2008. február 7. csütörtök

febr. 7
6:33
Nyolcvan év után tisztázták a Nobel-díjast a plágiumvád alól (Infostart)
Solohov A csendes Don című regényfolyama első két kötetének kéziratáról készült fakszimile kiadvány mindenki számára bizonyítja, hogy a sok gyanakvás, vádaskodás ellenére Solohov maga írta a Nobel-díjjal kitüntetett regényt - ezzel adták át az Orosz Állami Könyvtárnak a minap a mű első megjelenésének 80. évfordulója alkalmából mindössze 100 példányban megjelent hasonmás kiadvány két vastag…
febr. 7
11:17
A méregkereskedő ujja csak rácsúszik a ravaszra (Infostart)
Négy filmpremier lesz ma a magyar mozikban, a kínálatban vígjáték, akciófilm és horror is szerepel.
febr. 7
19:13
Péntek éjféltől kapható magyarul az utolsó Harry Potter kötet (Infostart)
Egyes könyvesboltok rendkívüli nyitva tartással és programokkal készülnek a Harry Potter-sorozat utolsó kötetének magyar nyelvű megjelenésére; az Animus Kiadó gondozásában megjelenő Harry Potter és a Halálos Ereklyék című könyv pénteken éjféltől kapható.
febr. 7
20:45
Egy elfeledett zsenigyülekezet története (Infostart)
A nyolcvanas évek végén létezett egy zenekar, amelyben a rockzene történetének legnagyobb sztárjai játszottak, és amely annak ellenére, hogy vezette a slágerlistákat is, mára jórészt a feledés homályába merült. Ismerjék meg Önök is a Traveling Wilburys-t!
febr. 7
22:16
Elképesztő árverés: közel 10 milliárd forint egyetlen tételért (Infostart)
A korábbi pénzügyi aggodalmakra rácáfolva tovább folytatódik a londoni Christie's e heti árveréssorozatának sikerszériája. A legnagyobb fogás Francis Bacon egyik triptichonja, melyért 9,3 milliárd forintot fizetett a vevő.

Keresés