2008. február 14. csütörtök

febr. 14
0:34
A testmozgás enyhíti a depresszió tüneteit (Vital)
tovább
febr. 14
0:38
Működik a dohányzási tilalom: csökken a szívrohamok száma (Vital)
tovább
febr. 14
5:17
Újabb rejtélyes öngyilkosság: "Miért?" (Infostart)
Felakasztotta magát egy 16 éves brit lány, aki modell akart lenni. Chelsea Smith holttestét anyja találta meg, amint hazaért a vásárlásból.
febr. 14
5:27
Véletlenül saját magát betegítette meg HIV-vírussal a nővér (Infostart)
Egy véletlen szúrás miatt fertőződött meg a HIV-vírussal egy skót nővér, aki később bele is halt a betegségbe.
febr. 14
5:38
Kártérítési per fenyegeti a Bush családot (Infostart)
Visszapereli az eljegyzési gyűrűt George Bush amerikai elnök volt sógornőjétől az egykori vőlegény. A 78 éves üzletember szerint a 11 karátos gyémántgyűrű 434 ezer dollárt ér.
febr. 14
6:05
A férfiak korán halnak: meghúzták a vészharangot (Infostart)
A férfiak korán halnak - legalábbis Németországban így alakíthatnák át József Attila egyik híres sorát a legfrissebb felmérések eredménye fényében. A német alkalmazottak betegbiztosítója most közétett tanulmányában meghúzta a vészharangot, miután egyértelműen bebizonyosodott, hogy a férfiak nem fordítanak kellő figyelmet egészségük védelmére és ezért átlagosan hat évvel korábban halnak meg, mint a…
febr. 14
6:27
Szívesebben flörtölünk a neten, mint szóban (Infostart)
Egy felmérés szerint a megkérdezettek több mint fele állította, hogy szívesebben flörtöl interneten keresztül, mint élőszóban. A legakítvabbak a finnek, a magyarok viszont igen tartózkodónak bizonyultak.
febr. 14
6:32
Valentin napi szerelmes sms-ek! (Életforma)
Küldjön egy sms-t kedvesének! Így éreztetheti, hogy a mai nem egy átlagos munkanap, hanem a szerelmesek világnapja. És persze ezzel máris előkészítette az este meghitt perceit...
febr. 14
6:38
Apasági kereset lett egy internetes szexárverés vége (Infostart)
Egy német bíróság kötelezett egy internetes oldalt, amelyen egy nő szexaukción árulta a bájait, hogy adja meg az árverésen nyertes hat férfi nevét, miután a nő egyiküktől teherbe esett, és meg akarja tudni, melyikük a gyermek apja.
febr. 14
7:32
Menstruáció alatt nem szabad hajat mosni? (Életforma)
Ősi mítikus képzet szerint a havi vérzés a megtermékenyülés elmaradását sirató méh könnyezése.
febr. 14
9:30
Milyen virágot vegyünk? Zavarban a virágboltban (Édenkert)
Cserepes vagy csokor legyen? Miből hány szál? Világos vagy árnyas helyre? Megtudhatjuk a választás legfontosabb szempontjait, az átadás fortélyait és a virágfélék és -színek jelentését.
febr. 14
9:32
Szandi megverte Norbit? (Életforma)
A Nagy fogyást István nyerte, akit Béres Alexandra tréningezett. Most akkor ő a jobb edző?
febr. 14
9:49
Ökosztüm - ruhademonstráció (Életforma)
Mindennapjaink egyik legmeghatározóbb kulturális, társadalmi és szociális tényezője a viselt ruha. A testünket borító legkülső réteg, amely egy materiálisan is determinált formai világ. Borít, fed, burkol, leplez és jelez, ápol és eltakar, véd és oltalmaz. A ruha kialakulásának eredeti okai és annak elsődleges ősi funkciói a kulturális igények, a társadalmi szokások, a trendek, a divat hatására…
febr. 14
9:54
Újabb fordulat az átvágott torkú diáklány ügyében (Infostart)
Elképzelhető, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégsem erőszakolták meg azt a brit diáklányt, akit tavaly novemberben öltek meg az olaszországi Perugiában.
febr. 14
10:11
A furcsa öngyilkosság: halálra éheztette magát (Infostart)
Németországban egy férfi úgy vetett véget életének, hogy elhagyta a civilizációt, egy erdei házban húzódott meg és halálra éheztette magát.
febr. 14
10:33
Az erotikus masszázst nem kell tanítani, egyszerű a titok (Életforma)
Mi lenne szebb ajándék a párodtól, mintegy nem mindennapi érzéki élménynél? Könnyű megtanulni, figyelj!
febr. 14
11:32
5 jó indok arra, hogy miért ne legyünk szerelmesek! (Életforma)
Ma mindenki szerelmes hangulatba kerül, hiszen Valentin napja van. De miért csak ma? És különben is, jó-e szerelmesnek lenni, amikor mindig azt hallhatjuk, hogy a "szerelem sötét verem", vagy éppen "átkozott gyötrelem"? Miért vágyunk mégis rá?
