2008. március 7. péntek

márc. 7
0:57
Iskolabezárással kellene az influenza ellen védekezni (Vital)
tovább
márc. 7
5:11
Újabb gyermekotthonról derült ki, hogy bántalmazzák a gyerekeket (Infostart)
A jersey-i után újabb nagy-britanniai nevelőotthonról derült ki, hogy brutálisan bántalmazták a nevelők a gondjaikra bízott gyerekeket. A sokat látott nyomozók haja is égnek állt a döbbenettől, amikor megtudták, hogyan kínozták a lányokat a "büntetőszobában".
márc. 7
5:17
Bőrszíned árulkodik péniszed nagyságáról!? (Életforma)
Valahogy közismert tézis, hogy az afroamerikai férfiak sokkal nagyobb pénisszel rendelkeznek, mint fehér bőrű társaik. Vajon igaz ez? Vagy csak a számtalan szexszel kapcsolatos tévhit közé tartozik?
márc. 7
5:22
"Hova lett a férfiasságom?" (Infostart)
Juan Pablo Di Pace argentin operaénekes szemére hányta a brit királyi operaháznak, hogy a Rigolettót reklámozó sajtóanyagban kitörölték meztelen nemi szervét
márc. 7
6:17
Nimfománia: mítosz vagy valós betegség? (Életforma)
Nem egy férfi fantáziált már olyan nőről, akinek szexuális vágya kielégíthetetlen. Ez a fantáziálgatás táplálta a nimfománia mítoszát, tehát az olyan buja nőét, aki teljesen kifárasztja partnerét, de még ezután is többre vágyik.
márc. 7
6:22
Mi fontosabb az internetnél és a televíziónál? (Infostart)
Az amerikaiak többsége igen nehezen mondana el a mobiltelefonjáról, amely fontosabb lett, mint az internet, a televízió vagy a vezetékes távbeszélő - derült ki a Pew közvélemény-kutató intézet felméréséből.
márc. 7
6:33
Exhumálnák Galilei maradványait (Infostart)
Újra fellángolt a vita Galilei körül: a tudósok genetikai tesztet szeretnének végezni a maradványain, az egyház azonban ezt tiszteletlenségnek tartja, és nem járul hozzá.
márc. 7
6:44
Kutyamészárlással bíztak meg egy céget (Infostart)
A veszettség elleni harc jegyében megkezdődött a kóborkutyairtó -program, amelynek keretében százezernél is több ebet mérgeznek Szrinagárban meg, az indiai Kasmír fővárosában.
márc. 7
7:17
Nagy test, nagy élvezet (Életforma)
A világ második legnagyobb madara, az emu nőstényei csak a legkövérebb hímmel hajlandóak az utódnemzésre
márc. 7
8:01
Diszkódivat a füldugó (Metropol)
Divatteremtő füldugók tervezési versenyét hirdette meg Nagy-Britanniában a siketek intézete, hogy a fiatalok kedvet kapjanak használatához hallásuk védelme végett.
márc. 7
8:16
Ördögi tavaszváró (Életforma)
Évezredes sóhaj készülődik az ember lelkében: itt a napsütés, itt a tavaszi szél, itt az influenza. Jöhet a megújulás!
márc. 7
8:18
Bevonta az áruház az etetőszéket! Vásárlók, figyelem! (Életforma)
Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki 2008. januárban vagy februárban GULLIVER etetőszéket vásárolt, hogy hozza vissza azt a legközelebbi IKEA áruházba, ahol egy új GULLIVER etetőszéket vehet át helyette.
márc. 7
8:50
Milyen virágot illik venni nőnapra? Top 6 ötlet férfiaknak (Édenkert)
Március 8-án akár szavak nélkül is lehet üzenni, például egy csokor vagy egy cserepes virág segítségével. Az édenkert.hu kinyomozta, mik a szokások és mit üzennek a virágok.
