2008. március 12. szerda

márc. 12
0:26
Nem jó életbiztosítás a teljes absztinencia (Vital)
tovább
márc. 12
0:30
Nem a legmegfelelőbb műtétben részesülnek a veserákos betegek (Vital)
tovább
márc. 12
5:22
Romokban hever Michael Jackson csodapalotája - nézze meg! (Infostart)
Nyoma sincsen a régi csillogásnak Michael Jackson legendás birtokán, a Neverlanden. A legfrissebb képek tanúsága szerint az 1130 hektáros ingatlan úgy néz ki, mintha tornádó pusztított volna rajta, a növények haldokolnak, a híres vidámpark romokban...
márc. 12
5:33
Az egyre szexibb Catherine Zeta-Jones megígérte, hogy vetkőzik - képek! (Infostart)
Saját bevallása szerint is élete formájában van Catherine Zeta-Jones. A 38 éves, kétgyermekes walesi színésznő ráadásul megígérte: következő filmjében minden eddiginél többet megmutat káprázatos testéből a nézőknek. Messze nincs ilyen jó formában viszont férje. A 63 éves Michael Douglas ugyanis a jelek szerint egyre kisebb sikerrel veszi fel a harcot az évek múlásával.
márc. 12
5:43
Majdnem egy felüljáró lett a 368 kilós férfi végzete (Infostart)
A gondos előkészületek ellenére sem sikerült eljutnia barátnője születésnapi piknikjére egy 368 kilós férfinak az Egyesült Államokban, pedig a targonca szerencsésen kivitte házából ágyastul és ráemelte egy teherautóra.
márc. 12
6:05
Az új Fiesta (Blikk)
Martin Smith, a Ford fődizájnere nyilatkozott a Blikk Autónak
márc. 12
6:07
Ötajtós lesz a Logan utódja, a Sandero (Blikk)
Az olcsóbb autókat gyártó márkák is igyekeznek vonzó formákkal előállni. Ilyen a Dacia is, amely – érdekes módon – Nyugat-Európában sikeresebb, mint a volt szocialista országokban. A Renault ernyője alatt Romániában gyártott személyautóból megjelent a korszerű ötajtós változat.
márc. 12
6:09
TATA Nano: a világ legolcsóbb autója (Blikk)
A világ legolcsóbb sze mélyautójának az alakját talán az Orion űrhajó űrgömböcéhez lehet hasonlítani, amit az indiai TATA gyárban készítettek.
márc. 12
6:11
Minden, amit a túlsúlyról tudni kell (Blikk)
Sorozatunkból megtudhatod, hogyan maradhatsz egészséges
márc. 12
6:16
Orálisan elégítettem ki a párom, eltörött a csuklóm (Életforma)
Brit orvosok szerint a szex közben történt balesetek több millió kárt okoznak a biztosítási cégeknek.
márc. 12
6:44
Mentőakció a meleg hollywoodi sztárok búvóhelyéért (Infostart)
Egy nagy múltú, szeptemberben bezárt éjszakai klub és fogadó "újjáélesztését" sürgetik mindazok, akik nem szeretnék, ha a hollywoodi homoszexuális sztároknak fél évszázadon át menedéket és paparazzi-biztos találkahelyet nyújtó intézmény végleg lehúzná a redőnyt.
márc. 12
6:55
Egy ország, ahol elárverezik a férfiakat (Infostart)
A teremtés koronáinak legígéretesebb nőtlen példányaira lehet licitálni a kazahsztáni Karagandában, ahol immár másodszor rendezik meg az agglegényárverést.
márc. 12
7:12
Ha függőségre hivatkozik a tolvaj, megúszhatja a börtönt (Infostart)
Megúszhatják a börtönt azok a betörők és tolvajok, akik azért lopnak, mert gyógyszer-, szerencsejáték- vagy alkoholfüggők, és szenvedélybetegségük kielégítéséhez van szükségük a zsákmányra. A legújabb brit irányelvek szerint ők még akkor sem kerülnek rács mögé, ha idős embereket támadnak meg.