febr. 14
12:34
9 és fél randi Valentin napon (Életforma)
Sas Tamás 9 és fél randi című romantikus vígjátékát a merci támogatásával láthatjuk Valentin napon a mozikban.
febr. 14
13:31
Fontos feladat az egynapos sebészet elterjesztése (Metropol)
Az egynapos sebészet elterjesztésének fontosságára hívta fel a figyelmet az egészségügyi miniszter csütörtökön Vecsésen, egy nemrég átadott rendelőintézetben tett látogatásakor, hozzátéve, hogy a tárca támogatásával az év végéig megközelítően 40 ilyen kórház működik majd szerte az országban.
febr. 14
13:34
Ilyen a tökéletes randiruha - képekkel (Életforma)
Ha már túl vagyunk a nehezén, azaz megbeszéltük a randit, jön a második legbonyolultabb dolog: kiválasztani, mit is vegyünk fel. Fontos, hogy csinosak legyünk, de ne tűnjünk könnyűvérűnek, azonban apácának sem.
febr. 14
13:44
Kommandósok csaptak le a körözött bűnözőre Nyíregyházán (Infostart)
Nyíregyházán kommandósok fogtak el szerdán egy több mint három éve bujkáló férfit - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
febr. 14
13:56
Esztergagép vágta le egy férfi fejét Nagykanizsán (Infostart)
Saját műhelyében vágta le az esztergagép egy férfi fejét Nagykanizsán - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
febr. 14
14:30
Milyen a személyiséged? Ebben dögös lehetsz! - Képgalériával (Életforma)
Ha mással nem is készülünk a Valentin-napra, egy kellemes esti összebújás, egy kis szex mindenképpen megéri. Ma pedig még okunk is van rá, hogy egy különleges, talán nem is a legolcsóbb fehérneműbe bújjunk, és abban csábítsuk el kedvesünket.
febr. 14
15:04
Figyelmeztető lövés fékezte meg a nyírmihálydi tömegverekedést (Infostart)
A rendőrök figyelmeztető lövése fékezett meg egy tömegverekedést Nyírmihálydiban, ahol két, régóta haragos viszonyban lévő család mintegy 25 tagja bántalmazta egymást csütörtökön - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese.
febr. 14
15:32
Kísértetjárás a 300 éves fogadóban... hátborzongató (Életforma)
Furcsa neszek, megmagyarázhatatlan zajok - erre riadtam néhány napja, amikor az éjszakai nyugodt (?) alváshoz készülődtem az ország egyik legszebb városában, egy háromszáz éves épületben...
febr. 14
16:05
Mi okoz merevedési zavart? (Blikk)
febr. 14
16:22
Valóban mindent tudsz a fogyókúráról? (Blikk)
Már megint ez a súlyos téma
febr. 14
16:33
Szobor az egészségért (Életforma)
A Semmelweis Orvostörténeti Múzeumban a magyar orvostudomány nagyjainak szobrai között elhelyezték Dr. Béres Józsefnek, a Béres Csepp megalkotójának mellszobrát. Dr. Béres József Széchenyi-díjas kutató ma, február 7-én lenne 88 éves.
febr. 14
17:30
Intimitás ajtók nélkül (Életforma)
A megrögzött agglegény különleges adottságú lakásának elrendezése jól láttatja az elfoglalt üzletemberi életmódot. A kétszintes, tőtéri lakásban alul kapott helyet a konyha és a nappali, azaz a társasági élet színtere, a felső rész pedig az intimszféra. A hálószoba és a fürdő egy helyiségbe került, csupán a szeparált vécé ékelődik a két tér közé. Bár maga a fürdőszoba nem nagy, mégis tágas és…
febr. 14
17:51
Büntetik a hóvirágárust! (Édenkert)
Itt a hóvirágszezon, de idén már védettséget élvez e kedves koratavaszi hagymás. Ha utcán vesszük, orvgazdává válunk, úgyhogy inkább termesszük a kertben, mert azt szabad.
febr. 14
17:53
Elsőként virágzó gyümölcsfa: a húsos som mire jó? (Édenkert)
A domboldali bozótként ismert som terméséből likőr, lekvár és pálinka készíthető, fája pedig sétapálcaként rendkívül népszerű.
febr. 14
17:55
Mit eszünk a mézen? Édes bevezetés (Édenkert)
A mézet elődeink nemcsak élelmiszerként, hanem gyógyszerként is fogyasztották. Lassan visszatérünk szokásaikhoz.
febr. 14
17:57
Van egy szép, de büdös csodagumóm: elajándékozom (Édenkert)
A csodagumóból nagyritkán kihajtó fallikus virágzat különlegessége megéri a várakozást. Az édenkert.hu olvasója saját tapasztalatait meséli el. Meglátta, megszerette, s végül elajándékozta.
febr. 14
17:59
Hagyj-ma csata! Miért könnyezünk hagymapucolás közben? (Édenkert)
Hagymapucolás közben fel szoktam tenni a szemüvegem, hátha az megvéd a könnyezéstől. De sosincs menekvés, mindig a hagyma győz.
