2008. február 14. csütörtök

febr. 14
0:14
Auránk és titkos vágyaink (NLCafé)
A testünk által kisugárzott elektromágneses részecskék számos rétege adja a személyes auránkat. Színe, egyenletessége sokat elárul rólunk, testi-lelki bajainkról, sőt mesél titkos vágyainkról is.
febr. 14
0:17
Szmogriadó az anyaméhben? (HáziPatika)
Ausztrál kutatók ultrahangos méréssel megállapították, hogy a légszennyezésnek kitett terhes anyák magzatai kisebb méretűek - jelent meg az Environmental Health Perspectives című nemzetközi folyóiratban.
febr. 14
0:21
Hósportok izomláz nélkül (HáziPatika)
Akár hiszi, akár nem, nem kell a síelésből izomláztól merev lábakkal hazatérnie. Az előedzés és nyújtás a kulcsszavak.
febr. 14
0:52
Rosszul bánok a gyerekemmel! (NLCafé)
Egy 4 éves kislány és egy 7 hónapos kisfiú anyukája vagyok. A lányom nem fogad szót, hisztizik, sokszor étvágya sincs. Egy darabig megértő vagyok, aztán robbanok: tárgyakkal dobálom, és borzasztó dolgokat ordítok.
febr. 14
5:17
Újabb rejtélyes öngyilkosság: "Miért?" (Infostart)
Felakasztotta magát egy 16 éves brit lány, aki modell akart lenni. Chelsea Smith holttestét anyja találta meg, amint hazaért a vásárlásból.
febr. 14
5:27
Véletlenül saját magát betegítette meg HIV-vírussal a nővér (Infostart)
Egy véletlen szúrás miatt fertőződött meg a HIV-vírussal egy skót nővér, aki később bele is halt a betegségbe.
febr. 14
5:38
Kártérítési per fenyegeti a Bush családot (Infostart)
Visszapereli az eljegyzési gyűrűt George Bush amerikai elnök volt sógornőjétől az egykori vőlegény. A 78 éves üzletember szerint a 11 karátos gyémántgyűrű 434 ezer dollárt ér.
febr. 14
6:05
A férfiak korán halnak: meghúzták a vészharangot (Infostart)
A férfiak korán halnak - legalábbis Németországban így alakíthatnák át József Attila egyik híres sorát a legfrissebb felmérések eredménye fényében. A német alkalmazottak betegbiztosítója most közétett tanulmányában meghúzta a vészharangot, miután egyértelműen bebizonyosodott, hogy a férfiak nem fordítanak kellő figyelmet egészségük védelmére és ezért átlagosan hat évvel korábban halnak meg, mint a…
febr. 14
6:27
Szívesebben flörtölünk a neten, mint szóban (Infostart)
Egy felmérés szerint a megkérdezettek több mint fele állította, hogy szívesebben flörtöl interneten keresztül, mint élőszóban. A legakítvabbak a finnek, a magyarok viszont igen tartózkodónak bizonyultak.
febr. 14
6:38
Apasági kereset lett egy internetes szexárverés vége (Infostart)
Egy német bíróság kötelezett egy internetes oldalt, amelyen egy nő szexaukción árulta a bájait, hogy adja meg az árverésen nyertes hat férfi nevét, miután a nő egyiküktől teherbe esett, és meg akarja tudni, melyikük a gyermek apja.
febr. 14
6:58
Sonkás-sajtos pogácsa (HarmoNet)
A klasszikus pogácsa új felfogásban! Uzsonnára ideális, de ajánlom még baráti összejövetelekre, borozáshoz vagy csak úgy!
febr. 14
7:05
Ínyenc vacsorák, a szerelem és Valentin jegyében (MaHu)
Egymással versengve várják a szállodák és éttermek február 14-én estére a Valentin-napot ünneplő párokat. Budapesten a vacsorák 9 ezer forintnál kezdődnek fejenként - a határ pedig a csillagos ég, úgy látszik, a vágyfokozó ételeket és a romantikát meg kell fizetni.
