2008. február 29. péntek

febr. 29
5:30
A világ legrettenetesebb allergiájában szenved az ausztrál tinédzser - képekkel (Infostart)
Ashleigh Morris nem úszhat, és egy nehéz nap után nem lazíthat forró fürdővel, frissítő zuhannyal - ugyanis éppen a vízre allergiás. A 19 éves lány még a saját izzadtságától is tele lesz fájdalmas kiütésekkel.
febr. 29
5:35
Ez ám az igazi orális szex! (Életforma)
Romantika? Az meg micsoda? Hol olvastál róla Drágám? - néz fel, emlékezeteiben szorgalmasan kutatva, a férfi az újságolvasásból.
febr. 29
5:51
Gyakrabban támad a sokkal kevesebb cápa (Infostart)
Az utóbbi néhány évben egyre növekszik a cápatámadások száma, annak ellenére, hogy a ragadozók száma drasztikusan csökken. Szakértők szerint a jelenség oka az, hogy egyre több ember egyre több időt tölt a tengerekben.
febr. 29
6:02
A kocsival együtt a gyereket is vitte a rendőrségi lopóautó (Infostart)
Perrel fenyegetik egy házaspár a szentpétervári önkormányzatot, mert a közlekedésrendészet lopóautója a kocsival együtt a nyolcéves fiúkat is magával vitte. Az incidens súlyos mentális problémákat okozott a gyereknél - állítják a szülők.
febr. 29
6:13
Csak a madarak nyelvét beszéli a legújabb Maugli (Infostart)
Egy olyan kisfiút találtak az orosz gyermekvédelmi hatóságok, aki csak a madarak nyelvét érti, pedig az édesanyjával élt.
febr. 29
6:35
Dekoltázs, avagy a kebeltájék ápolása (Életforma)
Régi korokban tudták, elmúlt időkben még sejtették, mára azonban feledésbe merülni látszik mindaz a fortély, amely a női test e kivételes tájékát maradandóan széppé és pillanatnyi alkalomhoz illően vonzóvá teszi.
febr. 29
7:18
Mily meglepő: a nők a tartós erekciót okozó gyógyszert választanák (Infostart)
A Viagrának annyi; a potencianövelő gyógyszerek közül a nők a kék tabletta riválisát preferálják, az ugyanis tartósabb erekciót biztosít.
febr. 29
7:29
A topmodell tragikus halála (Infostart)
Feltehetően a guineai származású volt topmodell, Katoucha Niane holttestét fogták ki a Szajnából csütörtökön - közölték a francia nyomozók, akik szerint baleset történhetett.
febr. 29
7:31
Lezárult a nyomozás: "kísértetek okozták a kárt" (Infostart)
A román rendőrség lezárta a vandalizmus ügyében folytatott nyomozást, és megállapította, hogy kizárólag kísértetek lehetnek a felelősek.
febr. 29
7:35
"Tizenöt menetig bírom a vágy iramát..." (Életforma)
Janus Pannonius (1434-1472), a magyar irodalom reneszánsz-humanista verselője többszörösen is kiérdemli a "kettősségek vonzásában" kifejezést.
febr. 29
7:40
Hazazavarják a munkából, akinek piszkos az alsógatyája (Infostart)
Különös lépésre kényszerült egy szerb vállalat vezetője: utasításba kellett adni, hogy nem jöhet senki dolgozni - piszkos alsóneműben.
febr. 29
7:52
Körözési plakátként látta viszont a nyaralási képeket (Infostart)
Sokkot kapott az a német ingatlanügynök, akiről a televíziós bűnügyi műsorban azt állították: ő a világ egyik legveszélyesebb bűnözője, aki tinédzser kora óta sorra követi el a gyilkosságokat. Később kiderült, hogy egy maffiavezérrel keverték össze.
febr. 29
8:13
Csaknem ötvenmilliót vertek el két hét alatt, börtön a jutalmuk (Infostart)
Rács mögé kerül két testvér, mivel jó részét elköltötte annak a pénznek, amely tévedésből került egyikük számlájára.
febr. 29
8:19
Csipesz a rákbeteg gyomrában, penicillin az allergiásnak - hibáznak a legjobb orvosok is (Infostart)
Először fordult elő a német egészségügy történetében, hogy tizenegy tekintélyes orvos nyilatkozatot tett közzé az általuk korábban elkövetett műhibákról.Amióta a közlés csütörtökön nyilvánosságra került, Németország "legbátrabb orvosainak" nevezik őket a kommentátorok.
febr. 29
8:30
A kortárs lesújtó véleménye: "a Beatles szavatossága lejárt" (Infostart)
Nem túl hízelgően nyilatkozott a The Who frontember a hatvanas évek legendás zenekaráról, a The Beatlesről. Roger Daltrey ugyanis támogatja az egyik brit rádió kezdeményezését, melynek keretében letiltanák az állomás műsoráról minden idők egyik legnagyobb zenekarának dalait.
febr. 29
8:35
Vécévilla a tiszta toalettért (Életforma)
Szim Dzse Duk egy melllékhelyiségben született - egyébként nem véletlenül.