márc. 12
7:17
Szexjátékkal bilincseltek meg egy fiút (Életforma)
Megbilincselt kisfiút vitt be a tűzoltóságra a nagyanyja Nagy-Britanniában.
márc. 12
7:22
Kimaradnak a statisztikából a vízbefúlt gyerekek (Infostart)
Meg sem jelenik a statisztikákban, mégis a fulladás a leggyakoribb halálozási ok a kiskorúak körében Ázsiában - derült ki az UNICEF legutóbbi felméréséből. Az ENSZ gyermekszervezete csaknem 2,5 millió ember megkérdezésével végzett kutatást Bangladesben, Kínában, Thaiföldön, Vietnamban és a Fülöp-szigeteken. Kiderült, hogy az 1-17 év közötti korosztályban baleset következtében halnak meg a…
márc. 12
7:33
Az orosz divat nagykövete lehet az új moszkvai first lady (Infostart)
Az orosz művészet és divat pártfogójaként ismert Szvetlana Medvegyeva, a jövendőbeli orosz first lady, nagyon gyorsan médiasztárrá vált, noha igyekszik kerülni a fotósokat, s nem ad interjút.
márc. 12
7:44
Egyre több fiatal "először iszik, aztán üt" (Infostart)
A németországi bűncselekmények jelentős hányadát részeg fiatalok követik el - derült ki a most nyilvánosságra hozott hivatalos jelentésből. A 2007-re vonatkozó statisztika szerint minden második, bűncselekményt elkövető fiatal tettének végrehajtásakor alkohol befolyása alatt állt.
márc. 12
8:00
A látnokzsálya lehet az új marihuána (Infostart)
Az interneten ma még szabadon hirdetik a látnokzsályát, de szinte mindenhol ezzel a figyelmeztetéssel: "siessen, rendelje meg, amíg lehet". Ennek az oka, hogy az erősen pszichoaktív vegyületet tartalmazó növény betiltását szorgalmazzák például az Egyesült Államokban is, ahol a törvényhozók attól tartanak: az olcsó és könnyen beszerezhető látnokzsálya átveheti a marihuána szerepét.
márc. 12
8:17
Doktor House keserű szavai: "az ajtó becsapódott mögöttem" (Infostart)
Doktor House megformálója, Hugh Laurie úgy érzi, Nagy-Britanniában elfordultak tőle, miután sikeres lett Hollywoodban is.
márc. 12
8:17
A banán hízlal, pláne este? Na ne! (Életforma)
A nagy fogyókúrás elhatározást követően, barátnőink valószínűleg, számtalan diétás okossággal árasztanak majd el bennünket, hogy biztosra menjünk a fölös kilók leolvasztásában. Nézzünk most szét ezek között, és teremtsünk egy kis rendet!
márc. 12
8:28
"Viaszbabának se kell": Brownon nevet az ellenzék (Infostart)
Gordon Brown brit miniszterelnök az ellenzéki konzervatívok gúnyának céltáblája lett, mert nyilvánosságra került, hogy Madame Tussauds panoptikuma nem óhajtja elkészíteni a viaszfiguráját.
márc. 12
8:39
Meglepő, de igaz: a képzettségtől függ, meddig él az ember (Infostart)
Jelentősen magasabb élettartamra számíthatnak a tanult emberek - derült ki egy amerikai felmérésből. Az Egyesült Államokban átlagosan 82 éves korukig élnek azok, akik legalább 12 éven keresztül jártak iskolába, míg a többiek mindössze 75 évre számíthatnak.
márc. 12
8:45
"Nem múlhat az állami támogatáson a gyerekem élete" (Infostart)
Oliver Sherwood még csak két éves, de naponta négyszer szed Viagrát. A brit kisfiú ugyanis egy ritka szív- és tüdőbetegségben szenved, amely miatt krónikusan magas a vérnyomása, és nem kap levegőt.
márc. 12
8:55
Óriási a torlódás a Rákóczi úton - képek (Infostart)
Egy lánctalpas munkagép okoz torlódást a fővárosban, a VIII. kerületben, a Rákóczi út és a Szentkirályi utca kereszteződésében.