febr. 14
7:07
Ma van valentin nap, a szerelmesek ünnepe (MaHu)
Február 14. Bálint, avagy Valentin napja, a szerelmesek ünnepe, amikor az emberek világszerte levelezőlapokkal, virágokkal, édességgel és apró ajándékokkal lepik meg kedvesüket, szeretteiket. Szent Valentin (Szent Bálint) ünnepe 496-tól szerepel a naptárban, de mai formája csak a közelmúltban honosodott meg Magyarországon.
febr. 14
7:32
Szex fogmosáshoz hasonló rendszerességgel! (MaHu)
A fogmosáshoz hasonló rendszerességgel javasolja gyakorolni a szexet az egészségmegőrzés érdekében a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS).
febr. 14
7:49
Perverzió vagy kíváncsiság? (MaHu)
Azért, mert elméláztál este 11 után egy felnőtt csatornán, még nem vagy se romlott, se perverz. A normális szexualitásba sok minden belefér.
febr. 14
8:15
Csütörtöki horoszkóp 2008-02-14 (HarmoNet)
Ma sokkal indulatosabbak lehetünk!
febr. 14
8:17
Heti anyukák és babáik horoszkóp 2008. február 14-től 20-ig (HarmoNet)
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
febr. 14
8:32
Növeli a vérnyomást a repülőtéri zaj (MaHu)
Az éjszakai reptéri vagy közúti zaj növeli a vérnyomást, még akkor is, ha az ember alszik - mutatta ki egy európai kutatócsoport.
febr. 14
9:04
Apasági kereset internetes szexárverés után (MaHu)
Kötelezte egy német bíróság azt az internetes oldalt, amelyen egy nő szexaukción árulta a bájait, hogy adja meg az árverésen nyertes hat férfi nevét, miután a nő egyiküktől teherbe esett, és meg akarja tudni, melyikük a gyermek apja.
febr. 14
9:15
Elhunyt a Cápa-filmek sztárja (NLCafé)
Elhunyt Roy Scheider amerikai filmszínész, a Cápa-filmek rendőrfőnökének megformálója. A kórházi szóvivő nyilatkozata szerint a 75 éves sztárt két éven át csontvelőrákkal kezelték.
febr. 14
9:30
Milyen virágot vegyünk? Zavarban a virágboltban (Édenkert)
Cserepes vagy csokor legyen? Miből hány szál? Világos vagy árnyas helyre? Megtudhatjuk a választás legfontosabb szempontjait, az átadás fortélyait és a virágfélék és -színek jelentését.
febr. 14
9:31
Igyál esővizet! (Borsa)
Belegondolva abba, hogy mennyi káros anyag kerül a légkörbe, nem feltétlenül volna az első gondolatunk, hogy megigyuk azt, ami a felhőkből kijön. Az ausztrálok azonban kitaláltak valamit.
febr. 14
9:31
Legyen sötétség! (HVG)
A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) Világítástechnikai Társaságának (VTT) nevében kívánok reagálni a Környezetszennyező világítás felcím alatt közölt cikkükre (HVG, 2007. december 22.).
febr. 14
9:49
Rákgyógyszer a tengerből (MaHu)
Egy nemzetközi tudóscsoport tagjai nemrég egy potenciális új rákgyógyszert fedeztek fel, amelyet a Csendes óceán déli részén élő mérgező kék-zöld algából vontak ki. A somocystinamide A (ScA) elnevezésű szerről és a jövőbeni kutatási tervekről a 'Proceedings of the National Academy of Science' című szaklap online kiadásában lehet olvasni.
febr. 14
9:54
Újabb fordulat az átvágott torkú diáklány ügyében (Infostart)
Elképzelhető, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégsem erőszakolták meg azt a brit diáklányt, akit tavaly novemberben öltek meg az olaszországi Perugiában.
febr. 14
10:06
Nem értjük az egészségügyi reformot (orientpress)
Száz emberből csak egy érzi úgy, hogy teljes mértékben érti az egészségbiztosítással kapcsolatos reformterveket - derül ki a Medián HVG megbízásából készített felméréséből.
