2008. február 3. vasárnap

febr. 3
0:46
Minden tizedik tini egészsége veszélyben van (Vital)
tovább
febr. 3
6:28
Szexuális ragadozók garázdálkodnak a neten! (Életforma)
Könnyű prédájává válhatunk a csalóknak, bűnözőknek és szexuálisan beteg zaklatóknak, mert felelőtlenül és könnyen kiszolgáltatjuk adatainkat és magunkat. Legyünk óvatosabbak!
febr. 3
7:16
Kirúgták, mert a barátnőivel chatelt (Infostart)
Webkamerán keresztül figyelte meg egyik alkalmazottját egy brit üzletember, és kirúgta, mivel azt látta, hogy a nő az ügyfelek kiszolgálása helyett barátnőivel cseveg a világhálón.
febr. 3
8:28
Göndörödik, kunkorodik és még szexi is! (Életforma)
Akinek nincs, az szeretne. Akinek van, az szögegyenesre simíttatná - göndör fürtjeit. Pedig praktikusan és könnyen kezelhető. Tippjeink...
febr. 3
9:27
Vigyázat! Patkányinvázió közeleg! (Életforma)
Az idén a Patkány éve kezdődik, a kínai horoszkóp szerint. Mindenütt és mindenformában felbukkannak ezek a nem éppen csábos külsejű kis állatok. Most éppen egy hírcsokor erejéig özönlenek el bennünket...
febr. 3
9:43
Kölcsön koponya visszajár (Infostart)
Új-zélandi bennszülöttek maradványait juttatja vissza származási helyükre az Oxfordi Egyetem Természettudományi Múzeuma, ahová azok még a 19. században kerültek.
febr. 3
10:17
Vakond, az ártatlan tettes (Édenkert)
A virágágyásban előforduló vakondtúrás a vakondok élelemszerző körútjának elkerülhetetlen velejárója.
febr. 3
10:31
Háromfogásos menü! Nagyon jó lesz! (Életforma)
Egészséges háromfogásos menüt ajánlunk mára. Talán minden van otthon, ami a mai ebédhez szükséges. Finom lesz!
febr. 3
11:22
Kisbabáknak nem ajánlják a szójás ételeket (Metropol)
Nem tanácsolt, hogy a kisbabák első életévükben szója alapú táplálékot fogyasszanak - derült ki a német táplálkozási bizottság tájékoztatásából.
febr. 3
11:30
Így csökkentheti a mellrák kockázatát! (Életforma)
A nőket a méhnyakrák mellett, a mellrák veszélyezteti legjobban. Helyes táplákozással azonban sokat tehetünk a megelőzéséért. Figyeljünk jobban életmódunkra, erre figyelmeztet a február 4-én a Rák Világnapja is.
febr. 3
12:30
Sztárparádé a rózsaszínű bécsi Operabálon! (Életforma)
A háziasszony ötlete volt, hogy az egész estét a rózsaszín különböző árnyalatai lengjék be. A belső termeket 32 000 darab, rózsaszínű és halvány vörös rózsával díszítették föl. az idei bécsi Operabálon.
febr. 3
13:29
Tuti játéktippek egy gyerekzsúrra (Életforma)
Nem kis fantáziára van szükség ahhoz, hogy szórakoztassuk a gyerekzsúrra meghívott kis lurkókat. Íme néhány ötlet, hogy ne a tv vagy a számítógép előtt üljenek, és ne szedjék szét a lakást sem...
febr. 3
14:03
Fidesz: a komány a gyerekek helyett a profitot választotta (Metropol)
A Fidesz szerint elfogadhatatlan, hogy az egészségügyi kormányzat számára a profitérdek fontosabb, mint a gyermekek megfelelő kórházi ellátása – mondta a párt szakpolitikusa vasárnap Budapesten.
febr. 3
14:18
Vegyen kórházi napidíj biztosítást! (Metropol)
Új kereskedelmi terméket – kórházi napidíj biztosítást – dobott február elsejével a piacra a prágai Ceské Pojistovna biztosító leányvállalata, a CP Zdraví biztosító.
febr. 3
14:28
"Szeretője lettem az apám barátjának!" (Életforma)
Aki idősebb férfit választ, vagy apahiányt pótol, vagy olyan meghatározó volt az életében az apja, hogy ezt az érzést keresi a párjában, karakterben, gondolkodásban, stílusban, persze nem tudatosan...
febr. 3
15:29
Mit tegyek, ha diszlexiás a gyerekem? (Életforma)
Az egyik legnagyobb kihívás az életben egy olyan gyerek szüleinek lenni, akinek diszlexiás problémája van. Most, a félévi bizonyítványok idején, lássuk, hogy hogyan segíthetünk írás-olvasási nehézségekkel küzdő gyermekünknek, hogy őt is megillesse a tanulás elidegeníthetetlen joga!