márc. 12
9:10
Mit írt a KERT c. folyóirat - 1896-ban? (Édenkert)
Mai szemmel minden nagyon furcsának tűnik, ami 100-valahány éves. Belekukkantottunk egy régi kertészújságba, és bár ez sem kivétel, mégis meglepődtünk.
márc. 12
9:17
A vöröstől megvadulnak a férfiak (Életforma)
Az, hogy a bika előtt a matadorok egy vörös posztót lobogtatnak, nem véletlen: hergelik, ingerlik, magukhoz csalogatják. Ez a pszichológiai trükk nem csak az állatoknál válik be, mi is bevethetjük, ha magunkra szeretnénk vonni a figyelmet.
márc. 12
10:17
104? 105? Mit hívjak, ha baj van? (Életforma)
A szülők mindent szeretnének megtanítani a gyermekeiknek, amivel elboldogulnak az életben, és leküzdik az akadályokat. Ezek közül az egyik legegyszerűbbnek tűnő, hogy segítséget hívjon, ha baj van.
márc. 12
10:19
Milyen színű a személyiséged? (Életforma)
Az 1980-as évek elején az amerikai Angela Wright, szín-lélektannal foglalkozó pszichológus felfedezte, hogy a színekhez való vonzódás és a színpreferenciák, különféle karaktereket és személyiségeket takarnak: tél, tavasz, nyár és ősz archetípusokat.
márc. 12
10:59
Világbajnok lett ez a haj! (Blikk)
Egy kis pesti üzlet fodrásza lett a legjobb Chicagóban
márc. 12
11:19
4 kérdés, amit fel kell tenned magadnak! (Életforma)
Párkeresés...lelkitárs megtalálása. Olyan ez, mint tűt keresni a szénakazalban. Lehetetlen? Azért mi adunk most némi segítséget...
márc. 12
12:19
A sör gyógyír (Életforma)
Bármennyire is szívesen mondanánk mást, Magyarországon sajnos nincs kialakult sörfogyasztási kultúra. Ennek egyik fő oka, hogy nálunk a francia gasztronómiai alapok dominálnak, azaz a magyar ember az ételhez általában bort fogyaszt.
márc. 12
13:17
4 élelmiszer, amellyel megelőzheti a szívbetegségeket! (Életforma)
Kinek magas, kinek alacsony a vérnyomása. Aki szerencsés, annak nincs gondja vele, nem okoz kellemetlen tüneteket, és különösebben az egészségét sem veszélyezteti. Hangsúlyozom, ők a szerencsések, a statisztikák alapján akár úgy is mondhatnánk, a szerencsés kevesek. A többiek állandó harcban vannak szervezetükkel. Hogyan vehetjük fel a harcot eredményesen a magas és az alacsony vérnyomás ellen? A…
márc. 12
13:28
Mitől híznak el a gyermekek? (Infostart)
A legfrissebb felmérések alapján az elhízott gyermekek száma meghaladja az éhezőkét a világban - hangsúlyozta az InfoRádiónak az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület élelmiszer-szakértője.
márc. 12
13:45
"Rábeszélte" a delfin a bálnákat, hogy meneküljenek (Infostart)
Egy delfin mentett meg két partra vetődött bálnát Új-Zéland partjainál. Amikor az emberek már elfáradtak, és éppen feladták volna, jött Moko, és mindent "elintézett".
márc. 12
13:51
A betörőtől sem ijedt meg a vívónő (Infostart)
Ujlaky Virginie, a női tőrválogatott tagja hétfőn betörőt fogott, ezzel további öt károsultnak tett szolgálatot.
márc. 12
14:13
Tavaszi vitaminbomba (Blikk)
Benyomunk uzsira egy jó szendót, és máris megtelünk energiával
márc. 12
14:18
Négy frizura - négy alkalomra (Életforma)
A kinézetünkkel elárulunk magunkról valamit, megmutatjuk a személyiségünket a külvilágnak. A változtatni akarunk valamin, vagy utalni akarunk valamire, gyakran új frizurát választunk. Ha egy olyan személy, karakter bőrébe akarunk bújni, akik amúgy soha nem lennénk, akkor is megvannak a lehetőségeink.
