2008. március 12. szerda

márc. 12
5:02
Az új rock'n'roll hős Madonna legjobb dalai - nézze meg Ön is! (Infostart)
Keddre virradóra a New York-i Waldorf Astoria Hotelben 23. alkalommal iktatták be a Rock and Roll halhatatlanjait. Az ítészek Leonard Cohen, a Dave Clark Five együttes, John Mellencamp, a Ventures és Little Walter mellett a pályafutása 26. évében járó Madonnát érte a megtiszteltetés.
márc. 12
5:36
Zorán május 17-én a Művészetek Palotájában ad koncertet (Spa Trend Online)
Zorán tavasszal turnéra indul, majd "A dalok és mi" címmel bensőséges koncertre készül május 17-én a Művészetek Palotájában. Az énekes gitáros jelenleg új albumon nem dolgozik, hiszen a Közös szavakból című lemeze 2006. őszén jelent meg, szerinte pedig időt kell hagyni a közönségnek az új dalok befogadásra.
márc. 12
6:02
Női sztárzenekart tervez az énekesnő: "Mi lennénk a legjobb banda a világon" (Infostart)
Női szupergroupot szeretne alakítani a Brit Award-győztes Adele, aki szerint ha Amy Winehouse, Katie Melua és Kate Nash csatlakozna hozzá, a világ legjobb együttesét alkotnák.
márc. 12
8:46
Doktor House keserű szavai: "az ajtó becsapódott mögöttem" (Spa Trend Online)
Doktor House megformálója, Hugh Laurie úgy érzi, Nagy-Britanniában elfordultak tőle, miután sikeres lett Hollywoodban is - adta hírül az Inforádió a BBC-re hivatkozva.
márc. 12
9:33
Az orosz maffia harcba száll az összevert tinédzser naplójáért (Infostart)
Egy erdélyi cigányprímásokról készült dokumentumfilm, egy tindézserkori terhesség Oscar-díjas története, és egy Londonban játszódó krimi is szerepel a holnapi mozibemutatók között.
márc. 12
10:57
Sas József mégsem kap Kossuth-díjat (Spa Trend Online)
Gyurcsány Ferenc nem ellenjegyezte Sas József előterjesztését a Kossuth-díjra - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő. A kormányszóvivő elmondta: erről a miniszterelnök Sólyom László köztársasági elnökkel is egyeztetett.
márc. 12
17:37
AU! (Spa Trend Online)
Hegyi Magdolna AU! című animációs filmjét március 20-tól láthatja a mozikban a közönség; az alkotást David Mackenzie skót rendező Hallam Foe című filmje előtt vetítik majd - közölte a Budapest Film szerdán az MTI-vel.
márc. 12
18:33
Muzsikás együttes: Hogy a külföldiek is átérezzék... (Infostart)
A nemzeti ünnephez kötődő népzenével lép fel a Muzsikás együttes március 15-én, este fél 8-kor az Olasz Kultúrintézetben. A zenekar vendégeként színpadra lép majd Petrás Mária énekes és Berecz András mesemondó is.

Keresés