba? (Blikk)
BUDAPEST – Harci gázt találtak a héten az egri Markhot Ferenc Kórházban! Az országos rendőrfőkapitány megerősítette értesülésünket: brómcián volt az épület gyógyszertárában, az ugyanilyen feliratú dobozban. Hogy kerülhetett a kórházba olyan anyag, amelyet a világháborúkban harci gázként használtak?
febr. 17
6:27
Felszállt a zöld-fehér füst (Blikk)
Három szerződést kell aláírni az angolokkal
febr. 17
6:28
Nelly Furtado gyereket vár (Blikk)
febr. 17
6:29
Real Madrid a futball krőzusa (Blikk)
A földkerekség leggazdagabb futballcsapata
febr. 17
6:30
Shakira „kolerázott” (Blikk)
febr. 17
6:31
Új Talmákat nevel (Blikk)
DABAS – Talmácsi István (50), a gyorsaságimotoros-vb 125 köbcentis kategóriájában győztes Gábor (26) édesapja, fiai méltó követőit keresi. Talma papa motorsport-egyesületében fiatal tehetségeknek ad lehetőséget a kitörésre.
febr. 17
6:32
Nagy találkozás lesz (Blikk)
febr. 17
6:33
Henint segíti a hazai pálya (Blikk)
febr. 17
6:34
Férfiak figyelem! Ezzel minden nőt meghódíthattok... (Életforma)
A nemek közötti egyik lényeges különbség az, hogy a férfiak előszeretettel viccelnek tragédiákkal, borzalmakkal és a tulajdon nemi szervükkel. A nők ezektől a témáktól viszolyognak. A tragédiákat átélik, a borzalmakat nem szeretik, a szexuális tartalmú témákat pedig kifecsegik a barátnőjükkel.
febr. 17
6:45
Újabb sarcot javasolnak a dohányosok ellen (Infostart)
Pénzért kiváltandó, évente megújítandó fényképes engedélyhez kötné egy brit kampányszervezet a dohányáruk vásárlását.
febr. 17
7:18
Bonyodalmakat okoz az új miniszterelnök nagy orra (Infostart)
Sérelmezte a vezető thaiföldi kormánypárt több tagja, hogy a jeltolmácsok orruk megérintésével jelölik a február 6-án beiktatott új kormányfőt, Szamak Szundaravedzset.
febr. 17
7:50
Húszmillióért lakoltattak ki négy gőtét (Infostart)
A szabályozás megváltoztatását tervezik Angliában, miután 60 ezer fontért (mintegy 20 millió forint) költöztettek el egy építési területről négy védett tarajos gőtét.
febr. 17
8:19
Mokány olasz (Vezess)
Szokatlan rokonszenvvel közeledtem az autó felé. Felrémlett bennem az első saját turbómotoros kisautó emléke. Történetesen az is Fiat volt. Aztán beugrott a kipufogóból csordogáló motorolaj képe, és már nem örültem annyira.
febr. 17
8:29
Divatmárka lett a filmsiker kitalált szereplőjéből (Infostart)
Arra már számos példa akadt, hogy egy világhírű sztár nevével fémjelzett parfümöt bocsátottak ki, vagy egy ruhakollekcióhoz adta a nevét egy filmszínész. De arra nem, hogy egy sikeres film hősnőjének nevét kölcsönözte volna öltözékeihez egy divattervező.
febr. 17
8:34
Így varázsolhatsz magadnak gyönyörű hajat! (Életforma)
Mikor a napfény megcsillant a haján, oly gyönyörű volt - e költeményekbe és szerelmes dalokba illő mondat több dologra is felhívja a figyelmünket. Itt a tavasz, ékünk a hajunk, mely akkor a legszebb, ha ápolt, ha csillog, vagyis lássuk, mit kell tennünk, hogy elérjük a kívánt hatást, a csodaszép hajkoronát.
febr. 17
8:36
Kettős fronthatás! Hogyan hat ez ránk? (Életforma)
Hogyan hat az időváltozás szervezetetünkre?
febr. 17
8:47
Múlt heti fonákság - a Fidesznek elszámoló polgármesterrel (Piac és Profit)
Karsai képviselő körzetében bizonyára nem lesz privatizált egészségügy. Már csak azért sem, mert a helyiek, akik Isten, ember és az sztk előtt egyenlők gazdagságukban, imádnak pénzt adni a dokiknak.
febr. 17
9:01
Hárman pályáznak a tragikusan elhunyt sztárszínész helyére (Infostart)
A hírek szerint nem egy, hanem három színész esélyes a közelmúltban tragikus módon elhunyt Heath Ledger helyére Terry Gilliam The Imaginarium of Dr. Parnassus című filmjében.
febr. 17
9:19
Gárdabakancsok a jog ösvényein (168 Óra Online)
Csak áprilisban kezdi tárgyalni a Fővárosi Bíróság a Magyar Gárda ügyét, hónapokkal azután, hogy a Fővárosi Főügyészség az egyesület feloszlatását kezdeményezte. [Dátum: 2008. 02. 17. 09:00]
febr. 17
9:22
Sztárokkal körülvéve inthet végső búcsút a Spice Girls (Infostart)
Nem kizárt, hogy a már életében legendává vált volt dél-afrikai elnök, Nelson Mandela 90. születésnapján búcsúzik el végleg rajongóitól a Spice Girls. A közelmúltban újjáalakult brit lánycsapat nemrég jelentette be, hogy a mostani az utolsó koncertturnéjuk.
febr. 17
9:33
Ínyenc hírek és egyéb nyalánkságok a szerelemről (Életforma)
Ez mozgatja a világot, nélküle éli sem érdemes, mégha időnként bele is halunk. Persze, hogy a szerelemről van szó. Akár őrültségekre is képesek vagyuk ebben a megváltozott tudatállapotunkban. Például ilyenekre...