febr. 3
16:07
Victoria Beckham bomlasztotta a Spice Girlst (Infostart)
Victoria Beckham elismerte, ő az oka annak, hogy a Spice Girls lemondta koncertjeit, és ismét feloszlik.
febr. 3
16:28
Drogkereskedőket fogtak el Budapesten - képekkel (Infostart)
Kábítószert is találtak a rendőrök két, a gyanú szerint illegális cigaretta-kereskedelemmel foglalkozó férfinál Budapesten.
febr. 3
16:29
A leggyakoribb herebajokról...Nem csak férfiaknak! (Életforma)
Mindig a méretével és játékosságával foglalkozunk, holott mind ez mit sem ér, ha nem egészséges. Ugyanúgy életveszélyes betegségeknek vannak kitéve, mint a női nemi szervek. Hogyan ismerhetők fel a herebajok?
febr. 3
17:11
A hatos lottó 5. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
A hatos lottó 5. heti sorsolásán a következő számokat húzták ki: 6, 22, 27, 29, 37, 43.
febr. 3
18:16
Három kislányt gázolt el a zebrán egy autós (Infostart)
Három kislányt gázolt el a zebrán egy autós szombat este Zalaegerszegen; az egyik gyerek súlyosan, a másik ketto könnyebben sérült meg.
febr. 3
18:26
Több mint hússzor szúrt a 15 éves fiú (Infostart)
Stabil az állapota annak a 20 éves fiatalembernek, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor Nagykanizsán hasba szúrta egy 15 éves fiú - tudta meg az MTI vasárnap a nagykanizsai kórházban. A támadó a távirati iroda információja szerint több mint hússzor szúrta meg áldozatát.
febr. 3
19:27
Allergiás- és asztmás megbetegedéseket okozhat a szója a kisgyermekeknél (Infostart)
Nem tanácsolt, hogy a kisbabák első életévükben szója alapú táplálékot fogyasszanak - derült ki a német táplálkozási bizottság tájékoztatásából.
febr. 3
19:30
Ön intelligens vagy "csak" okos? (Életforma)
Igazán nagy dicséret, ha valakire azt mondják: intelligens. De azt tudja, hogy hányféle területen kell bizonyítanunk okosságunkat? Most megtudhatja, és eldöntheti megfelel-e a követelményeknek...
febr. 3
19:48
Történelmet írt a világsztár (Infostart)
Történelmi sikert aratott Natasha Bedingfield, miután Pocketful of Sunshine című nagylemeze a harmadik helyen mutatkozott be az Egyesült Államokban. Korábban még soha nem fordult ugyanis elő, hogy egy brit énekesnő ilyen jól indított volna az amerikai slágerlistákon.
febr. 3
20:16
Mégsem lesz szobra a legendás menedzsernek? (Infostart)
Az eredeti tervekkel ellentétben elképzelhető, hogy nem állítanak szobrot Liverpoolban Brian Epsteinnek. Az elképzelést ugyanis élesen kritizálta a Beatles legendás menedzserének egyik közeli barátja, mondván: Brian Epstein a Beatles sikerében él tovább, nincs szüksége szoborra.
febr. 3
20:43
Szexért árulta a jegyeket a professzor (Infostart)
Különös perre figyel ezekben a napokban Németország. A hildesheimi körzeti bíróságon ugyanis megkezdődött egy hannoveri egyetemi professzor ügyének tárgyalása, akit a rossznyelvű sajtó egyszerűen a "szex professzorának" vagy más néven "Campus Casanovának" keresztelt el.
febr. 3
21:05
Hip-hop albummal jelentkezik a 70 éves legenda (Infostart)
Nem akármilyen produkciót tervez Bill Cosby, aki legújabb albumán hip-hop dalokat kíván előadni. A 70 éves legendás előadóművész döntése annál inkább meglepő, mert saját bevallása szerint nem kedveli a műfajt.
febr. 3
21:16
Élete kalandjára emlékezteti az illat a sztárt (Infostart)
A skót színész, Ewan McGregor igent mondott egy parfümreklámban való részvételre. De hogy miért, arra meglepő magyarázatot adott.
febr. 3
21:44
Putyint is bepanaszolták az elhagyott nők (Infostart)
A becsapott és elhagyott nőknek nyitott külön oldalt az egyik orosz hírportál.
febr. 3
21:54
Hatalmas káosz a Jászberényi úton - képekkel (Infostart)
Hatalmas a víz a X. kerületben a Jászberényi úton, miután egy gépkocsi nekiütközött egy tűzcsapnak.

Keresés