2008. február 3. vasárnap

febr. 3
0:15
Banán: mindig máshogy görbül! (HáziPatika)
A Föld jelentős részén inkább burgonyához hasonló zöldségként tartják számon. A világon termő banánmennyiségnek alig több mint tizede az általunk ismert gyümölcs. Ha tudjuk, mennyiféle banán van, és milyen tápanyagokat rejt,...
febr. 3
7:16
Kirúgták, mert a barátnőivel chatelt (Infostart)
Webkamerán keresztül figyelte meg egyik alkalmazottját egy brit üzletember, és kirúgta, mivel azt látta, hogy a nő az ügyfelek kiszolgálása helyett barátnőivel cseveg a világhálón.
febr. 3
9:43
Kölcsön koponya visszajár (Infostart)
Új-zélandi bennszülöttek maradványait juttatja vissza származási helyükre az Oxfordi Egyetem Természettudományi Múzeuma, ahová azok még a 19. században kerültek.
febr. 3
10:28
Nem kell elmenned az esküvődre (Borsa)
Akik csak azért nem házasodnak össze, mert nem érnek rá, esetleg még egy szolid, szűk körű polgári ceremónia gondolatától is kirázza őket a hideg, azok számára megszületett a megoldás. Amerikában.
febr. 3
16:07
Victoria Beckham bomlasztotta a Spice Girlst (Infostart)
Victoria Beckham elismerte, ő az oka annak, hogy a Spice Girls lemondta koncertjeit, és ismét feloszlik.
febr. 3
16:28
Drogkereskedőket fogtak el Budapesten - képekkel (Infostart)
Kábítószert is találtak a rendőrök két, a gyanú szerint illegális cigaretta-kereskedelemmel foglalkozó férfinál Budapesten.
febr. 3
17:11
A hatos lottó 5. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
A hatos lottó 5. heti sorsolásán a következő számokat húzták ki: 6, 22, 27, 29, 37, 43.
febr. 3
18:16
Három kislányt gázolt el a zebrán egy autós (Infostart)
Három kislányt gázolt el a zebrán egy autós szombat este Zalaegerszegen; az egyik gyerek súlyosan, a másik ketto könnyebben sérült meg.
febr. 3
18:26
Több mint hússzor szúrt a 15 éves fiú (Infostart)
Stabil az állapota annak a 20 éves fiatalembernek, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor Nagykanizsán hasba szúrta egy 15 éves fiú - tudta meg az MTI vasárnap a nagykanizsai kórházban. A támadó a távirati iroda információja szerint több mint hússzor szúrta meg áldozatát.
febr. 3
19:27
Allergiás- és asztmás megbetegedéseket okozhat a szója a kisgyermekeknél (Infostart)
Nem tanácsolt, hogy a kisbabák első életévükben szója alapú táplálékot fogyasszanak - derült ki a német táplálkozási bizottság tájékoztatásából.
febr. 3
19:41
A védőoltások higanytartalma gyorsan eltűnik a vérből (MaHu)
A védőoltásokban tartósítószerként jelen lévő higany gyorsan kiürül a gyerekek szervezetéből, egy hónapon belül már az eredeti higanykoncentráció mérhető a vérükben - állapítja meg egy Argentínában lefolytatott vizsgálat.
febr. 3
19:48
Történelmet írt a világsztár (Infostart)
Történelmi sikert aratott Natasha Bedingfield, miután Pocketful of Sunshine című nagylemeze a harmadik helyen mutatkozott be az Egyesült Államokban. Korábban még soha nem fordult ugyanis elő, hogy egy brit énekesnő ilyen jól indított volna az amerikai slágerlistákon.
febr. 3
20:16
Mégsem lesz szobra a legendás menedzsernek? (Infostart)
Az eredeti tervekkel ellentétben elképzelhető, hogy nem állítanak szobrot Liverpoolban Brian Epsteinnek. Az elképzelést ugyanis élesen kritizálta a Beatles legendás menedzserének egyik közeli barátja, mondván: Brian Epstein a Beatles sikerében él tovább, nincs szüksége szoborra.
febr. 3
20:43
Szexért árulta a jegyeket a professzor (Infostart)
Különös perre figyel ezekben a napokban Németország. A hildesheimi körzeti bíróságon ugyanis megkezdődött egy hannoveri egyetemi professzor ügyének tárgyalása, akit a rossznyelvű sajtó egyszerűen a "szex professzorának" vagy más néven "Campus Casanovának" keresztelt el.
febr. 3
21:05
Hip-hop albummal jelentkezik a 70 éves legenda (Infostart)
Nem akármilyen produkciót tervez Bill Cosby, aki legújabb albumán hip-hop dalokat kíván előadni. A 70 éves legendás előadóművész döntése annál inkább meglepő, mert saját bevallása szerint nem kedveli a műfajt.
febr. 3
21:16
Élete kalandjára emlékezteti az illat a sztárt (Infostart)
A skót színész, Ewan McGregor igent mondott egy parfümreklámban való részvételre. De hogy miért, arra meglepő magyarázatot adott.
febr. 3
21:44
Putyint is bepanaszolták az elhagyott nők (Infostart)
A becsapott és elhagyott nőknek nyitott külön oldalt az egyik orosz hírportál.
febr. 3
21:54
Hatalmas káosz a Jászberényi úton - képekkel (Infostart)
Hatalmas a víz a X. kerületben a Jászberényi úton, miután egy gépkocsi nekiütközött egy tűzcsapnak.

Keresés