febr. 17
9:52
Merénylet a kutyaviadalon - legalább 80 halott (Infostart)
Legkevesebb 80-an haltak meg a vasárnapi kandahári robbanásban egy név nélkül nyilatkozó rendőr szerint. A helyszínen tartózkodó rendőrök, polgári személyek közölték, hogy merénylet történt, de egyelőre nem tudni, hogy azt kamikáze hajtotta-e végre.
febr. 17
9:52
Lékó Péter kikapott a második fordulóban (Metropol)
A nyitófordulóbeli győzelem után Lékó Péter a második körben kikapott a 25. linaresi sakk szupertornán, amelynek első szakasza idén is a mexikói Moreliában zajlik. A magyar nagymester az ukrán Vaszilij Ivancsuk ellen ült asztalhoz sötéttel, s a 43. lépésben kényszerült feladni a küzdelmet.
febr. 17
10:00
A titkosszolgálatot is bevetették az adócsalók ellen (Privátbankár)
Páratlan méreteket öltött az adócsalási botrány Németországban. Közvetlenül azután, hogy lemondani kényszerült az 1 millió eurós adócsalással vádolt Klaus Zumwinkel, a német posta addigi elnöke, vasár...
febr. 17
10:00
Döcög a NOX szekere? (Habostorta)
Aggasztó hírek keltek szárnyra 2005, 2006 és 2007 sikerbandájáról, a NOX-ról. Idén mindössze két fellépésük lesz...
febr. 17
10:10
Rekord áron kelt el az 1-es rendszám (Privátbankár)
Tizennégymillió dollárért kelt el egy rendszám egy árverésen szombaton az Egyesült Arab Emírségekben. A világon soha nem adtak még ennyi pénzt - 52,2 millió dirhamot, átszámítva 14,2 millió dollárt - ...
febr. 17
10:10
A biztosítók díjbevétele megnégyszereződött az elmúlt 10 évben (Infostart)
A magyarországi biztosítók díjbevétele az elmúlt 10 évben megnégyszereződött, a múlt év végén meghaladta a 930 milliárd forintot -az adatokat a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tette közzé a honlapján.
febr. 17
10:25
Szén-monoxid-mérgezés Baranya megyében (HírTV)
Hat embert - köztük két gyereket - kellett kórházba szállítani szombaton este, amikor szén-monoxid-mérgezést kaptak a Baranya megyei Patapoklosiban. Állapotuk jó, csak megfigyelésre vitték őket a szigetvári kórházba – mondta Pandúr Tamás, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.
febr. 17
10:31
Elterelik a 43-as főút forgalmát (HírTV)
Meghalt egy német férfi vasárnap hajnalban, negyed hat után pár perccel, amikor autójával frontálisan összeütközött egy kamionnal a 43-as főúton Klárafalva belterületén. Az ütközéstől a kamion felborult, a személyautó az út melletti árokba csapódott, vezetője a helyszínen meghalt, utasa és a kamion vezetője könnyebben megsérült.
febr. 17
10:34
Hogyan "neveljünk" magunknak papucsférjet? (Életforma)
Az ügyesebb (és rafináltabb, ravaszabb) nőknek sikerült rábírni párjukat, hogy vegyék ki részüket a házimunkából, a harciasabbaknak pedig, sikerült akár papucsférjet is nevelni párjukból. Ez ellen persze az érintettek közül is sokan fellázadtak.
febr. 17
10:35
Závecz: a kormány kampánya kezdi meggyőzni a szocialista szavazókat (Infostart)
A Fidesz szavazóinak több mint 90 százaléka a vizitdíj, a kórházi napidíj, valamint a tandíj eltörlését támogatná a március 9-ei népszavazáson. Závecz Tibor, a Szonda Ipsos véleménykutatási igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: a szocialista szavazóbázis megosztottabb a kérdéseket illetően. Az MSZP szimpatizánsainak többsége nemmel szavazna a tandíjjal összefüggő kérdésre.
febr. 17
10:36
Fauzy nyerte az indonéz sprintfutamot (Formula)
Indonéz Nagydíj - Sprintfutam - 2008.02.17.
febr. 17
10:36
Új világcsúcs férfi 50 m gyorson (Metropol)
Az ausztrál Eamon Sullivan 21.56 mp-cel világcsúcsot állított fel férfi 50 m gyorson az új-dél-walesi úszóbajnokságon, Sydneyben. A 22 éves versenyző 8 századmásodpercet faragott az orosz Alekszandr Popov Moszkvában elért rekordján.
febr. 17
10:47
Afganisztán: robbantás egy kutyaviadalon (HírTV)
Bomba robbant vasárnap reggel Afganisztánban, Kandahar külvárosi részén. A támadást feltehetően egy öngyilkos merénylő követte el. A bombaszerkezet egy kutyaviadal nézői között robbant fel.
febr. 17
10:52
Páratlan méreteket öltött az adócsalási botrány Németországban (Infostart)
Páratlan méreteket öltött az adócsalási botrány Németországban. Közvetlenül az után, hogy lemondani kényszerült az 1 millió eurós adócsalással vádolt Klaus Zumwinkel, a német posta elnöke, vasárnapra ismertté vált: a szövetségi hírszerzés (BND) még az elmúlt évben 5 millió eurót fizetett egy titkos liechtensteini informátornak, aki németekre vonatkozó bankszámlaadatokat adott át a hatóságoknak.
febr. 17
10:55
Devizahitel-veszélyekre figyelmeztet az MNB és a felügyelet (Napi)
febr. 17
10:58
De la Rosa: Egy kicsit még gyorsulnunk kell (Formula)
A spanyol tesztversenyző szerint a McLarennek még javulnia kell

Keresés