márc. 12
15:00
Spirulina, a tablettába zárt csodaalga (Édenkert)
A 21. század egyik legegészségesebb táplálék-kiegészítőjének kikiáltott mikroszkopikus élőlény a halak eledeléből vált űrhajóskoszttá.
márc. 12
15:18
Legyek-e Béláné... (Blikk)
Négy éve vehetik fel a férjek asszonyaik nevét
márc. 12
15:18
Szőke akarok lenni! (Életforma)
A szőke nőt nem lehet nem észrevenni. Ez egyrészről fájdalmasan irigylésre méltó, nekünk barnáknak, másrészt némi sajnálat is vegyül azért irigy pillantásunkba...A szőke nő, az ugye mégis csak szőke nő- nyugtatjuk meg lelkünket.
márc. 12
15:31
Mérgező játékokat vont be az ÁNTSZ (Metropol)
Két mérgező gyermekjátékot vont be a múlt héten az ÁNTSZ a Kikelet Hadművelet ellenőrzései során – mondta el szerdai sajtótájékoztatóján Molnár Kornélia helyettes országos tiszti főorvos.
márc. 12
16:17
Tíz ötlet, amit megtehetsz a szépségedért (Életforma)
Nem kell órákat tölteni a fürdőszobában ahhoz, hogy tökéletes legyen a külsőnk. Tippjeink segítségével néhány perc alatt istennőt varázsolhat magából.
márc. 12
16:19
A számítógép miatt szakított velem! (Életforma)
A modern technológia vívmányai, amelyeket annyira szeretünk, és amelyeknek jelenléte egyre gyakoribb otthonunkban megzavarhatják álmunkat, sőt, emberi kapcsolatainkra sincsenek túl jó hatással - írja egy brit tanulmány.
márc. 12
17:16
Sztárok partigöncei (Blikk)
Megmutatjuk, milyen ruhákban mulatnak a sztárok
márc. 12
17:16
Prostit hívott a kormányzó (Életforma)
Az amerikai sajtóban bombaként robbant a hír: Eliot Spitzer, New York állam demokrata párti kormányzója valószínűleg igénybe vette egy nemzetközi prostituálthálózat szolgáltatását.
márc. 12
18:15
Már benned vagyok... (Életforma)
Mindannyiunkban ott rejtőzik valamilyen játékos személyiség. S hogy milyenek is vagyunk? Nézze meg az alábbi jellemzésekből, melyik illik önre!
márc. 12
18:55
Luxuslakás 121 milliárd forintért - így élnek a csúcsgazdagok (Infostart)
A luxuslakások iránt elsősorban ott figyelhető meg a kereslet változása, ahol egyáltalán képesek megfizetni az ilyen ingatlanokat - ilyenek a világ nagy kereskedelmi, üzleti központjai, gazdasági fellegvárai - állapítja meg egy magyar beruházó felmérése, amely elsősorban az Európán kívüli piacot elemezte.
márc. 12
19:12
Egyeztetés az egészségügyben a népszavazást követően (Metropol)
Egyeztetést kezdeményez a szakmával Horváth Ágnes egészségügyi miniszter azoknak a „károknak” az enyhítésére, melyeket a népszavazás okozott, a Fidesz a népszavazás eredményére hivatkozik.
márc. 12
19:17
A nőknek gyakran vannak leszbikus álmaik (Életforma)
Ha a nő álmában vadidegenek előtt levetkőzik, több törődést igényel párjától. Előfordulhat, hogy már szerzett ilyen tapasztalatot, vagyis szó sincs perverz magamutogatásról!
márc. 12
20:00
Megnősül Európa legkapósabb agglegénye (Infostart)
Albert herceg, a monacói trónörökös szeptemberben elveszi barátnőjét, Charlene Wittstock egykori úszónőt.

Keresés