febr. 14
10:11
Plasztikai sebészet: új eljárás a ráncok eltüntetésére (HVG)
A Texasi Egyetem Délnyugati Egészségügyi Központjának plasztikai sebészei a világon először próbálhatták ki azt az újfajta lézeres eljárást, melynek segítségével a különböző szépészeti beavatkozások könnyebbé és hatékonyabbá válhatnak.
febr. 14
10:11
A furcsa öngyilkosság: halálra éheztette magát (Infostart)
Németországban egy férfi úgy vetett véget életének, hogy elhagyta a civilizációt, egy erdei házban húzódott meg és halálra éheztette magát.
febr. 14
10:17
A szerelem az evolúció trükkje? - Avagy a süket és vak kerítőnő (NLCafé)
Nem biztos, hogy szeretnénk belegondolni ebbe, de bizony lehet, hogy nem a szerelem, hanem az evolúció hálójában vergődünk, mikor fél méterrel a föld fölött lebegve azt az egy szót suttogjuk: Józsi!
febr. 14
10:19
Extrém Valentin-nap (NLCafé)
Többen meglepődtek, amikor az egyik hétvégén felismerték egy rockbulin Hoffmann Mónikát, hiszen a bájos megasztáros lány eddig inkább a lágyabb dallamokról és a visszafogottságáról volt ismert.
febr. 14
10:21
Szerelem a kolera idején (NLCafé)
Nehéz fanyalgás nélkül beszélni a Gabriel García Márquez világhírű regényéből készült filmről, de az is az igazsághoz tartozik, hogy kár lenne kihagyni. A szerelemről szól, és úgy beszél róla, mint a legszentebb csodáról.
febr. 14
10:49
A fő halálok, szív- és érrendszeri betegségek (HVG)
4,3 millió ember halálát okozzák évente szív-és érrendszeri betegségek Európában, ezen belül több mint kétmillióét az Európai Unióban - vált ismertté az Európai Szívhálózat által szerdán közzétett statisztikai évkönyv adataiból.
febr. 14
11:18
Válóper egy vagyonért? (NLCafé)
Mintha egy örökkévalóság óta tartana Sir Paul McCartney és Heather Mills válópere. A hírek szerint az exfeleség már 10 millió fonttal is beérné, noha eredetileg 50 millió fontot, azaz 18 milliárd forintot akart lecsípni férje vagyonából.
febr. 14
11:20
Virágos tavasz (NLCafé)
Az egyik legmenőbb 2008-as tavaszi–nyári divattrend a virágminta lesz. Nem kell megijedni, a klasszikus nőiestől a bohém diáklányosig minden stílusirányzat viselhető – lássunk hát egy-két kiegészítőt!
febr. 14
11:22
Édes kis semmiségek - Csokoládéhab (NLCafé)
Megédesítenéd az estédet egy ellenállhatatlan desszerttel? Most igazán ne fogd vissza magad, a Valentin-nap nem arról szól, hogy száraz répát rágicsáljunk kinyúlt pamutpizsiben. Egy igazi csokihabnak senki nem tud ellenállni
febr. 14
11:29
Ki/mi a kedvenc magyar divatterveződ/márkád? (NLCafé)
Egy éven át szavaztatok, szakadatlanul. A múlt évben összesen 18 425 szavazat érkezett a Ki/Mi a kedvenc magyar divatterveződ/márkád kérdésre a HazaiDivat.hu-n.
febr. 14
11:37
Valentin nap - mi vár ma a szerelemben 12 csillagjegy szülötteire? (HarmoNet)
Mit hoz neked az idei Valentin nap? Vajon sok szerelmes üdvözletet? Vagy egyet sem? Esetleg egyet, de azt éppen a nagy Ő adja? Mennyire vagy szerencsés? Megmutatja szerelmi horoszkópunk!
febr. 14
11:37
Gyakori szexre buzdít a brit egészségügyi szolgálat (HVG)
A fogmosáshoz hasonló rendszerességgel javasolja gyakorolni a szexet az egészségmegőrzés érdekében a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS).
febr. 14
11:54
7 lépéses módszer, hogy megérezd; Ő az IGAZI! (HarmoNet)
Ma különösen sokat gondolunk a szerelemre, az imádott Társra, de biztosan előfordult már mindannyinkkal, hogy elbizonytalanodtunk: vajon Ő-e az Igazi? A szerelemnek pedig csalhatatlan jelei vannak. Halgass a megérzéseidre!