febr. 29
8:41
Nem fogdoshatják büntetlenül férfiasságukat az olaszok (Infostart)
A férfiak nyilvános helyen nem érinthetik meg nemi szervüket - határozott az olasz legfelsőbb bíróság. Aki mégis így tesz, bírságra számíthat.
febr. 29
8:43
Meggondolta magát: mégis meztelenkedne az énekesnő (Infostart)
A jelek szerint meggondolta magát és mégis hajlandó meztelenül fotózkodni KT Tunstall. A skót énekesnőnek egy kikötése azonban van: csak akkor meztelenkedik, ha utána digitálisan javítanak a képen.
febr. 29
9:11
Egy pohár még hasznos, kettő már árt (Vital)
tovább
febr. 29
9:11
Elkerülhető a felesleges vakbélműtét (Metropol)
Egyre több orvos kér CT-vizsgálatot a vakbélgyulladás diagnózisának megerősítésére az Egyesült Államokban. A sebészeti beavatkozást csak akkor hajtják végre, ha a gyanút a felvétel is igazolja, ezzel nyolcadára csökkent egy évtized alatt a szükségtelen műtétek aránya.
febr. 29
9:13
Megdöbbentően sok időt vesz el a munkától a dohányzás (Vital)
tovább
febr. 29
9:13
Bevált a vérrögszippantó műszer (Metropol)
Klinikai vizsgálatok bizonyítják annak az eszköznek a hatékonyságát és biztonságosságát, mellyel kiszívhatják a szélütést okozó vérrögöt az agyi erekből.
febr. 29
9:32
Tőzegkorong a játékos magvetéshez - kényelmes kertészeknek (Édenkert)
Velem már előfordult, hogy hiába vetettem zöldség vagy virágmagot, egy sem kelt ki közülük. Talán a legutóbbi szerzeményem, a tőzeges tápkorong segíteni fog!
febr. 29
9:36
Szívjon tiszta oxigént! Menjen oxigénbárba! (Életforma)
Emlékeznek, milyen furcsán néztek pár évvel ezelőtt a híres énekesre, Michael Jacksonra, amikor oxigénsátorba vonult? Pedig ma már egyre több nagyvárosban nyílnak oxigénbárok, egyre több helyen végeznek oxigénterápiát. Hogy miért? Mert egyre kevesebb levegőnk van. Szó szerint.
febr. 29
9:58
Tizenhat kilométert úszott cápák között, hogy megmentse társait (Infostart)
Hűtődobozba kapaszkodva menekült meg a cápáktól hemzsegő óceánból egy ausztrál halász. John Jarrett két társával korábban hajótörést szenvedett: ketten túlélték, a harmadik férfi valószínűleg megfulladt.
febr. 29
10:36
A munkahelyi szex 5 alapszabálya (Életforma)
A munkahely lett a 21. század ismerkedő helye, a fiatalok sokkal több időt töltenek az irodában, mint a húsz évvel ezelőttiek. Háromból egy a számítógép előtt eszik, és harmaduk nem veszi ki a szabadságait.
febr. 29
11:33
Borral bolondított ételek - receptekkel (Életforma)
"Bor - ezen kifejezés alatt a magyar mindig szőlőnedvből készült italt ért oly vidékeken azonban, hol szőlőt nem termesztenek s gyümölcsből gyártanak bort, mindig hozzá teszik, hogy minő bor..."
febr. 29
11:56
Kórházprivatizáció-ellenes tüntetés és útlezárás Egerben (Metropol)
Az Egri Markhot Ferenc kórház funkcionális privatizációja ellen tüntettek pénteken mintegy 200-an Egerben a megyeháza előtt.
febr. 29
11:58
Tömeges hepatitisz és AIDS-fertőzés gyanúja Las Vegasban (Metropol)
Többször használt fecskendők és ampullák miatt hepatitisz- vagy HIV-vírussal fertőződhetett meg több tízezer ember egy Las Vegas-i klinikán.
febr. 29
12:00
Vashiányra is utalhat a gyakori fejfájás (Blikk)
A betegség legjellemzőbb tünete a sápadt bőr
febr. 29
12:34
Nagy konyhában, kényelmesen (Életforma)
Minden, konyhatervezésnél felmerülő problémára figyelmet fordítottak az alföldi családi házban, a praktikum mellett nem utolsó sorban arra is, hogy a lakás központját jelentő konyha elég barátságos legyen.
febr. 29
13:36
Cigánka és sült vér - a legjobb vidéki receptek (Életforma)
Sokan megnyalják mind a tíz ujjukat, amikor jól lakottan felállnak a vidéken élő nagyi asztalától. Minden tájnak megvannak a jellegzetes ízei, ételei. Ezúttal keszthelyi, békéscsabai és gyulai recepteket gyűjtöttünk össze.
febr. 29
14:37
Ennél az Orgazmusnál nincs jobb...! (Életforma)
Két különleges koktél, melytől mindenki beindul...
