2008. február 7. csütörtök

febr. 7
1:15
Kiderült Heath Ledger halálának pontos oka (est.hu)
A New York-i illetékes hatóságok közleménye szerint az első tippek bizonyultak helyesnek: ha nem is túladagolás, de különböző gyógyszerek végzetes keveréke okozta a tragikusan fiatalon elhunyt színész halálát.
febr. 7
1:26
Nancy ül a fűben-vetítés a Dózer Fesztiválon (est.hu)
Budapest egyik legnépszerűbb underground szórakozóhelye, a Kultiplex február 28-án végleg bezárja kapuit. A kulturális központ 45 napos ingyenes fesztivállal búcsúzik látogatóitól, ahol mindenki megtalálja a kedvére való programot – így azok is, akik szeretik a sorozatokat.
febr. 7
8:54
Led Zeppelin: itt a második koncert (est.hu)
A legendás zenekar júniusban ismét fellép.
febr. 7
8:56
Meghalt a Beatles-guru (est.hu)
Maharishi Mahesh Yogit 91 évesen érte a halál.
febr. 7
11:39
Budapest Riddim Band (est.hu)
A '70-es évek elején a hippik visszatértek lakájos kispolgári házaikba, a Beatles széthullása és Altamont pokla felégette a hatvanas évek álmait. Miközben a mainstream végleg elvált az undergroundtól, és az olajválság kis híján eltemette a bizniszt, a sikeres polgárjogi küzdelmek elfogadottá tették a fekete zenét. Bob Marley Jamaicából érkezett megváltani az Ő népét.
febr. 7
12:22
Jótanácsok futáshoz - nyújtás (est.hu)
Egy-egy futás alkalmával hazamegyünk, és vége az edzésnek. Pedig a megterhelt izmok az edzés végére igencsak megrövidülnek, ezért meg kell őket nyújtani, hogy hamarabb regenerálódjanak, sérülékenységük csökkenjen és nem utolsósorban, hogy felkészítsük őket a következő edzés igénybevételére.
febr. 7
13:12
Gondok a Viasat3 háza táján (est.hu)
A korábban országos tévécsatornának nyilvánított Viasat3-nak mától kéne saját gyártású híradóval jelentkeznie, ami nem kis pluszköltséget jelentene a tulajdonosoknak.
febr. 7
16:10
A csodálatos mandarin – animációs filmvetítéssel (est.hu)
Gál Tamás 1988 óta irányítja sikeresen a MÁV Szimfonikus Zenekart; az évad végén távozik a művészeti vezetői posztról, s így ezen a hangversenyen vezényli utoljára a zenekart a Művészetek Palotájában mint vezető karmester. A műsoron csak magyar szerzők szerepelnek: Kodály (Galántai táncok() és Bartók ((A csodálatos mandarin(, melyhez M. Tóth Géza animációját vetítik) mellett az idén 80 éves…
febr. 7
16:12
Cannobal 2008 Tetoválóverseny (est.hu)
Volt idő, mikor a tetoválásról csupán az "Imádlak, Mari!"-féle feliratokra asszociálhattunk nem ismervén a technikában rejlő lehetőségek sokaságát. Szerencsére az ilyesféle testfestések ma már nem divatosak, a művészi igényességgel elkészített testdíszítések azonban reneszánszukat élik, így a tetoválás is, melynek mesterei most pénzdíjas tetoválóversenyen mérkőzhetnek meg egymással.
febr. 7
18:03
Ízlések és pofonok (est.hu)
Vegyünk egy európai sikerfilmet, és bárminemű ötlet hozzáadása nélkül dobjuk össze amerikai alapanyagokból!

Keresés