2008. március 2. vasárnap

márc. 2
9:49
"Megható, hogy nemzeti kincsnek neveznek - de innen már nincs tovább felfelé" (Infostart)
Nagy sikerrel vetítik Nagy-Britanniában Stephen Fry legújabb sorozatát, Az igazak ügyvédjét. A sorozat második évadja most jelent meg DVD-n, ebből az alkalomból csinált interjút a lap az egyik legnépszerűbb brit komikus-rendező-színésszel, aki egy különös tengerparti falu, Northfolk jogtanácsosát játssza. A sorozat a Hallmark csatornán is látható.
márc. 2
16:24
Elhunyt Pesovár Ernő (Infostart)
Életének 82. évében elhunyt Pesovár Ernő, a néprajztudományok kandidátusa, Kossuth-díjas táncfolklorista, koreográfus - közölte a Hagyományok Háza vasárnap. Temetéséről később intézkednek.
márc. 2
19:30
Meghalt Szegedi Molnár Géza (Infostart)
Hosszú betegség után, 68 éves korában szombaton meghalt Szegedi Molnár Géza előadóművész, aki 1985-ben Ausztriában, a schwechati repülőtéren egy izraeli fellépésre utazva arab terrortámadás kereszttüzébe került - közölte a család.
márc. 2
20:01
Meghalt Szegedi Molnár Géza előadóművész (Spa Trend Online)
Hosszú betegség után, 68 éves korában szombaton meghalt Szegedi Molnár Géza előadóművész, aki 1985-ben Ausztriában, a schwechati repülőtéren egy izraeli fellépésre utazva arab terrortámadás kereszttüzébe került - tájékoztatta a család vasárnap este az MTI-t.

Keresés