márc. 7
9:03
Egzotikus lakásdíszek: gyömbér és rokonai (Édenkert)
A gyömbérfélék (Zingiberaceae) családját közel 1300 faj alkotja. A család tagjainak többsége Ázsia trópusi monszunerdőiben, nedves, mocsaras, félárnyékos helyen él.
márc. 7
9:19
Frontosak vagyunk (Életforma)
Bizonyára ismerős, hogy némely napokon képtelenek vagyunk koncentrálni, vagy egyszerűen csak lassúbbá válnak a mozdulataink, szétszórtságtól, fejfájástól, fájdalomérzékenységtől szenvedünk. A tünetek egy részéért a légkör ionizációs viszonyai a felelősek.
márc. 7
10:17
Csoda közeleg az ország felé... a szerelem (Életforma)
Ugye Ön is érezte már, milyen az, amikor tavasszal az ember egyszerűen megbolondul? Szerelmes akar lenni, vagy éppen már szerelmes, de legalábbis megakad a szeme egy-egy páron.
márc. 7
10:57
Látogatási tilalom calici vírus miatt (Metropol)
Calici vírus ütötte fel a fejét csütörtökön a Semmelweis Egyetem I. Belgyógyászati Klinikáján, ezért a kórházban felvételi zárlatot és látogatási tilalmat rendeltek el – közölte az egyetem pénteken.
márc. 7
11:00
Abbahagyása után is növeli a rák kockázatát a hormonpótló kezelés (Vital)
tovább
márc. 7
11:16
Téged felköszöntenek Nőnapkor? (Életforma)
Sok nő nem szereti a nőnapot, mert gyakran csalódásként éli meg. Általában a férfiak ilyenkor, egy kedves kis figyelmességgel megajándékozzák női ismerőseiket, édesanyjukat, testvérüket.
márc. 7
11:18
Nőnapon se fehér ló, se herceg?! (Életforma)
Legtöbbször szerényen, észrevétlenül és fehér ló nélkül jön. Talán ezért nem is figyelünk rá vagy éppen nem becsüljük eléggé, amikor minket választ...
márc. 7
11:51
Látogatási tilalom van az I. Belgyógyászati Klinikán (Vital)
tovább
márc. 7
12:17
Csirkemáj mandulásan (Életforma)
A mandula a világ összes olajos magvai közül az egyik legrégebbi és májjal együtt nagyon finom!
márc. 7
12:19
Hagymatorta (Életforma)
Bár mindenki már a friss, primőr zöldségekre vágyik, azok vitaminértéke még nem vetekszik a hagymáéval. A hagyma a téli időszakban is megőrzi gazdag ásványianyag, és vitamintartalmát, így az egyik legfontosabb vírus és baktériumölő. A hagymatorta Elszász tipikus étele, viszonylag gyorsan elkészíthető, tápláló, laktató egytál étel.
márc. 7
13:17
Anorexiás lett a barátom. Hogy segítsek rajta? (Életforma)
A minap olvastam két anorexiás lányról. Ebből a betegségből mindketten kigyógyultak, de lett helyette más bajuk. Az egyiknek porózusak lettek a csontjai, de annyira, hogy nem tud egyedül felállni, és folyamatosan merevítőt kell hordania, hogy nehogy eltörjön valamije. A másik, most harminc körül, szenved, mert nem lehet gyereke.
márc. 7
14:17
Sakura - egy különleges, gyönyörű növény! (Életforma)
A sakura virág a cseresznyevirágzás ünnepének jelképe. A cseresznye - akárcsak hazánkban - Japánban sem egy időpontban virágzik, ami részint a japán szigetek észak-dél irányban elnyúló elhelyezkedése miatt, másrészt a különböző fajták eltérő virágzási ideje miatt alakul így.
márc. 7
14:33
Tavaszi pöttytelenítés (Életforma)
Vannak háziszerek, amelyeket már nagyanyáink is ismertek: uborkalé, éretlen ribizliből készített pép, a bőrre helyezett paradicsom- és retekszeletek... Van, akinek segítenek, van, akinek nem.
