2008. március 1. szombat

márc. 1
1:12
Egyre fenyegetőbb veszélyt jelent a gyógyszerrezisztens tbc (Vital)
tovább
márc. 1
8:25
Ne fenekelje el a gyereket - tönkreteheti a szexuális életét! (Infostart)
Súlyos hosszú távú gondokat okoznak azok a szülők, akik elfenekelik, vagy verik a gyereküket. A fizikailag bántalmazott gyerekek ugyanis nagyobb valószínűséggel küszködnek majd szexuális problémákkal felnőttkorukban - állítja egy amerikai szakértő.
márc. 1
8:57
Új eszköz az alkoholizmus elleni harcban: legyen kisebb az üveg! (Infostart)
Meglepő magyarázatot talált a brit orvosi szaklap szerkesztője arra, miért isszák le magukat a szigetországban a borbarátok. Szerinte az lehet a probléma fő oka, hogy a nemes italt túlságosan nagy üvegben árulják.
márc. 1
9:13
Rossz hír a fiúknak: a lányok a számítógépnél is verik őket (Infostart)
A lányok magabiztosabban használják a számítógépet, mint a fiúk - erre a talán meglepő eredményre jutottak brit kutatók ezer gyerek képességeinek vizsgálata után.
márc. 1
9:35
Az őszinteség teszi tönkre a kapcsolatokat!? (Életforma)
"Az apai nagyapám mesélt egy történetet gyerekkoromban, ami arról szólt, hogy egy vasárnap a testvére egyszer csak felállt az asztaltól, vette a kalapját és közölte, örökre elmegy. Miért? - kérdezte a felesége.
márc. 1
9:49
A szeder metszése videón (Édenkert)
A málnához hasonlóan a szedret is minden évben metszenünk kell. Ha nem tesszük, bozóttá válik a gyümölcsünk! Szerencsére elfogtunk egy videót...
márc. 1
10:08
Leégett egy ház Dunakeszin - galéria (Infostart)
Tizenegy vízsugárral sikerült eloltani szombat hajnalban, 1 óra után azt a tüzet Dunakeszin, mely előző este lobbant lángra egy családi házban - mondta Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője.
márc. 1
10:34
Környezet és pénztárca kímélő mosási tippek (Életforma)
Meglévő mosógépünkkel is sokat tehetünk, hogy kevésbé károsítsuk a környezetet a ruhatisztítással, ráadásul bizonyos esetekben még spórolunk is.
márc. 1
10:40
Betonfalnak ütközött egy autós a Bécsi úton - galéria (Infostart)
Betonfalnak rohant egy gépkocsi a Bécsi úti volt szovjet laktanyánál. Az autó sofőrje súlyosan megsérült.
márc. 1
11:03
Csőtörés Budapesten, a lakóknak költözniük kellett - galéria (Infostart)
Csőtörés miatt ki kellett költöztetni hét családot két társasházból a XXII. kerületben szombat hajnalban, az önkormányzat egyeztet a lakókkal, hogy kit hol helyezzenek el.
márc. 1
11:35
Egy elkeseredett, megcsalt feleség vallomása (Életforma)
Van-e erőnk ehhez újra és újra? Él-e még az érzés, amivel hajdanán egymással szemben álltunk, és mindent-mindenkit legyőzhetőnek hittünk?
márc. 1
13:35
Elképesztő! Egy férfi lefejezte a szerelmét (Életforma)
Bozótvágó késsel lefejezte szerelmét egy német férfi, majd a nő fejével együtt belerohant egy teherautóba, és ő is meghalt.
márc. 1
13:56
Ugrásra készen várják az új elnököt a Kremlben (Infostart)
A vasárnapi oroszországi elnökválasztást teljes harci készültségben várják a Kreml mesteremberei: lesik, hogy az elnöki dolgozószoba új lakója változtatni akar-e a környezeten.
márc. 1
15:36
Minden iskolában lesz sebfelelős! (Életforma)
A kisgyermekes családok, a kirándulók, egyszóval az aktív életet élők jól tudják, milyen bosszantó az, amikor egy tervezett programot meghiúsít valami apróbb-nagyobb sérülés.
márc. 1
17:36
Vigyázat! Veszélyes lehet a mágneses gyerekjáték! (Életforma)
A tavaly őszi botrányos játékvisszahívások után az Európai Parlament felszólította az Európai Bizottságot, hogy vizsgálják felül a játékokról szóló jogszabályokat.
márc. 1
20:18
Magasabb nyugdíj jár a dohányosoknak (Infostart)
A megrögzött dohányosok számára magasabb juttatást helyez kilátásba a Paerel Leven holland önkéntes kiegészítő nyugdíjpénztár, tekintettel arra, hogy várható élettartamuk rövidebb.
márc. 1
20:35
Az ötös lottó 9. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
Az ötös lottó 9. heti sorsolásán a következő nyerőszámokat sorsolták ki: 11, 13, 49, 57, 60.
márc. 1
21:23
Mobilt kapnak a jó tanulók (Infostart)
Bár a New York-i iskolákban tilos mobiltelefont használni, a város most mégis 2500 készüléket oszt szét a jó jegyeket szerző és példás magatartású diákok között.

Keresés