2008. február 1. péntek

febr. 1
0:13
13. A hatodik hét (NLC)
Az első hónap egy embrió életében a tervezés időszaka, a második viszont az építkezésé. A hatodik héten az apróság egyszer csak a kemény munka kellős közepén találja magát. Napról napra változik, az anyukájával együtt.
febr. 1
0:16
Mérhető a biológiai óra (HáziPatika)
A fertilitás laboratóriumi tesztelésében piacvezető amerikai cég, a Repromedix új módszert fejlesztett ki a nők termékenységének vizsgálatára.
febr. 1
0:20
Gyógyító érintések - a masszázs (HáziPatika)
Már több ezer évvel ezelőtt köztudott volt, hogy a masszázs a szervezet különböző részeire jótékonyan hat, fájdalmat csillapít. "Az orvosnak sok mindenben jártasnak kell lennie, ezek közé tartozik a masszírozás is"- írja...
febr. 1
1:44
Maliban az éjszakában (velorexbamako)
febr. 1
3:15
Heti moziajánló: Szkafander és pillangó (Joy)
Ha kíváncsi vagy, milyen, amikor valaki egyszer csak arra ébred, hogy más emberként kell tovább élnie a saját testébe zárva, akkor ezt a filmet neked találták ki!
febr. 1
3:19
Napi filmajánló: Nászok ásza (Joy)
Ha bajban van, s fél attól, hogy esküvője rozoga bulivá fajulhat, hívja Robbie Hartot, a nászok ászát.
febr. 1
5:29
Szeretek bujálkodni! És te? (Életforma)
Ha az 1960-as évekre tehető a tőlünk nyugatabbra élők "szexuális forradalma", akkor ennek hazai megfelelője a rendszerváltozás óta folyamatosan tart. Vagy ezt már nem is lehet forradalomnak, nemi eszmélésnek nevezni, hanem inkább az érzékek háborújának, esetleg a jó erkölcs elleni terrortámadásnak?
febr. 1
5:46
"A háziorvosoknak szükségük van a vizitdíjbevételre" (Infostart)
A Háziorvosok Országos Egyesületének elnöke szerint nem a vizitdíj, hanem a vizitdíjból származó bevétel hiányozna nagyon a háziorvosoknak. Balogh Sándor az InfoRádiónak elmondta: a praxisok bevételének ötöde származik a vizitdíjból, ez átlagosan havi 150 ezer forint pluszt jelent a háziorvosoknak, úgy, hogy a kártyapénzük nem csökkent. A szervezet elnöke azt kérte az állampolgároktól, hogy a…
febr. 1
6:00
Újfajta, erősebb védelem az influenza ellen (Infostart)
A tűszúrástól tartók számára kínálhat influenza elleni védettséget az az újfajta, cseppekben nyelv alá adagolható vakcina, amelyet dél-koreai kutatók fejlesztettek ki.
febr. 1
6:02
Mikor lett tandíjellenes a Fidesz? (Infostart)
Nem elvi okokból, hanem politikai haszonszerzés miatt változtatta meg a Fidesz tandíjpárti álláspontját - állítja az MSZP. A párt oktatáspolitikusa, Tatai-Tóth András az InfoRádiónak elmondta: Orbán Viktor a kilencvenes évek elején még a tandíj bevezetése mellett érvelt, a Bokros-csomag után viszont - látva a hallgatói elégedetlenséget - hirtelen tandíjellenes lett. A Fidesz szerint Tatai-Tóth…
febr. 1
6:14
Fradista vízifoci (Blikk)
Sportágat váltottak tegnap a Fradi focistái
febr. 1
6:16
Feczesin négy gólja (Blikk)
Mesternégyest rúgott Feczesin Róbert (21) a Bresciában
febr. 1
6:16
Levonási tilalom: a hiba az Ön készülékében van (Privátbankár)
Egy hibásan benyújtott bevallás kapcsán nyilvántartott adótartozás miatt is eleshetünk a társasági adóval kapcsolatos kedvezménytől
febr. 1
6:16
"Óriáspókot" találtak a Merkúron (Infostart)
Meglepetésekkel szolgált a kutatók számára a Messenger amerikai űrszonda, amely két hete haladt el először a Naprendszer legbelsőbb bolygója, a Merkúr mellett - közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA.