febr. 14
12:17
A főnökidomítás 4 alaptörvénye (HarmoNet)
Eszes a főnököd? Vagy inkább nehéz felfogású? Esetleg egy despota? Eláruljuk, mire számíthatsz tőle. Előléptetésre, nagyobb profitra, túlórákra, vagy éppen sikerekre? Rajtad is múlik!
febr. 14
12:18
Cosmopolitan Valentin napi VIP parti a Westend Jégteraszon! (NLCafé)
Mi a programod február 14-én, Valentin napon? Fogd kézen kedvesedet, vagy hívd fel barátaidat, és irány a Westend Jégterasz! A korcsolyát ne hagyjátok otthon, hiszen ez lesz az év legjobb koribulija!
febr. 14
12:19
5 idegesítő pasi szokás (Borsa)
A múlt héten kijelentettük, hogy a nők csípőből vágják az idegesítő pasi szokásokat, de amikor mi, Borsások nekifutottunk, az ötödiknél elakadtunk. Azért csak sikerült találni egy listáravalót.
febr. 14
12:20
Nézőcsalogató sztárszex? (NLCafé)
Az Oscar-díjas rendező ismét megtalálta a siker kulcsát: két gyönyörű színésznőt összezárt egy kamrában. Egy forró szerelmi jelenet Penélope Cruz és Scarlett Johansson között a legújabb Woody Allen-filmben.
febr. 14
12:34
A daganatos betegségek pszichoszomatikája (MaHu)
A daganatos megbetegedések utóbbi évtizedekben tapasztalható növekedését nem csupán olyan fizikai tényezők indokolják, mint a helytelen táplálkozás, a szmogos levegő stb. A rák kialakulásának hátterében komoly lelki tényezők állnak!
febr. 14
12:39
Turiyam Wellness - A Wellness mindennapi gyakorlata (HarmoNet)
A Turiyam Wellness ötvözi az ősi keleti mozgásművészet és szellemi tanítások elemeit, a mai modern testterápiák jótékony hatásával. A mindennapi tevékenységekre fókuszál, hogy akár munka közben, vezetés, sétálás, vásárlás, tárgyalás előtt - alatt és után is kéznél legyenek azok a hatékony praktikák, melyekkel koncentráltabb, frissebb lehetsz.
febr. 14
12:56
Ha ki akarsz törni a megszokottból: Valentin nap a vitorlázó gépen (HarmoNet)
Bálint a kedvesem. Eljött a Bálint-, azaz Valentin-nap, amikor kedvét keressük szeretteinknek. A legkedvesebb dolog mégis csak az, hogy a szívkártyámat mindjárt a születésnapjára küldhetem.
febr. 14
13:14
Ki az erősebb nem lakásvásárláskor? (NLCafé)
Minden család életében nagy vitákat okoz, ha felmerül a kérdés: Hova költözzön a család, ha kinőttük régi lakásunkat?
febr. 14
13:16
Ciki? A rocknagyi leénekelte Beyoncét! (NLCafé)
A szervezők mindent megtettek azért, hogy sikeres legyen az 50. Grammy-gála. A 2000-ben hivatalosan is visszavonuló Tina Turner megmutatta Beyoncénak, hogyan kell szórakoztatni a közönséget!
febr. 14
13:17
Szextaxi - a hátsó ülés titkai (HarmoNet)
Társra lelhetsz a taxi hátsó ülésén? Persze! Na azért egy kicsit utaznod kell érte, ugyanis wgy New York-i taxis újfajta szolgáltatással egészítette ki megszokott tevékenységi körét: társközvetítésbe fogott.
febr. 14
13:17
Horváth Ágnes az egynapos sebészetet népszerűsíti (HVG)
Az egynapos sebészet elterjesztésének fontosságára hívta fel a figyelmet az egészségügyi miniszter Vecsésen, egy nemrég átadott rendelőintézetben tett látogatásakor, hozzátéve, hogy a tárca támogatásával az év végéig megközelítően 40 ilyen kórház működik majd szerte az országban.

Keresés