2008. március 1. szombat

márc. 1
0:19
Paraphiliák avagy a szexuális eltérések kóros tárháza (HáziPatika)
Paraphilia összetett, két kifejezésből álló szó. Az antik görög philia szó hangsúlya az emberek közti kapcsolat jelentősége az egyén és közösség viszonyán van. A philia fogalma nem azonos jelentésű a mi barátság-fogalmunkkal.
márc. 1
6:03
Egereknek kedvence menü (HarmoNet)
Ezen a héten úgy döntöttem,hogy az egerek kedvencének, a sajtnak szentelem a menüt! Tökéletes sajtszerető felnőttnek és gyereknek egyaránt!
márc. 1
6:05
Egereknek kedvence menü (HarmoNet)
Ezen a héten úgy döntöttem,hogy az egerek kedvencének, a sajtnak szentelem a menüt! Tökéletes sajtszerető felnőttnek és gyereknek egyaránt!
márc. 1
8:19
Hasznos is lehet a depresszió? (orientpress)
Nem a gyógyszeres kezelés a megfelelő megoldás a depresszió ellen - derül ki egy héten publikált tanulmányból. A legújabb kutatások szerint a búskomorság pozitív irányba is terelheti az ember életét.
márc. 1
8:23
Szombati horoszkóp 2008-03-01 (HarmoNet)
Ma indulatosabbak leszünk! Ha rendszeresen végzünk testmozgást, akkor legyünk tudatában annak, hogy a fokozott izomműködés elősegítheti szervezetünk savasodását is, ez, pedig nem kívánt folyamat lehet.
márc. 1
8:25
Ne fenekelje el a gyereket - tönkreteheti a szexuális életét! (Infostart)
Súlyos hosszú távú gondokat okoznak azok a szülők, akik elfenekelik, vagy verik a gyereküket. A fizikailag bántalmazott gyerekek ugyanis nagyobb valószínűséggel küszködnek majd szexuális problémákkal felnőttkorukban - állítja egy amerikai szakértő.
márc. 1
8:25
Heti Style-Art-Party horoszkóp 2008. március 1-től 7-ig (HarmoNet)
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
márc. 1
8:57
Új eszköz az alkoholizmus elleni harcban: legyen kisebb az üveg! (Infostart)
Meglepő magyarázatot talált a brit orvosi szaklap szerkesztője arra, miért isszák le magukat a szigetországban a borbarátok. Szerinte az lehet a probléma fő oka, hogy a nemes italt túlságosan nagy üvegben árulják.
márc. 1
9:01
Leszedni tilos! (HarmoNet)
Idén a kedvező időjárásra való tekintettel, nagyon korán jelentek meg a hóvirágok. De jobban tesszük, ha nem szakítjuk le, ugyanis ez a kis virág egy ideje kihalófélben van hazánkban, 2005 óta pedig hivatalosan is védettnek számít. Eszmei értéke szálanként 10.000 Ft!
márc. 1
9:13
Rossz hír a fiúknak: a lányok a számítógépnél is verik őket (Infostart)
A lányok magabiztosabban használják a számítógépet, mint a fiúk - erre a talán meglepő eredményre jutottak brit kutatók ezer gyerek képességeinek vizsgálata után.
márc. 1
9:49
A szeder metszése videón (Édenkert)
A málnához hasonlóan a szedret is minden évben metszenünk kell. Ha nem tesszük, bozóttá válik a gyümölcsünk! Szerencsére elfogtunk egy videót...
márc. 1
10:08
Leégett egy ház Dunakeszin - galéria (Infostart)
Tizenegy vízsugárral sikerült eloltani szombat hajnalban, 1 óra után azt a tüzet Dunakeszin, mely előző este lobbant lángra egy családi házban - mondta Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője.
márc. 1
10:34
Függöny belátással (Borsa)
Redőnyt legtöbbször sötétítés céljából használunk, vagy, hogy ne lássanak be a szomszédok a lakásba. Egy finn dizájner fenti funkciókat figyelmen kívül hagyta, ám redőnye ettől még nagyon is jól sikerült.
márc. 1
10:40
Betonfalnak ütközött egy autós a Bécsi úton - galéria (Infostart)
Betonfalnak rohant egy gépkocsi a Bécsi úti volt szovjet laktanyánál. Az autó sofőrje súlyosan megsérült.
márc. 1
11:03
Csőtörés Budapesten, a lakóknak költözniük kellett - galéria (Infostart)
Csőtörés miatt ki kellett költöztetni hét családot két társasházból a XXII. kerületben szombat hajnalban, az önkormányzat egyeztet a lakókkal, hogy kit hol helyezzenek el.
márc. 1
12:58
Az "örök fiatalság" vize - 1. rész (MaHu)
Az emberiség történelme során a bőr szépségének megőrzésére a mézes szamártejben fürdő ókori uralkodónő - Kleopátra - óta számtalan praktikát lejegyeztek már.
márc. 1
13:31
Fogkímélő táplálkozás - 1. rész (MaHu)
A szervezetünkbe kerülő étel útjának első állomása a száj. Itt megy végbe - többek között - az élelem felaprítása, amelynek alapvető jelentősége van az emésztés, a táplálék felszívódása, és ennek következtében egészségünk szempontjából.
márc. 1
13:56
Ugrásra készen várják az új elnököt a Kremlben (Infostart)
A vasárnapi oroszországi elnökválasztást teljes harci készültségben várják a Kreml mesteremberei: lesik, hogy az elnöki dolgozószoba új lakója változtatni akar-e a környezeten.
márc. 1
15:42
Ételek, melyek nem is olyan ártalmasak - csoki, bor, tészta (MaHu)
A Valentin-naphoz kapcsolódó ételekről általában azt gondoljuk, hogy nem a legegészségesebbek (csokoládé, bor, romantikus vacsora egy olasz étteremben). A "tiltott" ételek közül azonban néhány meglepő előnyöket rejteget számunkra - feltéve, hogy mértékkel fogyasztjuk őket.
márc. 1
18:57
Mit érez a nő, amikor kielégül? (MaHu)
Valamikor régen még azt is kétségbe vonták, hogy a nők egyáltalán képesek-e a szexuális kielégülésre. Később pedig - s ez érthető egy patriarchális társadalomban - egyszerűen nem nagyon törődtek vele ill. nem vették komolyan.
márc. 1
20:18
Magasabb nyugdíj jár a dohányosoknak (Infostart)
A megrögzött dohányosok számára magasabb juttatást helyez kilátásba a Paerel Leven holland önkéntes kiegészítő nyugdíjpénztár, tekintettel arra, hogy várható élettartamuk rövidebb.
márc. 1
20:35
Az ötös lottó 9. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
Az ötös lottó 9. heti sorsolásán a következő nyerőszámokat sorsolták ki: 11, 13, 49, 57, 60.
márc. 1
21:23
Mobilt kapnak a jó tanulók (Infostart)
Bár a New York-i iskolákban tilos mobiltelefont használni, a város most mégis 2500 készüléket oszt szét a jó jegyeket szerző és példás magatartású diákok között.

Keresés