febr. 1
6:17
Kiállt az MSZP Szabadi mellett (Blikk)
Lendvai Ildikó frakcióvezető és Géczi József Alajos, az Országgyűlés mentelmi bizottságának elnöke pártjuk nevében is kiállt Szabadi Béla mellett
febr. 1
6:18
Végrehajtót küldött férjére Cicciolina (Blikk)
A havi 15 ezer euró gyerektartást követeli 16 éves fia után
febr. 1
6:18
Hajdu a női kézisek kapitánya (Blikk)
BUDAPEST – Hajdu János (55) a női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya. A szakember a másfél hete távozó Németh Andrást (54) váltja a kispadon. Hajdura komoly feladat vár: a jövő hónap végi franciaországi olimpiai selejtezőn csapatának ki kell vívnia a pekingi részvétel jogát.
febr. 1
6:18
Így vásárolj háztartási gépet! (Blikk)
Érdemes arra is gondolnunk, vajon melyik masina a legtakarékosabb
febr. 1
6:19
Gyurcsány 96 milliót keresett (Blikk)
Ebben az összegben benne van a miniszterelnöki fizetés
febr. 1
6:20
Megnősül James Bond (Blikk)
James Bond megnősül a most készülő 22. epizódban
febr. 1
6:20
Dzsudzsák sztár lett (Blikk)
Dzsudzsák mindenkit ámulatba ejtett produkciójával
febr. 1
6:21
Halottak a Dunában (Blikk)
A hét fiú mentőmellény nélkül ült egy négyszemélyes csónakba
febr. 1
6:22
Fülöp megalázta a filmcsillagot (Blikk)
Tévészerelőnek gondolta az Oscar-díjra jelölt színésznőt
febr. 1
6:22
Világbajnok leszek! (Blikk)
Fernando Alonso a Blikk kérdéseire is válaszolt
febr. 1
6:23
Újra sztrájkolnak mától a vasutasok (Blikk)
BUDAPEST – Veszteglő vonatok, láblógató vasutasok, ideges utasok – a már szinte jól megszokott képek elevenedhetnek meg ma reggel a pályaudvarokon. Legalábbis ha a Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) tartja magát a tegnap lapzártánk idején bejelentett újabb sztrájkhoz.
febr. 1
6:24
Daumot is csábította Kisteleki (Blikk)
KÖLN – Christoph Daumot (54) is megkeresték, hogy legyen szövetségi kapitány, a szakember erről számolt be. Kisteleki István, a magyar futballszövetség elnöke vele is tárgyalt, ez a Kickerből derült ki.
febr. 1
6:25
Nekem van a világon a legtöbb macim! (Blikk)
A legöregebb medvéket még az ötvenes években gyártották
febr. 1
6:26
Eltiltanák a rendőröket a füvezéstől (Infostart)
A holland kormány arra készül, hogy az ország összes rendőre számára megtiltja a könnyűdrogok fogyasztását.
febr. 1
6:26
Glock: Az aerodinamikán kell javítani (Formula)
A Toyota lépésről lépésre halad
febr. 1
6:27
APEH-es kegyelem: nem elég szépen kérni (Privátbankár)
Mind a magánszemélyek, mind a vállalkozások kérhetnek az APEH-től fizetési kedvezményt. Adótartozást azonban csak előbbieknél lehet mérsékelni
febr. 1
6:29
Kihalt pályaudvarok, csak néhány vonat közlekedik (Infostart)
Hajnali 3 óra óta tart a munkabeszüntetés a MÁV-nál; a határozatlan időre szóló általános sztrájkot a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete hirdetette meg az eredménytelen bértárgyalások után. A vasúttársaság és a szakszervezet a pénteki tárgyaláson sem egyezett meg.
febr. 1
6:36
A szalámi buktatta le az ínyenc rablót (Infostart)
Az általa hátrahagyott szalámi darabról kinyert DNS-minta alapján azonosítottak egy németországi rablót, aki még áprilisban hagyta maga mögött az élelmiszert, az egyik betörés helyszínén.
febr. 1
6:38
Bezárul a magyar gazdagok klubja? (Napi)
febr. 1
6:40
Tilos lesz a teraszfűtés? (Napi)
febr. 1
6:42
Újra kórházban a teljesen kiborult popdíva (Infostart)
Britney Spearst rendőri kísérettel kórházba szállították csütörtök hajnalban. Menedzsere szerint az amerikai énekesnő mentális problémái kezelhetők.