márc. 7
14:33
Jajj ne! Megint divatba jön a csótányroppantó? (Blikk)
Egy portugál tervező újra divatba hozná a cipők rémét
márc. 7
15:16
Hasnyálmirigyrák -a leggyilkosabb daganat (Életforma)
A hasnyálmirigy-rák gyors lefolyású, ám lassan, alattomosan kifejlődő betegség, melynek kb. öt év a túlélési esélye a diagnosztizálást követően!
márc. 7
15:30
Nőnap virága: a bájos primula (Édenkert)
Mit kezdjünk a nőnapra kapott kankalinunkkal? Ha nem elégítjük ki igényeit, ne csodálkozzunk, ha növényünk egy hét leforgása alatt tönkremegy...
márc. 7
16:17
Bolond vagyok - elmondtam az igazat (Életforma)
Április elseje közeledvén egy kicsit elgondolkodtam, néha mennyire mást jelent "bolond"-nak lenni. Vannak pillanatok, amikor csak az lehet bátor, aki bolond vagy gyermek.
márc. 7
16:59
Kellemetlen, de haszontalan a bélmosás (Blikk)
Tisztulni kell, de nem minden áron
márc. 7
17:16
Hallgasson gyönyörű zenét a Zeneakadémián! (Életforma)
Milyen programokkal vár a Zeneakadémia?
márc. 7
18:17
Spirituális-gyógyító ékszerek (Életforma)
Már ötezer évvel ezelőtt is alkalmazták a kövek gyógyító hatását a test és lélek harmonizálására, s a mai napig sokan hisznek mágikus erejükben. A divat világa is kihasználja e kövek népszerűségét, így ékszereink kiválasztásakor mi magunk is gyakran találkozhatunk velük a boltokban.
márc. 7
19:19
"Földhöz verte magát és artikulátlanul üvöltött" (Életforma)
Egy nyugodt, végtelen türelemmel megáldott barátnőm történetét idézem, aki próbált úrrá lenni kétéves csemetéje dührohamain. Kisfia különösen nehéz esetnek bizonyult: az összes hiszti-kezelési eljárásnak makacsul ellenállt, pedig az anyja az égvilágon mindent kipróbált.
márc. 7
20:04
"Környezettudatos" tehenek (Infostart)
Nemcsak rekordszintű tejhozam, hanem "környezettudatos" magatartás is jellemzi az izraeli teheneket, ugyanis lényegesen kevesebb metánt juttatnak a légkörbe, mint más országbeli fajtársaik.
márc. 7
20:15
A lámpaoszlopot sem lehet büntetlenül "megerőszakolni" (Infostart)
Letartóztattak egy brit férfit, amiért egy lámpaoszloppal szexelt. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy vádat emelnek-e az illetlenkedő ellen.
márc. 7
20:32
Életfogytiglani börtönbüntetést kapott a két leszbikus gyilkos (Infostart)
Életfogytiglani börtönbüntetést kapott az a két leszbikus ausztrál lány, akik megölték a 16 éves Stacey Mitchellt, mert az idegesítette őket.
márc. 7
21:00
"A vásárlás sport!" - futóverseny tűsarkúban (Infostart)
Női győzelemmel végződött az immár harmadik tűsaroksprint Amszterdamban, ami nem meglepő, mivel csak nők indultak rajta.
márc. 7
21:18
Tíz férfi erőszakolta meg a 17 éves lányt (Infostart)
Tíz férfi ellen emeltek vádat egy 17 éves lány megerőszakolása miatt.
márc. 7
21:34
Díszkáposzta és napraforgó a nőnap slágere (Infostart)
A fehér szegfűvel párosított díszkáposzta, a piros táskába helyezett napraforgók és a szív alakú virágcsokor az idei nőnap legexkluzívabb ajándéka Kijevben.

Keresés