febr. 14
18:01
A végleges fogyás - Mese vagy valóság? (Édenkert)
Manapság rengetegen küzdenek a súlyukkal. Míg a férfiak csak akkor kezdenek el fogyókúrázni, amikor már az egészségük a tét, addig nőtársaságban mindennapos téma a fogyókúra.
febr. 14
18:03
Büntetik a hóvirágárust! (Édenkert)
Itt a hóvirágszezon, de idén már védettséget élvez e kedves koratavaszi hagymás. Ha utcán vesszük, orvgazdává válunk, úgyhogy inkább termesszük a kertben, mert azt szabad.
febr. 14
18:03
Kibújtak az első tavaszt idéző virágok (Édenkert)
Vannak olyan növények, melyek már az első fagymentes éjszakákat meghálálva életre kelnek és virágaikkal hirdetik, hogy bizony vége a télnek. Lássuk kik ők!
febr. 14
18:05
Elsőként virágzó gyümölcsfa: a húsos som mire jó? (Édenkert)
A domboldali bozótként ismert som terméséből likőr, lekvár és pálinka készíthető, fája pedig sétapálcaként rendkívül népszerű.
febr. 14
18:05
Mentás másként: mentolos receptek teának, koktélnak (Édenkert)
Kinek mi jut eszébe róla: zöld cigi, rágógumi, mojito koktél vagy gyógytea? A menta a kezdő kertészek hálás növénye, amely ha megveti gyökerét a kertben, kiirtani sem hagyja magát.
febr. 14
18:07
Mit eszünk a mézen? Édes bevezetés (Édenkert)
A mézet elődeink nemcsak élelmiszerként, hanem gyógyszerként is fogyasztották. Lassan visszatérünk szokásaikhoz.
febr. 14
18:07
Élő szerelmes levél Valentin-napra (Édenkert)
Első pillantásra is kedves meglepetésnek tűnik ez a csupa szív levélke, melyet Valentin-nap környékén szerelmes üzenetek mellé ajándékozhatunk. De hogyan bánjunk vele később?
febr. 14
18:09
Van egy szép, de büdös csodagumóm: elajándékozom (Édenkert)
A csodagumóból nagyritkán kihajtó fallikus virágzat különlegessége megéri a várakozást. Az édenkert.hu olvasója saját tapasztalatait meséli el. Meglátta, megszerette, s végül elajándékozta.
febr. 14
18:09
Milyen virágot vegyünk? Zavarban a virágboltban (Édenkert)
Cserepes vagy csokor legyen? Miből hány szál? Világos vagy árnyas helyre? Megtudhatjuk a választás legfontosabb szempontjait, az átadás fortélyait és a virágfélék és -színek jelentését.
febr. 14
18:11
Hagyj-ma csata! Miért könnyezünk hagymapucolás közben? (Édenkert)
Hagymapucolás közben fel szoktam tenni a szemüvegem, hátha az megvéd a könnyezéstől. De sosincs menekvés, mindig a hagyma győz.
febr. 14
18:13
A végleges fogyás - Mese vagy valóság? (Édenkert)
Manapság rengetegen küzdenek a súlyukkal. Míg a férfiak csak akkor kezdenek el fogyókúrázni, amikor már az egészségük a tét, addig nőtársaságban mindennapos téma a fogyókúra.
febr. 14
18:15
Kibújtak az első tavaszi virágok. Megismered őket? (Édenkert)
Vannak olyan növények, melyek már az első fagymentes éjszakákat meghálálva életre kelnek és virágaikkal hirdetik, hogy bizony vége a télnek. Lássuk, kik ők!
febr. 14
18:17
Mentás másként: mentolos receptek teának, koktélnak (Édenkert)
Kinek mi jut eszébe róla: zöld cigi, rágógumi, mojito koktél vagy gyógytea? A menta a kezdő kertészek hálás növénye, amely ha megveti gyökerét a kertben, kiirtani sem hagyja magát.
febr. 14
18:19
Élő szerelmes levél Valentin-napra (Édenkert)
Első pillantásra is kedves meglepetésnek tűnik ez a csupa szív levélke, melyet Valentin-nap környékén szerelmes üzenetek mellé ajándékozhatunk. De hogyan bánjunk vele később?
febr. 14
18:21
Milyen virágot vegyünk? Zavarban a virágboltban (Édenkert)
Cserepes vagy csokor legyen? Miből hány szál? Világos vagy árnyas helyre? Megtudhatjuk a választás legfontosabb szempontjait, az átadás fortélyait és a virágfélék és -színek jelentését.
febr. 14
18:32
Autóvezetés közben bukott le a vak rokkantnyugdíjas (Infostart)
Elvesztette nyugdíját egy 72 éves olasz férfi, aki negyven évig vaknak tetette magát, hogy rokkantnyugdíjat kapjon, miután egy ellenőrzéskor gépkocsija volánjánál találták.

Keresés