2008. március 28. péntek

márc. 28
0:23
Egyre idősebbek veszik igénybe a plasztikai műtéteket (Vital)
tovább
márc. 28
5:16
Fájdalommentesen akar szülni? Válassza a holland módszert! (Infostart)
Az otthon szülő nőknek csupán tíz százaléka kéri fájdalmai enyhítését Hollandiában, ahol nagyon sokan vállalják, hogy így hozzák világra gyermeküket. Ráadásul körükben rendkívül ritka a császármetszéses szülések száma is.
márc. 28
5:54
Rekorder túlélő: 9 órán át feküdt eszméletlenül a jéghideg vízben (Infostart)
Egy brit nő kilenc órán át feküdt egy hidegvízű patakban. Mandy Evans testhőmérséklete 12 fokkal csökkent, állapota kritikus volt, de csodával határos módon túlélte az esetet.
márc. 28
6:10
13+1 férfititok (Blikk)
Itt vannak az érthetetlennek tűnő tettek megoldásai
márc. 28
6:11
Elítélték a kislányát megsütő férfit (Infostart)
Börtönbüntetésre ítélték azt az amerikai férfit, aki tavaly mikrohullámú sütőbe tette kéthónapos lányát. Joshua Maldinnak 25 évet kell a rács mögött tölteni.
márc. 28
6:25
Gyógyul a nő, aki ránőtt a vécére (Infostart)
Jelenleg kórházi kezelés alatt áll az a nő, aki majdnem két évet töltött egy fürdőszobában. Az asszony olyan hosszú ideig ült a vécén, hogy szinte ránőtt az ülésre.
márc. 28
6:33
"Hova tűntek a banánok?" - a Forma-1-es pilóta feleségének vitája a takarítónővel (Infostart)
Óriási vitába keveredett Ralf Schumacher felesége a bejárónővel: a német autóversenyző neje azzal vádolta meg Ulrike Grollmannt, hogy megdézsmálta a banánokat, és használta az ő drága testápolóit.
márc. 28
6:42
Katonai gépekkel mehetnek nyaralni az angolok (Infostart)
Néhány év múlva civil utasokat is szállíthatnak a brit légierő tankerei, így elmosódhat az eddigi éles határvonal civil és katonai repülés között.
márc. 28
6:56
"Ez a legbizarrabb eset, amivel valaha találkoztam" (Infostart)
Bíróság elé kell állnia egy texasi férfinak, aki engedély nélkül árusított szeszesitalt - azt ugyanakkor nem rótták fel neki, hogy a vodkás üvegekbe fiatal csörgőkígyókat tett.
márc. 28
7:03
Megszólalt a családi tragédia szemtanúja (Infostart)
Először tett vallomást nyilvánosan egy brit nő, aki látta, hogyan taszította halálba fiát és ugrott ki lányával a karjában egy férfi másfél évvel ezelőtt egy krétai szálloda erkélyéről.
márc. 28
7:56
Darabokra tépte a bankautomatát a robbanás - képriport (Infostart)
Felrobbantottak egy bankjegykiadó-automatát hajnalban a Pest megyei Fóton.
márc. 28
8:36
Sokkolta környezetét a gyermeket váró férfi (Infostart)
Gyermeket vár egy transzszexuális férfi, aki nőnek született, de később részlegesen férfivá operáltatta át magát, és házasságban él egy nővel. Egyesek átverésre gyanakodnak, mások szerint egy televíziós show-val kötöttek zsíros szerződést.
márc. 28
8:51
Képriport: buszbaleset Vas megyében - többen megsérültek (Infostart)
Vas megyében egy ember életveszélyesen, hárman súlyosan megsérültek, amikor az árokba fordult és felborult egy román kisbusz péntek reggel Rönök és Vasszentmihály között, a 8-as számú főúton. A balesetben 13-an könnyebben megsérültek.
márc. 28
12:57
Börtönbe került a bírót verő focista (Infostart)
Görögországban börtönbüntetésre ítéltek egy labdarúgót.
márc. 28
13:07
Hambi zsömi és husi nélkül? Így készül gombából a gomburger! (Édenkert)
Mert hamburgert nem csak zsömléből és húspogácsából lehet készíteni. Engedjük szabadjára fantáziánkat! Kaldeneker György így tett, Te pedig megnézheted az eredményt!
márc. 28
15:31
Kinyírhatatlan szobanövények (Édenkert)
Vannak, akik nem értenek a növények nyelvén, így minden kipusztul a környezetükben. Szerencsére az ilyen embernek sem kell lemondania a zöldről: bemutatjuk a legkeményebb növényeket!
márc. 28
18:09
Amerika nyugati része melegszik a leggyorsabban (Infostart)
A világátlagnál csaknem kétszer gyorsabban melegszik az Egyesült Államok nyugati része - állapította meg egy környezetvédő szervezet.
márc. 28
18:44
Elhanyagolt kedvencünk: a leves (Vital)
A leves laktat, elegendő energiát és tápanyagot szolgáltat, segíti a szervezet folyadékigényének kielégítését, könnyen emészthető, és ha a szakácson múlik, nagyon finom is.tovább
márc. 28
19:49
A torkos róka éppen úgy járt, mint Micimackó (Infostart)
Akárcsak Micimackó Nyuszi házába Milne történetében, egy róka még bejutott a Terri Strick udvarán álló csirkeólba, kimászni azonban már nem tudott, úgy teleette magát. Ennek ellenére egyáltalán nem szégyenkezett.
márc. 28
20:21
Visszatér a pilóta a lebombázott városba (Infostart)
Idén egy német pilóta is részt vesz az angliai Bath-ban rendezett megemlékezésen, amelyen a város elleni bombatámadás áldozatai előtt tisztelegnek.
márc. 28
20:47
Gyógyszerként is megállja a helyét a természetes Viagra (Infostart)
Tajvani agronómusok sikeresen meghonosítottak az országban egy afrikai afrodiziákumot; a szakemberek jelenleg azon fáradoznak, hogy a növényből gyógyászati készítményt hozzanak létre.
márc. 28
21:02
Sztálin után Hitlerrel riogatják a potyázókat (Infostart)
Hitlerként ábrázolja közterületre kihelyezett óriásplakátjain a távfűtési díjjal tartozókat a kelet-ukrajnai Donyeck távhőszolgáltató vállalata, az ukrán nép ellenségeként tüntetve fel az adósokat.
márc. 28
21:19
Tévéelőfizetési díj - konnektor alapján (Infostart)
Végre egyszer a hajléktalanok járnak jól Szlovákiában. Közülük is csak azok, akiknek van zsebrádiójuk. Április elsejétől ugyanis hatályba lép a közelmúltban megszületett törvény, amely úgy rendeli, hogy mindenki köteles rádió-és tévé-előfizetési díjat fizetni, akinek a lakásában villanyóra van.
márc. 28
22:05
Megosztja a társadalmat a politikus szexbotránya (Infostart)
A dánok évtizedek óta kifejezetten szabadosnak számítanak szexuális ügyekben, de egy szociáldemokrata csúcspolitikus és egy 15 éves ifjúszocialista lány szexuális botránya még a dán társadalmat is felzaklatta.

Keresés