febr. 1
6:42
Kik kutatnak a magyar gázvagyon után? (Napi)
febr. 1
6:44
Kik a legnagyobb építők? (Piac és Profit)
A Deloitte közzétette évente kiadott jelentését, amely az építőipari cégek teljesítményét vizsgálja. A tanulmány árbevétel alapján rangsorolja a 100 legnagyobb európai építőipari vállalatot, és megvizsgálja azokat az akadályokat, amelyeket az egyre több kihívást jelentő építőiparban ezeknek a cégeknek le kell küzdeniük.
febr. 1
6:44
Mi alapján választunk mobilt? (Napi)
febr. 1
6:53
Pótolhatatlan értékeket mocskoltak be a békefenntartók (Infostart)
ENSZ-békefenntartók tettek tönkre hatezer éves állat- és emberábrázolásokat a Nyugat-Szaharában. A sziklarajzokat a katonák festékkel fújták le, többen a nevüket és a látogatásuk dátumát is megörökítették.
febr. 1
7:00
VOSZ: ne az állam, a dolgozó költse a pénzt! (Privátbankár)
Érzékelhető adó- és járulékcsökkentést szorgalmazott csütörtök elnökségi ülésén a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ)
febr. 1
7:06
Bebiztosítják magukat a betétbiztosítók (Privátbankár)
Szorosabbra fűzte együttműködését a magyar és a cseh betétbiztosító, az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) és a Cseh Köztársaság Betétbiztosítási Alapja (FPV)
febr. 1
7:06
Brazil tudós bukkant rá a hiányzó láncszemre (Infostart)
Megvan a hiányzó láncszem - állítja egy brazil paleontológus, aki úgy véli: rábukkant arra a krokodilra, amely összeköti a dinoszauruszok korában élt, primitív ragadozókat és a modern fajokat.
febr. 1
7:18
Túl sokat vártak a Google-tól (Privátbankár)
A Google világvezető internetes kereső és tartalomszolgáltató csütörtökön a szakértők által vártnál kisebb, 17 százalékos tavalyi utolsó negyedévi adózott eredménynövekedésről számolt be a New York-i ...
febr. 1
7:20
Bye, bye eho? (Privátbankár)
A tételes egészségügyi hozzájárulás eltörlését javasolják a Pénzügyminisztériumnak az Országos Érdekegyeztető Tanács ad hoc bizottságának tagjai - írja a Népszava. Ez az APEH által a lapnak adott tájé...
febr. 1
7:20
Gaskó: Az egész országban megbénult a vasút (Infostart)
Hajnali 3 órától a reggeli műszakváltásig a vasutasok körülbelül háromnegyede vett részt a sztrájkban - mondta el az InfoRádiónak Gaskó István, a munkabeszüntetést meghirdető Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének elnöke.
febr. 1
7:25
Veres: "Van realitása a 4 százalékos növekedésnek" (Infostart)
Adóváltozásokra szükség van a pénzügyminiszter szerint, de úgy véli: az 1988-as adóreformhoz hasonló mélységű intézkedésekre nincs lehetőség. Veres János az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: van reális lehetősége annak, hogy Magyarország gazdasági növekedése 2009-ben 4 százalékos legyen.
febr. 1
7:25
Folytatódik a vasutassztrájk (+videók) (HírTV)
Teljes a káosz a vasúton a hajnal óta tartó sztrájk miatt. A MÁV és a VDSZSZ péntek délelőtti tárgyalásán sem született megegyezés a bérekről. Nincs megállapodás az elégséges szolgáltatások mértékéről sem. A tárgyalásokat a tervek szerint szombat délután folytatják.
febr. 1
7:29
Visszafogta magát az "álompáros" (Privátbankár)
Az amerikai elnökjelöltségre pályázó két demokrata szenátor, Hillary Clinton és Barack Obama tegnap kerülte a személyeskedő támadásokat, és visszafogott hangnemben vitázott
febr. 1
7:31
A leszbikus szex nem biztonságos! (Életforma)
Sok homoszexuális és biszexuális nő gondolja úgy, hogy egy másik nővel történő együttlét során nincs kitéve szexuálisan terjedő betegségeknek. A HIV-pzitív leszbikus nők számának emelkedése bizonyítja e legenda veszélyességét.
febr. 1
7:31
Sztrájkolnak a MÁV-nál (Blikk)

Keresés