2008. február 1. péntek

febr. 1
8:59
Jön az újabb Queen-musical (est.hu)
A sztori már megvan a We Will Rock You második részéhez.
febr. 1
9:01
Összeszenvedte búcsúlemezét a Bauhaus (est.hu)
A legendás goth-rock zenekar 24 év után készített lemezt.
febr. 1
10:22
Kiscsillag (est.hu)
Ugye klassz, ha a kenyérkereset és a hobby megegyezik. Szerencsés fószer, szokták az ilyen munkavállalóra mondani. De mi van akkor, ha az ember gyermeke beleun hobbyjába, így már a munka sem akkora öröm. Lovasi receptje szerint a legjobb, ha új társakkal próbálgatjuk régi időtöltésünket.
febr. 1
11:17
Schiff András és az Európai Kamarazenekar koncertje (est.hu)
A karmester-szólista Schiff András és a számos nemzetközi díjjal elismert Európai Kamarazenekar Mendelssohn és Schumann egy-egy zenekari művét (a Hebridák nyitányt és a II. szimfóniát), illetve egy-egy zongoraversenyét (a d-moll zongoraversenyt és a Bevezetés és allegro appassionatót) adja elő.
febr. 1
14:16
Steiner Kristóf lekerül a képernyőről (est.hu)
Steiner Kristóf szerződése január végén lejárt a VIVA-val, amit közös megegyezés alapján a képernyős szereplésre nem hosszabbítanak meg. A műsorvezető a Premier Pláne szerkesztőjeként továbbra is a zenecsatorna munkatársa lesz.
febr. 1
15:11
Műholdvevő a birkák közt (est.hu)
Ezt már egyszer akartam ajánlani a címe miatt, és most el is jött a lehetőség, ami azt jelenti, erre a napra ez maradt a várható legjobb film.
febr. 1
15:17
Az időjós (est.hu)
Nick és Caine jól kiegészítik egymást, a tehetségtelen nyálgép, és a modoros öregfiú. David Spritz hülye neve ellenére egy chicagói tévécsatorna népszerű meteorológusa, akit szeret a nép.
febr. 1
15:19
Lost Highway - Útvesztőben (est.hu)
Íme David Lynch eddigi legnépszerűbb mozija, egy hátborzongató pszichológiai thriller, ami kecses eleganciával int be a szokványos paráztató sémáknak, ez a mozi belülről támad, és mindent letarol.
febr. 1
15:22
Koncertek országszerte a PANKKK ReTouron (est.hu)
Budapest, Kazincbarcika, Orosháza, Dunaújváros, Pécs, Kalocsa, 2008. február 1-23. A Program a Nemzeti Kortárs Könnyűzenei Kultúráért, röviden PANKKK Retour regionális csereprogram pályázat keretében januártól májusig 50 zenekar ad közös koncerteket szerte az országban.
febr. 1
15:28
Holland-Magyar Design Fesztivál (est.hu)
A LOW Kultfeszt holland-flamand kultúrát bemutató, összművészeti fesztivál keretein belül kerül megrendezésre a háromnapos WAMP Design Fesztivál, ahol a nemzetközi trendeket is jelentősen meghatározó, holland designerek mutatkoznak be a magyar nagyközönség előtt.
febr. 1
19:05
A királynő (est.hu)
Stephen Frears a kortárs angol filmművészet egyik legmarkánsabb alakja, filmjei mindig valami komoly társadalmi jelenségre reflektálnak, leginkább sajátos szemszögből láttatva az eseményeket. Most sincs ez másképp, bár az uralkodó család magánéletében való vájkálás akár még merész húzásnak is számíthatna.

Keresés