febr. 29
14:51
Harminchat tb-támogatott gyógyszer ára csökken márciusban (Metropol)
A közlemény szerint 11 termék árcsökkentésének mértéke és a beteg térítési díjának csökkenése meghaladja a 10 százalékot, például hat vérnyomáscsökkentő termék ára átlagosan 11 százalékkal-, és három antibiotikum ára 31 százalékkal csökken.
febr. 29
15:04
Az ideális nő (Blikk)
Négy sztárból faragtak egy szépséget plasztikai sebészek
febr. 29
15:37
Tippek folttisztításra (Életforma)
A mosás, tisztítás egyik legnehezebb változata a folttisztítás. Ha nem szeretnénk ehhez durva, roncsoló szereket használni, nagyanyáink néhány régi, jól bevált receptje kínál megoldást, attól függően, mitől származik az eltávolítandó folt.
febr. 29
15:51
A gyümölcsös védelme (Édenkert)
Nem könnyű átlátni egy gyümölcsös növényvédelmi teendőit. Szerzőnk összefoglalja és dióhéjban tálalja a tudnivalókat.
febr. 29
15:59
Rendzavarással kezdődött a Heves Megyei Közgyűlés ülése (Metropol)
Dulakodás tört ki a Heves Megyei Közgyűlés pénteki ülésén, amelyen a testületnek a megyei kórház vagyonkezelésére és működtetésére kiírt pályázatról kell döntenie. Előzőleg mintegy tíz-húsz ember próbálta megzavarni a köztestület munkáját, a hangoskodókat biztonságiak, illetve rendőrök akarták kivezetni.
febr. 29
16:35
Azonnal forduljon orvoshoz, ha gyermekén ezeket a tüneteket észleli! (Életforma)
Nem véletlen, hogy nagyjából ötéves korig a legtöbb gyermek fejsérülés miatt kerül ügyeletre vagy kórházba, s ezek többsége bizony agyrázkódás.Fontos tudni: nem szabad késlekedni, ha az a gyanúnk, gyermekünk agyrázkódást kapott.
febr. 29
17:07
A HospInvest nyerte az egri kórházpályázatot (Metropol)
A HospInvest Zrt. pályázatát nyilvánította az egri Markhot Ferenc Kórház vagyonkezelésére és működtetésére kiirt pályázat nyertesévé a Heves megyei önkormányzat. Ez a döntés született Egerben, a testület pénteki, botrányos körülmények között megtartott ülésén.
febr. 29
17:09
Mire gondolsz szex közben? (Blikk)
Szerelmeskedés közben mindenféle izgalmas képek árasztják el tudatunkat
febr. 29
17:37
Megtaláltuk az igazi szépség titkát! Figyeld! (Életforma)
Ön gondolkozott már azon, mi az igazi szépség titka? Ne féljen, nem a legújabb arckrémekkel vagy diétákkal akarjuk most teletömni a fejét. És nem is tökéletes alakú sztárokkal, tökéletesnek tűnő modellekkel. Nem. Mi ma az igazi szépség titkát kerestük...
febr. 29
18:22
Képriport: tűzoltóautó és busz ütközött Székesfehérváron (Infostart)
Egy tűzoltó és négy civil könnyebben megsérült, amikor autóbusz és tűzoltóautó ütközött össze Székesfehérváron; a sérülteket a megyei kórház ambulanciáján ellátták, egyikük sem szorult kórházi ápolásra - közölte a Fejér Megyei Szent György Kórház szóvivője.
febr. 29
18:33
Miért fiatalít a fényes haj? (Életforma)
Azt mindannyian tudjuk, hogy a haj fontos szerepet játszik abban, hogyan ítélünk meg valakit elsőre, hiszen ez külsőnk egyik legszembetűnőbb része, amely akarva akaratlanul meghatározza azt a bizonyos első benyomást.
febr. 29
19:34
Gépjárműoktatók aranyköpései (Életforma)
A bekanyarodási szándékát legközelebb ne a hátsó ablaktörlővel jelezze!
febr. 29
20:20
Benyújtották a számlát a megalázott királynak (Infostart)
Újabb intézkedés jelzi Nepálban, hogy a királyi hatalom nem abszolút többé, sőt már alig-alig létezik: az állam nem fizeti az uralkodóház közüzemi számláit, így könnyen lehet, hogy a palotákban kikapcsolják a villanyt. Igaz, addigra a királyság is megszűnhet.
febr. 29
20:36
Rejtélyes gyilkosság egy sütőkemencében (Életforma)
A férfi ekkor úgy döntött, megöli Katharinát. Húgával felkeresték Katharina házát, rátörtek, megölték, és az egyik, még meleg kemencébe dobták.
febr. 29
20:52
J. K. Rowling pereli az "áruló" Potter-enciklopédiát (Infostart)
"Kihasználta a jóhiszeműségemet, és elárult" - ezzel vádolja J. K. Rowling brit írónő az a rajongóját, aki a Harry Potter regényfolyam nyomán enciklopédiát akar megjelentetni.
febr. 29
21:21
Kalapács alatt a "szent grál"és az Oswald életét kioltó fegyver (Infostart)
A "legjobb popkulturális kollekcióként" emlegetett magángyűjtemény kerül kalapács alá március idusán Las Vegasban.

Keresés